تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 39 اولاول ... 22282930313233343536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاسخ به سوالات City 17

سلام بردیا بی مقدمه بریم سراغ LOTR :

سلام سیتی جون
    بریم بریم

به نظرت هابیت با توجه به حجم کتابش، پتانسیل تبدیل شدن به یه سه گانه ی دیگه رو داشت؟

صد درصد نه
    حساب کن ارباب حلقه ها با اون عظمتش و 3 جلد کتاب،3تا فیلم بود و یه کتاب هابیت هم سه تا فیلم
    درسته که میخوان بخشی از ضمایم ارباب حلقه ها رو هم قاطیش بکنن ولی سر و ته فیلم رو میشد تو همون 2تا دراورد ولی خب امان از این چرک کف دست
    ولی خب برای ما که بد نمیشه،مدت بیشتری رو تو سرزمین میانه سیر میکنیم

یاران حلقه رو دقیقا کی دیدی؟ عکس العملت درست بعد از پایان اون چی بود؟

همون موقع هایی که تلویزیون چند وقت بعد پخش جهانیش،دوبلش کرد
    اون موقع زیاد چیزی حالیم نشد ازش مخصوصا چون جایی هم مهمون بودیم و نمیشد ببینیم

اون موقع می دونستی که قسمت اول یه سه گانه رو دیدی؟

نه اتفاقا وقتی آخرشو دیدم گفتم پس چی شدش،اینا کجا رفتن؟

از لگولاس بیشتر خوشت اومد یا آراگورن یا گَندالف؟

لگولاس
    به خاطر موهاش و تریپش

کدوم یکی بار منفی بیشتری داره؟ Dark Riders یا Darth Vader

من از استاروارز فقط Empire Strike Back رو دیدم و زیاد با دارث ویدر آشنا نیستم پس میگم دارک رایدرز

نقاط قوت LOTR را که تقریبا همه واقفن ، یه کم از جنبه های دیگه ی اون سوال کنیم، تذکر: جواب "هیچ کدام" نداریم:

خب اینجوری مجبور میشم یه سریاشو جفنگ جواب بدم

-ضعیف ترین بازیگر؟

یکی از مشاورای تئودن بودش که خیلی مصنوعی بازی میکرد
    یه تیکه تو قسمت حمله به هلمز دیپ وقتی تئودن شمشیرشو کشید که بره به جنگ اینم مثلا خواست تریپ شمشیر کشیدن در بیاره ولی انقدر ضایع و مصنوعی تقلید کردش که من حالم بهم خورد

-خوشحال ترین کاراکتر؟!

پیپین

-بدترین گریم؟

توی قسمت حمله به بلک گیت،انقدر ضایع بدل گیملی و لگولاس رو گریم کردن که اصلا شبیهشون نیستن،با اینکه دوربین چندثانیه هم بیشتر نشونشون نمیده ولی تو همون لحظات میفهمی که اینا خودشون نیستن

-نچسب ترین سکانس؟

همین بالایی

-نامناسب ترین Track موسیقی متن؟

چیزی به ذهنم نمیرسه الان

-چند مورد از بد آموزی های سه گانه؟!

بدآموزی چی مثلا؟
    منظورتو شفاف تر بگو

-منطقه جغرافیایی که از همه بدتر از آب در اومده بود؟

خب وقتی میگی هیچکدام نداریم من چی بگم؟
    همینجوری الکی میگم که بری خوب از کار در نیومدش

یه کم از فوتبال بگیم:

کدوم یکی مقدم تره؟ آلمان یا بایرن؟

هر وقت بایرن موفق باشه آلمان هم موفقه پس گزینه دوم صحیح است

به نظرت توی جام جهانی پیش رو، کدوم بازیکنا بیشتر می درخشند؟ (از بین بازیکن های آلمان)

اگر لو بهشون بازی بده،رویس و گوتزه

نظرت راجع به زیاد شدن تعداد دورتموندی های فیکس تیم ملی آلمان چیه؟ جوری بگو که نه سیخ بسوزه نه کباب

به نظرم تو یورو به عنوان قهرمان آلمان حقشون بیشتر ازین بود که مثلا یه هوملز رو فقط فیکس داشته باشن
    الان اشملتزر دیگه صددرصد دفاع چپ ثابت هستش چون لو دفاع چپ دیگه ای نداره و مارسل یانسن رو هم نمیخواد که ببینه
    رویس میتونه به جای پودولسکی وایسه و من به شخصه بندر رو به خدیرا ترجیح میدم
    تیم با ترکیب شواین اشتایگر و خدیرا تو دوتا نیمه نهایی پشت سر هم شکست خورده،وقتشه که ترکیب میانه زمین عوض بشه و سون بندر وایسه جاش

ترکیب فرضی پیشنهادیت واسه جام جهانی؟

احتمالا از ترکیبم خوشت نمیاد ولی خب من اگه سرمربی بودم همچین ترکیبی میزاشتم

آدلر

لام...................هوملز............... ...هوودس................اشملتزر

شواین اشتایگر........................سون بندر

توماس مولر.......................................... .................................مارکو رویس

ماریو گوتزه

میروسلاو کلوزه

2. 10 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاسخ به سوالات مینی سوپر مدیر،سروش

- نظرت راجع به نیمار و این همه هیاهوی اطرافش چیه ؟ واقعا پتانسیلش اونقدر زیاد هست که در دوسال آینده ! جای مسی رو بگیره ؟!

بازیکن خوبی که هست ولی خب دیگه خیلی دارن شورشو در میارن و بیشترش کار این برزیلیاست اونم به خاطر رقابت ذاتی که با آرژانتینیا دارن
    هر چند اگه بشه ما که بدمون نمیاد،به هر حال یکی باید این یارو رو بکشه پایین دیگه چون ملت از رونالدو خوششون نمیاد که بخوان ازش حمایت بکنن

- چرا فوتبال ملی امریکای جنوبی دیگه حتی جزو مدعی های جام جهانی هم محسوب نمیشه ؟ اونها پسرفت داشتن یا فوتبال اروپا بیش از حد تصورشون پیشرفت کرده ؟

اونام مثل ما تو توهم بهترین بودن،بودن و مربی های اشتباهی انتخاب کردن و فکر کردن صرفا با داشتن یه مشت بازیکن خوب،نه یه تیم خوب میتونن همه جا رو بگیرن
    ولی این اروپایی های استعمارگر ازین تیپ آدما نیستن و میدونن که باید چیکار بکنن
    بشین و نگاه کن که تو جام جهانی 2014 هم نه آرژانتین چیزی میشه نه برزیل مگر اینکه فیل بزرگ بتونه برزیل رو متحول بکنه و از امتیازات میزبانی هم نهایت بهره رو ببره

- بکن باوئر دقیقا کجای قضیه قرار داشت که اومد و راجع به مورینیو اظهار فضل کرد ؟!

خودت که میدونی اونجا همه درباره همه اظهار نظر میکنن و وقتی تو یه آدم گنده مثل بکن بائر باشی اونوقت نظرت برای خیلیا مهم میشه
    دقیقا تنها چیزی هم که باعث شد مورینیو جوابشو نده این بود که بکن بائر،کرایف نیستش و مورینیو نمیتونه بکوبه تو سرش بگه هر چی تو بردی منم بردم پس برای چی درباره من حرف میزنی و ازین حرفا
    بعدشم حمله بکن بائر به مورینیو فکر میکنم شدیدترین حمله ای بود که تو تاریخ مربیگریش شده بود،حدس میزنم یه جورایی مغز خوزه هنگ کرد و ندونست چی جوابشو بده

- به نظرت چقدر احتمال این هست که در یک بازی مثل برگشت چلسی بارسا ، اون اتفاقات و اشتباهات داوری بیفته و دقیقا در سال بعد اشتباهات از نوع دیگه ای در بازی بایرن - فیورنتینا اتفاق بیفته و همه ی اینها اتفاقی باشه ؟ در صورتیکه در هر دوبازی یک نام بدجوری توی چشم میخوره => تام هنینگ اوربو !
    راستی گفتی حرف از دستای پشت پرده نمیزنی ؛ آخه کدوم رطب خورده ای رو دیدی منع رطب کنه ؟ اونم رطبی به بزرگی فیورنتینا !

این دو تا بخش رو باهم جواب میدم
    اتفاقات اون دو تا بازی اصلا با هم قابل مقایسه نیستن
    تو سریال اشتباهاتی که اوربو تو نیمه نهایی مرتکب شد رو با بازی بایرن فیورنتینا مقایسه میکنی که یه اشتباه بزرگ داشت و اونم گل آفساید بایرن بودش
    چون بقیه تصمیماتش درست بود،یارو بازیکن وایولا کوبیده بود تو گردن روبن بعد توقع داشتی اخراج نمیشد؟
    بعدش بنده توجه شما رو به این ویدئو جلب میکنم.این بازی برگشت فیورنتینا بایرن هستش که 2-3 بایرن باخت ولی صعود کردش
    همون 10 ثانیه اول یکی از گلای فیورنتینا رو نشون میده
    یارو فن بویتن به اون گندگی رو هل میده و گل میزنه،درست بود به نظرت؟
    بعد از ثانیه 40 تا 60 گل بعدیشونو نشون میده
    ثانیه 58 پاز میکنه تصویر رو قشنگ معلوم میشه بازیکن فیورنتینا یه نیم بدن تو آفساید هستش ولی کمک داور نگرفتش
    اگه قراره اتفاقات بازی رفت رو ببینیم،باید بازی برگشت رو هم گفتش که اشتباهاتی به همون بزرگی رخ دادن
    http://www.youtube.com/watch?v=gMtS4s4Bktc

- کدوم تیم رو کاندیدای اصلی قهرمانی سی-ال میدونی ؟

کامل ترین تیم امسال رو به نظرم بایرن داره
    چون بارسا و منچستر دفاعشون لنگ میزنه،رئال از نظر روحی روانی و جو تیمی مشکل دارن
    یوونتوس بعد چند سال تازه برگشته و میلان هم که زیاد به قیافش نمیخوره امسال تو فاز قهرمانی باشن
    ولی یوهو دیدی آرسنال، بایرن رو زد و اونوقت همه میایم میخندیم اینجا

بردیا ، بردیا *** خدا نگه دار تو

و من الله توفیق

4. 10 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب بردیا جان منم دورره ی آخر سوال هام رو بپرسم

1 : اهل اس ام اس بازی هستی ؟ ماهیانه چقدر شارژ برا گوشیت میره؟

2 : از اون آدمایی هستی که تا وارد نت میشی اول یاهو مسنجر رو باز میکنی یا نه اصلا یاهو و اینا نداری؟

3 : نظرت راجع به فیلم Original Sin چیه؟

4 : Emma Watson آرزوی یه صحنه رو به دل ما گذاشت . میشناسیش که ؟ بیشتر از این بگم حاشیه میشه متوجه نشدی بگو پیغام خصوصی کنم برات . نظرت در این باره چیه؟

5 : امیر قلعه نوعی یا علی دایی ؟ از نظر فنی و ابهت و نتیجه گیری

6 : نوع تیپ زدنت چطوریه ؟

7 : آخرین باری که دعوات شد به صورت فیزیکی کی و کجا بود ؟ با کی؟

6. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Mohammad T15

خوب بردیا جان منم دورره ی آخر سوال هام رو بپرسم

تازه داشتیم آشنا میشدیما

1 : اهل اس ام اس بازی هستی ؟ ماهیانه چقدر شارژ برا گوشیت میره؟

نه زیاد
    خط من دائم هستش و آخرین قبض 2ماهم،یازده تومن بوده

2 : از اون آدمایی هستی که تا وارد نت میشی اول یاهو مسنجر رو باز میکنی یا نه اصلا یاهو و اینا نداری؟

قبلا خیلی زیاد میرفتم ولی از وقتی فیسبوک رو جدی تر گرفتم بیخیال مسنجر شدم چون اکثر دوستام توی فیسبوک هم هستن

3 : نظرت راجع به فیلم Original Sin چیه؟

ندیدمش ولی تعریفشو شنیدم ولی خب شنیدن کی بود مانند دیدن

4 : Emma Watson آرزوی یه صحنه رو به دل ما گذاشت . میشناسیش که ؟ بیشتر از این بگم حاشیه میشه متوجه نشدی بگو پیغام خصوصی کنم برات . نظرت در این باره چیه؟

بله بله ایشون به نظر میرسه ازون دسته آدمایی باشن که به اخلاقیات پایبند هستن
    عوضش روپرت گرین و دن رادکلیف با قدرت تمام جاشو تو تئاتر و فیلمای مختلف پر کردن

5 : امیر قلعه نوعی یا علی دایی ؟ از نظر فنی و ابهت و نتیجه گیری

دایی که خدایی فکر نمیکنم توان فنی خاصی داشته باشه
    دقت بکنی این همه سال نه تو تیم ملی نه تو سایپا نه تو پرسپولیس نه تو راه اهن نه دستاورد چشمگیری از نظر نتیجه داشته نه تیماش تماشاگرنواز بازی میکردن
    باز قلعه نوعی هرجا میره تیماش مدعی قهرمانی هستن

6 : نوع تیپ زدنت چطوریه ؟

اسپورت میپوشم همیشه

7 : آخرین باری که دعوات شد به صورت فیزیکی کی و کجا بود ؟ با کی؟

تقریبا 10 سال پیش بود تو مشهد،رفته بودیم عروسی
    بیرون با بچه یکی از همسایه ها دعوامون شد
    هم زدیم هم خوردیم
    کلا اهل دعوا نیستم

8. 11 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام..
    دوستان بردیا جان تا آخر همین هفته مهمان صندلی داغ خواهند بود..
    اگه سوالی مونده، ازشون تا اون موقع بپرسید...
    طبق روال هم که مهمان بعدی، جمعه یا نهایتا شنبه معرفی میشه..
    قربان شما

10. 9 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خسته نباشی بردیا جان

چنتا سوال دیگه

1- نظرت درباره بازیهای این مرحله از لیگ قهرمانان چیه؟
    در مورد هر بازی یه آنالیز کوتاه میدی؟

2- فکر میکنی کدوم لیگ برنده این مرحله باشه؟ لالیگا یا بوندسلیگا؟

3- به روح اعتقاد داری؟ بهش سلام برسون
    سوالم اصلا یه چیز دیگس
    بهترین ترکیب بایرن از نظر تو برای بازی با آرسنال؟

4- تا حالا شده برای فوتبال اشک بریزی؟ علاقه ای ندارم بدونم برای کدوم بازی فقط اگر جوابت مثبته بگو چجوری اون لحظات رو کنترل کردی و ازش گذشتی؟

5- نظرت درباره تعصب بعضی از ایرانیها به ویژه طرفدارای فوتبال آلمان روی مسائل نژادی و علاقه افراطیشون به مثلا هیتلر چیه؟

6- نظرت درباره خودت چیه؟ اگه همین الان قرار باشه زندگیت به پایان برسه آخرین حرفات چیه؟ از خودت راضی هستی یا ناراضی؟

12. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام،

بردیا هنوز اینجایی که

1. به نظرت پول چقدر تو زندگی انسان تاثیر گذار هست. آیا میشه با پول خوشحال زندگی کرد؟ برای شاد زندگی کردن و خندیدن حتماً باید هزینه کرد؟
    یه جمله در این باره هست که میگه: به هرحال گریه کردن تو BMW راحت تر از گریه کردن رو یه دوچرخه هست

2. الان هدفت از زندگی چی هست؟ هدف کوتاه مدت/بلند مدت. اگر ازت بپرسن، چه کاری تو زندگیت کردی که بهش افتخار میکنی، چی میگی؟ کاری کردی که بهش افتخار کنی.

3. قیافه من موقع باخت رئال به بارسلونا دیدن داره نه؟! قیافه خودت وقتی بایرن 2 گل عقب بود چطور بودش؟ فکر میکردی که صعود کنین؟ یا وقتی به پنالتی کشید، تصور میکردی که بازیکنان رئال تا این حد بد کار کنن؟

4. تا حالا اسم گشت ارشاد به گوشت خورده؟ شده در حین راتکاب جرم بگیرنت؟ واضح تر بگم، موقعی که با جنس مونث بودی، کارت تا چه حد بیخ پیدا کرده، به کلانتری کشیده؟

5. اگه قرار بود خودت از خودت سوال کنی، چی میپرسیدی؟ جوابش رو هم بده.

14. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

-نامناسب ترین Track موسیقی متن؟

چیزی به ذهنم نمیرسه الان
    الان چی ؟ : دی

-چند مورد از بد آموزی های سه گانه؟!

بدآموزی چی مثلا؟
    منظورتو شفاف تر بگو

البته بهت حق میدم سوال یه جوریه ولی خب صندلی داغه !
    حالا سعیتو بکن

کدوم یکی مقدم تره؟ آلمان یا بایرن؟

هر وقت بایرن موفق باشه آلمان هم موفقه پس گزینه دوم صحیح است
    قابل توجه بعضی ها

نظرت راجع به زیاد شدن تعداد دورتموندی های فیکس تیم ملی آلمان چیه؟ جوری بگو که نه سیخ بسوزه نه کباب

به نظرم تو یورو به عنوان قهرمان آلمان حقشون بیشتر ازین بود که مثلا یه هوملز رو فقط فیکس داشته باشن
    الان اشملتزر دیگه صددرصد دفاع چپ ثابت هستش چون لو دفاع چپ دیگه ای نداره و مارسل یانسن رو هم نمیخواد که ببینه
    رویس میتونه به جای پودولسکی وایسه و من به شخصه بندر رو به خدیرا ترجیح میدم
    تیم با ترکیب شواین اشتایگر و خدیرا تو دوتا نیمه نهایی پشت سر هم شکست خورده،وقتشه که ترکیب میانه زمین عوض بشه و سون بندر وایسه جاش
    تو کیفیت بندر شکی نیست ولی به نظرم توی یکی دو سال اخیر خدیرا خیلی پیشرفت داشته خصوصا توی یورو که به نظرم بهترین بازیکنمون بود، حتی توی ترکیب رئال فعلی با وجود این همه چهره سرشناس خدیرا از اولین بازیکن هایی هست که توی ترکیب 11 نفره قرار می گیره و جایگاهش کاملا تثبیت شده هست، از اونور شواینی دیگه اون شواینی سابق نبوده... گنداگون هم می تونه یه گزینه دیگه باشه، در نهایت وعده ی ما ریودوژانیرو

ترکیب فرضی پیشنهادیت واسه جام جهانی؟

احتمالا از ترکیبم خوشت نمیاد ولی خب من اگه سرمربی بودم همچین ترکیبی میزاشتم

آدلر

لام...................هوملز............... ...هوودس................اشملتزر

شواین اشتایگر........................سون بندر

توماس مولر.......................................... .................................مارکو رویس

ماریو گوتزه

میروسلاو کلوزه
    آدلر که نشون داده دوباره می تونه جای نویر رو بگیره ولی هر کدوم باشند حداقل خیالمون از بابت دروازه راحته.
    با نظرت در مورد اشملتزر موافقم فقط چرا گذاشتیش دفاع راست ...
    اوزیل رو پیچوندی رفت : دی
    از اونجا که توی نسل جدید توی پست مهاجم نوک یه مقدار ضعف داریم و از اون طرف هافبک های فوق العاده، به نظرت بهتر نیست از یه 9 کاذب استفاده بشه(مثلا گوتزه یا حتی مولر) و اوزیل توی ترکیب قرار بگیره؟
    یه مورد مشخصه، اینکه کلوزه که دیگه جوون تر نمیشه : دی

مرسی. خسته نباشی.

16. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خسته نباشی بردیا جان
    چنتا سوال دیگه

ممنون علیرضا
    در خدمتیم

1- نظرت درباره بازیهای این مرحله از لیگ قهرمانان چیه؟
    در مورد هر بازی یه آنالیز کوتاه میدی؟

اگه بخوام یه آنالیز خیلی خیلی کوتاه بدم میگم این این 8تا تیم میرسن مرحله بعدی

یووه،پاریس،منچستر،دورتمون د،پورتو،بایرن،گالا،بارسلو نا

2- فکر میکنی کدوم لیگ برنده این مرحله باشه؟ لالیگا یا بوندسلیگا؟

به نظرم از بوندسلیگا 2تا تیم میمونه و از لالیگا فقط بارسا میرسه به مرحله بعدی ولی خب در نهایت بایرن و بارسا شانسای اصلی رسیدن به مراحل بالاتر هستن

3- به روح اعتقاد داری؟ بهش سلام برسون
    سوالم اصلا یه چیز دیگس
    بهترین ترکیب بایرن از نظر تو برای بازی با آرسنال؟

اینو باید ازون استاد اقتصاد کلانم بپرسم که بهم داد 4:دی
    البته ترم بعدش با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدم 12

دست بایرن برای خط دفاعی بسته هستش و فن بویتن به اجبار زوج دانته هستش برای خط دفاعی که یه کم نگران کنندست با توجه به کندیش ولی باقی ترکیب مناسبه

نویر

لام.........فن بویتن.............دانته................. ..آلابا

مارتینز............شواین اشتایگر

مولر.............................................. .ریبری
    کروس
    ماندزوکیچ

4- تا حالا شده برای فوتبال اشک بریزی؟ علاقه ای ندارم بدونم برای کدوم بازی فقط اگر جوابت مثبته بگو چجوری اون لحظات رو کنترل کردی و ازش گذشتی؟

آره شده
    حالا چون نمیپرسی کدوم بازی منم نمیگم ولی اصلا تجربه خوبی نبودش،یه دقیقه ای قابل کنترل نبودش ولی بعدش دیگه رفتم صورتمو شستم و تلویزیونو خاموش کردم که دیگه نشینم تحلیل بازی رو از به اصطلاح کارشناسا ببینم و بیشتر عصبی بشم و گرفتم خوابیدم
    در ضمن بایرن چلسی هم نبودشا

5- نظرت درباره تعصب بعضی از ایرانیها به ویژه طرفدارای فوتبال آلمان روی مسائل نژادی و علاقه افراطیشون به مثلا هیتلر چیه؟

والا من نمیدونم اینا چه مرگشونه
    علاقه افراطی که هیچی،بعضیا در حد خدا پرستشش میکنن در حالی که خیلیا میدونن هیتلر چه جنایاتی در حق مردم غیر نظامی و بعضا یهودیا کرده
    فقط هم آلمانیا اینطورنا،یعنی مثلا من ندیدم تا حالا یه طرفدار فوتبال انگلیس بیاد از چرچیل بگه یا ایتالیایی از موسولینی بگه و.......

6- نظرت درباره خودت چیه؟ اگه همین الان قرار باشه زندگیت به پایان برسه آخرین حرفات چیه؟ از خودت راضی هستی یا ناراضی؟

حرف خاصی برای زدن ندارم،فقط میگم خدا جون یر به یر شدیم چون هر چی ما اطاعتتو نکردیم تو هم دمارمونو با این کشوری که ما رو توش قرار دادی و مسئولای باحالش دراوردی
    دیگه اون دنیا نزن داغونمون کن
    هر کسی حسرتایی داره برای خودش ولی خب مال من اینقدر نیست که خیلی از خودم ناراضی باشم،در کل یه سری جاها میتونستم بهتر باشم ولی خب راضیم از معامله یر به یری که قراره بکنم

18. 8 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،
    بردیا هنوز اینجایی که

علیک کسرا
    دیگه گفتن تو اینجا نباشی کس دیگه ای نیستش و ازین حرفا مارو نمک گیر کردن

1. به نظرت پول چقدر تو زندگی انسان تاثیر گذار هست. آیا میشه با پول خوشحال زندگی کرد؟ برای شاد زندگی کردن و خندیدن حتماً باید هزینه کرد؟
    یه جمله در این باره هست که میگه: به هرحال گریه کردن تو BMW راحت تر از گریه کردن رو یه دوچرخه هست

صد درصد آدم خردمندی بوده اون کسی که این جمله حکیمانه رو گفته
    والا تو این دوروزمونه با کی قراره بخندی و شاد باشی؟
    اگه قراره با زن و بچه بخندی و شاد باشی که وقتی از سحر تا بوق سگ برای یه لقمه نون قراره کار بکنی دیگه دل و دماغی برای خندیدن نمیمونه،تنها تفریح بدون هزینه هم اینه که بشینی دور هم و جوک بگی بخندی،در همین حد
    اگه قراره با رفقا بخندی و شاد باشی که باید تن مبارک رو برد بیرون و دست به جیب شد برای تفریح و .... که امکان اینم برای مردم عادی کمتر و کمتر داره میشه
    اگرم بخوای خودت با خودت بخندی و شاد باشی میگن دیوونست
    پس بنابراین میرسیم به اون جمله ای که باید با طلا نوشت

پول داشتن حداقل باعث میشه که دغدغه شرمنده شدن پیش این و اون رو نداشته باشی،حالا اگه با پولت شاد نباشی و بخوای با دنیا دعوا بکنی دیگه دیوونه خودتی

2. الان هدفت از زندگی چی هست؟ هدف کوتاه مدت/بلند مدت. اگر ازت بپرسن، چه کاری تو زندگیت کردی که بهش افتخار میکنی، چی میگی؟ کاری کردی که بهش افتخار کنی.

هدف کوتاه مدتم اینه که این واحدای باقی مونده رو پاس بکنیم و فوقش لیسانس رو بالاخره بگیریم
    هدف بلندمدت اینه که هرچه سریعتر از شر سربازی خلاص بشیم
    و در کل هیچ هدف دیگه ای ندارم چون نسبت به آیندم نااطمینانی دارم
    خودت باید بهتر بدونی که طبقه متوسط هیچ برنامه ریزی نمیتونه بکنه با این شرایط

اگه پارسال ازم میپرسیدی میگفتم هر چه سریعتر درسمو تموم کنم که برم آلمان هم برای ادامه تحصیل هم برای فراهم کردن شانسای بهتر برای زندگیم ولی ازون موقع تا حالا تمام مخارج احتمالی 3برابر شده و تا 6ماه دیگه خدا میدونه چطوری بشه و همچین چیزی اجازه کوچکترین برنامه ریزی به آدم نمیده

والا الان که فکرشو میکنم میبینم نه،کار شاقی نکردم که بخوام جلوی دیگران به خاطرش به خودم افتخار بکنم

3. قیافه من موقع باخت رئال به بارسلونا دیدن داره نه؟! قیافه خودت وقتی بایرن 2 گل عقب بود چطور بودش؟ فکر میکردی که صعود کنین؟ یا وقتی به پنالتی کشید، تصور میکردی که بازیکنان رئال تا این حد بد کار کنن؟

آره
    حقیقتو میخوای بدونی؟بعد گل دوم از شدت عصبی بودن دستام رو نمیتونستم فیکس نگه دارم
    ولی به پنالتی که رسید خیالم خیلی راحت بود از برد درست بر خلاف بازی با چلسی که خونده بودم پیترچک حسابی برای پنالتی حاضر شده

4. تا حالا اسم گشت ارشاد به گوشت خورده؟ شده در حین راتکاب جرم بگیرنت؟ واضح تر بگم، موقعی که با جنس مونث بودی، کارت تا چه حد بیخ پیدا کرده، به کلانتری کشیده؟

نه خدا رو شکر پیش نیومده،من تا حالا سر قرارای دست جمعی زیاد رفتم و مشکلی پیش نیومده با اینکه یه بارم در حضور گشت ارشاد تو پارک ملت بودش ولی وقتی دیدن واسه تولده چیزی بهمون نگفتن

5. اگه قرار بود خودت از خودت سوال کنی، چی میپرسیدی؟ جوابش رو هم بده.

سوال خاصی نیست
    توی هر چارچوبی که فکر میکردم ازم سوال پرسیده شده تقریبا
    البته دوست داشتم یه بحث تاریخی هم میکردیم البته نه به صورت سوال و جواب بلکه به صورت گفت و گو درباره اینکه چرا ما ایرانیا نمیتونیم کسی رو تحمل بکنیم که برای اصلاحات میاد و یه سری اقدامات سعی میکنه انجام بده
    از قائم مقام فراهانی و امیر کبیر و ..... گرفته تا این آخریا خاتمی و احمدی نژاد که هر کدوم هر کاری خواستن بکنن یه عده علیهش بلند شدن
    البته احمدی نژاد کمتر چون حداقل 6-7 سال هر کاری خواستش کرد و این یکی 2سال اخر دیگه کسی براش تره خورد نکرد

20. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •