از من میشنوی رو همون 360 بازی کن حالشو ببر
من دیگه بعد این بازی دیگه هیچ بازی به دلم نمیشینه
هنوز COD BO2 و AC3 و Far cry 3 رو تموم نکردم
بعد از Blood Money بهترین بازی عمرم بود...
از من میشنوی رو همون 360 بازی کن حالشو ببر
من دیگه بعد این بازی دیگه هیچ بازی به دلم نمیشینه
هنوز COD BO2 و AC3 و Far cry 3 رو تموم نکردم
بعد از Blood Money بهترین بازی عمرم بود...
سلام.من بازی رو نصب کردم و کرک رو هم کپی کردم و استیم هم روی سیستمم نصبه اما بازی اجرا نمیشه.وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم می نویسه read error.please verify your game cache و بعدش بلافاصله کلوز پراگرم می ده.مشکل چیه؟![]()
برا منم New Game میزنم میپره بیرون و گاهی هم که میپره بیرون ارور.please verify your game cache میده !
Steam هم نصب کردم الکی 112 مگ از حجمم رفت ولی بازم تاثییری نداشت !!!
لدفن کمک کنید
باو این چه انجمنیه.10 روزه مشکلم رو نوشتم کسی جواب نمی ده!
دوستان من بازی رو تا الان دوبار نصب کردم ولی بعد از اینکه کرک اسکیدرو رو میریزم بالا نمیاد بازی !
اصلا هیچ حرکت خاصی نمیکنه سیستم !
چیکار باید بکنم ؟!
همون که گفتم استیم رو که الان نصب کردی . فایل exe بازی رو درگ کن توی استیم بعد از اونجا اجراش کن برای بار اول . از دفعه بعد مستقیما بدون استیم میتونی بری تو بازی . اگه نشد برو کرک عوض کن و همین روش استیم رو دوباره با اون کرک برو .
اقا این رو ویندوز 8 مشکل داره که
من تونستم نصب کنم
فقط یه سوال
موقع راه رفتن تو بازی یکم چند ثانیه یه بار کند میشه... البته خیلی نا محسوسه ولی واسه من که زیاد بازی میکنم رو اعصابه چیکار کنم مشکل از کرکه؟؟؟
دوستان من بازی رو از رو دی وی دی نصب کردم 6حلقه بود
بعد کرک اسکیدرو هم داخل دیسک آخر بود ک کپی کردم تو فولدر بازی
دفعه اول ک خواستم بازی کنم اجرا شد ولی نرفتم داخل بازی و از اون منوی اولیه فقط گفتم بنچ مارک بگیره
دفعه بعد ک خواستم بازی کنم
روی HMA ک میزنم اجرا بشه هیچ اتفاقی نمیفته از تسک منیجر چک کردم دیدم برا چند ثانیه توی پراسس ها میاد و ی دفعه میره
دلیلش چی میتونه باشه ؟ چیکار کنم ؟
در قسمت options بازی برید و در تب quality تمام قسمتها رو از high یا ultra رو به medium تبدیل کنید حتما لک بازیتون گرفته میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)