مایکروسافت یه هفتست گذاشته برای دانلود..........ولی مفتی که نمیزاره باید بخرید.
اگه بخواید میونید برید بخرید از سایت مایکروسافت و دانلود کنید.
مایکروسافت یه هفتست گذاشته برای دانلود..........ولی مفتی که نمیزاره باید بخرید.
اگه بخواید میونید برید بخرید از سایت مایکروسافت و دانلود کنید.
من نسخه سه ماه پیشو دارم اگه بعد نصبش آپدیت کنم فرقی میکنه با Retail؟
تو همین نسخه framework. ایراد داشت و ارور میداد و بعضی نرم افزارا رو اجرا نمیکرد احتمالش هست با آپدیت این موارد حل بشه؟
سایت آمازون اونایی که پیش فروش کرده رو فردا می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه منظورم چیز دیگه ای بود
گفتم شاید بذاره واسه دانلود که همه دانلود کنن ولی واسه فعال کردنش شما باید پول بدی سریال نامبر بخری !! گفتم شاید اینطوری باشه :d
ببخشید هنوز یه نسخه درس حسابی نیومده که هم رسمی باشه هم نهایی باشه هم Ent باشه هم بشه کرکش کرد؟
خیلی مسخرس الان یه هفته ای از معرف بسش می گذره واسه چی هیچ جا نهاییش نیس؟؟؟
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
با این وضع تا فردا و نهایتا پس فردا لینکاش میاد
تا حالا نشخه نهایی فقط به صورت آپدیت برای ویندوز های سون اصلی بوده که اونم باید 40$ بدی به مایکروسافت
باید صبر کنیم دی وی دی هاش بیاد بیرون بعدش ببینم چه میشه! به نقل از دوستان هم فردا آمازون داره دی وی دی های پیش فروش رو فردا میده
میگم شما چشم بسته غیب میگی ها !
عزیز میدونم , منظورم این بود که سافت گذر اعلام کرد این نسخه ای که برای دانلود و فروش گذاشته همون نسخه ای هست که میخواد 5 آبان منتشر بشه
منظور سوالم این هست که این نسخه ای که 5 آبان منتشر شده همون نسخه سافت گذره یا فرق داره ؟
من الان نگاه کردم نمیدونم این دوستمون از کجا میگه که سایت آمازون پیش فروش ها رو فردا میده.
تا اون جایی که من میدونم اصلا پیش فروشی نبوده و همون 26 ام به صورت دی وی دی هم پخش شده
عجب !!!
یعنی سافت گذر زودتر از مایکروسافت ویندوز8 نهایی رو داده بیرون,اول سافت گذر میزاره رو سایت بعدش مایکروسافت 5 آبان معرفی و منتشر می کنه!!! جالبه ...
مطمئن باشید سایتهای دانلود برای بالا رفتن آمار دانلود و بازدیدهاشون از این ترفندها استفاده می کنند.
به خاطر قانون کپی رایت حتی سایتهای خارجی معتبر هم لینک دانلود نمی زارن چه برسه به ماها که قبل از مایکروساقت ویندوزش رو عرضه می کنیم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)