ممنون از کمکتون
ممنون از کمکتون
دوستان کسی در مورد کی بورد نمدونه دوستان معمار کامپیور دانشجویید بابا کمک کنید!!!!
سلام
من دنبال یک مدار برای تقویت بهره آنتن تلوزیون هستم اگه کسی داره ممنون می شم.
به نام خدا
منم مدار تقویت آنتن میخوام
سلام دوستان.
چه طوری میشه اطلاعات خوانده شده توسط یک میکروکنترلر رو از طریق خط تلفن با یک میکروکنترلر دیگه خواند؟
مدار و برنامه میکروکنترلرشو مشکلی ندارم.فقط وصل کردن میکروکنترلر به خط تلفن و فرستادن اطلاعاتشو مشکل دارم."اصلان بلد نیستم"
لطفا کمکن کنید.
ممنون
بستگی به سرعت انتقال اطلاعاتتون داره اگه سرعت بالا لازم دارین باید از مودم های اکسترنال استفاده کنین و با دستورات AT به اون فرمان بدین .
اگه سرعتتون خیلی پایینه میتونین با استفاده از ارسال کد dtmf و آشکار سازی اون در سمت مقابل این کار رو انجام بدین
اره اگه ميشه اونايي كه برد زيادي دارن رو مداراش رو بذاري با تشكر
سلام
من مدار داخل یک ساعت دیجیتال را می خواستم(ساده باشه)
ممنونم.
سلام
من به دنبال بلاک دیاگرام یه کامپیوتر پایه می گردم که جزئیاتی از قبیل گیت های منطقی برای ساخت پالس های کنترلی را نیز داشته باشه .
ممنون
سلام به همه
من يه دستگاهي دارم كه ترموستات داره وقتي ترموستات روشنه يه لامپ كه يه پايه اون به ترموستات وصله روشن ميشه و حالت آلارم رو داره و وقتي كه ترموستات قطع ميكنه لامپ خاموش ميشه .
حالا سوال من اين كه چه طوري ميتونم يه مدار آلارم كه زنگ داشته باشه سر راه اين دستگاه بزارم كه به لامپ وصلش كنم و هر وقت كه لامپ روشن ميشه يه زنگ بزنه و هر وقت هم كه لامپ خاموش ميشه باز يه زنگ بزنه
ولي مشكلي كه هست اينه كه وقتي ترموستات درگيره لامپ تا وقتي كه ترموستات قطع نكنه همينطور روشنه و من نميخواهم در طول اين مدت زنگ همينطور بزنه و ومورد دوم اينكه وقتي لامپ خاموش ميشه ديگه برق داخل مدار نيست كه مدار يه زنگ بزنه پس بايد يه منبع تغذيه جداگانه داشته باشه ۀ
لطفا كمكم كنيد . لطفا .........................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)