تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 62 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 616

نام تاپيک: iPhone 5 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فایو

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آیفون ها که همه فرصت یک ماه پس دادن بلاعوض دارن، لازم نیست دل من و شما برای هر کس که خریده بسوزه. اگه خوشش نیاد میره پس می ده و تمام پولش رو تحویل می گیره. همه ساله این حرف ها هست، همه ساله هم آیفون ها کمترین نرخ برگشتی و بیشترین نرخ رضایت رو دارند. درسته لیستی که گذاشتید کپی پیست هر نقص است که در GSMArena ممکن بوده به فکرشون برسه (عجیبه عدم ارسال فایل با بلوتوث رو لیست نکردن)، اما بهتره دقیقا یه نگاهی به چند تا از اینها بندازیم:

Proprietary connector, incompatible with previous-gen accessories (needs adapter): کانکتور جدید جزو مزایاست و قطعا از نسل قبل و همینطور از USB ها بهتره.
    The new display is not proportionally bigger, but only taller: نکته مثبت و مفید قضیه اینه.
    Unadapted apps run letterboxed due to the unusual resolution: به جای اینکه کش بیان تا کل صفحه رو بگیرن (شیوه رقبا).
    nano-SIM support only: تعویض سیم کارت در همه جای دنیا کار 30 ثانیه است و در هر کشوری، هر اپراتوری که آیفون می فروشه این کار رو رایگان انجام می ده، اکثرشون تبدیل های نانو به سیم/مایکروسیم رو هم مجانی می دن. آیفون پرچم دار حرکت به سمت دنیای Post-PC است، نه لنگر انداخته در دنیای PC و زمان فایل سیستم و ...
    No USB Mass Storage mode: سال هاست استفاده از فلش مموری در دنیا پایین اومده، به خصوص الان که سرعت اینترنت کاملا با سرعت این مموری ها رقابت می کنه. مموری ها در حال حاضر حکم فلاپی دیسک ها در 10 سال پیش رو دارن.
    No FM radio: رادیو اینترنتی در اختیار همه است و اینترنت حداقل 3-4 مگابیت هم در همه جا!
    No stereo speakers: دو منبع صدا در فاصله اینقدر کم از همدیگه اصلا قادر به تولید صدای استریو نیستند. به جای نگاه کردن به Spec Sheet رقبا به تعریف صدای استریو مراجعه کنید!
    No microSD card slot: تا 64 گیگ حافظه SSD روی آیفون موجوده.
    No NFC connectivity (though that may be nitpicking): چقدر هم که NFC کاربرد عملی پیدا کرده در همه جا و به کل جا افتاده!
    Stuck with iTunes for loading content: اینطور نیست + iTunes/iCloud هم جزو نقاط قوت آیفون هستند نه ضعف.
    Mono audio recording in videos: چون میکروفون های اصلی/بکگراند گوشی ها به یک شکل نیست و صدای نامتوازن بوجود میاد، گرچه چندین اپ هست که این کار رو می کنند.

لیست کردن نقض های یک محصول کاری نداره، هر کس ده دقیقه بشینه می تونه هی ایراد بگیره. باید دید کدوم از این ها واقعا نقطه منفیه و مشکلی در یه تجربه Post-PC ایجاد می کنه. قطعا با سنجیدن این محصولات با معیارهای دنیای "پاکت پی سی" های سال 2005 پر از کمبوده، دنیا تغییر کرده (بهتره بگیم آیفون دنیا رو تغییر داده) و از خیلی از این مراحل گذشتیم.

فعلا که همین گوشی پر از نقص و افتضاح و ... تمام رکورد های فروش رو شکونده. شما به این می گید "خبر نداشتن چی خریدن" و من می گم معیارها در حال تغییره و دیگه نمیشه با معیارهای پاکت پی سی های سال 2005، آیفون ها رو نقد کرد. مردم انتظاراتشون تغییر کرده و اینکه گوشیشون با بلوتوث فایل نمی فرسته، رادیو نداره، تبدیل به فلش مموری نمیشه، کارت SD نمی خوره و ... براشون مهم نیست چون راه های بهتری رو جایگزین این کارها کردن.
    نه آرمان
    بحث بحثه اینه که چه تو ایران و چه تو خارج،شرکتی که ادعای بهترین بودن رو داره،باید بهترین رو ارائه بده
    نقص آیفون جدید خیلی بیشتر از قبلی ها بوده.
    و اون وایفای که قبلا اشاره کردم انگار مربوط به او اس 6هست!
    وقتی کسی با این همه نواقص گوشی آنلاک فکتوری رو 699یا 799یا899دلار میخره،در حالی که بزرگترین رقیبش قیمتش 500دلاره ،اینجا مهم ترین موضوع مورد بحث وجود برلین توی قطب جنوب یا خط و خش نیست،مهم ارزش پولیه که داری میدی!
    5میلیون نفر میان و آیفون های تولید شده رو خریداری میکنند،بعد مشکلاتش با یک عذر خواهی نمیتونه سر هم بیاد!
    البته خیلی از نواقص آیفون رو قبول ندارم
    تو کشور های پیشرفته نه کشور فوق پیشرفته خودمون!:|
    جایگزین مموری فضای ابریه، از این هم که بگذریم قوانین کپی رایت براشون اهمیت داره. اما دوربین ،مپ یا خراش بدنه چیزی نیست که بشه جای خلاءش رو پر کرد!

2. 3 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه ایفون 5 یه چیزی داشت که بقیه گوشی ها نداشتن اون موقع شاید قانع میشدیم 3 میلیون بابتش بدیم.
    ولی وقتی میشه با 1.5 میلیون یه گوشی در سطح ایفون 5 یا حتی بهتر بگیری خوب چرا نگیری.
    من با همه رقم گوشی کار کردم مگه ایفون چی داره که گلکسی نداره؟ چی داره که onex نداره؟
    والا به نظرم ارزش نداره ادم این همه پول بی زبون رو بابت این گوشی بده.
    شک نکنین که عده ی کثیری از عشاق ایفون تو خواب خیال به سر میبرن و از ایفون تو ذهنشون یه غول ساختن.
    چند تا از "چیزایی" که آیفون داره و بقیه ندارن:
    پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری فوق العاده که نه در one x نه در گلکسی و نه در هیچ پلتفرم دیگه ای وجود نداره.
    سیستم عامل بسیار بهینه و پایدار به همراه مهندسی سخت افزار عالی و یکپارچگی این دو و همچنین پردازنده قوی که نتیجش سادگی و پایداری بی نهایت هست + بزرگترین آرشیو اپلیکیشن ها که بقیه ازش محروم هستند.
    توجه و تمرکز مطلق به راحتی کاربر که این مورد رو هم در دو مثال شما شاهد نیستیم.
    احترام به حقوق کاربر و اطمینان بخشی به طوری که مثلاً خیال هر آیفون داری از نظر اینکه این گوشی دستش آخرین زور و تلاش اپل هست و دو ماه دیگه قرار نیست تولیدش متوقف بشه یا آپدیت براش ارائه نشه راحته.

هیچ کدوم از این موارد رو من توی بقیه گوشیها ندیدم. دامنه دیدتون رو بازتر کنید. بنده که هر روز اینجا دارم از اپل دفاع میکنم از دنیای تکنولوژی فقط یه PC و یه گوشی 1280 نوکیا دارم. اینجا ما راجع به ماهیت این گوشی و این تکنولوژی داریم صحبت میکنیم. کسی حرف از شرایط خاص ایران نزد. بله ممکنه از گوشیهای اندرویدی در ایران به نسبت آیفون کاربرد بیشتری حاصل بشه. که اون هم به خاطر شرایط خاص و البته مزخرف ایران از لحاظ تکنولوژیک هست. ولی حقیقت که عوض نشده؟

نه آرمان
    بحث بحثه اینه که چه تو ایران و چه تو خارج،شرکتی که ادعای بهترین بودن رو داره،باید بهترین رو ارائه بده
    وقتی کسی با این همه نواقص گوشی آنلاک فکتوری رو 699یا 799یا899دلار میخره،در حالی که بزرگترین رقیبش قیمتش 500دلاره ،اینجا مهم ترین موضوع مورد بحث وجود برلین توی قطب جنوب یا خط و خش نیست،مهم ارزش پولیه که داری میدی!
    5میلیون نفر میان و آیفون های تولید شده رو خریداری میکنند،بعد مشکلاتش با یک عذر خواهی نمیتونه سر هم بیاد!
    جایگزین مموری فضای ابریه، از این هم که بگذریم قوانین کپی رایت براشون اهمیت داره. اما دوربین ،مپ یا خراش بدنه چیزی نیست که بشه جای خلاءش رو پر کرد!
    خب بازم خدا رو شکر شما قبول دارید که آیفون بهترین هست. چون واسه هیچ گوشی دیگه ای ندیدم کسی اینطور ذره بین برداره (ذره بین که چه عرض کنم میکروسکوپ الکترونی) و عیبهاشو بشماره.
    نقص آیفون جدید خیلی بیشتر از قبلی ها بوده؟ بذارید ببینم این جمله آشنا نیست:

آیفون 4: آیفون جدید خیلی خیلی نقص داره. بدنه شیشه ای بسیار در برابر ضربه بسیار آسیب پذیره و راحت میشکنه. رزولوشن صفحه رتینا خیلی اضافی و ناکارآمد هست و بسیار انرژی مصرف میکنه و عمر باطری رو پایین آورده. مشکل آنتن دهی هم وجود داره. بدنه دور آیفون بسیار خش پذیره.
    نقص آیفون 4 خیلی بیشتر از قبلی ها بوده !!!
    آیفون 4 اس: اپل بعد از 1.5 سال با ارائه آیفونی با ظاهر مشابه نسل قبلی تمام کاربرهاشو مسخره کرد. دستیار صوتی سیری در واقع یک اسباب بازی هست و باگ های فراوانی دارد. مشکل آنتن دهی هنوز حل نشده. باطری آیفون بسیار ضعیف عمل میکنه.
    نقص آیفون 4 اس خیلی بیشتر از قبلی ها بوده !!!

این جملات همیشه تکرار میشن، قبلاً هم وجود داشتند، واسه محصولات غیر از آیفون هم بودند. مهم اینه که شما با چه عینکی به قضیه نگاه کنید.
    Last edited by *Ali*; 02-10-2012 at 15:22.

4. 5 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این عینک که برای مثال 4 برای رقابت با گلکسی اس میاد
    4s با s2
    5با s3
    و مشکلاتی که از مثلا اس2 میگیرفتند! اون مثل بمب مگه توی نت نبود؟! شما جوری میگی انگار هیچکس به بقیه گوشی ها دقت نداره،
    جالب اینه که یک ماه بعد از عرضه s2 به صورت کامل تمام مشکلاتش رفع شد! ولی این که ما مستقیم با آلمینیوم خام در تماس هستیم چطور میشه درست کرد؟ باید تمامی خط تولید عوض بشه و تکلیف 5میلیون نفر چی میشه؟!
    یا مثلا چقدر طول میکشه مپز حتی وارد رقابت با گوگل مپز بشه؟!
    4اس یا 4 مشکلاتی داشتند! شما میتونید انکار کنید؟ اما هیچوقت تا این حد نبوده! کسی نگفت سیستم عاملش یا گوشیش بده! اما مشکل داره!
    و من بخوام گوشی بخرم ! نمیخوام گوشی من مشکلات به این فاحشی داشته باشه!
    بگذریم
    یک موردی که خیلی داره روش مانور داده میشه تعداد اپ های اپ استوره! دوست عزیز
    در سپتامبر 2012 همزمان با معرفی ، تعداد اپ های اکتیو برای دانلود آیفون 5 ، 700هزار اعلام شده، در حالی که چند روز پیش گوگل پلی 675 هزار تا اعلام شده
    نمیشه گفت برتری عددی داره! فقط شاید تعدادی از اپ هاشون غیر کاربردی باشه که باز هم ما نمیتونیم قضاوت کنیم چون نمیتونیم همه رو تست کنیم!
    مارکت پلیس یا همون وینفون مارکت هم 100هزار اپ داره در حالی که فکر کنم 50تا Play Piano و امثالهم داره!

6. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اپ های بدردبخور مدنظره که پلی استور حرفی برای گفتن در برابر اپ استور اپل نداره. خودت یه سر پلی استور بزن متوجه منظورم میشی. نصف اپ های رایگانش که فقط پوزیشن های رابطه جنسیه. :|

8. 5 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جان کسی نگفت آیفون خوب نیست بدرد نمیخوره الانم اگر اینقدر دارن میبرنش زیره ذره بین به این دلیل که اپل خودشو غول میدونه یا طرفداراش اونو مادر تکنولوژی میدونن فقط فقط به این دلیل هست

من نمیدونم عزیز اگر نظر بدم میزارنش پای اینکه من دشمنی ایی دارم با این برند ....

اما اپل کمی عجل کرد در مورد بیرون دادن آیفن 5 به نظر من برای بدنه ی باریک ترو برای وزن کمتر که نباید گوشی داد بیرون!

بهتر بود اسمشو میزاشتن 4ss

10. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نه آرمان
    کلا تفاوت اپل با سایرین اینه که تصمیم می گیره درباره خیلی چیزها. یادم نمیاد استیو جابز بود یا کس دیگه ولی می گفت قرار دادن امکانات در یک دستگاه کار بسیار بسیار ساده ایه، چیزی که سخته اینه که تصمیم بگیریم چی رو قرار ندیم. این جمله جای فکر داره.

کلا هر محصول اپل که عرضه میشه، میگن این بدترین محصول بوده و بیشترین اشکال رو نسبت به سایرین داشته، دلیلش هم فقط و فقط اینه که وقتی زمان می گذره، می فهمن اشکال هایی که موقع عرضه از محصولات می گیرن بعد از مدتی فراموش میشه چون جدی نیستند و در کاربرد اصلا به چشم نمیان. شش ماه دیگه آیفون 5 رو مرور کنید ببینید اوضاع چطوره. یک اشکال جدی بود (آنتن) که اپل براش کنفرانس گذاشت و کیس مجانی به همه داد!

از نظر قیمت هم آیفون دقیقا هم قیمت رقیب هاشه (199 دلار با قرارداد).

در سپتامبر 2012 همزمان با معرفی ، تعداد اپ های اکتیو برای دانلود آیفون 5 ، 700هزار اعلام شده، در حالی که چند روز پیش گوگل پلی 675 هزار تا اعلام شده
    نمیشه گفت برتری عددی داره! فقط شاید تعدادی از اپ هاشون غیر کاربردی باشه که باز هم ما نمیتونیم قضاوت کنیم چون نمیتونیم همه رو تست کنیم!
    مارکت پلیس یا همون وینفون مارکت هم 100هزار اپ داره در حالی که فکر کنم 50تا Play Piano و امثالهم داره!
    تعداد اپ های اپ استور مدت هاست روش مانور داده نمیشه چون دیگه وقتی به این تعداد رسیده، کمیت خیلی معنی نمی ده. بحث کیفیت جداست که از ابتدا اختلاف وجود داشته و برعکس خیلی از ادعاها، اختلاف کیفی اپ های iOS و اندروید داره روز به روز بیشتر هم میشه که کمتر نمیشه.

12. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با این عینک که برای مثال 4 برای رقابت با گلکسی اس میاد
    4s با s2
    5با s3
    و مشکلاتی که از مثلا اس2 میگیرفتند! اون مثل بمب مگه توی نت نبود؟! شما جوری میگی انگار هیچکس به بقیه گوشی ها دقت نداره،
    جالب اینه که یک ماه بعد از عرضه s2 به صورت کامل تمام مشکلاتش رفع شد! ولی این که ما مستقیم با آلمینیوم خام در تماس هستیم چطور میشه درست کرد؟ باید تمامی خط تولید عوض بشه و تکلیف 5میلیون نفر چی میشه؟!
    یا مثلا چقدر طول میکشه مپز حتی وارد رقابت با گوگل مپز بشه؟!
    4اس یا 4 مشکلاتی داشتند! شما میتونید انکار کنید؟ اما هیچوقت تا این حد نبوده! کسی نگفت سیستم عاملش یا گوشیش بده! اما مشکل داره!
    و من بخوام گوشی بخرم ! نمیخوام گوشی من مشکلات به این فاحشی داشته باشه!
    بگذریم
    خب پس انگار عینکتون رو برعکس گذاشتید.
    آیفون برای رقابت با کسی نمیاد. آیفون برای خودش میاد. برای این که خودشو بهتر کنه و دوباره تجربه عالی و کامل به کاربرش ارائه بده. حالا رقبا هر چیز دیگه ای داشته باشند مهم نیست. مهم اینه که هر چیز جدیدی در عمل به کار بیاد.
    دیگه لازم نیست برای شما توضیح بدم یا لیست کنم. خودتون یه نیم نگاهی به محصولات جدید اپل و همچنین امکانات جدیدی که در هر محصول ارائه میده بندازید. بعدش شرایط بازار رو قبل و بعد از عرصه اون محصول بررسی کنید. متوجه خواهید شد که آیفون برای رقابت با گلکسی اس میاد یا گلکسی اس برای ثبت رکورد کپی تاریخ.

من نمیگم از بقیه مشکل نگرفتند یا فقط بقیه نقص دارند. میگم به اندازه هیچ محصولی مثل آیفون تا حالا حساسیت نبوده. شما فقط یه سری آرشیو سایتهای اخبار گجت از 12 سپتامبر به اینور رو چک کنید. امکان نداره حداقل 3 تا خبر فقط از مشکلات آیفون 5 نداشته باشند. به شخصه تا به حال نتونستم راجع به S2 و بقیه اینطور شرایطی ببینم.
    تمام خط تولید عوض بشه؟ به همین راحتی نتیجه این همه تحقیق و توسعه، طراحی، بازاریابی، مونتاژ، تأمین و ... که هر کدومش به اندازه چندین صفحه حرف برای گفتن داره رو میبرید زیر سؤال و میگید خط تولید باید عوض بشه؟ یعنی مثلا طراحان، مهندسان، ناظرها اینا هیچ کدوم تست خش پذیری از آیفون نگرفتند؟ فقط چون ما با آلومینیوم خام در تماسیم باید... ؟ من که نمیدونم اسم این قضاوت رو چی بذارم.

در مورد Maps قضیه درسته. البته مشکل فقط با زمان بردن حل میشه. هر موقع دیگه ای اپل مپ رو ارائه میداد باید این زمان سپری میشد.

مشکلات فاحش !!! اگه قضیه اینطور بود که تا حالا دنیا رو سر اپل خراب شده بود. حدس میزنید مشکل آنتن که اپل رو مجبور به برگزاری کنفرانس کرد تا چه حد فاحش بود؟ فقط 1 درصد از دارندگان آیفون به اپل شکایت کردند! اگه این مشکلات فاحش هستند به Antennagate باید چی بگید؟

به نظر بحث فایده ای نداره. چون من هرچی براتون بنویسم باز هم شما حرف جدیدی برای گفتن و مشکل تازه ای برای تراشیدن دارید. این وسط فقط پستهای دوکیلومتری بی فایده به جا میمونه. چون نه من قانع میشم که این قضاوت شما درسته و نه شما از نظرتون بر میگردید.

*Ali*
    جان کسی نگفت آیفون خوب نیست بدرد نمیخوره الانم اگر اینقدر دارن میبرنش زیره ذره بین به این دلیل که اپل خودشو غول میدونه یا طرفداراش اونو مادر تکنولوژی میدونن فقط فقط به این دلیل هست

من نمیدونم عزیز اگر نظر بدم میزارنش پای اینکه من دشمنی ایی دارم با این برند ....

اما اپل کمی عجل کرد در مورد بیرون دادن آیفن 5 به نظر من برای بدنه ی باریک ترو برای وزن کمتر که نباید گوشی داد بیرون!

بهتر بود اسمشو میزاشتن 4ss
    کی گفته اپل یا طرفداراش اونو غول تصور میکنن؟ نه دوست عزیز قبل از همه اینا بقیه شرکت ها غول بودنشو قبول کردن! وگرنه هیچ کس همینجوری به ذهنش نرسید که باید سایز صفحه موبایل زیاد بشه، یا باید تبلت ساخته بشه، یا اولترابوک چیز خوبی هست یا ... (چقدر باید من این لیستو تکرار کنم؟ )
    عجله کرد؟ خب حالا اگه صبر میکرد چه چیزایی تغییر میکرد؟ نه نظر بذارید. البته اگه نظراتتون مثل دوستمون هیتمن نیست...!!!

14. 3 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونین مشکل اینه که طرفدارای اپل یه جورایی شست و شوی مغزی شدن انگاری اسمون باز شده معجزه ای بنام ایفون پدید اومده
    این فقط و فقط از بی اطلاعی نشات میگیره وگرنه خیلی از ماها با ایفون کار کردیم و میدونیم امکانات خوبی داره ولی در قیاس با گوشی های دیگه همچین آش دهن سوزی نیست.
    یک سری امکانات مثه سایر گوشی ها داره حالا یه خرده کمتر یا بیشتر ولی واقعا ارزش نداره این همه پول بالاش بدیم.
    من دیگه حرفی ندارم فقط پیشنهاد میکنم سایر گوشی هارو بررسی کنید تعصب بیخود رو کنار بزارین اخه سامسونگ و اپل و htc که ارث بابامون نیست که براش حرص بخوریم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا یه ایراد اپل گذاشتیم همه بهمون حمله کردن دیگه حال و حوصله نقل قول کردن ندارم ... خیلیا گفتن فروش این گوشی زیاد . جواب و نظر من اینه که طرفدارای اپل سرسخت هست حتی تو مدلهای اولیه که فکر کنم ام ام اس و یه سری چیزای ساده مثل بلوتوث برای ارسال فایل و ... رو نداشت همه میخریدن و تازه حالا میدوییدن دنبال نصب برنامه بلوتوث . آخه بگو مجبوری؟ خدایی سامسونگ بود بلوتوثش اینطوری بود میخریدی ؟ عمرا میخرید . همین بلوتوثش و میکردی پیراهن عثمون ولی چون اپل میزنه اشکالی نداره .
    برای اون ایرادانی که اپل داشت و من کپی کردم یکی درباره بدنه آلومینیومی صحبت کرد . اگه دقت کنید من اصلا اونو بولد نکردم چون نظر شما دارم دارم بالاخره دستگاه الکترونیکی هستش دیگه ممکنه خط بیوفته روش و ... پس زیاداز نظر من مهم نیست . آخه عزیز من 3.4000 یا اصلا 2.500 پول گوشی . رادیو چرا ندارهههههههههههههه؟
    رم چرا نمیخوررههههههههه ؟ یعنی من برای اینکه بخوام گوشی 64 گیگ داشته باشم باید نزدیک 1.200 بیشتر پول بدم ؟ اخه عزیز منطقی باش بهترین رم بازار با سرعت بالا شاید 100 هزار تومن باشه شما میتونی گوشی 16 گیگ اپل 5 رو بگیری و 32 یا 64 گیگ رم که اصلا بگو 150 تومن پول رم بشه بدی . گوشی پات در میاد 2.700 با رم 64 نه 3.400 ..
    یکی میگه رادیو اینترنتی . آخه دوست خوبم همه جا که اینترنت نیست. بعدشم چرا باید آدم هزینه برای رادیو بده ؟ اگه رادیو ام اف بخواد نسلش منقرض بشه سامسونگ اولین کسی که این کارو میکنه و دیگه رادیو نمیزاره . مثل همون اینفراردی که از مدل دی 600 به بعد دیگه روی گوشی هاش نذاشت ولی نوکیا و سونی یه عمر اینفرارد میزدن و تاثیری به کار نداشت .
    یه آقایی هر سیستمی رو که اپل نداره رو اون قدر بی اهمیت جلوه میده که اپل کارش مجاز شه . آخه ان اف سی بده ؟ این سیسیتمی که اس 3 داره واقعا حال کردم باهاش که گوشی رو می چسبونی به هم و عکس 8 مگاپیکسلی در حد ثانیه میره تو اون گوشی ... اینا رو هیچکس نمیبینه تا اپل بزنه همه میگن واااااااااای چه اختراعاتی داره اپل استیو جایز نابغست ولی سامسونگ میزنه وظیفشو انجام داده .
    همینطور صدای استریو که ضبط نمیکنه : که باز دوست خوبمون خیلی بی اهمین جلوش دادن . واقعا نمیدونم چی بگم ... در کل امیدوارم همه کسایی که اپل میخرن تحقیق کنن و از میزان پولی که برای گوشی میدن استفاده حداقل 70 درصد رو کنن . چون از گدا گرفته تا پول دار اپل رو میشناسن ولی گلکسی رو نه این یه سری چیزایی رو نشون میده که گفتنش از جنبه تایپک خارجه ...
    حرف کلیه من اینه : اگه واقعا طرف مصرف کننده باشه و مارک براش مهم نباشه آقا گلکسی اس3 حدودا 1500 پولشه و صفحه ای بزرگتر و با کیفیت تر سیستم هایی که سامسونگ داره و اپل نداره مثل همون ان اف سی ... سیسیتم عاملی به مراتب فراگیر تر .ساپورت رم تا 64 گیگ که کالا با رم 64 گیگ گوشی پات آب میخوره 1600 .. ولی اپل 5 با همین مشخصات تازه با کمی کاستی مثل نخوردن رم و .... 3.400 آخه خودتون بگید بعنی چی ؟ اگه دلار گرون همن برای اپل گرونه هم برای سامسونگ .
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 02-10-2012 at 22:22.

17. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

میدونین مشکل اینه که طرفدارای اپل یه جورایی شست و شوی مغزی شدن انگاری اسمون باز شده معجزه ای بنام ایفون پدید اومده
    دوباره شد همون حرف های سابق چند صفحه قبل

خداییش تو این استدلال های دوستان که از ایفون طرفداری میکنند کجاش بی منطقی و نشونه هایی از طرفداری تعصبی هست؟!!!

این فقط و فقط از بی اطلاعی نشات میگیره وگرنه خیلی از ماها با ایفون کار کردیم و میدونیم امکانات خوبی داره ولی در قیاس با گوشی های دیگه همچین آش دهن سوزی نیست.
    یک سری امکانات مثه سایر گوشی ها داره حالا یه خرده کمتر یا بیشتر ولی واقعا ارزش نداره این همه پول بالاش بدیم.
    تو خانواده ما از گوشی گالکسی نوت هم استفاده میشه و از این مدل گوشی ها بی اطلاع نیستم و بنظرم بیشتر ایفون دارها هم تجربه گوشی های غیر اپلی رو دارند

ولی به دلیل خیلی از دلایلی که گفته شد ایفون + itunes + ios مجموعا با هم به چیزه دیگس که نمیشه ازش چشم پوشی کرد

شاید شما باید یکم بیشتر و دقیق تر با محصولات اپل کار کنید

اخه چرا فقط شما نگاه جزء به جزء و سخت افزاری دارید در حالی که همه ایفون سخت افزار نیست

قیمت هم که فقط یه بخش کوچیک از بحث هست که اونم فقط تو ایران صدق پیدا می کنه و دلیلی بر منفی بودن و نقطه ضعف ایفون نیست.(بقول دوست عزیزمون متاسفانه شما منتقدای ایفون به هر چیزی چنگ میزنید)

تو بازار جهانی هم که ایفون با روقباش در یه رنج قرار می گیرند. وگرنه تو ایران هم که با تمام علاقه ام و با این قیمت ها حاظر نیستم هزینه کنم.
    Last edited by arash59b; 02-10-2012 at 22:22.

19. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •