درود دوستان
من بهترین تنظیمات رو واسه نورتون 360 میخواستم. ( نسخه 2013 )
هر چی گشتم نتونستم این مورد رو تو تاپیک محصولات Symantec - Norton پیدا کنم.
با تشکر
درود دوستان
من بهترین تنظیمات رو واسه نورتون 360 میخواستم. ( نسخه 2013 )
هر چی گشتم نتونستم این مورد رو تو تاپیک محصولات Symantec - Norton پیدا کنم.
با تشکر
سلام بیشتر تنظیماتشون مثل همند : ( خودشون ی پی دی اف تهیه کردند در مورد تنظیمات. )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پی دی اف :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by .AraMesh.; 05-01-2013 at 02:02.
سلام دوستان
من مبتدی هستم و مشکلم با نورتون 360 و اینترنت سکوریتی اینه ک هر کدوم رو ک نصب میکنم بعد از چند روز آنتی ویروسم قرمز میشه و این پیغام رو میده At Risk و موقعی ک روی گزینه Fix Now کلیک میکنم درست نمیشه لطفا منو راهنمایی کنین
با تشکر
سلام" آخه بستگی داره چی شده باشه: نیاز ب اسکن سریع سیستمتون داره ( بعد از ی مدتی ) ، وعده آپدیتش دیر شده ، نزدیک منقضی شدنه ک تریال ریست میخواد یواش یواش،.. آقا اصلا ی تصویر ازش بذارید ما اینقد خیال بافی نکنیم، جواب قطعی بدیم![]()
دوست عزیز اینم عکسش
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خب همونیه ک عرض کردم: تشنه آپدیت. ( با اینکه 9 دقیقه قبلش آپدیت زدید اما فقط ی مورد : از قسمت Settings و تب Updates گزینه Smart Definitions روی آن باشه بعد آپدیت کنید.) چون این گزینه قضیش فرق داره / تو پست بالایی : 312 همون لینک اولی ، اگه داخلش بگردید بچه ها توضیح دادند
Last edited by .AraMesh.; 05-01-2013 at 02:27.
داداش ممنون از توضیحتون ولی اونم on هست نمیدونم باید چی کار کنم کلافه شدم
شما اپدیت میکنی میبینی که ایا اپدیت ها کامل دریافت میشن یا نه وسطش اررورر میده و این جور مسایل ؟؟
بعد از هر اپدیت ریستارت کنین سیستم رو
سلام آره آبدیتها کامل دریافت میشن بعد از آبدیت هم سیستم رو ریستارت میکنم ولی این مشکل پا برجاست
سلام" همون Full Scan ک گفتمو ... یا خطای سرور و مشکل اینترنته یا ی مزاحم کوچولو تو سیستمه نمیذاره درست آپدیت شه.
استاد Batmaaaaaaaaaan ملت منتظرند. بسم ا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)