سلام .
فرمت فیلم چیه ؟ روی مدیا پلیر که خیلی نمیشه حساب کرد با VLC امتحان کن ببین چه جوریه ؟
سلام .
فرمت فیلم چیه ؟ روی مدیا پلیر که خیلی نمیشه حساب کرد با VLC امتحان کن ببین چه جوریه ؟
دوستای گلم سلام
شدیدا به کمکتون احتیاج دارم
دارم دیگه دیوونه میشم
مشکل بلوتوث من هنوز حل نشده. هیچ درایوری روش جواب نمیده، وای فای من Ralink هست، تمام روشهایی که گفتین رو انجام دادم ولی هیچ فایده ای نداشته.
یکی AVI یکی هم VOB با VLC هم همینطوریه . ولی فیلمهای با فرمت MP4 بهتر بخش میشن و مشکل ندارن .
بچه ها لطف میکنین اطلاعات مربوط به Network Adapter که داخل Device Manager رو به من بگید آخه فک کنم فقط مال من ralink هست و واسه همینه که بلوتوثم نصب نمیشه.
یه دنیا تشکر
شرمنده که تو زحمت میندازمتون
داداش من که بهت لینک درایور رو دادم،گیج میزنیا!!!یه نیگا به صفحات قبل بنداز
به محل نصب km برید و فایل ستینگ رو باز کنید، همه گزینه ها رو رو حالت کیفیت بالا بذارید
اگه نشد ، codec lite pack هم نصب کنید
مرحله یک : یه فیلم با نرم افزار KM Player اجرا کن بعد ببندش .
مرحله دوم : روی صفحه دسکتاپ راست کلیک بزن بعد گزینه Configure Switchable Graphics رو انتخاب کن نرم افزارهایی که اخیرا باز کردی زیر بخش Recent Application نشون داده میشه برای KM Player حالت High Performance رو فعال کن .
نکته : اگه KM Player تو اون قسمت نبود از قسمت Browse میتونی انتخابش کنی .
اصلا kmplayer بیخیال شید pot player نصب کنید فوق العادس km player به خصوص تو ورژن های جدید دیگه خیلی باگ داره به خصوص زیاد هنگ میکنه و بعضی فرمت ها که تو ورژن های قدیمیش اجرا میکرد دیگه خوب اجرا نمیکنه یا اصلا اجرا نمیکنه
pot player نصب کنید هم کیفیت فوق العاده تر هست هم همه فرمت ها رو اجرا میکنه
خیلی حال نکردم باهاش ، شاید بخاطر عادت به KM Player باشه .
دوستان ویندوز 8 رسمی واسه این لپ تاپ اومده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)