اصلا خوشم نیومد! دارم بازی میکنم ولی اصلا خوشم نیومده. تکراری، تکراری، تکراری.
چرا باید یک ماموریت رو توی استوری لاین 2 بار انجام بدیم آخه ؟!
کوجیما کم آورده همون ماموریت رو سخت تر کرده دوباره آورده وسط بازی! خوب درجه سختی بازی رو برای همین وقتها ساختند دیگه!!!
با Quiet باید دو بار بجنگی (تکراری)! مسخرش اینجاست که ..... ولش کن خودتون بازی کنید میفهمید مسخرش کجاست.
Futon ها به قدر کافی مسخره بودند! WormHole درست کردنشون دیگه آخرشه خداییش!
در ضمن بازی 3 تا چپتر داشته که چپتر 3 حذف شده!!! لابد اون هم باز تکراری چپتر اول بوده دیگه! دیدند خیلی ضایع هستش حذفش کردند.
تمام سعی بر بزرگ کردن نقشه (که البته همش جنگل و بیابونه!!!!) و کار روی گرافیک بوده - گیم پلی و استوری لاین رو خراب کردند.
هر چه قدر نق بزنم باز هم کمه. من وقتی شماره 4 رو دیده بودم انتظار داشتم یک شاهکار واقعی ببینم! این از 4 خیلی خیلی ضعیف تره. یعنی چرا باید شماره 4 رو در مقام مقایسه با این خراب کنم! یکی از شاهکارهای بازی سازی رو بیایم با این مقایسه کنیم بهش ظلم کردیم :(
فکرش رو بکنید هلی کوپتر وسط Outpost دشمن زرتی میشینه زمین سربازه هم داره مثل گولاخها نگاه میکنه بعد میری زندانی رو هم میذاری توش فرار میکنی بعد میگه No sign of Enemy

باید علف جمع کنی که بعدش باهاش بتونی تیر بسازی برای Tranquilizer هات! دیگه چی بگم آخه ؟!
تکنولوژی که اینها دارند توی دهه 80 استفاده میکنند! از تکنولوژی که توی متال گیر 1 و 2 و 4 و اون همه سال بعد دارند استفاده میکنند خفن تره

)) فکر کن

)))
یکی بیاد دلداری بده بد جوری حالم گرفته شده :(