تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 52 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 514

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام بچه ها
    منم بازی رو نصب کردم . ویندوزم 10 هستش ورژن دوم کرک رو هم گرفتم نصب کردم وقتی اجرا میکنم ارور failed to load library inputX3-1.dll میده.

فایل dll هم گرفتم کپی کردم باز فایده نداشت.کسی میدونه مشکل چطور حل میشه؟

- - - Updated - - -

سلام بچه ها
    منم بازی رو نصب کردم . ویندوزم 10 هستش ورژن دوم کرک رو هم گرفتم نصب کردم وقتی اجرا میکنم ارور failed to load library inputX3-1.dll میده.

فایل dll هم گرفتم کپی کردم باز فایده نداشت.کسی میدونه مشکل چطور حل میشه؟
    اگر کرکی که دانلود کردید کامل، یک DirectX باهاش هست توی فولدر _CommonRedist، اون رو نصب کنید.
    ساعت کامپیوتر رو بذارید روی منطقه زمانی بیجینگ (+8) ، آپدیت 1.0.5 رو هم قبل از اینکه کرک رو بریزید نصب کنید.
    بعد بازی رو اجرا کنید، اجرا میشه.
    در ضمن با خود بازی یک سیو هستش که اون قمست بیمارستان رو خود کرکر تموم کرده! اگر اون رو پاک کنید و از توی بیمارستان شروع کنید بعد از تموم شدن Prologue هنگ میکنه! پس سیو رو نگه دارید که اگر این طوری شد بریزید و از بعد از Prologue بتونید بقیه بازی رو برید.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

باید از سربازهای اون مقر حرف بکشی تا جاش مشخص بشه
    اونی که میگه نقشه اپدیت شد دشمن رو نزدیکی شما تشخیص داده
    پس چرا میگه Enemy Prisoner Detected ?!
    یا میگه Precedure ?! البته الان مشکل حل شده! ولی حس میکنم دارم GTA بازی میکنم اون هم پای پیاده ))

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اصلا خوشم نیومد! دارم بازی میکنم ولی اصلا خوشم نیومده. تکراری، تکراری، تکراری.
    چرا باید یک ماموریت رو توی استوری لاین 2 بار انجام بدیم آخه ؟!
    کوجیما کم آورده همون ماموریت رو سخت تر کرده دوباره آورده وسط بازی! خوب درجه سختی بازی رو برای همین وقتها ساختند دیگه!!!
    با Quiet باید دو بار بجنگی (تکراری)! مسخرش اینجاست که ..... ولش کن خودتون بازی کنید میفهمید مسخرش کجاست.
    Futon ها به قدر کافی مسخره بودند! WormHole درست کردنشون دیگه آخرشه خداییش!
    در ضمن بازی 3 تا چپتر داشته که چپتر 3 حذف شده!!! لابد اون هم باز تکراری چپتر اول بوده دیگه! دیدند خیلی ضایع هستش حذفش کردند.
    تمام سعی بر بزرگ کردن نقشه (که البته همش جنگل و بیابونه!!!!) و کار روی گرافیک بوده - گیم پلی و استوری لاین رو خراب کردند.
    هر چه قدر نق بزنم باز هم کمه. من وقتی شماره 4 رو دیده بودم انتظار داشتم یک شاهکار واقعی ببینم! این از 4 خیلی خیلی ضعیف تره. یعنی چرا باید شماره 4 رو در مقام مقایسه با این خراب کنم! یکی از شاهکارهای بازی سازی رو بیایم با این مقایسه کنیم بهش ظلم کردیم :(
    فکرش رو بکنید هلی کوپتر وسط Outpost دشمن زرتی میشینه زمین سربازه هم داره مثل گولاخها نگاه میکنه بعد میری زندانی رو هم میذاری توش فرار میکنی بعد میگه No sign of Enemy
    باید علف جمع کنی که بعدش باهاش بتونی تیر بسازی برای Tranquilizer هات! دیگه چی بگم آخه ؟!
    تکنولوژی که اینها دارند توی دهه 80 استفاده میکنند! از تکنولوژی که توی متال گیر 1 و 2 و 4 و اون همه سال بعد دارند استفاده میکنند خفن تره )) فکر کن )))

یکی بیاد دلداری بده بد جوری حالم گرفته شده :(
    خب همین دیگه
    زیاد خوب نبودن ی بازی همینه دیگه
    بنظر من دو چیز این بازی رو خراب کرده
    یکی این بالن های که ادم و تانک!میفرستی هوا
    دومیش اپن امکانات مادر بیس مثل بمبارن فرستادن سلاح
    دلیل اولی و دومی
      محتوای مخفی: اسپویلر نیست ولی میزارم 
    ترکوندن تانک چندتا از ماموریت ها رو تشکیل میده اواخر بازی که بالان اپدیت میشه میتونی خیلی راحت بری پشت تانک و بفرستیش بالا
    یعنی در حد ۲ دقیقه میتونی ب میشن رو انجام بدی
    شما میری وسط بیس دشمن خیلی شیک بمب بارون میکنی همه میمیرن و ادامه میدی!!

شاید بگین برای s گرفتن باید کار های بالا رو انجام داد ولی sگرفتن یا نگرفتن چیزی ب بازی اضافه نمیکنه
    حداقل اگر طوری بود که مجبورت میکرد برای باز کردن ی میشن باید مثلا ۳ تا s بگیری بهتر بود

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من فعلا در اپیزود 22 هستم و تموم نکردم.

اما در مورد این تکراری بودن ها یک توضیحی بدم، ببینید بازی جهان باز مثلا همین GTA V رو در نظر بگیرید: چند بار تکراری سرقت کردیم حالا یک بار مقصد بانک بود، یک باز مغازه ای چیزی و یک بار هم یک فروشگاه ولی به همون شکل و فرم، چندین بار از یک نقطه به یک نقطه دیگه یک نفر رو رسوندیم یا یک نفر رو به قتل رسوندیم
    این احساس تکراری بودن در ذات بازی جهان باز هست و بالاتر از این نمیشه مگر این که بازی سبکش نقش افرینی باشه که اینم فقط کمی اجازه گسترش میده.
    مثلا انتظار داشته باشیم با اسنیک بریم از یک نفر بخواهیم خواهشا منطقه جنگی رو رد کن اونم بگه چشم کمی دور از انتظاره
    پس به نظرم این مشکل حل شده، سوا این که هر کسی میتونه این ماموریت ها رو به نوعی که خودش می خواد طی کنه و ممکنه تکراری نباشه برای همین این باعث شده که بازی عظیم و منحصربه فرد باشه.

در مرحله بعدی اون قضیه بمباران خب این دست گیمر رو باز گذاشته، الان من تا الان یک بار هم استفاده نکردم این که هست و باعث بشه ادم خوشش نیاد دلیلی نداره خب استفاده نکنید.

اون بالن ها هم دیگه مدل بازی هستن، یک نوع شناسنامه محسوب میشن، همه چیز رو که نباید به دید انتقاد نگاه کرد، کوجیما همیشه می خواد بگه که شما دارید یک بازی میکنید و این چیز فراتر از یک بازی نیست. این اتفاق بالن انقدر مسئله راحتیه که واقعا ادم نمیتونه بگه ایراد هستش.

در مورد اون هلیکوپتر و نفهمیدن دشمن ها من یکی شخصا تا الان به همچین نکته ای که حجت بهش اشاره کرد برنخوردم، تا اخرین نفس هم ولم نکردن

هوش مصنوعی بازی هم تا الان بهترین چیزی بود که در دوران گیمریم دیدم.

5. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مدتها بود که اصلا حوصله بازی نداشتم و فقط منتظر این بازی بودم تا اخرین شاهکار استاد رو تجربه کنم ولی متاسفانه اصلا اون حسی رو که انتظار داشتم بهم نداد ! اخه وقتی سیستم کدک و کات سین های سینمایی به خوبی تو بازی جواب داده و همه فن ها هم از این روش راضی هست چه دلیلی واسه این همه تغییر تو سیستم بازی بود ؟
    اخه کوجیما چرا تصمیم گرفت این بازی رو open world کنه ؟ این اسنیک ما چرا حرف نمیزنه ؟ صدای اسنیک هم دیگه چیزی نگم ! هیتر کجا و این ساترلند کجا !
    فعلا فقط 6 ساعت تونستم بازی کنم ولی اصلا از روال روایت داستان بازی با این کاست ها راضی نیستم ببینیم اخرش چی میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من فعلا در اپیزود 22 هستم و تموم نکردم.

اما در مورد این تکراری بودن ها یک توضیحی بدم، ببینید بازی جهان باز مثلا همین GTA V رو در نظر بگیرید: چند بار تکراری سرقت کردیم حالا یک بار مقصد بانک بود، یک باز مغازه ای چیزی و یک بار هم یک فروشگاه ولی به همون شکل و فرم، چندین بار از یک نقطه به یک نقطه دیگه یک نفر رو رسوندیم یا یک نفر رو به قتل رسوندیم
    این احساس تکراری بودن در ذات بازی جهان باز هست و بالاتر از این نمیشه مگر این که بازی سبکش نقش افرینی باشه که اینم فقط کمی اجازه گسترش میده.
    مثلا انتظار داشته باشیم با اسنیک بریم از یک نفر بخواهیم خواهشا منطقه جنگی رو رد کن اونم بگه چشم کمی دور از انتظاره
    پس به نظرم این مشکل حل شده، سوا این که هر کسی میتونه این ماموریت ها رو به نوعی که خودش می خواد طی کنه و ممکنه تکراری نباشه برای همین این باعث شده که بازی عظیم و منحصربه فرد باشه.

در مرحله بعدی اون قضیه بمباران خب این دست گیمر رو باز گذاشته، الان من تا الان یک بار هم استفاده نکردم این که هست و باعث بشه ادم خوشش نیاد دلیلی نداره خب استفاده نکنید.

اون بالن ها هم دیگه مدل بازی هستن، یک نوع شناسنامه محسوب میشن، همه چیز رو که نباید به دید انتقاد نگاه کرد، کوجیما همیشه می خواد بگه که شما دارید یک بازی میکنید و این چیز فراتر از یک بازی نیست. این اتفاق بالن انقدر مسئله راحتیه که واقعا ادم نمیتونه بگه ایراد هستش.

در مورد اون هلیکوپتر و نفهمیدن دشمن ها من یکی شخصا تا الان به همچین نکته ای که حجت بهش اشاره کرد برنخوردم، تا اخرین نفس هم ولم نکردن

هوش مصنوعی بازی هم تا الان بهترین چیزی بود که در دوران گیمریم دیدم.
    نه احساس تکراری بودن نیست! تکراریه!! یعنی شما یک ماموریت رو باید دو بار انجام بدی! مثلا یک مهندسی رو یک بار نجات دادی! چپتر 2 باز باید همون ماموریت رو دوباره انجام بدی و همون مهندس رو دوباره نجات بدی! فقط این بار یک مقداری ماموریت سخت تر شده! مثلا سربازای دشمن دید در شب دارند!!!! حتی جای طرف یا سربازا هم عوض نمیشه یک مقداری بیشتر بگردی صاف برو بالا سرش برش دار. این مشخصا اسمش هست ماست مالی برای جمع کردن بازی! داستان Quiet رو نگفتم چون خیلی ها دوست دارند خودشون بازی کنند ببینند چی میشه از Spoiler تگ هم خوشم نمیاد برای همین کلا نمیگم

اون قضیه هلیکوپتر هم اگر میخوای برات پیش بیاد بزن یه دونه از اون Anti Air Radar ها رو بترکون! بعد هلیکوپتر وسط پایگاه دشمن میاد پایین برت میداره! چند باری این کار رو بکنی حتما یک بارش اتفاق میوفته.

خلاصه الان شما 22 تا اپیزود بازی کردی! فکر کنم 1-2 تا دیگه چپتر 1 تموم بشه. وقتی چپتر 2 رو شروع کنی خود متوجه منظورم میشه تمام اون 22 تا اپیزود رو باید از اول بازی کنی! شاید فقط یکی یا دو تا اپیزود خاص توش باشه که جدیده. لیکوید رو هم که میزنی بعدش یک بار دیگه تو MB میزنیش بهت Futon Device برای بچه هوا کردن میده ! خلاصه تیپ بازی جالب نیست یه جوریه، باز Futon Device ها OK هستند ولی دیگه زمانی که تا خرتناقش آپدیتشون میکنی کرم چاله باز میکنند و سرباز و تانک و ... انتقال میدند!!!!

دوست داشتی بگو راه آزاد کردنش رو بهت یاد میدم.

8. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا راستی نمیدونم چرا این بالون ها انقدر شما رو اذیت کرده؟
    اولاً که فولتون دیوایس واقعاً وجود داره و همین الان هم داره توسط CIA استفاده میشه، درسته به این راحتی و شکل و شمایل نیست، اما غیرواقعی هم نیست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توی مقاله هم اشاره شده زمان استفاده شدنش بین سالهای 1965 تا 1996 بوده.
    ثانیاً در روند مخفی کاری خللی ایجاد نمیکنه چون شما نمیتونی نزدیک بقیه ی دشمن ها از این کارها بکنی، الا اینکه اونها خبردار بشن، و وقتی هم خبردار بشن بقیه ی بالون هایی رو که میفرستی هوا میترکونند. دلیل استفاده از این ایده هم قوی تر کردن قسمت نقش آفرینی بازی برای مجهز کردن ماذر بیس و جنگ های آنلاین هست که بین بیس ها اتفاق میافته.
    ثالثاً در مورد قضیه بمباران هم کاملاً با نظر حامد موافقم چون بازی دقیقاً جوری ساخته شده که هر بازیکنی هرطور که دوست داره بازی رو جلو ببره. من هم به شخصه حتی یک بار هم از بمباران یا ساپورت توسط هلیکوپتر استفاده نکردم. نکته ی جالب اینکه من سگ رو هم با خودم نمیبرم چون اولاً خوشم نمیاد اون جای افراد رو برام شناسایی بکنه دوست دارم خودم پیدا بکنم و دلیل مهمتر هم حقیقتش از صدای مداوم نفس کشیدنش حالم بهم میخوره!!!
    تنها قضیه ای که نتونستم هنوز باهاش کنار بیام کم صحبت کردن بیگ باس است.... WAR HAS CHANGED............. ای وای دیوید هیتر.... این صدای کیفر هم بدک نیست اما بیچاره دیالوگ نداره وسط صحنه ها همه دارند حرف میزنند و جروبحث می کنند این میاد بدون یک کلام حرف مداخله میکنه... چهارتا دیالوگ قوی هم میزاشتن بد نبود.
    Last edited by korokodil_avareh; 24-09-2015 at 01:30.

10. 2 کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من مشکلی به خود Fulton ندارم! با کرم چاله و تانک هوا کردن و کانتینر بلند کردنش مشکل دارم!

من این آپدیت رو آزاد کردم خیلی مسخرست! باید ماموریت 31 رو انجام بدید تا SideOp 50 آزاد بشه بعدش برید Legendery Jackal رو بگیرید با همون فولتون ها بفرستید هوا تا آزاد بشه آپدیتش.
    خلاصه اگر از این فضایی بازیها خوشتون نمیاد SideOp 50 رو انجام ندید. یا اگر انجام دادید آپگرید نکنید! یا گر آپگرید کردید اون رو اتچ نکنید.
    مشکل بعدی من هم تکراری بودن بازیه! شخصا یک اخلاق بدی دارم و یک بازی رو دو بار بازی نمیکنم مگر برخی بازی های خیلی خیلی خاص اون هم بعد از چند سال! حالا فکرش رو بکنید یک بازی رو توی یک بار بازی کردن در حقیقت دارید دو بار بازی میکنید!
    از دید من این بازی Red Dead Redemption ای هستش که شخصیت اصلیش Big Boss هستش ولی به جای کالسکه جیپ و تانک داریم! یک مقداری هم اسلحه هامون مدرن تره!اسب هم که سر جاشه )) این متال گیر نیست. برای کسی مثل من که متال گیر رو خورده و فقط و فقط به خاطر MGS4 رفت Ps3 خرید یک مقداری سخته قبول این مساله. همین شد که رفتم بازی اوریجینالی که خریده بودم رو پس دادم الان دارم کرک شده بازی میکنم! چرا ؟! چون به نظرم ارزش پول دادن نداشت.

12. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

همراهامونتوی مادربییس کجان ؟؟
    منظورم سگه و الی و کوایت و اینها هست ...
    اینها رو کجا پیدذا کنم ؟؟
    یا باقی ؟؟
    یا بچه ها !!

- - - Updated - - -

یا باقی ؟؟
    یا بچه ها !!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یا باقی ؟؟
    یا بچه ها !!

!!
    اینا رفته رفته در بازی اضافهمیشن، زودترینش سگ هستش که فکر کنم ماموریت های 5 -6 بود که وقتی خیلی کوچولو هستش پیداش میکنیم.

15. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •