تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 57 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 562

نام تاپيک: Mint

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان چند سوال

1-با چه روشی میشه مینت رو کنار ویندوز8.1 طوری نصب کرد که ویندوز به عنوان سیستم دفولت موقع ریستارت بالا بیاد و فقط وقتی لازم داشتیم روی مینت سویچ کنیم؟
    این روش رو خوندم ولی متوجه نشدم ایا میشه طوری تنظیم کرد که صفحه بوت نیاد و اتوماتیک وارد وبندوز بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و این روش خوبی برای نصب هست؟

2-ایا این نسخه درایوهای فرمت NTFS ویندوز و هاردهای اکسترنال و فایلهای داخلشون رو میخونه و میشه از این درایو توی لینوکس استفاده کرد برای کپی فایل و اجراشون؟

3-چقدر فضا بهترین حالت هست که از هارد جدا کنیم و مینیت رو نصب کنیم؟
    20گیگ خوب هست؟

4-اگر این فضایی که به مینت اختصاص دادیم پر بشه ایا میشه دوباره فضا بهش اختصاص داد؟
    مثلا چند نرمافزار سنگین نصب کردیم فضا پر بشه و احتیاج باشه بازم چیزی نصب کرد
    Last edited by havzhini; 03-10-2013 at 20:26.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    1- این روش از بوت لودر ویندوز8 استفاده میکنه و درواقع گراب را به اون لینک میکنه.
    معمولاْ اگر اول ویندوز و بعد لینوکس را نصب کنید گراب سیستم را براساس آخرین جلسه قبلی انتخاب میکنه و کافیه شما زمان انتظار را کم کنید. (پیشفزض 5 ثانیه است)
    ولی من درست نمیدونم اگر اول لینوکس و بعد ویندوز را نصب کنید آیا بوت لودر ویندوز فعال میشه یا نه. اگر بشه گمون کنم یک سیستم را اصلی میگیره و یکی را فرعی که باید انتخاب بشه.
    2- کدوم نسخه؟ اگر منظور مینت باشه که همیشه همه درایو ها را میخونه؛ فقط باید ماونت بشن.
    اگر منظور روشی که لینک دادید باشه که فرق نمیکنه. اون فقط بوت لودر را عوض میکنه.
    3- اگر مثل من همه فایلهای آرشیوی (فیلم و عکس و موسیقی) را روی یک درایو جدا ذخیره کنید و نرم افزارهای سنگین هم نخواهید نصب کنید 10 گیگ هم کافیه.
    4- خود نرمافزار زیاد جاگیر نیست. کش فضا را پر میکنه. مثلاْ من گوگل ارث دارم که بیشتر از یک گیگ کش داره که فقط یکبار کمی جهانگردی کردم.
    بعد کش مرورگر هم هیست که خیلی جاگیره.
    بعد نرم افزارهایی که نصب میکنید که یک نسخه اش روی سیستم میماند. (الآن روی مانجارو بیشتر از 4گیگ کش مربوط به آپدیتها دارم.)

3. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون
    بله من مینت15 سینامون میخوام نصب کنم

2-پس من حالا یه درایوntfs برای فایلهام دارم که تمام فایلهام مولتی مدیا و کاربریم توشه همون روی لینوکس هم خونده میشه و فقط یه درایو برای خوده لینوکس کافیه

4-خب منم مشکلم همینه که مثلا من الان برنامه های متلب و انسیس روی لینوکس باید استفاده کنم که حجمشون خیلی بالاست مثلا 6 7گیگ
    برنامه تخصصی دیگه هم دارم اونم 5گیگ حجمشه
    حالا من 20گیگ به مینت میدم و 3تا برنامه 6گیگی نصب کنم دیگه فضایی نمیمونه
    اگر بخوام یه برنامه 6گیگی دیگه نصب کنم چه اتفاقی میفته؟و باید چیکار کنم؟

و یه سوال دیگه اینکه موقع نصب واجبه حتما به اینترنت وصل باشیم تا اپدیت بشه یا اینترنت خیلی هم واجب نیست مثل نصب ویندوز که میشه بعدا ابدیت کرد
    Last edited by havzhini; 04-10-2013 at 08:28.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوب؛ این حجم را بیشتر میکنه.
    شما بهتره home و root را روی دو پارتیشن جدا نصب کنید. چون در صورت نیاز به نصب دوباره مینت میتونید هوم را نگهدارید و نیازی به نصب دوباره نرم افزارهاتون نیست و دیتاهاشون هم از دست نمیره.
    کار بهتر اینه که شما یک توزیع لاغرتر نصب کنید. چون استفاده شما عمومی نیست و فقط برای نرم افزار خاص هست.
    اگر واردتر بودید میگفتم آرک Arch نصب کنید. ولی در مورد شما گمون کنم یک توزیع از شاخه دبیان مناسبتر باشه.
    دوستان باتجربه تر نظر بدهند.
    آپدیت اجباری نیست. ولی هر آپدیتی بی علت نیست. یعنی سبب بهبود میشه.

6. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مینت بهترین توزیع برای شروع لینوکس هست
    ساده-بسته های نصب شده کافی-سهولت در نصب-تیم پشتیبانی قوی.بیخود نیست رتبه اول دیستروواچ شده

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مینت بهترین توزیع برای شروع لینوکس هست
    ساده-بسته های نصب شده کافی-سهولت در نصب-تیم پشتیبانی قوی.بیخود نیست رتبه اول دیستروواچ شده
    دقیقا درسته واقعا سیستم عامل خوب با امکانات عالی و سرعت بالایی هست و کاملا میتونه جایگزین ویندوز برای استفاده روزمره باشه

ولی یه چیزی که منو دلزده کرد شباهت بسیار زیاد به ویندوز هست که یه احساس کپی بودن به ادم میده
    انگار داری با ویندوز xp کار میکنی از لحاظ ظاهری و گرافیکی که برای یه استفاده کننده ویندوز 8.1 یه مقدار ناامید کننده هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Http://Admin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ДнШДz

پيش فرض

دقیقا درسته واقعا سیستم عامل خوب با امکانات عالی و سرعت بالایی هست و کاملا میتونه جایگزین ویندوز برای استفاده روزمره باشه

ولی یه چیزی که منو دلزده کرد شباهت بسیار زیاد به ویندوز هست که یه احساس کپی بودن به ادم میده
    انگار داری با ویندوز xp کار میکنی از لحاظ ظاهری و گرافیکی که برای یه استفاده کننده ویندوز 8.1 یه مقدار ناامید کننده هست
    چیزی که لیتوکس داره و ویندوز نداره قابلیت شخصی سازی خیلی قوی تر نسبت به ویندوزه میتونید دسکتاپ های دیگه رو نصب کنید و اونا رو تا حدی که میخواین شخصی سازی کنید
    اما به نظر من ظاهر دیفالت مینت خیلی قشنگ تر از ویندوز هست

میتونید تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انواع واقسام چیزهای قشنگ رو واسه سیستمتون بگیرید تا ظاهرش قشنگ تر بشه از جمله میتونید آیکون های سیستم رو عوض کنید تم نصب کنید
    کانکی نصب کنید که مثل گجت های ویندوزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم داک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو گوگل سرچ کنید خیلی اطلاعات به دست میارید

10. این کاربر از Http://Admin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببینید لینوکس از خانواده یونیکسه و محیط گرافیکی اصولا یه frontend برای نرم افزارهای اصلیه.یعنی محیط اصلی تو پس زمینه قرار داره و کاملا متنیه.
    ظاهر چیزیه که شما انتخاب میکنید.باید با لینوکس بیشتر آشنا بشید تا متوجه بشید.من ظاهر برام مهمه و فقط از kde استفاده میکنم.

لینوکس یه دنیا با ویندوز فرق داره و اصلا چیزی برای مقایسه بین این دو نیست که بشه یکی رو کپی از اون یکی دونست.یعنی کل پیاده سازی هسته و نرم افزارها از مفاهیم کاملا متفاوتی استفاده میکنند.
    ویندوز فعلا از لحاظ گرافیکی از لینوکس سرتره.چون گرافیک با هسته ویندوز یکپارچه هست.اما در لینوکس گرافیک خودش یه نرم افزار userspace هست و X که بیش از 30سال از ظهورش میگذره و مشکلات شناخته شده بسیاری داره فعلا زیر ساخت اصلی گرافیکی لینوکسه.لینوکس ناسازگاریهایی با درایورهای اختصاصی کارتهای گرافیکی عمده nvidia و ati داره و ...

اما گروه های توسعه نرم افزار بیکار نبودند و wayland و mirr میخوان جایگزین X بشند.در آینده نزدیک لینوکس تو گرافیک هم از ویندوز پیشی میگیره.لینوکس تو توسعه و رفع مشکلات مثل خودروی فراری میمونه و ویندوز مثل پیکان خودمون !!!

شما میتونی از چندین هسته برای لینوکس استفاده کنی و کرنل لینوکس رو مطابق نیاز خودت بهینه کنی.این تو ویندوز اصلا امکانپذیر نیست.اگر من یه پردازنده 4 هسته ای دارم و 8 گیگ رم باید از هسته متفاوتی استفاده کنم تا کسی که یه پردازنده سلرون داره و ...

فقط لینوکس همچنان پیچیدس(یه نقطه ضعف از دید کاربر نهایی).بعضیها فکر میکنند mint و ubuntu لینوکس رو مثل ویندوز ساده کردند.اما این یه اشتباهه که با با تجربه تر شدن بهش پی میبرید.لینوکسهای کاربر پسند سعی کردن پیچیدگیها رو مخفی کنند.اما نمیتونند پیچیدگی رو از بین ببرند.همین پیچیدگیه که قدرت و انعطاف پذیری میاره.اگر کسی کامپیوتر رو با لینوکس یاد بگیره و نه با ویندوز این پیچیدگی رو حس نمیکنه.این پیچیدگی برای کاربرای سابق ویندوز و مک مشکل سازه چون تغییر عادت موجب مرضه.

بعضیها فکر میکنند لینوکس امنه و نیازی به نرم افزارهای امنیتی نیست.گوشیهای اندرویدی نشان دادند که این یه فکر اشتباه هست.یه تروجان نشان داد که حتی برخی نرم افزارهای امنیتی لینوکس مثل selinux هم نفوذ پذیرند و امنیت بدون تلاش یه وهم و خیاله.فعلا لینوکسهای دسکتاپ که ما ازش استفاده میکنیم امنه چون توجه هکرها و بدافزار نویسها رو به خودش جلب نکرده(و البته به خاطر مخازن اختصاصی نرم افزارها) اما در آینده نزدیک که لینوکس به اندازه کافی فراگیر بشه وضعیت فرق میکنه.

12. 3 کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من از لحاظ کارایی و کارکرد در ضمینه پاسخگویی به نیازهای کاربر چیزی کم ندیدم توی مینت و خیلی عالی روی سیستم سوار میشه و میشه باهاش کارد
    پس اصلا از این لحاظ مشکلی نیست و اتفاقا خیلی هم خوشم اومد

از لحاظ پیچیدگی هم اتفاقا دوست دارم سیستم طوری باشه ادم باهاش ور بره و هیچوقت چیزهای جدید برای یادگیری و سر کله زدن با سیستم تموم نشه
    پس از این لحاظ هم من از لینوکس توی همین چندروز استفاده خوشم اومد

ولی از لحاظ محیط کارکرد و محیط گرافیکی مثل دسکتاپ و منو مای ماپیتور زیاد خوشم نیومد که اینقدر شبیه ویندوز بود
    البته اینم تا اونجا که من فهمیدم کاملا عمدی بوده برای اینکه کسانی که ویندوز استفاده میکنن راحت بتونن به لینوکس مهاجرت کنن
    و همین سیر افزایشی تعداد استفاده کنندگان دقیقا بهمین دلیل هست که موفقیت این سیاست رو نشون میده

من الان دارم توی نسخه های دیگه لینوکس میگردم که نسخه ای رو پیدا کنم که کارایی و امکانات و روانی مینت رو داشته باشه ولی محیطی متفاوت و برای منه ویندوزی جدید و قابل کشف داشته باشه
    کلا هم دوست دارم همه چیز اورجینالش باشه نه خودم شخصا بخوام تغییرات ایجاد کنم وگرنه فکر میکنم همین مینت رو میشه خیلی تغییرات روش ایجاد کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کلا هم دوست دارم همه چیز اورجینالش باشه
    اگر میخواید اوریجینال استفاده کنید به هیچ وجه اغنا نخواهید شد.اوریجینال تمام کاربران رو هدف میگیره.من(من نوعی) تمام کاربران نیستم.
    ضمنا اگر واقعا بخواید اوریجینال استفاده کنید باید خودتون کرنل رو دریافت و نرم افزارهای گنو رو دریافت و نصب کنید.خیلی از این نرم افزارها تنها به صورت source هستند و باید کامپایل بشند.لینوکس x(مثلا mint) یعنی مجموعه گنو لینوکسی که یه نفر یا یه گروه اونو تغییر و customize کردند.هیچ ۲ آدمی با یه سلیقه یا یه عقیده پیدا نمیشند.

اگر لینوکس خام میخواید که به نظر من اوریجینالترین حالت ممکن و قابل استفادس فعلا اوریجینالتر از arch نداریم که البته باید کاربر باتجربه گنولینوکس باشید تا بتونید از arch استفاده کنید.تو arch خود کاربر همه چیز رو میسازه.نه اینکه یکی دیگه براش بسازه سلیقه یکی دیگه نظر یکی دیگه اهداف نامعلوم یکی دیگه ... تو آرچ یه بار بنای لینوکسی خودتون رومیسازید و برای همیشه ازش استفاده میکنید.توی آرچ ورژن جدید نداریم هیاهو نداریم

تا اینجایی که من فهمیدم شما یه ویندوز توی لینوکسها میخواید. من دیستروهای زیادی از linux و bsd رو تست و تجربه کردم.bsd از لینوکس بسیار بهتره ولی ناسازگاریهای سخت افزاری و عدم توزیع خیلی از نرم افزارها برای bsd استفاده ار اون رو برای غیر برنامه نویسایی مثل من مشکل میکنه.ضمنا bsd سخت افزارهای جدید رو دیرتر از لینوکس ساپورت میکنه.در هر حال اسپین kde لینوکس فدورا رسانه dvd رو تجربه کنید.ubuntu studio هم خیلی جالبه.

15. این کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •