من هم همین ویندوز رو نصب کردم و همین مشکل رو دارم اگه به نتیجه ای رسیدی همین جا اعلام کن بفیه هم استفاده کنن لطفاً
مشکل اینه که هیچ شماره سریال دیگه ای رو قبول نمیکنه
من هم همین ویندوز رو نصب کردم و همین مشکل رو دارم اگه به نتیجه ای رسیدی همین جا اعلام کن بفیه هم استفاده کنن لطفاً
مشکل اینه که هیچ شماره سریال دیگه ای رو قبول نمیکنه
سلام
من 8.1 پرو بیلد 9600 نصب دارم حالا نمیتونم اکتیوش کنم.
مخصوصا اون علامت Activate Windows که پایین صفحه مونده خیلی بده میخوام این بره.
در حال حاظر چه روشی هستش که فعال بشه و بعدا مشکلی نداشته باشه که بخواد غیر فعال بشه و ...
خودم از دو روش kmsmicro و kmsonline استفاده کردم هیچ کدوم جواب نداد.
سلام
اینو امتحان کردی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق عکس عمل کن
دستت درد نکنه با این آموزش راحت اکتیو شد.
اون اموزشی که من رفتم جواب نداد گفته بود کانکشنشو بریج کنید بعد تو کنسول که باز میشه با T تایم درست کنید و اصلا تغیر دستی تایم تو وین نداشت.
کدوم ورژن ویندوز بود ؟
Pro with Media Center رو تونستید فعال کنید ؟
ویندوز ۸.۱ پرو ۶۴ بیت بیلد ۹۶۰۰
این را هم که گفتید نمیدونم چیه اما ویندوز کامل اکتیو شد و تمام اون اضافاتی که پایین دسکتاپ نوشته بود هم رفت.
Sent from my iPhone 4s
من رفتم ویندوز 7 نصب کردم و کلا بی خیال ویندوزهای 8 و 8.1 شدم. کرک با کیفیتی ندارند!!!
سلام من برای ویندوز 8 خودم از کرک KMSnano استفاده کردم ولی یه تغییرات طاهری تو ویندوز ایجاد شد که یکم نارحات کنندس
میتونید کمکم کنید تا این مشکل رو درست کنم؟
لینک تصاویر
من از این روش استفاده کردم ولی با وجود اینکه عبارت اکتیوی ویندوز -- شده روی دسکتاپ دیگه وجود نداره و حذف شده ولی در قسمت پی سی اینفو ویندوز من رو اکتیو نشده می دونه و میخواد که که اکتیوش کنم؟؟!!!!!!
سلام دوستان
با تشکر بابت راهنمایی ها تونستم ویندوز رو کرک کنم
یه سوال؟
از طریق اسکایپ کرک کردم ولی وقتی اسکایپ installation id رو به من گفت من فقط داخل خونه های مربوط رو پر کردم و نکست زدم
کسی از دوستان روشی نداره ببینم چی بود تا اگه ویندوز رو از اول نصب کردم ازش استفاده کنم
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)