مدال نقره نواب مبارک ، حیف شد طلا رو نگرفت واقعا لیاقتشو داشت ، نقره مبارک همه
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
مدال نقره نواب مبارک ، حیف شد طلا رو نگرفت واقعا لیاقتشو داشت ، نقره مبارک همه
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
نواب نصیر شلال نقره گرفت فقط به خاطر 1 کیلو! ولی همین هم اصلا ازش انتظار نمی رفت !
دمش گرم
آلمانی ها یه ضرب المثل دارند
میگند بعضی فرصت ها هر هزار سال برای آدم رخ میده و واقعا باید خیلی احمق باشیم که ندیده اش بگیریم
نواب نصیر شوال یکشبه معروف شدش و به قله افتخار رسیدش.واقعا قدر این فرصت رویایی رو دونست.دقیقا مثل حسین توکلی
واقعا دمش گرم
خیلی خیلی خوشحال شدم
اصلا تصور مدال رو ازش نداشتم قبل شروع مسابقات
Last edited by mohammadirani; 06-08-2012 at 22:58.
شاید اگه زمان بیشتری برای ریکاوری داشت میتونست طلا بگیره
ولی همین نقره هم عالی دمش گرم
جدول مدالی ایران 24 ام ! همینجا بمونه من که راضیم
این شکل رده بندی هم واقعا یه جور ظلم هست. ژاپن با 28 تا مدال پایین تر از کشوری قرار میگیره که فقط 3 تا طلا داره ! استرالیا هم همین وضعیت رو داره
نه، 1 کیلو کافی نبود باید 2 کیلو بیشتر از نفر اول میزد تا اول میشد. چون اگه با هم مساوی میشدند همین حریف اوکراینی بخاطر وزن کمترش باز هم نفر اول میشد.
-------
به نظر من این اصلا حسرت خوردن نداره. چون نه بحث بد شانسی بود نه بحث از دست رفتن فرصتی.
بدن انسان یک "آستانه" برای تحمل داره، وقتی بدن در اون آستانه قرار بگیره حتی یک مقدار به ظاهر ناچیز افزایش فشار و وزن، در اون شرایط یک فشار خیلی بالایی رو نسبت به قبل به ورزشکار میاره.
مثال کمی اغراق شدش اون کارتونی که یک وزنه برداری خفن یک وزنه خیلی سنگینی رو بلند میکنه بعدش یک پرنده میشینه روی وزنه، وزنه بردار با وزنش سقوط میکنند. در واقعیت هم همچین چیزی وجود داره.
دیدید که 227 کیلو رو نواب نصیر بالا برد ولی همین 2 کیلو که اضافه شد واقعا دیگه تا روی شونه هم نمیشد ببره بالا به خاطر همون حد آستانه.
خود نواب نصیر هم این رو متوجه شد و به خوبی با این دوم شدنش کنار اومد.
به نظرم که نواب نصیر خیلی خوب همه تلاشش رو، رو کرد.
Last edited by pandemonium; 07-08-2012 at 00:01.
امشب واقعا عالی تموم شد برای ورزش ایران . ایشالا فردا هم با سه چهارتا مدال ادامه بدیم مسابقاتو .
الان که فکر میکنم میبینم این که کم مدال میگیریم زیادم بد نیست با هر مدال کلی خوش حال میشیم
این چینی ها و آمریکایی ها دیگه براشون عادی میشه
تبریک! اگه حدادی و سلیمی طلا بگیرن عالیه. تازه تکواندو و دو تا از بچههای فرنگی و کل آزادیهامون موندن... چه شود!
خیلی حرکت جالبی نیست که برن خونهی ورزشکارا قبل از بازیشون. بندهخدا بابای نوروزی داشت سکته میکرد...
امسال تلویزیون خیلی مورد نداشت با این مسئله. اون داور کشتی که هم برای نروزی و هم سوریان قضاوت کرد، باهاشون دست داد و نشون داد تلویزیون. و اینکه یه مسئلهای که برام خیلی عجیبه اینه که تماشاگرهای بی حجاب ایرانی رو که دستبند رنگی هم به مچشون هست رو نشون میدن...
من اولش اصلآ انتظار مدال از نواب نداشتم ، ولی آخرش اونقدر برام تلخ شد که هنوز از شوک بیرون نیومدم. تلخ ترین مدال عمرم بود. مفت طلا از دست رفت ، باید طلا می گرفت . شاید این فرصت.................
همین الان دارم اشک می ریزم
Last edited by mohammad59mm; 06-08-2012 at 23:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)