تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 197 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این ترکیب اولیه ای که خوزه میچینه افتضاحه .... مخصوصا تو انتخاب مهاجما
    قبلا از زدن گل تقریبا همون بازیه ضعیف گذشتمون داشتیم انجام میدادیم
    کریم انصاریفرد کوه انگیزه بود یا قاضی که وقتی اومد تو زمین خیلی خوب کار کرد اونوقت باید هادی نوروزی و معدنچی ناآماده تو ترکیب باشن
    تو دربازه هم فک کنم دیگه وقتش رسیده که دوباره به گردان اعتماد کنیم

این جلال حسینی فوق العادس .... صحبت هاش تو رختکن هم که دیگه باعث میشه نزد تماشاگرا محبوب تر بشه

2. 8 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

اتفاقا من بازی قاضی رو کاملا زیر نظر گرفتم دیروز. چون برام عجیب بود این تعویض.
    به نظر من قاضی دیروز ضعیف ترین بازیش رو انجام داد و در اکثر موارد توپ رو لو داد یا نتونست کار مفیدی بکنه.

اما یه چیز که هست. علی رغم این که خیلی دوست دارم به ایمون زاید بازی برسه اما به نظرم چون هافبک بازیساز نداریم و مهاجمین خودشون باید دست به کار بشن برای توپ گیری و حرکت و گل زدن، ایمون زاید هم پا به توپ نیست پس حتی اگه 90 دقیقه هم بازی کنه نمی تونه کار خاصی انجام بده.

4. 7 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این جلال حسینی فوق العادس .... صحبت هاش تو رختکن هم که دیگه باعث میشه نزد تماشاگرا محبوب تر بشه
    سید جلال چی گفته تو رختکن؟

6. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سیدجلال حسینی پس از بازی در رختکن خطاب به محمد رویانیان گفت:
    با توجه به این پیروزی شیرین به عنوان نماینده از طرف کلیه بازیکنان پرسپولیس،
    از شما می‌خواهم که به بازیکنان عیدی دهید و علی کریمی را به پرسپولیس بازگردانید...

8. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

مثل این که میخواستن برای برد یه جایزه ای بدن که سد جلال گفته ما جایزه نمیخوایم علی کریمی برگردونید

10. 5 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض گزارش تصویری : پرسپولیس - آلومینیوم هرمزگان

محتوای مخفی: گزارش تصویری : پرسپولیس - آلومینیوم هرمزگان 

12. 5 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کمی در مورد ترکیب و روند پرسپولیس تا اینجا
    اگر یه نگاه خیلی گذرا به پرسپولیس مانوئل از شروع لیگ تا اینجا بندازیم خیلی چیزا برامون روشن میشه
    مانوئل تا قبل از بازی با استقلال با جا به جاییهای زیاد بین بازیکنا بع ویژه خط میانی و حمله سعی داشت ترکیب اصلیش رو پیدا کنه
    و اگر منصفانه به عملکرد مانوئل نگاه کنیم میبینیم کارش هرز و بیهوده نبود تا جایی که در بازی استقلال به ترکیبش رسید و این رو بعد از بازی با استقلال هم گفت
    و پرسپولیس اون روز یه فوتبال کلاسیک و با برنامه رو اجرا کرد همه چیز واقعا سرجاش بود و برای 90 دقیقه بازی برنامه داشتیم

اما نمیدونم چی شد جادوگرا دست به کار شدن یا خود مانوئل تیمشو چشم زد از فردای اون بازی مصدومیتها باعث شد کلا اون ترکیب از بین بره
    خروج دو بازیکن فوق العاده دونده مثل پولادی و رضایی به تنهایی حدود 40 درصد دوندگی تیم رو کمتر کرد
    فقط وجود پولادی به تنهایی باعث میشد بازیکنای کناریش مثل مهدوی کیا کمتر انرژی مصرف کنن
    خب به حاشیه نریم اصل بحث اینه که اون مصدومیتها به ویژه در هافبک دفاعی یه دست انداز بزرگ در مسیر پرسپولیس تا اینجای کار بود
    که اجازه نداد مسیر پرسپولیس طبیعی جلو بره این مصدومیتها ممکنه برای هر تیمی پیش بیاد اما کار مربی از اونجا شروع میشه که بتونه تیم رو با نفرات جدید هماهنگ کنه و جوری عمل کنه که تیم با این مصدومیتها کنار بیاد
    و من باز هم بدون تعارف و تعصب فکر میکنم مانوئل در دو بازی اخیر نشون داد که داره پرسپولیس رو با نفرات جدید تطبیق میده
    اضافه کردن بازیکنی مثل نقی زاده و بازی گرفتن از اون در بازی مهمی مثل سپاهان واقعا کار هر کسی نیست من به دوستان پیشنهاد میکنم الان که هیجانها فروکش کرده برن و دوباره نیمه اول بازی باسپاهان رو ببینن
    پرسپولیس واقعا نیمه اول خوب بود خونسردی نوری و بازی خوب نقی زاده در کنار مهدوی کیا باعث شد سپاهان عملا به سمت کناره ها بره و مجبور بشه یه فوتبال بیخطر رو بازی کنه
    و واقعا عجیب بود که همین نقی زاده نیمه دوم اینقدر گیج شد که سپاهانیها حدود هفت یا هشت بار فقط از نقی زاده توپ بگیرن و حملاتشون رو شروع کنن
    به حاشیه نریم این ترکیب یعنی نوری مهدوی کیا و نقی زاده که به جرات میگم به عقل جنگیرهای فوتبال دوست ایران هم نمیرسه بازی خوب نیمه اولش در برابر سپاهان رو در مقابل آلومینیوم هم که تیم واقعا سخت کوشیه ادامه داد
    و به نظر من باز هم نقی زاده جزء بهترین بازیکنای تیم بود و جالبه که گل رو هم مهدوی کیا زد که یکی دیگه از اضلاع این مثلثه

نتایجی که مانوئل گرفته قابل دفاع نیست اما عملکرد خود مانوئل به طور کلی و مدیریت بحرانهای تیم نشون این مربی یک مربی بزرگه
    ما قبل از شروع فصل اصلا فکرش رو هم نمیکردیم که از بین این همه بازیکن کارمون به جایی برسه که ترکیب مهدوی کیا و نقی زاده در پست هافبک دفاعی بازی کنن

اما در مورد خط حمله

دوستان به انگیزه فوق العاده بالای انصاریفرد اشاره کردن اما به عواملی که باعث فوران این انگیزه شد اشاره نکردن
    مهمترین عاملی که باعث شد انگیزه انصاریفرد بیدار بشه حذف کردنش از ترکیب 18 نفره تیم در بازی مقابل سپاهان و نیمکت نشین کردنش در مقابل آلومینیوم بود

مانوئل دقیقا مثل یک روانشناس عمل کرد
    انصاریفرد رو از تیم کنار گذاشت باعث شد این بازیکن فرصت پیدا کنه در مورد خودش و عملکردش فکر کنه در بازی با آلومینیوم هم نیومد اون رو به خاطر فشار رسانه ها و نیاز شدیدش به برد از اول بفرسته توی ترکیب
    بلکه نشوندش روی نیمکت تا بازگشت انصاریفرد ناگهانی نباشه
    و دقیقا به همین خاطر بود که انصاریفرد رو با انگیزه و متفاوت میدیدیم خودش رو توی موقعیت قرار میداد و مثل هر مهاجمی برای گلزنی عطش داشت
    به خدا اگر مربی ایرانی بود در اوج این بحرانها و حاشیه ها به خاطر نیازش به برد توی تمام بازیها همه ستارگانش رو بدون اینکه بهشون فرصت ریکاوری ذهنی بده به زمین میفرستاد و اونها رو فرسوده و فرسوده تر میکرد

در مورد علی کریمی امیدوارم دوستان عزیزم در این تاپیک ناراحت نشن
    نمیدونم طرفدارای پرسپولیس کی میخوان بین احساس و منطقشون کمی هم به منطقشون فرصت نفس کشیدن بدن
    مگه میشه یه بازیکن با تمام مربیهاش از ایرانی تا خارجی مشکل داشته باشه و مقصر همیشه مربیها بشن؟
    چرا با خودمون تعارف میکنیم
    با احترام به همه دوستان پرسپولیسی و احساساتشون فکر میکنم کریمی حاصل یک اسطوره سازی کاذب در غیاب اسطوره های واقعی تیم مثل مهدوی کیا و کریم باقری بود
    یه نگاه بدور از تعصب و منصفانه به عملکرد باقری و مهدوی کیا مشخص میکنه که کریمی در مسیر اسطوره شدن کیلومترها و فرسخ ها با باقری و مهدوی کیا فاصله داره

باقری دقیقه 70 تعویض میشد مشکلی نداشت ابتدای نیمه دوم تعویض میشد حرفی نداشت نیمه اول بازی نمیکرد نیمه دوم میومد داخل مشکلی نداشت
    حاضر بود روی نیمکت باشه اما تیم موفق بشه اسطوره یعنی این نه کسی که به خاطر یه نهار یا شام خوردن تیمی مثل بچه ها قهر کنه
    مهدوی کیا وقی حتی جزء 18 نفر نبود سکوت کرد تا تیم دچار حاشیه نشه وقی اومد روی نیمکت به نیمکت نشینی در پرسپولیس افتخار کرد و حالا که داره برای تیم بازی میکنه بیشتر از همه بازیکنا عرق میریزه
    اسطوره یعنی این نه کسی که به خودش اجازه بده بعد از بازی دوم سر مربی پیر و موسفید تیم داد بزنه

مگه اخلاق فقط در دادن پیراهن تیم به بچه ها و توپ جمع کنها خلاصه میشه؟
    من احساس میکنم این کارای کریمی فقط برای جذب طرفدار و محبوبیت بیشتر بود و اصلا با ذات کریمی و رفتارهاش با اکثر مربیهاش جور در نمیاد

به نظر من باید و باید در حال حاضر بدون هیچ شرطی از تصمیم مانوئل حمایت کرد

14. 18 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

حرفای علیرضا تمام و کمال تأیید میشه ...

به خصوص در مورد کریمی ...

بهتره دوستان تعصب رو کنار بذارن

من مصاحبه‌ی رویانیان رو که خوندم، اون یه ذره شکی هم که داشتم برطرف شد

" ژوزه در این باره دلایلی به من گفت که واقعا تکان دهنده بود "

واسه من تیمم مهم‌تر از بازیکنه ...

ژوزه به کریمی پدر کشتگی نداره که بخواد این همه ریسک رو به جون بخره و با طرفدارای متعصب در بیفته ...

16. 11 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

متاسفانه من درباره آینده پرسپولیس با ژوزه به اندازه جناب گرافیکار خوشبین نیستم هرچند با اومدن گل محمدی و با توجه به شناختی که از بازیکنامون و تیم های فوتبال ایران داره امید میره که بتونه مشاوره های خیلی خوبی به ژوزه بده تا مانوئل بتونه تصمیمات بهتری بگیره و تیم نتیجه بگیره
    در بزرگ بودن ژوزه و نتایج محشری که قبلا گرفته شکی نیست ولی حتی بزرگترین مربی های دنیا هم بعضی وقتا و تو بعضی تیما نمیتونن نتیجه بگیرن. تو پرسپولیس تا حالا تصمیمات خوب زیاد داشته ولی تصمیمات بد هم کم نداشته!
    در هر صورت به شدت دوست دارم من اشتباه بکنم و ایشون درست گفته باشن تا در آینده همگی از نتایجی که پرسپولیس میگیره لذت ببریم

درباره بحث کریمی به نظرم یه مقدار یه طرفه داره به قضیه نگاه میشه. من جزو معدود کسایی هستم که تو این قضیه رایم ممتنعه و طرفدار هیچکدوم نیستم چون هنوز واقعیت کاملا مشخص نیست
    اول این رو بگم که خیلی ساله با توجه به شرایطی که فوتبالمون داره و بازی های بازیکنانمون انجام میدن ، بازیکن محبوبی ندارم

در این که کریمی یه سری اخلاق های بد و جنجالی داره هیچ شکی نیست ولی اینکه نتیجه نگرفتن تیم تقصیر اونه جای سوال داره
    یه سوال خیلی خوبی که گرافیکار عزیز پرسیدن و من هم موافقم این بود که "مگه میشه یه بازیکن با تمام مربیهاش از ایرانی تا خارجی مشکل داشته باشه و مقصر همیشه مربیها بشن؟"
    ولی از یه زاویه دیگه هم میشه پرسید مگه میشه یه بازیکن با همه مربی ها مشکل داشته باشه؟ چه منفعتی براش داره؟ شاید این مربی ها هستن که وقتی نتایج بدی گرفتن همه تقصیرات رو میندازن گردن یکی دیگه و چه کسی بهتر از یه بازیکن جنجالی؟!!

یه مربی خوب باید بدونه اینجور وقتا چجوری مدیریت کنه. یا باید بازیکن محبوب رو به خودش جذب کنه و اگه اختلافی هم پیش اومد با گفتگو حلش کنه و یا اگه نتونستن یا نخواستن با هم کنار بیان باید شجاعت داشته باشه و بیاد خیلی واضح و شفاف به طرفدارا توضیح بده که این بازیکن به من توهین کرده و به بازیکنای دیگه این رو گفته و تیم رو اینجوری بهم ریخته. اینجوری طرفدارا همه چیز رو میفهمن و خودشون بازیکن رو بیرون میکنن. نه اینکه بیاد بگه "پیر شده" یا "دلایل رو بعدا میگم" !

یه بحث قدیمی هم که هست اینه که میگن تیم مهمتر از بازیکنه و من هم شدیدا با این حرف موافقم ولی همونجوری که تیم خیلی مهمتر از یه بازیکنه همونجوری هم خیلی مهمتر از یه مربی و حتی یه مدیره
    حالا اگه مثل باشگاه های خارجی بود که یه مربی و مدیر چندین سال تو یه تو میموندن، میشد اونا رو مترادف با باشگاه در نظر گرفت ولی اینجا اینجوری نیست
    به نظر من باید دید کی برای تیم بیشتر زحمت کشیده و حضور کی برای موفقیت مهمتره
    یه وقتی هست یه تیم مثل منچستره که همه طرفدارا میدونن فرگوسن براشون چقدر زحمت کشیده و حضورش مهمتره. اونوقت حتی وقتی به سمت بازیکن محبوبی مثل بکام کفش هم پرت میکنه بازم طرفداریش رو میکنن یا همین 2-3 سال پیش هم در مقابل رونی همه پشت فرگوسن بودن
    ولی یه وقتی هست که تیم مثل آ اس رم و بازیکنی مثل توتی داره که تمام عمرش رو به تیم خدمت کرده و از خیلی چیزا هم به خاطرش گذشته. پس وقتی مربی ای میاد که یه مدت بیشتر با تیم نیست و نتایج خوبی هم نگرفته معلومه که تماشاگرا طرف کی رو باید بگیرن. پس توتی مترادف با تیم میشه و نه مربی و حتی مدیریت
    فعلا تو پرسپولیس نه ژوزه مثل فرگوسنه و نه کریمی مثل توتی

در ضمن به نظر من این چند ساله تو ایران اسطوره نداشتیم. اسطوره نماد تیمه و این خیلی فراتر از بازیکنیه که شدیدا محبوبه
    کریمی و مهدوکیا و مجیدی بازیکنای خیلی محبوبین ولی اسطوره ... !

در آخر ایشالا هرچی به صلاح پرسپولیس هست همون بشه و به زودی شاهد موفقیت های تیم محبوبمون باشیم

18. 9 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض گزارش تصویری : تمرین امروز شنبه پرسپولیس

محتوای مخفی: گزارش تصویری : تمرین امروز شنبه پرسپولیس 

20. 4 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •