ماسچرانو: مدافع بارسلونا بودن پرمخاطره است
محتوای مخفی: ادامه
سایت گل – خاویر ماسچرانو گفته بازی در پست مدافع میانی کاری پرمخاطره است. او در جریان بازی سوپرجام اشتباهی کرد که منجر به یکی از گلهای رئال مادرید شد.
او که در آرژانتین حضور دارد تا برای دیدار با پرو آماده شود گفت: «این که در پست مدافع میانی برای بارسلونا بازی میکنم ریسکش بسیار بیشتر از این است که در تیمهای دیگر در این پست به میدان بروم، چون سبک بازی بارسلونا متفاوت است.
ما مرتبا حمله میکنیم و بله، 70 درصد مالکیت توپ را داریم، اما حریف هم سه، چهار بار به سمت دروازه ما میآید. ناگهان خود را در شرایطی تحت فشار مییابید که 50، 60 متر فضا پشت سر شماست!
هر اشتباهی کنید، مانند اشتباه من مقابل رئال مادرید، به گل منجر میشود. بازی در مرکز برای بارسلونا ریسک است اما من شخصا این ریسک را بهشدت دوست دارم.»
ماسچرانو که در تیم ملی بیشتر در میانه میدان بازی میکند برد سه بر یک آرژانتین مقابل پاراگوئه را به دلیل محرومیت از دست داد.
پيراهن بارسلونا به رنگ پرچم كاتالونيا درميآيد
بارسلونا قصد دارد كه براي فصل آينده رنگ پيراهن خود را به رنگ پرچم ايالت كاتالونيا درآيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نوشته پايگاه اطلاعرساني EFE اسپانيا، باشگاه بارسلونا قصد دارد براي رقابتهاي فصل آينده از پيراهنهايي استفاده كند كه به رنگ پرچم ايالت جدايي طلب كاتالونيا هستند.
روزنامه پرتيراژ اسپورت خبر داد كه پيراهن دوم بارسلونا در فصل آينده به رنگ راهراه قرمز و زرد يعني پرچم ايالت كاتالونيا خواهد بود.
اين براي نخستين بار خواهد بود كه بارسلونا در تاريخ 114 ساله تاسيس خود قصد استفاده از چنين پيراهنهايي را دارد.
بارسلونا نماد ايالت جدايي طلب كاتالونيا به شمار ميآيد و بازيكنان خارجي اين تيم بايد زبان اين منطقه را ياد بگيرند.
بازيكنان بارسلونا همواره بعد از قهرمانيهاي خود جمله "زنده باد بارسلونا، زندهباد كاتالونيا" را بر زبان ميآورند و با آن حس ناسيوناليستي خود را بيان ميكنند.
البته در فصل جاري نيز لباس دوم بارسلونا رنگ پرچم ايالت كاتالونيا را دارد اما اين لباس راهراه نيست.
میلان در اندیشه انتقال قرضی فابرگاس
به گزارش خبرگزاری فارس، بر اساس گزارشهای رسانههای ایتالیایی، باشگاه آثمیلان در نظر دارد فرانسسک فابرگاس را به صورت قرضی از بارسلونا به خدمت بگیرد.
ستاره سابق آرسنال اخیرا تأیید کرد که از نقشش در بارسلونای تیتو ویلانووا ناراضی است؛ اما با این حال بر ماندن در نیوکمپ تأکید کرد.
غولهای ایتالیا به هر حال بر این باور هستند که میتوانند فابرگاس را برای ورود به سنسیرو با یک قرارداد کوتاه مدت با قول یک نقش مناسب در تیم راضی کنند.
بارسا روابط خوبی با میلان دارد و پیش از این زلاتان ایبراهیموویچ را به صورت قرضی به این تیم فرستاده بود.