تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 95 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دی شیلیو عالی بود . یووه اون نقطه رو به عنوان پاشنه آشیل میلان انتخاب کرده بود . بر حسب این که دی شیلیو جوان و بی تجربه است و آساموا میتونه راحت تر از ایسلا عبور کنه ولی در عمل دیدیم که دی شیلیو کلا اون طرف رو بسته بود.
    آساموایی که توی همه بازی ها راحت میره و میاد (مثل بازی با چلسی) ولی در این دیدار هیچ کار خاصی نکرد . دی شیلیو نسبت به سنش فوق العاده بازی میکنه . میتونست همون اوایل دیدار از پشت محوطه هم گل بزنه که توپش با اختلاف کمی به بیرون رفت.
    سانترهای دی شیلیو نسبت به آباته خیلی بهتر و دقیقتر ارسال میشه . تاسوتی بیخود و بی جها اینقدر از دی شیلیو تعریف نکرده . واقعا با استعداده.

کونستانت هم خوب بود . جلوی اکثر سانترها رو گرفت و کلا ایزلا و پادوین رو خنثی کرده بود . البته پادوین فعالتر از ایزلا بود ولی با این حال کار کونستانت خیلی خوب بود .
    دی یانگ هم کم کم داره با سبک بازی در ایتالیا اشنا میشه و توی ترکیب میلان جا میافته . البته یکی از دلایلی که باعث شده بود هنوز با تیم هماهنگ نشده باشه تعویض مکرر سیستم بازی بود که برای دی یانگ کار رو سخت میکرد.
    ولی توی این بازی کیفیتش رو نشون داد و پیرلو و مارکیزیو کلا از جریان بازی خارج شدن . مخصوصا مارکیزیو .

کلا توی دفاع و کارهای دفاعی خیلی خوب بودیم و یووه فقط 2 ضربه ی داخل چارچوب داشت ولی میلان 6 ضربه داخل چارچوب داشت .
    نیمه ی دوم هم که میلان بیشتر به دفاع پرداخت و این کار رو هم بخوبی انجام داد.

اگه این ضد حملات با دقت و تحمل بیشتری انجام بشه مطمئنا میلان میتونه خیلی راحت تر به گل برسه.

این پیروزی میتونه شروعی دوباره برای میلان باشه .

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر ایبرا در میلان می ماند ...

استفان الشراوی اعلام کرد که اگر زلاتان ایبراهیمویچ و آنتونیو کاسانو در میلان می ماندند ممکن بود به او فرصت بازی نرسد.

الشراوی تا این لحظه از فصل عملکرد خیره کننده ای داشته و 10 گل برای تیمش به ثمر رسانده است.

این ملی پوش ایتالیایی گفت :

" باید بگویم که فرصت بازی زمانی به من رسید که کاسانو میلان را ترک کرد و ایبرا نیز فروخته شد."

" این دقیقا زمانی بود که مربی می توانست فرصت بیشتری به من بدهد تا همراه تیم بازی کنم چرا که این دو بازیکن در پست من بازی می کردند."

" بدون شک زمانی که آن ها در لیست یک تیم حضور دارند فرصت بازی کردن به سختی به دست می آید."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

افتخار مونتولیوو به بازوبند کاپیتانی میلان

ریکاردو مونتولیوو اعلام می‌کند که به بستن بازوبند کاپیتانی میلان در دیدار مقابل یوونتوس بسیار افتخار می‌کند.

در حالی که هنوز حضور ریکاردو مونتولیوو در میلان به یک فصل کامل نرسیده است، و او از فیورنتینا در تابستان 2012 به میلان پیوست، اما در غیاب ماسیمو آمبروزینی و کریستین آبیاتی بازوبند کاپیتانی میلان در مقابل یوونتوس از هفته چهاردم رقابت‌های سری‌آ 13-2012 به دستان او رسید.

ملی‌پوش ایتالیایی میلان در مصاحبه بعد از دیدار خود گفت: این برای من افتخاری بود که بازوند کاپیتانی تیم باپرستیژی مانند میلان را بر بازوی خود ببندم.

مونتولیوو یکی از بازیکنان تاثیرگذار و موفق میلان در دیدار مقابل یوونتوس بود که در نهایت با نتیجه 1-0 به سود میلان به پایان رسید: من فکر می‌کنم که بسیار خوب بازی کردیم، به خصوص در نیمه اول نمایش بسیار خوبی ارائه دادیم. این میلان فوق‌العاده بود.

پنالتی؟ به نظر می‌رسید او [مائوریتزو ایسلا] توپ را با دستان خود کنترل نکرد، اما این ممکن است اشتباهی باشد که رخ دهد و داور در این صحنه دچار اشتباه شده باشد.

اما جدا از این صحنه، این دیدار فوق‌العاده بود.

4. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یادداشتِ تاکتیکی درباره میلان-یووه/ آلگری طراحی کرد، یووه تماشا

به گزارش سایت گل پیش از آغاز دیدار، دغدغه اصلی آلگری مقابله با خط میانی 5 نفره یونتوس بود. روی کاغذ ، برتری عددی در یک سوم میانی با یونتوس بود و میلانی‌ها مجبور بودند با عقب کشیدن مهاجمان خود به یک سوم میانی زمین، این برتری را خنثا کنند اما این شیفت در طول موجب دو مشکل اساسی می شد.

مشکل اول : آزاد شدن مدافعان راست و چپ یونتوس (کیلینی یا بارزاگلی ) که مانند مدافعان کناری در فاز تهاجمی تیم شرکت می کردند.

مشکل دوم: دور شدن بازیکنان تهاجمیِ میلان از باکس یونتوس

آلگری برای مقابله با خط میانی 5 نفره یونتوس ، دو راه حل تاکتیکی یا سیستمی داشت. یا باید از سیستم 3 دفاعه استفاده می‌کرد تا یک خط میانی با 5 یا 6 نفر را جهت مقابله با خط میانیِ 5 نفره یووه تجهیز کند یا پیش از هر چیز، پیرلو و مدافعانِ یووه را از جریانِ کارِ تهاجمیِ‌شان خارج کند.
    چنانکه در تصویر می‌بینیم،آلگری راه حل دوم را انتخاب کرد. میلان با زیرکی ، فشار را روی بخش اولیه بازیسازی یونتوس گذاشت. یعنی زمانی که توپ در اختیار خط دفاع این تیم است. آلگری تیم خود را با 2 یونیت سازماندهی کرده بود.

یونیت اول ، 3 مهاجم تیم بودند. الشراوی، روبینیو و بوآتنگ که وظیفه داشتند مانعِ آزاد شدن استاپرهای یونتوس (کاسرس و بارزاگلی) و صاحب توپ شدن پیرلو در نیمه زمین یونتوس شوند.

سه هافبکِ میانیِ میلان روی یک خط

یونیت دوم متشکل از 4 مدافع و 3 هافبک، با حداقلِ عمق در نیمه زمین خودی مستقر بودند. شرح وظیفه 3 هافبکِ میلان، کاملا متفاوت از شکل عادیِ سیستم های 3 هافبکه مانند 3-3-4 بود.
    3 هافبک میلان به شکل فلت (FLAT) قرار می گرفتند تا در صورت حرکت یکی از این هافبک‌ها به کانال کناری جهت ایجاد برتری عددی در برابر وینگر یونتوس، در کانال مرکزی موقعیت 2 برابر 2 باقی بماند. در نبود یک هافبک دفاعی ، خط دفاع فاصله خود با خط هافبک را کم کرده بود تا گپ (GAP) در نیمه زمین میلان را پوشش دهد.

وقتی پیرلو را مارک می‌کنند

تصویرِ پایین، آمارِ پاس‌های درست و نادرستِ پیرلو در بازی با میلان را نشان می‌دهد(سبز، پاسِ درست. زرد، پاسِ کلیدی و قرمز، پاسِ نادرست.)واکنشِ کادر فنیِ یونتوس برابرِ پلانِ اولیه میلان ، اصرار بر بازی با یک هافبک دفاعی بود.
    پیرلو زیر فشار مهاجم مرکزی میلان نمی توانست به عنوان «بازیسازِ دور» عملکرد موفقی داشته باشد و به همین دلیل دریافت توپ پیرلو در نیمه زمین یونتوس کاهش یافت و این به معنای نزدیک شدن بازیساز اصلی یوونتوس به 3 هافبک درگیر و فیزیکی میلان بود.
    در دو تصویرِ پایین به ترتیب نکته: پیرلو بطور میانگین در هر دیدار 41 پاس در نیمه زمین خودی دریافت کرده است ولی در این دیدار تنها 22 پاس دریافت کرد . نکته مهم دیگر آمار پایین پاس های سالم پیرلو در این دیدار استآمار پاس سالم پیرلو در دیدار برابر میلان است : 75%
    متوسطِ پاس سالم پیرلو در فصل 2012-2013 : 85.7%

آساموا به عقب پاس می‌دهد

یونتوس می توانست برای آزاد کردن پیرلو ، از عقب کشیدن یکی از هافبک های میانی و بازی با 2 هافبک دفاعی استفاده کند ولی این تدبیر مورد استفاده قرار نگرفت تا پیرلو ضعیف ترین عملکرد خود در فصل جاری را داشته باشد.
    آمار ضربات به سمت دروازه یونتوس از میانگین 18.3 در هر بازی به 14 ضربه و آمار ضربات در چهارچوب این تیم از 6.9 در هر بازی به 2 ضربه در این دیدار رسید. دلیل این کاهش را می توان فشار میلان بر بازیسازانِ اصلیِ یووه(پیرلو و آساموا) و واکنشِ نامناسبِ کادرفنیِ یوونتوس به مقاومتِ تاکتیکیِ میلانی‌ها دانست.
    نکته‌ای دیگر: در طول فصل 46 درصد پاس های آساموآ به کانال جلو و به شکل ارسال از کنار و بازی در عمق بوده است ولی در این دیدار تنها 9 پاس آساموآ به کانال جلو بوده است یعنی 21%.

اهمیتِ تصمیماتِ فنی در جریانِ بازی

دو بازیِ یووه برابرِ چلسی و میلان نشان داد که تورینی‌ها مشکلِ کوچینگِ جریانِ بازی دارند. اگر با فرم و استراتژیِ اولیه خود بر حریف مسلط نشوند، توانایی چندانی برای تغییرِ جریانِ بازی براساس تصمیماتِ کادرفنیِ خود را ندارند. یووه همچنان در لیگ قهرمانان و سری آ مدعی است اما باید در زمینه تصمیماتِ فنی در جریانِ بازی رُشد کند.

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درخواست میلان برای بازی بازیکن 15 ساله در سری‌آ

میلان در حال تنظیم در خواستی ویژه برای بازی استعداد درخشان خود، هاشم مستور در سری‌آ، است. و این در حالی است که او تنها 15 سال سن دارد.

براساس قوانین فعلی هیچ بازیکن زیر 16 سالی حق بازی در لیگ حرفه ایی ایتالیا را ندارد، اما روسونری مشتاق به اضافه کردن این بازیکن خلاق به تیم خود قبل از پایان فصل است.

این بازیکن ایتالیایی که اصلیتی مراکشی دارد، تنها 15 سال سن دارد. اما ماسیمیلیانو آلگری را به شدت تحت تاثیر قرار داده است. همین موضوع باعث شده است که آدریانو گالیانی، با حمایت سیلویو برلوسکونی، در حال تنظیم ملاقاتی با مقامات باشد تا بتواند مجوز بازی مستور در تیم قبل از رسیدن به سن قانونی را بگیرد.

در همین حال، از سوی دیگر خبر می رسد که میلان آماده ی حرکت برای به خدمت گرفتن خاویر پاستوره بازیکن نیمکت نشین پاریس‌سن‌ژرمن است و یکی دیگر از اهداف میلان وسلی اسنایدر، کسی که از ترکیب اینتر کنار گذاشته شده است تا مذاکرات بر سر تمدید قرارداد و دستمزدش به نتیجه برسد.

ولی پیشرفتی در این مذاکرات بوجود نیامده است و او انتقال به آنژی و شالکه را نیز دوست ندارد، در همین حال برلوسکونی معتقد است که یک پیشنهاد 12 میلیون یورویی می تواند اینتر را برای انتقال او راضی کند.

ونگر: میلان به اوج باز خواهد گشت

سرمربی فرانسوی آرسنال، آرسن ونگر مطمئن است میلان می تواند با وجود کسب نتایج ضعیف در شروع لیگ به رده های بالای جدول سری‌‌آ صعود کند.

روسونری تنها موفق به پیروزی در 5 مسابقه از 14 مسابقه ی ابتدایی خود شده است و در حال حاضر در جایگاه نهم جدول رده بندی سری‌آ ایتالیا قرار دارد، اما این مربی فرانسوی معتقدست که سن سیرو همیشه توانایی بازگشت را دارد.

ونگر در گفت و گو با یورواسپورت گفت: میلان یک تیم است با مشکلات آشکار، اما آن ها از این وحشت ندارند. آن ها تیم بزرگی دارند و می دانم به سطح اول فوتبال بازخواهند گشت هرچند ممکن است مقداری طول بکشد.

او همچنین در رابطه با مکسس و گلی که به اندرلخت زد گفت: من گل مکسس را دیدم، رک و پوست کنده بگویم آن یک افسانه بود.این عالی است که بتوانی همچین گلی به ثمر برسانی، او یک مدافع ویژه است.

فیلیپه کمی مشکل روانی دارد، اما سطح فنی و کیفیت بازی او غیر قابل انکار است.

8. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

می خواهم تا پایان در میلان بمانم

مدافع فرانسوی تیم میلان بالاخره سکوت خود را شکست و پاسخ دیدیر دشام را داد و از او خواست که زمان کمتری را صرف صحبت کردن کند.

دشام که مکسس را از تیم ملی خط زده است ، دائما در رابطه با وی صحبت هایی را به زبان می آورد که موجب نارحتی مکسس شده است.

او به اکوپه گفت :

" او باید صحبت کردن درباره ی من را تمام کند. او باید این حرف ها را که مرا به تیم ملی دعوت نمی کند تا به فرم خوبی برسم را به پایان برساند."

" او چیزی درباره ی من نمی داند.من با او حرفی نزده ام و او به خودش اجازه می دهد که هرچه می خواهد درباره ی من بگوید. آن هم صحبت هایی که حقیقت ندارد و کاری برای تیم ملی نمی کند."

اخیرا نیز صحبت هایی در رابطه با خروج احتمالی مکسس از میلان بر سر زبان ها افتاده است.

" این حرف ها به کلی دروغ است.من می خواهم در میلان بمانم و چنان تلاش می کنم که فوتبال خود را نیز در میلان به پایان برسانم."

اول می فروشیم، بعد می خریم

آدریانو گالیانی اعلام کرد که باشگاه تا زمانی که تعداد بازیکنان خود را کاهش ندهد، قادر به خرید بازیکن جدیدی نیست. او در گفت و گو با آر-ام- سی گفت:

اکنون ما 30 الی 32 بازیکن داریم، ابتدا باید تعدادی از بازیکنان را بفروش برسانیم، بعد که لیست تیم کاهش پیدا کرد دست به خرید جدید بزنیم.

بازیکنانی نیز داریم که می خواهند تیم را ترک کنند، تعدا بسیار کمی و کسانی هم هستند که ما می خواهیم آنان را بفروش برسانیم، اما آن ها باشگاه جدید را نمی پذیرند چرا که در میلان خوشحال هستند.

روسونری بعد از شروع فاجعه بار در اول فصل به خاطر کوچ ستاره های خود به خارج، کمی از بحران خارج شده است و مدیر میلان خوشبین است که ادامه ی این راه روشن است.

ما تا چهارشنبه شب بسیار عذاب کشیدیم، اما طوفان همه چیز را عوض کرد، در چهار روز هم توانستیم به دور بعد لیگ قهرمانان راه پیدا کنیم و هم یونتوس صدر نشین سری‌آ را شکست دهیم.

او اضافه کرد: من از فروش زلاتان بسیار ناراحت شدم، اماوضعیت اقتصادی در کشور مناسب نیست. ایبرا بازیکن لوکسی بود که دیگر در اختیار ما نیست.

با حضور ایبرا شاید استفان ال‌شراووی قادرنبود این چنین خود را به ما اثبات کند، این چیزی است که من فکر می کنم. کاسانو؟ او مدام از ما درخواست می کرد، با اس‌ام‌اس، که او را بفروشیم. او می خواست باشگاه را ترک کند و این من و آلگری را ناراحت کرد.

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خبر های خوش از کمپ میلان

در آستانه ی دیدار با کاتانیا خبر های خوبی از کمپ میلان به گوش می رسد.

به گزارش وب سایت رسمی باشگاه میلان که برای بازی جمعه شب خود برابر کاتانیا اماده می شود روز چهارشنبه در حالی به تمرین پرداخت که فیلیپ مکسس و آمبروسینی نیز تیم را همراهی کردند.

میلانی ها چیزی در حدود بیست دقیقه به تمرین پرداختند و پس از آن در دو دروازه ی کوچک به تمرین پرداختند و پس از آن در یک بازی سبک با حضور دروازبان ها تمرین را به پایان رساندند.

آمبروسینی و مکسس به طور کامل در اختیار تیم بودند و مونتولیوو نیز جدا از بازیکن به تمرین پرداخت. آملیا و آبیاتی نیز در جدا از سایر بازیکنان به بدن سازی پرداختند اما بدون شک هر دو بازیکن برای رویارویی با کاتانیا آماده خواهند بود.

لوکا آنتونینی نیز پیش از بازی با یوونتوس به تمرینات میلان بازگشته بود.

بازی برابر کاتانیا بسیار مهم است

استفان الشراوی ستاره ی این روز های میلان بر این باور است که میلان توان رسیدن به لیگ قهرمانان را دارد.

میلانی ها که در پی نتایج اخیر خود از انتهای جدول کنده شده اند ، تنها 10 امتیاز با محدوده ی صعود به لیگ قهرمانان فاصله دارند.

الشراوی به اسکای گفت :

" ما می دانیم که توانایی رسیدن به لیگ قهرمانان را داریم. هنوز زمان زیادی از فصل باقی مانده است و ما می توانیم به آن چه می خواهیم برسیم."

" در برابر یوونتوس پیروزی مهمی را بدست آوردیم و عملکرد خوبی داشتیم.به نحوی می توان گفت که این بهترین بازی فصل ما بود."

"این پیروزی برای ما از این لحاظ که شخصیت تیمی خود را به دست آوردیم نیز بسیار مهم بود و ما باید تلاش کنیم که روند خود را حفظ کنیم."

" به همین دلیل است که بازی برابر کاتانیا برای ما مهم است و می تواند نقش مهم در وضعیت جدول برای ما داشته باشد. ما باید عملکرد خوبی داشته باشیم."

الشراوی که به تازگی 20 ساله شده است در سری آ 10 گل به ثمر رسانده است.
    " من از این مسئله بسیار شادمان هستم و تمام تلاش خود را می کنم که این روند را حفظ کنم.من شنیده ام که برخی مرا با اتوو مقایسه می کنند بازیکنی که به حق یک قهرمان واقعی است.راستش را بخواهید تنها به این فکر می کنم که بتوانم برای تیمم مفید باشم."

خبرنگار اسکای در پایان از الشراوی پرسید در صورت قهرمانی میلان در سری آ چه می کنی؟
    " موهایم را کوتاه خواهم کرد."

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل کاتانیا

دروازه بان : آملیا - گابریل - ناردوتزو

مدافع : آچربی - دی شیلیو - زاپاتا - مکسس

هافبک : آمبروزینی - مونتولیوو - بواتنگ - کونستانت - دی یانگ - امانوئلسون - فلامینی - نوچرینو - استراسر

مهاجم : بویان - الشاراوی - نیانگ - پاتزینی - روبینیو

14. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادداشتِ تاکتیکی درباره میلان-یووه/ آلگری طراحی کرد، یووه تماشا

اهمیت تصمیماتِ فنی در جریانِ بازی

دو بازیِ یووه برابرِ چلسی و میلان نشان داد که تورینی‌ها مشکلِ کوچینگِ جریانِ بازی دارند. اگر با فرم و استراتژیِ اولیه خود بر حریف مسلط نشوند، توانایی چندانی برای تغییرِ جریانِ بازی براساس تصمیماتِ کادرفنیِ خود را ندارند. یووه همچنان در لیگ قهرمانان و سری آ مدعی است اما باید در زمینه تصمیماتِ فنی در جریانِ بازی رُشد کند.

اصلا و ابدا با این جمله موافق نیستم ..... نمیخوام تعصب نشون بدم و از تیم مورد علاقه ام دفاع کنم
    تصمیمات فنی در جریان بازی یووه ضعیفه ؟! خیلی خنده داره این جمله !
    پارسال بازی با ناپولی توی سن پائولو ناپولی 3-1 از یووه جلو افتاده بود و همه فکر کردند که یووه دیگه شانسی نداره ! ولی کونته با 2 تعویضی که انجام داد
    بازی را 3-3 به تساوی کشید ...... پارسال یووه هرموقع از حریفان عقب افتاد تونست بازی را برگردونه و حتی در چند دیدار با اینکه عقب بود بازی را برد
    حالا میگیم پارسال هیچی ! امسال بازی با چلسی توی استمفوردبریج چی ؟!! توی 2 دقیقه 2 گل خورد ولی تونست بازی را به تساوی بکشونه
    تازه چلسی شانس آورد که دقیقه 91 ضربه کوالیارلا به تیرک خورد .........
    در مورد بازی با میلان هم بگم که یووه تو اون بازی واقعا ضعیف ظاهر شد ..... میلان هم که 11 نفره دفاع میکرد
    شانس با میلان بود که آقای ریتزولی (به ظاهر بهترین داور سری آ) یه پنالتی مفت را تقدیم میلان کرد
    از اونور ضربه ووچینیچ که داره به دروازه میلان میره و آملیا کاملا تسلیم شده را مدافع میلان (زاپاتا) با هند کاملا واضح مانع میشه .
    داور اینو ندید ولی هند ایسلا را دید (با اینکه اصلا هند نبود)
    حالا هی بگید یووه داورها را خریده و کالچیوپولی کرده !!!!!!!!
    هر موقع درمورد یووه ناعادلانه برخورد میشه یاد حرف هومن افاضلی میفتم که توی شبکه ورزش اومد و گفت که اگه یووه بخواد
    تو ایتالیا موفق بشه خیلی از آدم ها و تیم ها هستن که نمیزارن و به قول معروف چشم ندارند موفقیت های یووه را ببینید .

16. 2 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    دوست عزیز ما داریم در مورد بازی میلان و یووه صحبت میکنیم . تاکتیک های اتخاذ شده در اون بازی باید ملاک باشه نه این که توی بازی های گذشته کونته چکار کرده !
    اصل اینه که کادر فنی یووه توی این بازی که گره خورده بود چکار کرد ؟!

این که میلان از نظر تاکتیکی در این بازی برتر بود رو میشه در نتجیه و سبک بازی دو تیم جستجو کرد .
    درسته یووه توی بازی های مد نظر شما نتیجه رو برگردونده یا پیروز زمین بوده ولی در این بازی چیز دیگه ای مشاهده شد.

نیمه اول که یووه اصلا موقعیت و شوتی در چارچوب دروازه میلان نداشت . ولی میلان چندین موقعیت رو بدست آورده بود .
    نیمه دوم هم که میلان برای حفظ گل عقب کشیده بود و به کارهای دفاعی مشغول بود .

مثلا شما به این دو مورد توجه کن که وینگهای کناری یووه یعنی ایزلا و آساموا در بازی های گذشته چقدر آزادی عمل و قدرت مانور داشتن .
    همین آساموا در بازی مقابل چلسی یکی از بهترین های یووه بود و در سمت چپ حسابی چلسی رو به همر یخته بود . ولی در بازی مقابل میلان هیچ کار خاصی انجام نداد .
    دی شیلیو مسئول مهار آساموا بود و در این مورد از طرف مونتولیوو و گاهی اوقات بواتنگ حمایت میشد . یعنی وقتی آساموا صاحب توپ بود بین این بازیکنان گرفتار میشد .
    در مصاف های تک به تک بین دی شیلیو و آساموا هم که مشخصا دی شیلیو برنده بود و چندین و چند بار از بازیکن غنایی یووه توپگیری کرد.

در سمت راست جایی که ایزلا بود هم همین قضیه رو میشد دید .
    به غیر از کونستانت , نوچرینو هم کمی متمایل به چپ بازی میکرد تا فضاها رو ببنده و از طرف دیگه دوندگی بی امان الشاراوی و فشار بر روی وینگر راست یووه باعث ارائه اون نمایش ضعیف شد.
    بعد از اون هم که تعویض شد و پادوین به زمین مسابقه اومد که هر چند نسبت به ایزلا نمایش بهتری داشت ولی تغییر خاصی ایجاد نکرد.

از همه مهمتر دی یانگ کلا مارکیزیو رو از جریان بازی محو کرده بود و گاهی وقتها یادم میرفت که این بازیکن توی زمینه .
    پیرلو هم شامل همین مسئله میشد و یک بار دیگه فیلم بازی رو نگاه کنید که وقتی پیرلو صاحب توپ میشه دی یانگ چطور روی اون فشار میاره . همین فشار از طرف بواتنگ و مونتولیوو هم در زمان مختلف بر پیرلو اعمال میشد.
    همین شد که پاس های پیرلو همگی راهی اوت میشد یا این که قدرت اون پاس حد تعادل رو رعایت نمیکرد و گاهی وقت ها اونقدر محکم بود که بازیکن به توپ نمیرسید یا گاهی وقت ها اینقدر ضعیف بود که وسط راه قطع میشد.
    همه این موارد به دلیل پرس شدید میلان بوجود اومده .

سیستم سه مهاجمه میلان هم باعث شده بود که مدافعان یووه اون طور که باید و شاید جلو نکشن و بیشتر به فکر حفظ نیمه زمین خودی باشن .
    زمانی که مدافعان یووه صاحب توپ هستن رو یک بار دیگه نگاه کنید و به نوع حرکت بازیکنان میلان دقت کنید .

به قول شما میلان فقط دفاع کرد و کاری نکرد . این وظیفه ی مربی (کونته) است که برای همچین لحظاتی تدبیر مناسب رو اتخاذ کنه . انتظار ندارین که بازیکنان میلان راه رو باز کنن تا بازیکنان یووه به گل برسن !
    اینجاست که تفکرات تاکتیکی که موفق بوده اثر خودش رو بیشتر نشون میده.

اون توپ هم توسط زاپاتا دفع نشد و کونستانت بود که توپ رو دفع کرد و توپ اصلا به دستش اصابت نکرد و با پا این توپ رو گرفت .
    در مورد بحث داوری هم بهتره صحبت نکنیم که فقط باعث کشمکش بی دلیل میشه.

در پایان آمار بازی به این صورت بود که میلان 7 شوت در چارچوب داشته و یووه 2 شوت در چارچوب .

همون قدر که گل زدن در فوتبال هنر به حساب میاد از اون طرف هم گل نخوردن و پیاده سازی اصول مناسب دفاعی هنر بحساب میاد .
    میلان اونقدر هنر داشت که گل بزنه و از تک گلش با اصول دفاعی مناسب دفاع کنه . این یووه بود که باید هنر خودش رو برای به ثمر رسوندن گل مساوی نشون میداد.

موفق باشید.

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در مورد بازی با میلان هم بگم که یووه تو اون بازی واقعا ضعیف ظاهر شد ..... میلان هم که 11 نفره دفاع میکرد
    دو تا نکته, البته عادت بد که تو طرفداراس من نمیفهمم کی میخواد این عادت ترک بشه! یکی اینکه خوب بودن حربف همیشه بزاریم پای بد بودن
    خودمون, و یا اینکه حریف رو متهم کنیم به دفاع مطلق. متاسفانه هر دو این نکته تو جمله شما وجود داره.
    اولا یوه بد بازی کرد چون توسط میلان مجبور شد به بد بودن, این بازی شکست محض تاکتیکی کونته در برابر آلگری بود. به عنوان مثال آلگری
    به خوبی تمام نقاط قوت یوه که در بازی با چلسی خودنمایی میکرد رو خنثی کرد, مثل خنثی کردن آساموآ, پیرلو و مارکیزیو و نتیجش این شد
    که بوچینیچ که تکنیک خوبی هم داره مجبور میشد عقب بیاد و از دروازه دور بشه, کواریلا هم که تقریبا محو بود.
    از طرفی با فشاری که رو دفاع سه نفره یوه با ترکیب 4-3-3 آورده شد عملا بازیسازی یوه مختل شده بود, نمونه بارزش, زمانی که بوفون طبق
    عادت همیشگی با پاس کوتاه با بارزالی (فکر کنم) میخواست بازیسازی از دفاع شروع کنه ولی دیر متوجه پرس ال شاراوی شد و شانس
    آورد که ال موفق نبود! این پرس اغلب مواقع وجود داشت و همین پرس از جلو بود که پیرلو رو از کار انداخته بود چون پیرلو بهترین جا براش جلوی
    مدافعین بود که اون منطقه زیر پرس میلان بود. دیگه میلان ندونه چطور پیرلو رو کنترل کنه کی میدونه؟!!

دوما, میلان یک گل جلو بود و یوه هیچ برندگی تو حملاتش نداشت و طبیعتا دلیلی نبود که میلان بخواد حمله کنه تا تیم یوه رو عقب ببره. حالا
    اگه شما بهش میگید دفاعی این دیگه به دید فوتبالی خودتون بستگی داره, ولی نتیجش پیروزی میلان بود و 3 امتیاز و اعتبار شکست صدر
    نشین رفت تو کیسه میلان.

در مورد داوری هم که بهزاد اشاره کرد, ما میلانی ها علاقه ای به بحث در مورد واضحات نداریم. تا حالا هرچی دیدم در نهایت خوشبینی
    گذاشتیم به حساب اشتباهات داوری, از این به بعد هم همین کارو می کنیم. حالا شما 3 امتیاز از دست دادید اینطوری ناراحتیت, جای ما
    بودید که فصل قبل داور خیلی قشنگ رو کورس قهرمانی ما تاثیر گذاشت چکار می کردید!

هر موقع درمورد یووه ناعادلانه برخورد میشه یاد حرف هومن افاضلی میفتم که توی شبکه ورزش اومد و گفت که اگه یووه بخواد
    تو ایتالیا موفق بشه خیلی از آدم ها و تیم ها هستن که نمیزارن و به قول معروف چشم ندارند موفقیت های یووه را ببینید .
    بله بله, یوه بی گناه بود که از همه بیشتر جریمه شد و رفت سری بی! شاید درسترش این بود که بگه: یوه اگه بخواد تو ایتالیا موفق بشه همیشه
    کسانی هستند که موفقش کنند!
    به هرحال, اشتباه داوریِ دیگه. سعی کنید باهاش کنار بیاد البته ناگفته نمانه که به نظر من الان در حال حاضر کیفیت داوری در ایتالیا نسبت به
    گذشته افت محسوسی داشته, با توجه به تمام اتفاقات من هنوزم معتقدم این ضعف داوری که داره شک و شبهاتی به وجود میاره وگرنه فوتبال ایتالیا
    پاکِ پاکِ

20. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •