تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 68 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 673

نام تاپيک: باز کردن قفل منوی مخفی تلویزیون های سامسونگ سری E

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr_peyman5623's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سیاره مشتری

پيش فرض

دوست عزیز
    از روش فعال سازی فارسی ساز و دیجیتال استفاده کنید
    جناب متین پور من کاملا مبتدی هستم!
    میشه بفرمایید روش فارسی ساز و دیجیتال چی هست؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب متین پور من کاملا مبتدی هستم!
    میشه بفرمایید روش فارسی ساز و دیجیتال چی هست؟
    دوست عزیز
    از این مطلب استفاده کنید
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید وlanguage-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سیاره مشتری

پيش فرض

دوست عزیز
    از این مطلب استفاده کنید
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید وlanguage-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.

متوجه شدم!من دقیقا همین مشکل رو دارم، توی منوی سرویس Local Set EU_GER هستش.
    توی یکی از فروم های آلمانی که پرسیدم بهم گفتند از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنم (که حتما شما هم میشناسید این برنامه رو)
    من با این برنامه وصل شدم به تی.وی و Allow هم کردم بعنوان ریموت هم تستش کردم.
    الان توی منوی سرویس که وارد میشم دکمه Factory و 3Speed رو میزنم به تی.وی ارسال میشه ولی گزینه Local Set روشن نمیشه!

به نظر شما مشکل من از کجاست؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

متوجه شدم!من دقیقا همین مشکل رو دارم، توی منوی سرویس Local Set EU_GER هستش.
    توی یکی از فروم های آلمانی که پرسیدم بهم گفتند از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنم (که حتما شما هم میشناسید این برنامه رو)
    من با این برنامه وصل شدم به تی.وی و Allow هم کردم بعنوان ریموت هم تستش کردم.
    الان توی منوی سرویس که وارد میشم دکمه Factory و 3Speed رو میزنم به تی.وی ارسال میشه ولی گزینه Local Set روشن نمیشه!

به نظر شما مشکل من از کجاست؟
    دوست عزیز
    من فکر می کنم که این برنامه برای سری D به پایین جواب میدهد و برای اینکه بتوانید منوی مخفی را بطور کامل باز کنید باید کنترول دست ساز را که طرز ساخت آن را داده ام استفاده کنید و می توانید از دیود های مادون قرمز اگر گیر نیاوردید از دیود مخصوص کنترول استفاده کنید

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سیاره مشتری

پيش فرض

دوست عزیز
    من فکر می کنم که این برنامه برای سری D به پایین جواب میدهد و برای اینکه بتوانید منوی مخفی را بطور کامل باز کنید باید کنترول دست ساز را که طرز ساخت آن را داده ام استفاده کنید و می توانید از دیود های مادون قرمز اگر گیر نیاوردید از دیود مخصوص کنترول استفاده کنید

توی سری F8000 این کار خیلی راحته، من اصلا یادم نبود که سامسونگ توی کارتن یدونه IR blaster گذاشته که دلیل وجودش رو نمیدونم ولی توی این لینک هم بهش اشاره شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراحل رو دقبقا انجام دادم داخل iTunes هم صدا رو تا ۱۰۰٪ بالا بردم IR blaster رو به سمت تی.وی گرفتم
    سری اول صفحه برای لحظه ای سفید شد و برگشت ولی Local فعال نشد!
    سری دوم هم تی.وی شروع به پخش رنگ قرمز و آبی و سبز کرد و باز هم Local فعال نشد!
    سری سوم کار تمام شد

یک سوال
    تفاوت EA_IRAN با ED_IRAN با ED_INA چی هست؟
    Last edited by mr_peyman5623; 13-12-2013 at 03:47.

8. این کاربر از mr_peyman5623 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

توی سری F8000 این کار خیلی راحته، من اصلا یادم نبود که سامسونگ توی کارتن یدونه IR blaster گذاشته که دلیل وجودش رو نمیدونم ولی توی این لینک هم بهش اشاره شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراحل رو دقبقا انجام دادم داخل iTunes هم صدا رو تا ۱۰۰٪ بالا بردم IR blaster رو به سمت تی.وی گرفتم
    سری اول صفحه برای لحظه ای سفید شد و برگشت ولی Local فعال نشد!
    سری دوم هم تی.وی شروع به پخش رنگ قرمز و آبی و سبز کرد و باز هم Local فعال نشد!
    سری سوم کار تمام شد

یک سوال
    تفاوت EA_IRAN با ED_IRAN با ED_INA چی هست؟
    دوست عزیز
    خوشحالم که توانستید انجام دهید و بعد اینکه تفاوت EA_IRAN با ED_IRAN در این است که ED یعنی سیستم دیجیتال و EA یعنی سیستم آنا لوگ و فرق آن با ED_INA در این است که این آیتم اندونزی است و چون ساعت زمانی سیستم EPG در ایران روی تلویزیون سامسونگ ست نمی شود ما در ایران برای ست کردن از آیتم کشور اندونزی یعنی ED-INA استفاده می کنیم

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من فایل ها را دست کاری کرئم حالا تلویزیون دیگه حتی دگمه روشنش هم خاموش شده یعنی سوخته؟چه کار باید بکنم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من فایل ها را دست کاری کرئم حالا تلویزیون دیگه حتی دگمه روشنش هم خاموش شده یعنی سوخته؟چه کار باید بکنم
    دوست عزیز
    منظور شما اگر آیتمهای منوی مخفی است چرا بدون آشنایی باسیستم و داشتن راهنما به این آیتمها دست زدید؟ این کار تخصصی است و باید با کمک راهنما از آن استفاده کنید و اگر تلویزیون تان بطور کل روشن نمی شود ممکن است که مین بردتان آسیب دیده باشد و باید تعویض شود و یا اینکه

از این مطلب استفاده کنید
    EEPROM
    در اینجا ما به شما راه چگونه به حالت اولیه برگرداندن تلویزیون خود تان را با باز گر داندن اطلاعات آی سی EEPROM نشان می دهد. در صورتی که شما تلویزیون خود را با برخی از تنظیمات داخلی خودتان بهم ریختیداین می تواند بسیار مفید باشد ، اگر شما در اطراف منوی سرویس سرک میکشید و باعث از کار افتادن تلویزیون می شوید که به راحتی می تواند اتفاق بیافتد. این است که به شدت توصیه می شود قبل از تغییر هر چیزی از هر صفحه در منوی خدمات و نشان دادن تنظیمات سیستم عامل اصلی خود تان عکس بگیرید .
    تنظیم مجدد کارخانه
    قبل از تلاش برای تنظیم مجدد EEPROM، لطفا سعی کنید تنظیم مجدد کارخانه کنید، با این کار ممکن است تلویزیون تان دوباره فعال شود.
    هنگامی که تلویزیون روشن است دکمه "EXIT" را برای 12 ثانیه15 فشار دهید بهتر است از آنجایی که شما نمی توانید تصویر تلویزیون تان را ببینید اول کلید Left" و سپس "Enter""را فشار دهید "
    نکته: در حالی که پایین نگه داشتن دکمه EXIT نور آماده به کار باید در تمام مدت بدون وقفه چشمک بزند.
    قبل از هر کاری مشخصات منوی option یعنی Model / Type / Tuner / Font Color را یاداشت کنید
    EEPROM چیست؟
    EEPROM در واقع یک تراشه کوچک الکترنیکی با حافظه فقط خواندنی پاک شدنی قابل برنامه ریزی است. که در تلویزیون های سامسونگ، تمام تنظیمات منوی سرویس در آن نگه داری می شود. شما می توانید این تراشه را میلیون ها بار حذف و تغییر برنامه بدهید. به طوری که آنها سریع و قابل اعتماد هستند.
    مشخصات آی سی EEPROM
    این آی سی کوچک دارای هشت پایه است که پنج سوراخ در کنار آن است وبا یک مثلث سفید که شمار پایه از آن شروع می شود در نزدیکی آی سی CPU قرار دارد

Reseting NVRAM (EEPROM)
    برای تنظیم مجدد تلویزیون، تنظیمات، شما نیاز به حذف آی سی EEPROM از دستگاه تلویزیون دارید. اما این کار لازم نیست. در جهان الکترونیکی، اگر شما ارتباطات را از تراشه غیر فعال کنید ، این کار باعث حذف اطلاعات می شود . بنابراین ما فقط نیاز به از بین بردن ارتباطاتEEPROM را داریمEEPROM . در تلویزیون سامسونگ برقراری ارتباط از طریق پروتکل I2C مشترک است. این پروتکل حمل داده ها را از طریق خط SDA یعنی پایه شماره 5 و ارسال ساعتها از طریق خط SCL یعنی پایه شماره 6 انجام می دهد. برای شرایط ما، هر دو SCL وSDA برای مسدود کردن با این نسخهها کار می کند. اما من برای این کار تصمیم دارم با SDA کار را شروع کنم.
    شما باید برای تغذیه پایه GND) یعنی پایه شماره 4 و یا VCC (3.3V) یعنی پایه شماره 8 را به خط SDA یعنی پایه شماره 5 با یک سیم اتصال دهید . از آنجایی که این خطوط HIGH (v3.3) درIDLE هستند، بهتر است آن را از طریق VCC نگه دارید. شما همچنین می توانید این خطوط را از طریق GND بیش از حد نگه دارید. اما سعی نکنید برای اتصال هر دوپایه GND وVCC. را اتصال دهید چون موجب اتصال کوتاه خواهد شد و احتمالا مین بورد تان آسیب میخواهد دید.
    زمانیکه VCC وSDA را اتصال دادید، تلویزیون را روشن کنید و به مدت 20 ثانیه نگه دارید این مقدار برای تلویزیون طراحی شده است. این کار باعث می شود خطا های تنظیمات را از EEPROM به خواندن و از بین ببرد ، آنجا که نمی توان هر چیزی را به خواند منظورModel / Type / Tuner / Font Colorیک پیام هشدار نمایان می شود و با پیش فرض شروع می شود. که باید بعدا مقدار همان آیتمها را وارد کنید این چیزی است که ما می خواهیم. سیم را از خطSDA قطع و تلویزیون را خاموش می کنیم ، تنظیمات بر روی EEPROM با محتوای خالی به روز رسانی می شود ، که تلویزیون می تواند با آن بوت. شود سپس وقتیکه تلویزیون خاموش است دکمه های info > menu > mute > powerرا کمتر از در 3 ثانیه وارد می کنید و به منوی سرویس رفتهو تغییرات مورد نیاز را تغییر دهید. یعنی Model / Type / Tuner / Font Color

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    براي درست كردن فرستنده ال اي دي مادون قرمز توي جزيره قشم پيدا نكردم اگه ميشه كمكم كنيد

توي سايت هاي و فروشگاه سرچ كردم.....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند بايد باشه؟؟؟

Last edited by mrrahimi2012; 16-12-2013 at 02:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان من هم يك tv سامسونگ 46 مدل 7090 برام از اطريش اوردن كه نمي تونم local set رو تغيير بدم و دستگاه ساده زيرم نمي تونم درست كنم چون همون ديوداشم ندارم.ضمنا الان مدتي هست كه tv مرتب خاموش روشن يا restart مي شه بطوريكه اعصابمو واقعا بهم ريخته كابل برقشو كه دست مي زنم يا عوض مي كنم چند ساعتي خوبه ولي اخيرا كل صفحه سبز ي صورتي ميشه كه بايد از برق بكشمش لطفا راهنماييم كنين يا اگه مهندس وارد و توانايي ميشناسين كه بتونه بياد مشكلو حل كنه معرفي كنين.متشكرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •