موندم برم مکانیک یا برق شبانه چمران یا روزانه عمران احتمالش کمه و احتمالش زیاده متالوژی؟؟؟
کمـــــــــــــــــــک...!
نظر بدین!کدوم بهتره؟؟؟شهریه شبانه چنده؟؟؟؟
رتبه ام:7455 منطقه2 بومی
احتمال داره عمران در بیام؟
موندم برم مکانیک یا برق شبانه چمران یا روزانه عمران احتمالش کمه و احتمالش زیاده متالوژی؟؟؟
کمـــــــــــــــــــک...!
نظر بدین!کدوم بهتره؟؟؟شهریه شبانه چنده؟؟؟؟
رتبه ام:7455 منطقه2 بومی
احتمال داره عمران در بیام؟
Last edited by 12p; 05-08-2012 at 11:32.
دستت درد نکنه داداش!
یه نکته فقط این که مدیریت تو شهر تهران روزانه چی قبول میشم؟
مرسی!
من تاپیک زدم تو قسمت عمران ولی کسی جواب نداد بخاطر همین اینجا کپی میکنم
--------------------------------------------------
انتخاب بین عمران-عمران و نقشه برداری
با درود میخوساتم بدونم چقدر تفاوت بین این دو گرایش وجود داره (چند واحد درسی یا به طور کلی از لحاظ بازار کار و... )
ممکنه در اینده برای انتخاب شغل مثلا بگن شما نقشه برداری خواندید نمیتوانید این جا کار کنید و مسائلی از این قبیل
منظورم اینه که کسی نقشه برداری خونده میتونه به عنوان یک مهندس عمران مشغول به کار بشه
با سپاس
محیطش که اینطوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهر،رشته و نوع دانشگاهی رو که میخوای انتخاب میکنی و میگه که میتونی قبول بشی یا نه
پیام نور و مجازی هم نداره
با این رتبه نرم افزار شیراز و اصفهان رو فکر کنم بتونین قبول شین.(پارسال ما 900 منطقه 3 هم داشتیم.شیراز) ولی اگه سخت افزار هم بخواین بزنین تهران ها رو هم میتونین بیارین به احتمال زیاد...
سلام. یه سوال داشتم. می خواستم بپرسم شهر لاهیجان الان تو سهمیه سنجش منطقه چنده؟ منطقه 3 هست یا 2؟
--- اشتباه شد. معذرت
لطفا پاک شود!
Last edited by Mohammaduir; 05-08-2012 at 23:07.
--- اشتباه شد. معذرت لطفا پاک شود!
Last edited by Mohammaduir; 05-08-2012 at 23:19.
سلام به همه.
آقا یه سول.
بین انتخاب رشته های قلمچی و گزینه 2 و سنجش کدوم واقعی تر هستش؟ سنجش هر چی توش پیشنهاد بده قبولیم؟
در مورد رشته پرستاری هم سوال دارم. اگه کسی هست و میتونه کمکم کنه PM بده، من رو از بلاتکلیفی در بیاره.
ممنون از همه
تفاوت خیلی زیاد است! اینطوری بهت بگم که اشترک عمران با مکانیک خیلی خیلی بیشتر از عمران با عمران نقشه برداری هست! واحد های مشترکی که این دو تا رشته دارند محدود به درسهای پایه مثل ریاضی و فیزیک هست که خب سایر رشته ها هم دارند! از نظر بازار کار هم دو زمینه ی جداگانه دارند! یه مهندس نقشه بردار داریم یه مهندس عمران ! که هر دوشون کارهای تخصصی خودشون رو انجام میدن! ولی مقصودم از این حرفها این نبود که عمران رو بخوام به نقشه برداری برتری بدم! به هیچ وجه!
نقشه برداری به عقیده من خیلی رشته خوبیه! مخصوصا اگه تو مقاطع تحصیلات تکمیلی ادامه بتونی بدی! از تظر کارهای تحقیقاتی خیلی جای کار داره و به رشته ای هستش که با تکنولوژی های روز سروکار داره! بازار کارش هم خوب هست! هر پروژه ی عمرانی بزرگی که بخواد انجام بشه نیاز به عملیات نقشه برداری داره مثل سد و راه و ....! البته تو مهندسی نقشه برداری فکر می کنم کمی هم راهسازی میخونند! درهر صورت این دوتا رشته کاملا باهم فرق دارند و فیلد کاریشون هم کاملا متفاوته!
موفق باشید!
Last edited by AHRokal; 06-08-2012 at 03:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)