تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 176 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون نیاز به جابجایی هم دارم مثلا ماهی دو یا سه بار،شما مدلی نمیتونین پیشنهاد بدین که از نظر کیفیت و سرعت از مدلی که من گفتم بهتر باشه،بودجه هم حدود 230 تومن در نظر بگیرید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون نیاز به جابجایی هم دارم مثلا ماهی دو یا سه بار،شما مدلی نمیتونین پیشنهاد بدین که از نظر کیفیت و سرعت از مدلی که من گفتم بهتر باشه،بودجه هم حدود 230 تومن در نظر بگیرید
    در اینصورت پیشنهاد میشه از مدلهای پرتابل انتخاب کنید که حمل و نقل آن ساده تر هست .

از برند وسترن میتونید my passport یا elements (مدل جدید) انتخاب کنید .
    از برند سیگیت هم میتونید Backup plus یا expansion انتخاب کنید .

مدلهای پیشنهادی کیفیت خوبی دارند و از لحاظ سرعت تفاوت چشمگیری ندارند . دقت کنید که هیچ کدام از مدلهای پیشنهادی ضد ضربه و یا آنتی شوک نیستند فلذا در نگهداری و استفاده و حمل و نقل دقت کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام این مدل WD ELEMENTS از my passport حدود ۱۰ ۲۰ تومنی ارزونتر بود تو سایت وسترن صفحه اول مربوط هارد پرتابل که نگاه میکردم دیدم در اپشنها تفاوت داره مثلا نرم افزار رمزنگاری نداره و ... حالا سوالم اینه که دلیل ارزان بودن این مدل نسبت به مای پاسپورت همینه یا چیز دیگه هست؟

راستی یک وسترن ELEMENTS هست که شبیه هارد توشیباست ,آرم wd هم وسطشه آیا usb3 یا usb2 هست؟ هارد توشیبا هم از نظر ظاهر پسندیدم ولی از بابت سرعت نسبت به وسترن بهتره یا نه؟ چون ضد شوک و ضد ضربه هست

میشه یه توضیحی در باره این مورد بدید

Password protection

متشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام این مدل WD ELEMENTS از my passport حدود ۱۰ ۲۰ تومنی ارزونتر بود تو سایت وسترن صفحه اول مربوط هارد پرتابل که نگاه میکردم دیدم در اپشنها تفاوت داره مثلا نرم افزار رمزنگاری نداره و ... حالا سوالم اینه که دلیل ارزان بودن این مدل نسبت به مای پاسپورت همینه یا چیز دیگه هست؟

راستی یک وسترن ELEMENTS هست که شبیه هارد توشیباست ,آرم wd هم وسطشه آیا usb3 یا usb2 هست؟ هارد توشیبا هم از نظر ظاهر پسندیدم ولی از بابت سرعت نسبت به وسترن بهتره یا نه؟ چون ضد شوک و ضد ضربه هست

میشه یه توضیحی در باره این مورد بدید

Password protection

متشکر
    سلام .

1. کمپانیها برای تنوع بخشیدن به محصولات و رنج قیمتی مختلف ، محصولات متفاوتی را با آپشنهای مختلف تولید میکنند . بدیهی هست که WD elements ساده ترین مدل هست . این مدل نه تنها قابلیت hardware encryption ندارد بلکه فاقد نرم افزار جهت مدیریت هارد هست .

2. مدلهای قدیمی WD elements بود که آرم WD روی بدنه داشت .اینترفیس مدلهای پرتابل usb3 و مدلهای آداپتوری usb2 هست .

3. اگر با ساختار هارد دیسکها آشنا باشید ، حتماً میدونید که فاصله هد با پلاتر فوق العاده ناچیز هست و کوچکترین ضربه در حین کار میتونه باعث head crash بشه . بعضی از سازندگان با استفاده از روش یا تکنیکهایی سعی میکنند این مشکل را به حداقل برسانند و مقاومت هارد دیسک در برابر Head crash را افزایش دهند . به هر حال تا زمانی که head بر روی platter در حال حرکت باشه این مسئله head crash همیشه وجود خواهد داشت . فلذا تا زمانی که وسیله ای به نام هارد دیسک درایو (H.D.D) بدست شما میرسه تا زمانیکه روشن هست به هیچ عنوان تکان ندهید ، ضربه وارد نکنید .

4. قابلیت hardware encryption کاملاً متفاوت از قابلیت softwarw encryptipn هست . طور خلاصه قابليت hardware encryption بعضي از هاردهاي اكسترنال مثل my book و my passport به خاطر وجود چيپ رمزگذاري (encryption/decryption chip) روي برد sata to usb هست . از مهمترین مزیت آن امنیت بالا به همراه سرعت بالای کد و دیکد شدن اطلاعات رمزگذاری شده و سهولت در استفاده هست . هاردیکه به این روش Lock شده باشه به هیچ عنوان نمیتوان به پارتیشنها دسترسی داشت . با وجود مزیت بالایی که این قابلیت دارد در صورت خرابی ، تعمیر و ریکاوری اطلاعات بسیار مشکل و گاه غیر ممکن خواهد بود .

5. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هارد اکسترنال 1 یا 2 ترا باییت ترجیحا وسترن باشه
    کاربرد : برای جابجایی اطلاعات هست که در حقیقت کار یک فلش مموری با حجم بالا و سرعت بالا انجام بده من لام خودم my passport یک ترا دارم خیلی راضی هستم اما چیز بهتری میخولستم

در مورد 4 حالت زیر کدومشو پیشتنهاد میکنید --سرعت و پایداری برام مهم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روی ویندوز 8 یا 8.1 سازگاری داشته باشه
    1-WD Elements

2-
    My Passport

3-
    My Passport Ultra

4-
    My Passport Slim
    Last edited by alijigari; 07-11-2013 at 08:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون یه مورد دیگه

هارد توشیبا را از نظر ظاهر پسندیدم ولی از بابت سرعت نسبت به وسترن بهتره یا نه؟ چون ضد شوک و ضد ضربه هست میگم

سرعت کدوم بالاتره
    elements
    my password
    1T
    --------
    مگه موارد زیر تو ایران یک تراش هست
    -My Passport Ultra

4-
    My Passport Slim

سیگیت slim
    Last edited by yonsen; 07-11-2013 at 09:55.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد اکسترنال 1 یا 2 ترا باییت ترجیحا وسترن باشه
    کاربرد : برای جابجایی اطلاعات هست که در حقیقت کار یک فلش مموری با حجم بالا و سرعت بالا انجام بده من لام خودم my passport یک ترا دارم خیلی راضی هستم اما چیز بهتری میخولستم

در مورد 4 حالت زیر کدومشو پیشتنهاد میکنید --سرعت و پایداری برام مهم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روی ویندوز 8 یا 8.1 سازگاری داشته باشه

1-WD Elements

2-My Passport

3-My Passport Ultra

4-My Passport Slim
    تمامی مدلهای با win8/8.1 کاملاً سازگاری دارند . از بین چهار مدلی که لیست کردید اگر بتونید my passport slim را پیدا کنید (که فکر نکنم در بازار پیدا بشه) بنظرم بهترین انتخاب خواهد بود . کمترین ضخامت به همراه بدنه فلزی .

هارد توشیبا را از نظر ظاهر پسندیدم ولی از بابت سرعت نسبت به وسترن بهتره یا نه؟
    خب من این مدلها را ندارم و در نتیجه نمیتونم بگم که سرعت read/write کدام مدل بهتر هست و اختلاف سرعت تا چه حد هست .

چون ضد شوک و ضد ضربه هست میگم
    همانطوریکه در پستهای قبلی هم گفتم :

اگر با ساختار هارد دیسکها آشنا باشید ، حتماً میدونید که فاصله هد با پلاتر فوق العاده ناچیز هست و کوچکترین ضربه در حین کار میتونه باعث head crash بشه . بعضی از سازندگان با استفاده از روش یا تکنیکهایی سعی میکنند این مشکل را به حداقل برسانند و مقاومت هارد دیسک در برابر Head crash را افزایش دهند . به هر حال تا زمانی که head بر روی platter در حال حرکت باشه این مسئله head crash همیشه وجود خواهد داشت . فلذا تا زمانی که وسیله ای به نام هارد دیسک درایو (H.D.D) بدست شما میرسه تا زمانیکه روشن هست به هیچ عنوان تکان ندهید ، ضربه وارد نکنید .

سرعت کدوم بالاتره
    elements
    my password
    1T
    ضخامت یکترابایتی WD elements در حدود 15mm هست که در مدلهای WD my passport در حدود 19mm هست (اختلاف 4 میلیمتری) . من فکر میکنم هارد دیسکهای بکار رفته در WD elements پلاتر کمتر و چگالی بالاتری داشته باشه . اصولاً در یک هارد دیسک هرچه تعداد پلاتر کمتر و چگالی آنها بیشتر باشه از نظر تئوری پرفورمنس بهتری باید داشته باشند .

مگه موارد زیر تو ایران یک تراش هست
    -My Passport Ultra

4-My Passport Slim

سیگیت slim
    دقیقاً اطلاع ندارم ولی امروز که بازار بودم چنین مدلهایی را ندیدم .

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[QUOTE=ata.royalfalcon;7967213]تمامی مدلهای با win8/8.1 کاملاً سازگاری دارند . از بین چهار مدلی که لیست کردید اگر بتونید my passport slim را پیدا کنید (که فکر نکنم در بازار پیدا بشه) بنظرم بهترین انتخاب خواهد بود . کمترین ضخامت به همراه بدنه فلزی .

اگه این مدل پیدا نشه بعد از اون کدوم مدال راپیشنهاد میکنید ؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    هارد لپتاپم خیلی پر شده و نیاز به یک هارد اکسترنال برای آرشیو و بکاپ و .... دارم
    اول میخواستم 2ترا بگیرم ولی حالا که 3 ترا تو بازار زیاد شده، حیفه که 3 نگیرم. فقط نمی دونم وسترن بگیرم یا سیگیت؟!

اگر میشه یه مدل 3 ترا که جواب پس داده معرفی کنید که سرعتش هم خوب باشه و خرابیش حداقل باشه

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ویلا

پيش فرض

با سلام،
    دوستان قصد داشتم یه هارد 2 ترابایت اینترنال بخرم، سیگیت 7200.14 رو باید از چه سری بگیرم که بالاترین سرعت و صدای کم داشته باشه. الان 1، 500گیگ و 1، 1ترابایت دارم و با این 2 ترابایت با پاور 580a گرین به مشکل نمیخورم ؟ اینکه 3 تا هارد در سیستم باشه به مشکل نمیخوره و آیا اسلیو و اینها دارند هاردهای ساتا یا خیر؟ ممنون
    Last edited by arman665; 09-11-2013 at 20:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •