مرسی از راهنماییتون نیاز به جابجایی هم دارم مثلا ماهی دو یا سه بار،شما مدلی نمیتونین پیشنهاد بدین که از نظر کیفیت و سرعت از مدلی که من گفتم بهتر باشه،بودجه هم حدود 230 تومن در نظر بگیرید
مرسی از راهنماییتون نیاز به جابجایی هم دارم مثلا ماهی دو یا سه بار،شما مدلی نمیتونین پیشنهاد بدین که از نظر کیفیت و سرعت از مدلی که من گفتم بهتر باشه،بودجه هم حدود 230 تومن در نظر بگیرید
در اینصورت پیشنهاد میشه از مدلهای پرتابل انتخاب کنید که حمل و نقل آن ساده تر هست .نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از برند وسترن میتونید my passport یا elements (مدل جدید) انتخاب کنید .
از برند سیگیت هم میتونید Backup plus یا expansion انتخاب کنید .
مدلهای پیشنهادی کیفیت خوبی دارند و از لحاظ سرعت تفاوت چشمگیری ندارند . دقت کنید که هیچ کدام از مدلهای پیشنهادی ضد ضربه و یا آنتی شوک نیستند فلذا در نگهداری و استفاده و حمل و نقل دقت کنید .
سلام این مدل WD ELEMENTS از my passport حدود ۱۰ ۲۰ تومنی ارزونتر بود تو سایت وسترن صفحه اول مربوط هارد پرتابل که نگاه میکردم دیدم در اپشنها تفاوت داره مثلا نرم افزار رمزنگاری نداره و ... حالا سوالم اینه که دلیل ارزان بودن این مدل نسبت به مای پاسپورت همینه یا چیز دیگه هست؟
راستی یک وسترن ELEMENTS هست که شبیه هارد توشیباست ,آرم wd هم وسطشه آیا usb3 یا usb2 هست؟ هارد توشیبا هم از نظر ظاهر پسندیدم ولی از بابت سرعت نسبت به وسترن بهتره یا نه؟ چون ضد شوک و ضد ضربه هست
میشه یه توضیحی در باره این مورد بدید
Password protection
متشکر
سلام .
1. کمپانیها برای تنوع بخشیدن به محصولات و رنج قیمتی مختلف ، محصولات متفاوتی را با آپشنهای مختلف تولید میکنند . بدیهی هست که WD elements ساده ترین مدل هست . این مدل نه تنها قابلیت hardware encryption ندارد بلکه فاقد نرم افزار جهت مدیریت هارد هست .
2. مدلهای قدیمی WD elements بود که آرم WD روی بدنه داشت .اینترفیس مدلهای پرتابل usb3 و مدلهای آداپتوری usb2 هست .
3. اگر با ساختار هارد دیسکها آشنا باشید ، حتماً میدونید که فاصله هد با پلاتر فوق العاده ناچیز هست و کوچکترین ضربه در حین کار میتونه باعث head crash بشه . بعضی از سازندگان با استفاده از روش یا تکنیکهایی سعی میکنند این مشکل را به حداقل برسانند و مقاومت هارد دیسک در برابر Head crash را افزایش دهند . به هر حال تا زمانی که head بر روی platter در حال حرکت باشه این مسئله head crash همیشه وجود خواهد داشت . فلذا تا زمانی که وسیله ای به نام هارد دیسک درایو (H.D.D) بدست شما میرسه تا زمانیکه روشن هست به هیچ عنوان تکان ندهید ، ضربه وارد نکنید .
4. قابلیت hardware encryption کاملاً متفاوت از قابلیت softwarw encryptipn هست . طور خلاصه قابليت hardware encryption بعضي از هاردهاي اكسترنال مثل my book و my passport به خاطر وجود چيپ رمزگذاري (encryption/decryption chip) روي برد sata to usb هست . از مهمترین مزیت آن امنیت بالا به همراه سرعت بالای کد و دیکد شدن اطلاعات رمزگذاری شده و سهولت در استفاده هست . هاردیکه به این روش Lock شده باشه به هیچ عنوان نمیتوان به پارتیشنها دسترسی داشت . با وجود مزیت بالایی که این قابلیت دارد در صورت خرابی ، تعمیر و ریکاوری اطلاعات بسیار مشکل و گاه غیر ممکن خواهد بود .
هارد اکسترنال 1 یا 2 ترا باییت ترجیحا وسترن باشه
کاربرد : برای جابجایی اطلاعات هست که در حقیقت کار یک فلش مموری با حجم بالا و سرعت بالا انجام بده من لام خودم my passport یک ترا دارم خیلی راضی هستم اما چیز بهتری میخولستم
در مورد 4 حالت زیر کدومشو پیشتنهاد میکنید --سرعت و پایداری برام مهم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی ویندوز 8 یا 8.1 سازگاری داشته باشه
1-WD Elements
2-My Passport
3-My Passport Ultra
4-My Passport Slim
Last edited by alijigari; 07-11-2013 at 08:42.
ممنون یه مورد دیگه
هارد توشیبا را از نظر ظاهر پسندیدم ولی از بابت سرعت نسبت به وسترن بهتره یا نه؟ چون ضد شوک و ضد ضربه هست میگم
سرعت کدوم بالاتره
elements
my password
1T
--------
مگه موارد زیر تو ایران یک تراش هست
-My Passport Ultra
4-My Passport Slim
سیگیت slim
Last edited by yonsen; 07-11-2013 at 09:55.
تمامی مدلهای با win8/8.1 کاملاً سازگاری دارند . از بین چهار مدلی که لیست کردید اگر بتونید my passport slim را پیدا کنید (که فکر نکنم در بازار پیدا بشه) بنظرم بهترین انتخاب خواهد بود . کمترین ضخامت به همراه بدنه فلزی .
خب من این مدلها را ندارم و در نتیجه نمیتونم بگم که سرعت read/write کدام مدل بهتر هست و اختلاف سرعت تا چه حد هست .
همانطوریکه در پستهای قبلی هم گفتم :
اگر با ساختار هارد دیسکها آشنا باشید ، حتماً میدونید که فاصله هد با پلاتر فوق العاده ناچیز هست و کوچکترین ضربه در حین کار میتونه باعث head crash بشه . بعضی از سازندگان با استفاده از روش یا تکنیکهایی سعی میکنند این مشکل را به حداقل برسانند و مقاومت هارد دیسک در برابر Head crash را افزایش دهند . به هر حال تا زمانی که head بر روی platter در حال حرکت باشه این مسئله head crash همیشه وجود خواهد داشت . فلذا تا زمانی که وسیله ای به نام هارد دیسک درایو (H.D.D) بدست شما میرسه تا زمانیکه روشن هست به هیچ عنوان تکان ندهید ، ضربه وارد نکنید .
ضخامت یکترابایتی WD elements در حدود 15mm هست که در مدلهای WD my passport در حدود 19mm هست (اختلاف 4 میلیمتری) . من فکر میکنم هارد دیسکهای بکار رفته در WD elements پلاتر کمتر و چگالی بالاتری داشته باشه . اصولاً در یک هارد دیسک هرچه تعداد پلاتر کمتر و چگالی آنها بیشتر باشه از نظر تئوری پرفورمنس بهتری باید داشته باشند .
دقیقاً اطلاع ندارم ولی امروز که بازار بودم چنین مدلهایی را ندیدم .
[QUOTE=ata.royalfalcon;7967213]تمامی مدلهای با win8/8.1 کاملاً سازگاری دارند . از بین چهار مدلی که لیست کردید اگر بتونید my passport slim را پیدا کنید (که فکر نکنم در بازار پیدا بشه) بنظرم بهترین انتخاب خواهد بود . کمترین ضخامت به همراه بدنه فلزی .
اگه این مدل پیدا نشه بعد از اون کدوم مدال راپیشنهاد میکنید ؟
سلام دوستان
هارد لپتاپم خیلی پر شده و نیاز به یک هارد اکسترنال برای آرشیو و بکاپ و .... دارم
اول میخواستم 2ترا بگیرم ولی حالا که 3 ترا تو بازار زیاد شده، حیفه که 3 نگیرم. فقط نمی دونم وسترن بگیرم یا سیگیت؟!
اگر میشه یه مدل 3 ترا که جواب پس داده معرفی کنید که سرعتش هم خوب باشه و خرابیش حداقل باشه
ممنون
با سلام،
دوستان قصد داشتم یه هارد 2 ترابایت اینترنال بخرم، سیگیت 7200.14 رو باید از چه سری بگیرم که بالاترین سرعت و صدای کم داشته باشه. الان 1، 500گیگ و 1، 1ترابایت دارم و با این 2 ترابایت با پاور 580a گرین به مشکل نمیخورم ؟ اینکه 3 تا هارد در سیستم باشه به مشکل نمیخوره و آیا اسلیو و اینها دارند هاردهای ساتا یا خیر؟ ممنون
Last edited by arman665; 09-11-2013 at 20:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)