تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 35 اولاول ... 222829303132333435 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 345

نام تاپيک: سوتی ها و اشتباهات در پخش | مجریان، کارشناسان و گزارشگران یورو 2012

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدائيش عالي بود ديشب
    حس رو كامل منتقل ميكرد
    آره واقعا خيلي خوب و عالي گزارش کرد دستش هم درد نکنه که اين همه به شعور مخاطب احترام ميذاره!

سوتي خياباني

بد اشتوبر مدافع تيم ملي آلمان يه کارت داره و اگه کارت بگيره بازي فينال رو از دست ميده

اول اينکه کارت هاي زرد تمامي بازيکن ها بخشيده شد و من موندم اين گزارشگر يعني نبايد حداقل يه خرده در جريان اخبار بازي ها باشه بعدش هم يه جوري حرف ميزنه که انگار آلمان با پنج تا گل از ايتاليا جلو افتاده و صعودش قطعي شده که ميگه بازي فينال رو از دست ميده!

خداييش خياباني کوچکترين استعدادي تو گزارشگري نداره و متاسفم از اينکه يه همچين بازي جذابي رو دادن بهش تا گزارش کنه!

حالا نميدونم شايد اشتباه من اينه که ميام اينو با فردوسي پور مقايسه ميکنم!

2. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دیشب من فقط صبر میخواستم برای اون دسته از طرفدارای تیم ملی آلمان که داشتند بازی رو با گزارش خیابانی میدیدند!
    با وجود اینکه طرفدار انگلیسم، ولی وقتی خودم رو جای طرفدارای آلمان میذاشتم، قشنگ حس ذله شدن بهم دست میداد! (هر چند کل شبکه سه که به انگلیس محبت داشتند و دارن!!)
    +
    کلا تو بحث طرفدارای، خیابانی هم با مزدک فرقی نداره... همونطور که مزدک گزارشش برای طرفدار اسپانیا خوب و برای طرفدار پرتغال رو اعصاب بود!

4. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دیشب اگر تهران بودم، به طور قطع خیابانی رو منهدم میکردم!!! 4 دقیقه از بازی گذشته بود، ایتالیا تو زمین خودش بود و المان داشت حمله میکرد!!! خیابانی برگشته میگه هردو تیم مثل همن!!!!
    به هر صورت.....
    نیمه‌ی دوم، کروس توپ رو داد به لام، و خیابانی گفت لام توپو میده به کروس.... بعد توپ رفت بیرون و گفت توپ کروس رو میزنن....خودش پرتاب میکنه برا کروس!!!! فک نمیکنم تفاوت های فاحش و مشخص لام و کروس رو میتونست تشخیص بده!!!! به نظرم وقتی بازیی مثل اسپانیا پرتقال که ادم پاش خوابش میبره رو میدن مزدک، بازیی که المان قراره توش کار کنه و به طور قطع سراسر هیجانه رو باید بدن خیابانی! این دومین بازی المان بود که هیجنی تر از باقی بازی های هفته بود و دادن دست خیابانی!!!

حالا هرچی!!

6. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فکر میکنم دیشب خیابانی واقعا خوب بود ؛ اینکه دوستان هم میگن خوب من فکر نمیکنم که منظورشون مثلا در مقایسه با فردوسی پور باشه ، به نظرم این برداشت صحیح باشه که این خیابانی بهترین خیابانی چندسال اخیر بود در مقایسه با خودش والا دیشب هم اشتباهات اطلاعاتی ای هم داشت نظیر همون کارت زرد بدشتوبر که دوستان هم اشاره کردند .

البته نه اینکه گفته بشه 90 دقیقه ی عالی رو گذروند نه ؛ چون شروعش ضعیف بود ولی وقتی صدای ورزشگاه بالا اومد به طرز عجیبی خودشو وفق داد و هیجان رو منتقل کرد ، و فکر میکنم اوج گزارشش هم دقایق 45 تا 65 بود که 20 دقیقه ی فوق العاده رو سپری کرد ؛ بدون حماسه سازی های بیجا و با هیجانی کاملا مطابق با ریتم بازی ...

8. 12 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من فکر میکنم دیشب خیابانی واقعا خوب بود ؛ اینکه دوستان هم میگن خوب من فکر نمیکنم که منظورشون مثلا در مقایسه با فردوسی پور باشه ، به نظرم این برداشت صحیح باشه که این خیابانی بهترین خیابانی چندسال اخیر بود در مقایسه با خودش والا دیشب هم اشتباهات اطلاعاتی ای هم داشت نظیر همون کارت زرد بدشتوبر که دوستان هم اشاره کردند .

البته نه اینکه گفته بشه 90 دقیقه ی عالی رو گذروند نه ؛ چون شروعش ضعیف بود ولی وقتی صدای ورزشگاه بالا اومد به طرز عجیبی خودشو وفق داد و هیجان رو منتقل کرد ، و فکر میکنم اوج گزارشش هم دقایق 45 تا 65 بود که 20 دقیقه ی فوق العاده رو سپری کرد ؛ بدون حماسه سازی های بیجا و با هیجانی کاملا مطابق با ریتم بازی ...
    نه عزیز دلم . . . . خیابانی همون خیابانی سابق بود . . . تنها چیزی رو جلب توجه کرد و شماها رو به وجه آورد که احساس کردین خیابانی بهتر شده صدای ورزشگاه و اون جو کوبندش بود

10. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بابا انقدر خياباني بي چاره رو نكوبيد!فردوسي پور و خياباني بهترين گزارشگران ايران هستند به عنوان يك بيننده ساده عرض ميكنم!تا بحال هم نديدم تو جمعي كه فوتبال نگاه ميكنيم يكي ازش گلايه بكنه!البته خوشايند هست و ميخنديم!ولي مسخره كردن و تحقير كردن رو بي خيال شيد!احمدي عليفر رو كه اگه اينطور باشه بايد از برچ ازادي اويزون كرد و سيانكي رو زنده زنده اتش زدمزدك هم اصلا قابل تحمل نيست يوسفي هم كه نسبتا قابل تحمله كه!مهم گرمي صدا و اون استعداد هست!كه مال خياباني و عادل ذاتيه!چي گفتم حالا هرچي!در هر صورت به جاي فحش به خياباني و تشنج از فوتبال لذت ببريد دوست نداشتين بزنين كانال هاي خارجكي!بازي رو تماشا كنينما كه با تركيه حال ميكنيم!

12. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

نیمه اول : اسپانیا - پرتغال

مزدک میرزایی: رونالدو همیشه با پای راست وارد زمین میشه !!!!

پ.ن : مگه میخاد بره مستراح....؟

آخه تو چجوری فهمیدی همیشه با پای راست میره تو زمین...؟ ها ؟

نیمه دوم :

مزدک : اسپانيا هنوز اون چيز خاصشو به تماشاگرا نشون نداده
    ...!!

پ.ن : دقیقا منظورش کجاس ؟

14. 7 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

نیمه اول : اسپانیا - پرتغال

مزدک میرزایی: رونالدو همیشه با پای راست وارد زمین میشه !!!!

پ.ن : مگه میخاد بره مستراح....؟

آخه تو چجوری فهمیدی همیشه با پای راست میره تو زمین...؟ ها ؟

نیمه دوم :

مزدک : اسپانيا هنوز اون چيز خاصشو به تماشاگرا نشون نداده
    ...!!

پ.ن : دقیقا منظورش کجاس ؟
    مورد اول : سه ساعت قبل اون بازی سایت مارکا تعدادی از رفتار هایی که رونالدو داره رو تو سایتش گذاشته بود
    مزدک هم یکی رو از اونا گفت.
    منشا برمیگرده به برخی اعتقادات شون که واسه انجام کار بزرگ با پای راست قدم اول رو بردار در صورتی که تو ایران فقط تو مستراح رفتن کاربرد داره
    مورد دوم : عضله ران پای راستش که در طول فصل تو شادی گل هاش به خیلی ها نشونش داد
    پ.ن: ادب حکم میکرد بیشتر نشون نده

16. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مورد دوم : عضله ران پای راستش که در طول فصل تو شادی گل هاش به خیلی ها نشونش داد
    مگه اسپانیا عضله ران پای راست داره؟
    اه دیدید حدسم به واقعیت چقد نزدیک بود!اگه این بازی رو جوات گزارش نمیکرد فنیال حتما پای خودش بودو...
    دعا میکنم فینال بیفته دستش تا بشه یه فینال به یاد ماندنی با جوات تا هر وقت یادش میفتیم یکم بخندیم

18. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من به شخصه از گزارش خیابانی راضی بودم! به نظرم تغیر کرده بود(توی گزارش)

20. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •