کانکشن اینترنت رو قطع کن بعد بازی رو اجرا کن. من مشکلم اینجوری حل شد.بازی رو که اجرا میکنم تا اینکه لود بشه
no conntion میاد بعد از اون نمیتونم کاری رو بکنم
چیکار کنم ؟
مرسی![]()
کانکشن اینترنت رو قطع کن بعد بازی رو اجرا کن. من مشکلم اینجوری حل شد.بازی رو که اجرا میکنم تا اینکه لود بشه
no conntion میاد بعد از اون نمیتونم کاری رو بکنم
چیکار کنم ؟
مرسی![]()
Last edited by lordsaber; 17-06-2012 at 14:48.
مر30 امیرجان ...
من هم ایشاا... تا 3 تیر امتحانام تموم می شه و می رم سراغ مکس ...
دلم خیلی براش تنگ شده خدایی ...
اینترنتم قطعه زمان اجرا پیغام بالایی میاد ولی زمانیکه روشنه شروع میکنه به آپدیت !
مشکلش کجاست؟؟!
ممنون
سلام
من نسخه Black_ Box روخریدم حالا اجرامیکنم این اررور رومیده
لطفا راهنمایی کنید
![]()
سلام من capter 6 part 1 تموم کردم(اونجایی که تو دموی بازی نشون میده مکس موهاشو میزنه)بعدش یه صفحه سیاه میاد و هیچ کاری نمی تونم انجام بدمدوستان کمک کننداگه کسی save مرحله بعدش (chapter 6 part 2)داره لطف کنید برام بذارید شاید درست شد
اگه راه حل دیگه ای داره کمک کنید
سیو بازی Max Payne 3
میتونیدازاینجادانلودکنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mina tina; 19-06-2012 at 09:44.
ممنون اون مشكل حل شد اما الان وقتي رو آيكون MaxPayne3 ميزنم ارور launcher ميده و وقتي رو آيكون play MaxPayne3 ميزنم اين ارور رو ميده :
Unable to find a version of the runtime to run this application
حالا چيكار كنم؟؟![]()
الان اون مشكل هم حل شد ولي الان كه رو آيكون play max pyne ميزنم اين ارور رو ميده
could not locate max payne 3 game executable on local machine please re-install from original media
لب تاپ من یک کارت گرافیک داره(مدل لب تاپ vaio vpceb27fg)-توی device manager یک آدابتور گرافیک نصبه(ATI Mobility radeon HD 5650 1GB)
الان توی بازی که میرم ، وقتی می خوام تنظیمات گرافیک رو عوض کنم بهم اجازه نمیده
در ضمن پایین صفحه تنظیمات گرافیک بازی می نویسه که تنظیمات بالاتر از حد سیستم است
دایرکس 11 رو هم گرفتم و نصبش کردم
لطفا کمک کنید
دوستان سیو که کپی میکنم و بازیو اجرا میکنم صفحه سیا میاد و دیگه وارد بازی نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)