تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 43 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 425

نام تاپيک: فوتبال فانتزی جام ملت های اروپا ۲۰۱۲ | UEFA Euro 2012 Fantasy Football

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

این بازیه من تو هد تو هد تو بد ترین حالت باید 44-44 مساوی میشد ولی با کمک این داور خجسته بازیه انگلیس اوکراین 52 - 48 باختم...
    یوفا این داورارو از کجا میاره؟؟؟سره چهار راه؟؟؟ تو یه دور 5 تا از بازیکنام کارت گرفتن...
    من از همین تریبون اعلام میکنم اگه یوفا برای داوریش فکری نکنه تشتک سازی از این مسابقات کناره گیری میکنه...

2. 3 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب با کمی بد شانسی و ((البته خوش شانسی حریفان )) در مرحله گروهی 4 ام شدم و با تیم سوم فقط یک امتیاز فاصله دارم !!

البته یه جمله معروف هست که میگه :جام رو به قهرمان نیم فصل نمیدن !!! و هنوز راه درازی تا مشخص شدن تیم قهرمان هست .

4. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب مرحله گروهی تمام شد

جدول لیگ کلاسیک پی سی ورلد در پایان مرحله گروهی

# Team Manager MD TOT
    1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hamid 55 147
    2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ali Ahmadi 52 144
    3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] la masia 46 141
    4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AMIR 48 140
    5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rastin 56 138
    6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Powerslave 51 137
    7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Se7en 57 136
    8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Amir Farzanian 48 133
    8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hodjat 48 133
    10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hadi sh 46 129
    11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Babak Gen 42 129
    12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mahmood Ahmadzadeh 44 127
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Masoud Barani 60 127
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iman RV 53 127
    15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Milad 57 126
    15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ehsan zamani 57 126
    17 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] King Visage 55 124
    18 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Alireza Mousavi 46 121
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Esrafil Fazli 48 119
    20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mostafa Ranjbar 46 117
    21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vahid z 51 113
    21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] myiranover 45 113
    23 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A M I R 55 113
    24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kurosh 37 111
    25 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ashkan 48 106
    26 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Javad Ta 38 102
    27 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] David Beckham 56 96
    28 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hamed.medium 51 83
    29 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mehrdad moradi 38 82

من موقتا از صدر جدول اومدم پایین در واقع پیاده شدم تا یه هوایی بخورم
    بعضی از دوستانم فضولی کردن رفتن روی صندلی رئیس نشستن حالشو ببرن ما هم که بخیل نیستیم

مسعود جان با 60 امتیاز بیشترین امتیاز رو در بین تیمهای پی سی ورلد اورد واقعا دست مریزاد داره تبریک میگم
    حمید خان در پایان مرحله گروهی اول شد تیمش رو در روز آخر خیلی خوب مدیریت کرد به ایشونم تبریک میگم
    علی دوباره به بالای جدول اومد و در پایان مرحله گروهی در رده دوم قرار گرفت کلا آهسته و پیوسته حرکت میکنه

در کل در روز پایانی خیلی از تیمها بالای 50 امتیاز اوردن که جای تبریک داره و البته به همه دوستان در پایان این دور خسته نباشید میگم

و اما نتایج هیجان انگیز هد تو هد در پایان دور سوم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من با کلی بدشانسی مثل اخراج بازیکن ایرلندی فیکس بازی نکردن شوچنکو و البته کارت زرد گرفتنش یا فیکس بازی نکردن بوناچی که به جای 7 امتیاز فقط برام 6 امتیاز اورد و کلی عوامل پنهانی دیگه به آقا مصطفی باختم
    که البته جا داره رسما بهش تبریک بگم این برد رو اگر خواستی میتونیم در پایان این بازی پیراهنامونم با هم عوض کنیم

کوروش هر چند تیمشم زیاد توی این دور خوب نبود ولی در کل گیر بهترین تیم این دور افتاد و چاره ای جز شکست نداشت

در کل خیلی از نتایج این مرحله نزدیک به هم بود

اینم جدول هد تو هد در پایان مرحله گروهی

+- # Team W D L + Pts
    1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 0 0 138 9
    2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 0 0 133 9
    3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 0 1 147 6
    4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 0 1 144 6
    5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 0 1 141 6
    6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 0 1 137 6
    7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 0 1 136 6
    8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 0 1 127 6
    9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 0 1 126 6
    10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 0 1 125 6
    11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 0 1 124 6
    12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 0 1 117 6
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 2 140 3
    14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 2 129 3
    15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 2 127 3
    15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 2 127 3
    17 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 2 119 3
    18 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 2 113 3
    18 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 2 113 3
    20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 2 111 3
    21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 2 106 3
    22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 2 102 3
    23 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 3 121 0
    24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 3 85 0
    فقط دو تیم 9 امتیازی داریم که ایشالله اونام به زودی طعم باخت رو میچشن

5+1 یا همون استکبار بالاخره رفت صدر اینا اصلا کارشون همینه همه جا زور میگن
    حجت هم که توی هد تو هد در حال یکه تازیه
    ولی جدای از شوخی به هر دو صدرنشین تبریک میگم

دور بعدی هد تو هد هنوز قرعه کشی نشده امیدوارم صدرنشینها بخورن به خودم تا باختن رو به بهترین شکل بهشون آمزش بدم
    Last edited by گرافيكار; 20-06-2012 at 02:31.

6. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

El Matadors تازه رو دور افتاده.حریف بعدی رو هم با اقتدار شکست دادیم البته با بدشانسی.اگر اون ضربه A.Cole گل میشد چی میشدا!

8. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

ميبينم كه با آرومي و چراغ خاموش رفتم صدر جدول
    قهرماني دور گروهي رو تقديم ميكنم به خانوادم و از تمامي بازيكن هام كه با جون و دل زحمت كشيدن كمال تشكر رو دارم

عليرضا خان ديدي گفتم زياد اون بالا نميموني

چقدر رقابت ها هم تو ليگ كلاسيك و هم هد تو هد حساس شده
    ماشالا تيم ها اين دوره تركوندن

تيم مرحله بعد هم تقريبا بسته شد. مغزم هنگيد ديگه!!

10. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حمید جان خوش باش فعلا فکر کنم تو هم زیاد اون بالاها نمونی
    ولی از رابطه عاطفیت با بازیکنات خوشم اومد میگم اینا چرا یه هو متحول شدن

منم در حال بستن تیمم و به شکل کاملا خونسردانه ای مردد شدم
    میخوام ریسک کنم و فقط از 11 بازیکن فیکس استفاده کنم اما واقعا توی سیستم موندم اینکه 4.4.2 بازی کنم یا 4.3.3 یا....
    مخ منم کم کم در حال فریز شدنه

12. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

مهم اين بود كه براي يه بار هم كه شده طعم صدرنشيني رو بچشم. حالا اگه اومديم پايين هم اشكال نداره

من براي دور گروهي سيستم رو 2-4-4 گذاشتم و همه قدرتم رو گذاشتم براي 11 تا فيكسم. به ذخيره هام اهميت نداده بودم، هرچند روز آخر يكيشون خوب امتياز گرفت
    ولي براي اين دور ذخيره هام رو هم نسبتا خوب انتخاب كردم و تقريبا همه سيستم ها رو ميتونم بازي كنم

نميدونم چرا ولي حس ميكنم تيمم رو خوب چيدم
    پولش فكر ميكردم خيلي كم باشه ولي اينطور نبود و تقريبا تيمي كه ميخواستم رو ساختم

البته احتمالا تيم بقيه دوستان رو ببينم بگرخم و بگم اين چه تيمي بود من انتخاب كردم!

14. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این نقل و انتقالاتش خیلی هیجان انگیزه
    من چند بار بازیکنا رو جا به جا کردم
    مثلا اولش سیلوا رو برای مهاجم داشتم بعد گفتم به جاش رونالدو رو بیارم بهتره
    چون رونالدو رو بازی اول می ذارم کاپیتان بعد اگه خوب امتیاز نگرفت بازی های بعدی شاید به ترتیب از آلمان و اسپانیا و انگلیس کاپیتان انتخاب کنم که اتفاقا برای هر تیم هم حداقل یکی دو تا گزینه دارم
    فقط این تغییرات توی نقل و انتقالات خیلی ریسکیه. الان مثلا من اولش کابایه و ولوسو رو برداشتم ولی بعد گفتم جاشون اینیستا رو بیارم که احتمالا امتیاز بالایی می گیره ولی ممکنه به خاطر همین کلی ضرر کنم و برعکس اون دو تا بازیکن بیشتر امتیاز بگیرن!
    +
    تیم من Heroes هستش
    این دور حتما صدر جدول رو از حمید می گیرم
    ولی فقط حیف که توی این هد تو هد اسم من نیست و کلا از اول اونو دنبال نکردم

16. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

به جونه وحید توی 1/8 میترکونم تیمم و خوب بستم ! خیلی تیم خوبیه ! منتظر بمب خبری باشید خخخخخخ

18. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من این دور روی تیم پرتغال سرمایه گذاری کردم . ریسکش بالاست که با توجه به مشورت هایی که با کادر فنی داشتم قبول کردم !
    خلاصه این دور یا میام اون صدر جدول یا با کله میافتم ته جدول !!

20. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •