من یکی از رفیقام از صبا نت داره میگه دانلود شبانه رایگان هم داره
های وب هم فکر میکنم خوبه رو سایتش رفتم طرح نامحدود داشت اما نمیدونم که تو گنبد هم نامحدود داره یا نه
من یکی از رفیقام از صبا نت داره میگه دانلود شبانه رایگان هم داره
های وب هم فکر میکنم خوبه رو سایتش رفتم طرح نامحدود داشت اما نمیدونم که تو گنبد هم نامحدود داره یا نه
سلام
چند سال پیش نمایندگی پارس تو گرگان (ارتباطات موازی) سرویس دهیش به شدت افتضاح بود
الان چند سالی میشه از اینترنت مخابرات استفاده میکردم، ولی اونم افتضاح شده
ماه پیش سرویس دهنده رو عوض کردم، بین پارس و های وب مونده بودم
های وب رو خیلی تعریفشو شنیدم ولی دیدم اسم نمایندگی پارس عوض شده و گذاشتن البرز آریانت گفتم شاید آدم شده باشن رفتم یه ماهه 512 محدود گرفتم، دیدم نه، هنوز همون بی وجدانایی هستن که بودن فقط پالان عوض کردن، سرعت دانلود از 20 بالاتر نمیره
اگه میخواید آی اس پی عوض کنین اصلا سراغ البرز آریانت نرید که افتضاحه
چندتا از آشناها تعریف های وب رو کردن، این ماه میرم سراغش
Last edited by jb.NY; 26-04-2014 at 20:50.
های وب منم شنیدم میگن خوبه .
گرفتی خبرش رو بده به ما هم .
اونم فقط حجمی میده ؟قیمت هاش ؟
چی میگی داداش؟ من خودم از مخابرات نامحدود 256 دارم ....ادرس جایی که نت گرفتی رو بگو ببینم؟
های وب همون نوین نت عزیزان یکی دو ماه اول سرعت و همه چی اوکی سایت رایگان و ...
بعد 180 درجه میچرخه تو رایگان عملا چیزی نمیتونین دانلود کنین کلا اعصابتون به هم خواهد ریخت
رو چشم
نه هم حجمی داره هم نامحدود، قیمتاشم تقریبا با پارس یکیه
مثلا 128 نامحدودش 25500 درمیاد ماهانه
این لیست قیمتاش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یه بدی داره اینه که ترافیک رایگانش از 2 تا 5 صبحه، معمولا باقی شرکتا از 1 تا 7 صبح ترافیک مجانی حساب میکنن
دست عزیز مخابرات از ماه پیش نامحدوداش تعطیل شدن، اونایی که از قبل داشتن رو که نمیتونن کاری کنن، ولی الان بری درخواست بدی بهت میگن نداریم
حتا بیمارستان 5 آذر هم دیگه با مخابرات تمدید نمیکنه
های وب داشتین شما؟ آخه همه خوب تعریف میکنن
ترافیک رایگان مال قراردادهای 6 ماه به بالاست، سه ماهه و یک ماهه ترافیک رایگان شبانه ندارهنوشته شده توسط [B
Last edited by jb.NY; 27-04-2014 at 14:45.
چرا اینقد گرونه تعرفه های های وب ؟
256 نامحدود 42000 ؟!!!
مخابرات حدود 16 بود .
محدود هاش هم که ساعات رایگانش خیلی کمه ( 3 ساعت اونم 2-5 )
لابد سرعت 256 محدودش هم دانلودش 33-35 بالاتر نمیره ؟
وقتی طرحت تموم شد رفتی برای تمدید بهت میگن که دیگه نامحدود نمیدن
از اسفند 92 اینطوری کردنش اما من تا اول اردیبهشت چون طرح داشتم مونده بود
من از جهان لپ تاپ شارژ میکنم ( برای مخابرات گنبد باید بری جهان لپ تاپ )
والا چند صفحه پیش یه بنده خدایی میگفت که طرح 6 ماهه یا فکر کنم یک ساله گرفته اما بهش ترافیک رایگان شبانه ندادن
نخیرم دادا ...ماله مخابرات باید بری خیابان سپاس ...تقریبا نزدیک پ پارک شهرداری ...برج سپاس ...اگه بری خوده مخابرات هم یه برگه بهت میده و روش همین ادرس نوشته ....بری اونجا بهت میگه که نامحدود میدن یا نمیدن ...من دارم بهت میگم نامحدود میدن باز تو بگو من از جهان لپ تاپ گرفتم ..اونا همشون شکرت خصوصی ان و الکی میگن مال مخابرات! ماله مخابرات فقط و فقط تو خیابان سپاس هستش که خوده مخابرات هم فقط ادرس همونجا رو میده ...تو برو مخابرات مرکزی نزدیک فلکه 17 شهریور ...بگو واس ثبت نام اینترنت اومدم ..بهت یه برگه میده که ادرسش خیابان سپاسه ...
من 23 اردیبهشت شارژم تموم میشه و بازم نامحدود میگیرم از همونجا ... ولی سرعتش افتضاحه ...چون خب مخابراته دیگه ...ولی خوبیش اینه که نامحدوده! 4 گیگ رو که من تو یه روز تموم میکنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)