بازی به مراتب خیلی دلچسب تر و جذاب تر شده .... خیلی به دلم نشست و امیدوار شدم همه جوره
امیدوارم تو نسخه ی نهایی گند نزنن
بازی به مراتب خیلی دلچسب تر و جذاب تر شده .... خیلی به دلم نشست و امیدوار شدم همه جوره
امیدوارم تو نسخه ی نهایی گند نزنن
منم دموی XBOX360 رو گرفتم .
واقعا عالی بود .
دیگه سعی نکردن که کل بازی رو زیر و رو کنن ، همون 2012 بود با این تفاوت که بسیاری از اشکالاتش رفع شده بود .
اشکال هد زدن توی محوطه جریمه حریف .
اشکال شوت ها .
اشکال دروازه بانها
و ...
اما یه مشکل بزرگ و نگران کننده دیدم ، مشکلی که توی 2011 بود ولی توی 2012 برطرفش کردم ، اما ظاهرا توی 2013 داره برمی گرده ، که اونم مشکل آفسایده.
بازیکنا زیاد توی آفساید میمونن ، این مساله خیلی آزار دهنده بود توی 2011 ، ولی امیدوارم توی 2013 مشکلی نباشه .
این سیستمی که با LT میشه کنترل رو Manual کرد هم واقعا ایده ی خوب و قشنگیه .
اگه دستت بیاد که باید چیکار کنی و توش حرفه ای بشی باهاش خیلی کارا میشه کرد .
دقیقا هم نظریم دموی خوبی بود امیدوارم تاریخ تکرار نشه و مثل پارسال که دموی شماره 1 همه رو سورپرایز کرد بعدشم دموی دوم و نسخه نهایی خراب کرد و جذابیت دموی 1 رو از بین برد.
بعد از مدتی بیشتر بازی کردن یه مقدار نظرم نسبت به قبل یعنی که این که زیاد جالب نبود عوض شده حالا بیشترش رو دوستان گفتن ولی من نسبت به قبل که مقایسه میکنم واقعا خیلی بهتر شده تو شماره قبل یعنی 2012 واقعا با یه افتضاح طرف بودیم از سیستم کلی بازی تا هوش مصنوعی و اینطور موارد... من الان بیشتر که دمو رو بازی کردم نظرم مقداری فرق کرد شما تو شماره قبل دروازه بان و اینا همه مشکل داشتن ولی این شماره همه بهتر شده بازی خوبی میشه اگر نسخه اصلی هم اینطوری باشه همینطور بقیه جزئیاتش رو هم ببره بالا....
+
این سیستم پاس هم بهتر شده به نظرم قبلی به شکل فان و مسخره ای چرت بود! گرافیک هم تغییری نکرده ولی نمیشه با دمو نظر داد چون کونامی همیشه تو این سری گرافیک بازی رو بهتر میکنه حالا باید دید واقعا اینطوریه یا نه... حرکات بازیکن ها منظورم انیمیشن هست میتونست بهتر هم باشه! در کل اگر بخوام با نظر قبلی خودم مقایسه کنم هم نکات بد داره هم خوب ولی اینکه اومدن همون مشکلات رو درست کردن واقعا خوبه.
![]()
کسی میدونه صفحه ای که ویدئو باگ های بازی رو توش میزارن کجاست؟
من می خواهم زما و دیگر چیز ها بازی شوند ولی ارور میده:
![]()
بعد از باز کردن pes2013.exe از طریق برنامه و بعد از تغییراتی که دادی گزینه accept زیر پنجره رو بزن بعد از طریق برنامه سیوش کن...
من که تا الان با این موضوع زیاد مشکلی نداشتم و 5 بازی که انجام دادم 3 بار تو آفساید گیر کردم...![]()
تاریخ عرضه ی دموی دوم مشخص نشده هنوز ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)