من متاسفانه فایلهام قاطی شده ولی فک کنم اپیزود اول باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من متاسفانه فایلهام قاطی شده ولی فک کنم اپیزود اول باشه
ممنون دوست من کاش یه جای دیگه اپلود کنی از این جا اصلا نتوستم بگیرم . اگه ممکنه تو مدیا فایر اپلود کن . مرسی
سیو بازی تا آخر اپیزود 3 ولی میتونی از اول اپیزود 2 شروع کنی...
می دونم زوده ولی خبری در انتشار نسخه 4 نیست؟؟!!
اون زمانی که اپیزود اول تازه اومده بود من سرعتم کم بود و نمی تونستم بازی رو دانلود کنم و فکر هم میکردم که بازی مزخرفی باشه و تعجب میکردم چرا ملت به یه همچین بازی میگن خیلی خوبه
خلاصه از رو بیکاری یه روز تو یه مغازه دیدم تا اپیزود دومش رو رایت کرده رو DVD رو داره می فروشه. رفتم گرفتم و اومدم خونه و گفتم حالا بزار نصبش کنیم ببینیم چه مزخرفیه
خلاصه بازی رو نصب کردم و وارد بازی شدم و اپیزود اول رو شروع کردم. همون لحظه که وارد بازی شدم و نحوه بازی و انتخاب دیالوگ ها رو دیدم فهمیدم چیز شاهکاریه
تا اینکه اپیزود اول رو تموم کردم و باورم نمیشد تا این حد بازی خوب باشه
امتیاز به اپیزود اول 9
اپیزود دوم رو با اشتیاق زیاد شروع کردم و همونطور که پیش بینی میکردم خیلی خیلی عالی از آب در اومده بود. جوری که بعد از تموم کردنش هر ساعت تو سایت TT رفلش می کردم
تا ببینم اپیزود بعدی کی میاد
امتیاز به اپیزود دوم 9.5
بعد از کلی صبر بالاخره اپیزود سوم اومد اما سرعت اینترنت من معمولا زیر 10 بود ! اما مهم نبود چیزی که مهم این بود که به هر نحوی شده باید هر چه زودتر بازیش کنم
با همون سرعت دانلود کردم و بعد از 3 روز بالاخره دانلودش تموم شد و بازیش کردم
این اپیزود ( اپیزود سوم ) از دو تا اپیزود دیگه هم بهتر بود و خیلی عالی ساخته شده بود. واقعا عالی بود و خیلی درگیر کننده
هر اپیزودش داره از اپیزود قبلی بهتر میشه اگه همینجوری پیش بره goty میشه
من مانیتورم خراب شده بود و حسابی داغون شده بود و داشت می سوخت و اصلا دوست نداشتم اپیزود سوم رو با این مانیتور بازی کنم اما خدا اینجا یه کمکی بهم کرد و دقیقا وقتی دانلود اپیزود سوم تموم شد من چند ساعت بعدش بدون اینکه خودم بخوام به یه تلوزیون LED سی و دو اینچ رسیدم و اپیزود سوم رو با کیفیت HD تو این تلوزیون بازی کردم و واقعا کیف داد
امتیاز به اپیزود سوم 9.8
Last edited by anti-military; 04-09-2012 at 20:52.
سلام به همه دوستانمن بازی رو تو قسمت pack نصب کردم اما بازی رو اجرا می کنم ولی برای سیوهای اپیزود دومم اجرا نمی شه می گه دوباره باید از اول باید سیو کنی حتی تو پوشه سیوها که در my document رفتم و کپی کردم ولی هر بار که اپیزود سه رو اجرا می کنم سیو هامو نشون نمیده انگار که اصلا سیوی وجود نداره ممنون می شم اگه کمکم کنید
میشه یک عکس بزاری از جایی اونجایی که میخواد بازی لود بشه ؟ چون کلا همه اش روی یه سیو اسلات سیو میکنی دیگه و بعد همون رو ادامه میدی و داستان ادامه پیدا میکنه . اگه بگی ارورش چیه یا عکس بزاری خوب میشه .
محتوای مخفی: داستان
فقط از این کلمنتاین مراقبت میکنم.حداقل این دیگه نامرد از آب در نمیاد.
تو خواب نامرد شد... لرزه ام برید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)