تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 52 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 512

نام تاپيک: Crysis 3

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

منظورم از ضعیف ترین سیستم گرافیک 512 و رم 2 گیگ نبود که

حالا نصب کنی ایشالا خودت متوجه میشی کرایسیس 2 از نظر performance خیلی از این بهتر بود.

من رو 5770 تمامی گزینه هارو اوردم پایین ... تا حالا هیچ بازی اینقد به گرافیکم توهین نکرده بود

البته گرافیکشو تا آخرم میبرم بالا همچین تغییر زیادیم نمیبینم ... بیشتر قشنگیش به نورپردازی و سایه هاشه.
    مجید جان دلبندم این بازی فوق Optimize شده برای PC ! با این عظمت گرافیکی اجرای بازی بعد از کلیک رو آیکش همش 30 ثانیه بیشتر نمیکشه که نشون میده خیلی خوب بهینه شده !

من 30 الی 60 فریم میگیرم رو Vey High Texture و System Spec High ! با GTX560TIOC ، که برای این شاهکار گرافیکی به نظرم عالیه !

درمورد گرافیک هم عرفان تخصصی نظر میده (بیا نظر بده دیگه عرفان !دی ) ولی به نظر من نسبت به نسخه 2 پیشرفت خوبی داشته از هرجنبه که نگاه کنی ...

2. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

فکر نکنم این اندازه که شما میگی کوتاه باشه crysis 2 که 18 مرحله داشت ویه بازی نسبتا طولانی بود و نسخه سوم هم نبایدبه لحاظ زمان گیم پلی انقدر که شما میگی با نسخه قبل فرق داشته باشه
    نه. بچه ها درست می گن. بازی واقعا کوتاهه و کوتاهتر از crysis 2 هست. 6-7 مرحله اصلی داره. و خیلی زود تموم می شه.
    Last edited by campuzlit; 07-03-2013 at 00:23.

4. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض Crysis 3

دوستان من علاقه داشتم بيشتر در مورد گرافيك بلد باشم مثلا قابليتهاي directx11 چي هستن و تك تك اپشنهايي كه معمولا تو گيمها هست
    مثلا من به اونصورت متوجه فرق گرافيك بازيها نميشم اما نميدونم چرا موقع بازي farcry 3 بودمه فقط متوجه گرافيك شدم! وگرنه بنظرم كرايسيس 2از فاركراي جديد پايينتر بود كرايسيس 3رو هنوز نديدم البته سيستمم هم روي اخرين تنظيمات نميتونه اين رو اجرا كنه
    Last edited by The Jok3r; 07-03-2013 at 02:11.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

مجید جان دلبندم این بازی فوق Optimize شده برای PC ! با این عظمت گرافیکی اجرای بازی بعد از کلیک رو آیکش همش 30 ثانیه بیشتر نمیکشه که نشون میده خیلی خوب بهینه شده !

من 30 الی 60 فریم میگیرم رو Vey High Texture و System Spec High ! با GTX560TIOC ، که برای این شاهکار گرافیکی به نظرم عالیه !

درمورد گرافیک هم عرفان تخصصی نظر میده (بیا نظر بده دیگه عرفان !دی ) ولی به نظر من نسبت به نسخه 2 پیشرفت خوبی داشته از هرجنبه که نگاه کنی ...
    سلام

همچین هم بهینه نشده !

در بعضی جاها با شرایط یکسان محیطی یک دفعه افت فریم شدید پیدا میکنه ! با پچ 1.1 تا حدی حل شد ولی باز پر از باگ و افت فریم های ناگهانی هست.

اما به غیر از گرافیک ، بازی موسیقی بسیار زیبایی هم داره که واقعا منو بدجوری تحت تاثیر قرار داد !

7. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

سلام آهنگای این بازی رو از ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH گرفتم . می تونید برید ببینید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 3 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام

همچین هم بهینه نشده !

در بعضی جاها با شرایط یکسان محیطی یک دفعه افت فریم شدید پیدا میکنه ! با پچ 1.1 تا حدی حل شد ولی باز پر از باگ و افت فریم های ناگهانی هست.

اما به غیر از گرافیک ، بازی موسیقی بسیار زیبایی هم داره که واقعا منو بدجوری تحت تاثیر قرار داد !
    من روی تنظیمات HIGH بازی کردم ولی زیاد متوجه افت فریم نشدم. با FRAPS هم چک می کردم خیلی کم افت فریم ناگهانی که موجب لگ بشه اتفاق افتاد.

در محیط یکسان هم افت فریم نداشتم مگر اینکه یه دفعه وارد محیطی پر از آبجکت و افکت می شدی لحظه ای فریم افت می کرد و درست می شد که زیاد محسوس نبود.

فکر می کنم این بازی فشار زیادی رو روی CPU میاره و علاوه بر گرافیک CPU هم اهمیت زیادی داشته باشه.

من باگ خاصی توی بازی ندیدم جز مشکلات هوش مصنوعی که بهتر از 2 شده ولی بازم هست مثلا بیگانه ها توی دیوار گیر می کنن و یا همدیگه رو می زنن و...

در کل به نظر من با این عظمت گرافیکی فریم دهی قابل قبوله و بهتر از خیلی از بازی های دیگست.

11. 3 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

من روی تنظیمات HIGH بازی کردم ولی زیاد متوجه افت فریم نشدم. با FRAPS هم چک می کردم خیلی کم افت فریم ناگهانی که موجب لگ بشه اتفاق افتاد.

در محیط یکسان هم افت فریم نداشتم مگر اینکه یه دفعه وارد محیطی پر از آبجکت و افکت می شدی لحظه ای فریم افت می کرد و درست می شد که زیاد محسوس نبود.

فکر می کنم این بازی فشار زیادی رو روی CPU میاره و علاوه بر گرافیک CPU هم اهمیت زیادی داشته باشه.

من باگ خاصی توی بازی ندیدم جز مشکلات هوش مصنوعی که بهتر از 2 شده ولی بازم هست مثلا بیگانه ها توی دیوار گیر می کنن و یا همدیگه رو می زنن و...

در کل به نظر من با این عظمت گرافیکی فریم دهی قابل قبوله و بهتر از خیلی از بازی های دیگست.
    سلام

کافیه فقط توی نت یه سرچ کوچیک بزنید تا متوجه سیل عظیم مشکلات گیمرها در باره افت فریم های ناگهانی و باگ ها ( در نسخه PC ) بشین !

13. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

به نظر من بازی از نظر گرافیک تکنیکی قوی ترین گیمی هست که تا به حال ساخته شده. مثل بعضی گیم ها نیست که بگیم از فلان نظر گرافیکش بالاست یا چون فلان افکت رو استفاده کرده گرافیک بالایی داره. گرافیکِ این بازی، از هر نظر عالیه.

بازی به هیچ عنوان مثل Crysis 1 انقلابی نیست، هر چی توی این بازی میبینیم قبلا توی گیم های دیگه دیده شده اما نکته ای که هست اینه که توی Crysis 3 هر قابلیت گرافیکی که فکرش رو میشه کرد و تا به حال دیده شده، به بهترین شکل ممکن استفاده شده.
    مثل بنچمارکی میمونه که سازنده خواسته باهاش به بقیه نشون بده که تا 2013 به چه مواردی توی صنعت گیم در گرافیک تکنیکی دست پیدا کردیم و دونه دونه افکت ها رو به نمایش بزاره.

کیفیت تکسچر های بازی بسیار بسیار بالاست. در بیشتر جاها تکسچر ها رزولوشن بسیار بالایی دارند، بافت زمین، صورت کاراکتر ها، در و دیوار و کلا همه‌ی بافت ها در وضعیت بسیار عالی ای قرار دارند. بعضی از بافت ها هم واقعا زیاد از حد با کیفیت هستند از تسلیشن مثل Crysis 2 به صورت افراطی استفاده نشده و حتی از تریلری که برای نمایش قابلیت های گرافیکی Crysis 3 داده بودن هم خیلی کمتر استفاده شده. درخت ها ساده هستند و Displacement Mapping خاصی روشون دیده نمیشه.

محتوای مخفی: تصاویر 

نور در این بازی به بهترین شکل ممکن کار شده. نور پردازی بسیار کامل و عالیه، Global Illumination به شدت عالی و Real-Time کار شده و افکت هایی مثل Lens Flare هم به بهترین شکل ممکن وجود دارن. نورِ حجم دارِ خورشید هم کماکان جزو نکته های مثال زدنی هست که از Crysis 1 هم به همین شکل بی نقص کار شده بود.
    این لحظه فکِ منو انداخت سایز بزرگ میزارم چون کوچیک فایده نداره. Particle هایی که در فضا هستند + اون انفجاری که رخ داده همگی نور رو شکافتن و پرتو های نور کاملا معلوم هستند...(لحظه بعد از انفجار هم ذرات خیلی ریزی که مونده بودن همگی نور رو به طرز زیبایی شکافته بودن)
      محتوای مخفی: منظره 

Reflection در این عکس ها هم واقعا زیباست. بازتاب دقیق تصاویر و نور از سطوح مختلف بسیار عالی و دیدنی کار شده.
      محتوای مخفی: بازتاب 

نوری که روی سنگ افتاده منبعش امواج آب هست که روی آب حرکت دارن!
      محتوای مخفی: تصویر 

در آخر بگم که بازی بسیار سنگین هست و با تنظیمات همگی روی Very High (به جز Motion Blur) و Anti-Aliasing متد FXAA در رزولوشن 1920x1080، بسته به مرحله بازی معمولا چیزی حدود 20 تا 30 فریم در ثانیه روی مانیتور میاد. در مرحله هایی که پر از گل و گیاه هست معمولا روی 20 ثابت میشه و اگه انفجار و درگیری رخ بده پایین تر هم میاد(پردازنده AMD Phenom II X4 965 اور شده تا 3.8GHz، کارت گرافیک Nvidia GTX 570 و رم 2x2GB 1600 CL8) ولی نکته ای که هست، بازی با تنظیمات پایین تر هم بسیار بسیار زیباست و افت کیفیت در تنظیمات پایین تر هم خیلی شدید نیست. اما برای تنظیمات حداکثر، بازی هم به CPU خیلی قدرتمندی نیاز داره هم به VGA خیلی قوی.

پیروز باشید.
    Last edited by Erfan.; 07-03-2013 at 16:58.

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

من اولش با cpu 7300(اور شده تا 3.45) و گرافیک 7770 حتی رو مدیوم نمیتونستم بازی کنم.اونم تو رزولوشن 1024*768
    رفتم 3570k خریدم رو تنظیمات high و رزولوشن 1080 میانگین 35 فریم میداد.
    این نشون میده که به cpu قدرتمندی هم نیاز داه.

16. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

عرفان جان ممنون از نقدت برای قابلیت های گرافیک وهم چنین شات های زیبایی که گرفتی از بالا دومین شات رو که از رود خونه گرفتی دیدم به فکر این افتادم که سیزه بدر رو اونجا بدر کنم. : دی
    +
    اون عکسی که گفتی فکت افتاد حالا نمی دونم الان پیدا کردیش یانه : دی منو بیشتر یاد نور پردازیه انجینFrostbyte 2 میندازه به خاطر اون حالت نقطه ای که داره
    Last edited by Karistias; 07-03-2013 at 19:47.

18. 4 کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •