تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 602 اولاول ... 222829303132333435364282132532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت sh_5500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من پیشنهادم به شما پاناسونیک hjE350 یا creative ep 830هست
    راستی خود پخش موزیک ری چطوره؟با کیفیته !راضی هستید؟
    ممنون. اسپیکرش اصلا جالب نیست. ولی خروجی 3.5 خوبی داره. میدش با اسپیکر pc راضی کننده ست ولی زیاد گرم نیست. های ش بهتر از بیسه. کلا یه کم از واکمن پایینتره. ولی با 3.5 و jetaudio تقریبا مث Nokia 5800 بود. البته تا حالا فقط هدفون iPod داشتم و با هدفون خوب هنوز هیچ کدومشونو تست نکردم!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

2. 2 کاربر از sh_5500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بچه ها کسی اینجا از هدفونای وایرلس استفاده کرده ؟از نظر کیفیت صدا در حد عالی مشه برندی پیدا کرد؟یا فقط اولویت وایرلس بودنشونه؟

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    یه هدفون وایرلس می خوام که راحت به TV وصل شه و قیمتش تا 200 تومن باشه
    برام سبک وزن بود و راحتی الویت هست و بعدش کیفت صدا و کیفیت ساختش
    به نطرتون بهترین برند هدفون وایرلس چی هست ؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها کسی اینجا از هدفونای وایرلس استفاده کرده ؟از نظر کیفیت صدا در حد عالی مشه برندی پیدا کرد؟یا فقط اولویت وایرلس بودنشونه؟
    سلام
    کیفیت در حد عالی نه ولی در حد خوب هدفونهای sennheiser و sony و pioneer و ... موجود هستن و کیفیت قابل قبولی دارن .ولی برای مصارف حرفه ای هدفونهای وایرلس پاسخگو نیستن.

6. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cold398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

دوستان کسی تجربه ی استفاده از هدفون سنهایزر HD 202 رو داره ؟

واسه کامپیوتر میخوام بیشتر هم موزیک و فیلم .

صداش بلند و با کیفیت هست یا نه ؟ قبلش پایونیر SE-M390‎ داشتم صداش خوب بود ولی خیلی سنگین بود چون زیاد ازش استفاده میکنم واسه ی من مناسب نبود .

لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

دوستان کسی تجربه ی استفاده از هدفون سنهایزر HD 202 رو داره ؟

واسه کامپیوتر میخوام بیشتر هم موزیک و فیلم .

صداش بلند و با کیفیت هست یا نه ؟ قبلش پایونیر SE-M390‎ داشتم صداش خوب بود ولی خیلی سنگین بود چون زیاد ازش استفاده میکنم واسه ی من مناسب نبود .

لطفا راهنمایی کنید
    سلام
    بله هدفون خوب و راحتي هست و كيفيت صداي خوبي هم داره ولي بستگي داره چه سبكي از موسيقي رو دنبال ميكنين.
    كلا محصولات سنهايزر خوش ساخت و راحت هستن.
    ولي پيشنهاد بهتر از اون ميتونه akg k99 يا k77 باشه كه براي موزيك و فيلم استفاده ميكنم و راحتي استفاده خيلي خوبي داره و صداي مانيتور و شفافي رو هم داره .
    موفق باشين

9. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cold398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    بله هدفون خوب و راحتي هست و كيفيت صداي خوبي هم داره ولي بستگي داره چه سبكي از موسيقي رو دنبال ميكنين.
    كلا محصولات سنهايزر خوش ساخت و راحت هستن.
    ولي پيشنهاد بهتر از اون ميتونه akg k99 يا k77 باشه كه براي موزيك و فيلم استفاده ميكنم و راحتي استفاده خيلي خوبي داره و صداي مانيتور و شفافي رو هم داره .
    موفق باشين
    ممنونم دوست عزیز

قیمت این دو مدل که فرمودین رو ندارین ؟

طراحی سنهایزر به شکلی هست که گوش دقیقا داخل گوشی ها قرار میگیره و مثل اکثر هدفون ها از جمله M390 به گوش نمیچسبه و دیگه بخاطر استفاده زیاد به گوش فشار نمیاد ، این دو مدل هم به همین شکل هستن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

دوستان دنبال یه هدفون مناسب در محدوده ی قیمت 15-20 هزار تومن برای موبایل هستم(نوکیا 603).همه جور اهنگی هم گوش میدم.هم پاپ هم سنتی.واسه اهنگ های پاپ جوری باشه که بیسش نه زیاد باشه نه کم اخه بعضی از هدفون ها هستند که ادم بعد از 10 دقیقه از بیسشون سر درد میگیره و مخ ادممیاد تو دهنش و جوری نباشه که به ادم حس نده .بلندی صداش زیاد مهم نیست بیشتر با کیفیت باشه چون هدفون زیاد تو گوشمه جوری باشه که زیاد اسیب نرسونه به گوش .(خودم یه هدفون mdr-xd100 دارم واسه لپ تاپ که ازش راضیم)ایا سونی تو این رنج چیز بدردبخوری داره؟از برندهای دیگه چی پیشنهاد میدین؟
    Last edited by yoosefshaskol; 01-07-2012 at 01:49.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز

قیمت این دو مدل که فرمودین رو ندارین ؟

طراحی سنهایزر به شکلی هست که گوش دقیقا داخل گوشی ها قرار میگیره و مثل اکثر هدفون ها از جمله M390 به گوش نمیچسبه و دیگه بخاطر استفاده زیاد به گوش فشار نمیاد ، این دو مدل هم به همین شکل هستن ؟
    سلام
    نه akg زیاد کاپ گوشیهاش بزرگ نیت ولی فشار زیادی به گوش وارد نمیکنه و با تجربه ای که از استفادش دارم تا بحال باعث اذیت نشده ولی با همه این احوال هیچ وقت به راحتی سنهایزر نخواهد بود.قیمت حدودی k99 تقریبا 135 هزار تومان و k77 حدود 100 هزار تومان هستن.

13. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان دنبال یه هدفون مناسب در محدوده ی قیمت 15-20 هزار تومن برای موبایل هستم(نوکیا 603).همه جور اهنگی هم گوش میدم.هم پاپ هم سنتی.واسه اهنگ های پاپ جوری باشه که بیسش نه زیاد باشه نه کم اخه بعضی از هدفون ها هستند که ادم بعد از 10 دقیقه از بیسشون سر درد میگیره و مخ ادممیاد تو دهنش و جوری نباشه که به ادم حس نده .بلندی صداش زیاد مهم نیست بیشتر با کیفیت باشه چون هدفون زیاد تو گوشمه جوری باشه که زیاد اسیب نرسونه به گوش .(خودم یه هدفون mdr-xd100 دارم واسه لپ تاپ که ازش راضیم)ایا سونی تو این رنج چیز بدردبخوری داره؟از برندهای دیگه چی پیشنهاد میدین؟
    سلام
    شما میتونین از سنهایزر مدل mx170 و از audio technica ck101 و یا akg k301 و creative ep630 تهیه بفرمایین.

15. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •