تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 53 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 524

نام تاپيک: ** تجربیات رانندگی **

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هیچ چیز در این دنیا من رو به این اندازه عصبی نمی کنه که:

تو لاین چپ بلواری که سرعت مجازش 60 تاست داری 80 تا می ری یک دیوانه پشت سرت شروع به چراغ دادن و چسبوندن می کنه و سمت راست من هم ماشینه و هیچ راهی برای تغییر لاین ندارم! شما چکار می کنید در این مواقع؟

داره خودمونی میشه محمد 1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

تو لاین چپ بلواری که سرعت مجازش 60 تاست داری 80 تا می ری یک دیوانه پشت سرت شروع به چراغ دادن و چسبوندن می کنه و سمت راست من هم ماشینه و هیچ راهی برای تغییر لاین ندارم! شما چکار می کنید در این مواقع؟
    میگازم وقتی که از ماشین کناری عبور کردم میرم سمت راست

داره خودمونی میشه محمد 1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

اما شما باید شرایط رو بسنجید. درسته حق با شماست.و اون طرف داره خلاف میکنه.اما ای بسا اون طرف دیوانه باشه. پس وقتی دیدم دوربینی نیست و تخلفم ثبت نمیشه سریع میگازم و ماشین کناری رو رد میکنم و میرم سمت راست.

چون دوربین هم که متر به متر نزاشتن اونجا هر 1 کیلومتر شاید باشه.پس فرصتی برای تغییر وضعیت دارم.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من واسه تغيير لاين راهنما مي زنم هميشه اينجوري اون طرف هم مي فهمه مي خوام برم كنار ولي راه نيست. پاتو از گاز بردار و سرعتو كم كن كه ماشين بغلي رد شه بعد بكش كنار.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

در کشور ما در این موارد باید مطابق قواعد اتوبانهای سرعت آزاد آلمان عمل کرد
    یک چشم به جلو و یک چشم به آیینه وسط
    تا اگر راننده ای تندروتر در حال نزدیک شدن بود بطور خودکار ابتدا قدری سرعت رو بیشتر کرده و سپس بریم به راست
    بهرحال در شرایطی که بندرت راننده ای به سرعتهای تعریف شده برای هر لاین پایبنده، باید زودتر و پیش از اینکه راننده های عجول تر چراغ بدن لاین سرعت رو تخلیه و راه رو باز گذاشت تا هم کسی آسیب نبینه و هم اگر دیگران دوست دارن جریمه بشن زودتر به آرزوشون برسن. برای اعصاب هر دو راننده هم بهتره
    این واقعیت هم قابل توجهه که که تند رانندگی کردن اعتیاد آوره . دلیلش میتونه اعتیاد بدن به سطوح بالای آدرنالین در خون باشه
    طوریکه در موقعیتی که عجله ای هم در کار نیست باز هم راننده عادت به تند رفتنش رو نمیتونه برای بیش از چند لحظه پنهان کنه
    Last edited by 3274; 11-05-2016 at 14:02.

6. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام
    من در چنین مواقعی چندان اهمیتی به ماشین پشتی که داره چراغ میده نمیدم ! حتی اگه چراغ و بوقشم بیشتر کنه ترمز میگیرم سرعتم رو کم میکنم ! اگه دلش میخواد میتونه از راست سبقت بگیره یا پرواز کنه ! پرواز کردن رو هم غالبا با دست از پنجره بهش نشون میدم سرعت عادیم رو ادامه میدم و بعد از اینکه سمت راستم خالی شد با راهنما میرم اونور ! هیچوقت سعی نکنید در چنین مواقعی با افزایش سرعت خودتون به چنین ادمایی راه بدید ! هم اونا پررو میشن و هم اینکه ممکنه برا خودتون مشکل پیش بیاد ! ریلکس رانندگی کنید !

8. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

موافقم!! من از اونام که اگر پشت چراغ قرمز کسی بوق بزنه، ناشی میشم و خاموش میکنم!! ))

ادم همیشه باید اروم (نه کند!) رانندگی کنه و ریلکس باشه....
    اگر میتونی رد بشی و راه بدی، رد بشو.... اگر میتونی ترمز کن که بغلی رد بشه و بری پشتش و این رد بشه.... اگر نه، پس بذار چراغ بزنه یا به قول دوستمون پرواز کنه!! قرار نیست خودت رو به خاطر اون به خطر بندازی...( از پشت بهت بزنه مقصره ولی شما الکی گاز بدی و بخوری به کسی، احتمالا شما مقصر میشی!)

با این حال، گاهی هستن ادمایی که سمت راستشون خالیه و از چپ می‌رونن!! این از راست برانید رو همیشه باید رعایت کرد!

10. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من واسه تغيير لاين راهنما مي زنم هميشه اينجوري اون طرف هم مي فهمه مي خوام برم كنار ولي راه نيست. پاتو از گاز بردار و سرعتو كم كن كه ماشين بغلي رد شه بعد بكش كنار.
    بنظرم این سناریو بهتر از راه ندادن هست. گرچه که متاسفانه بعلت سپر به سپر حرکت کردن راننده های عجول و عدم رعایت فاصله ی طولی امن و مناسب توسط اکثریت راننده ها به ویژه تیپ جوان، احتمال تصادف هم با این سناریوی کاهش سرعت میتونه بالا بره و در صورت وقوع حادثه احتمال آسیب در اثر منحرف شدن یا چپ کردن خودروی جلویی بیشتر از خودروی عقبی هست(بعلت سبکتر بودن محور عقب در حین رانندگی) (اصولا تکنیکی در دوره های خاص رانندگی آموزش داده میشه که در همین شرایط خودروی جلویی رو چطور دور خودش چرخانده و براه خودمون ادامه بدیم)
    حدود 15 سال قبل حین بازگشت از کار در حال راندن یک پراید هاچبک در اتوبان، متوجه شدم راننده ی جوان خودروی عقبی که تقریبا سپر به سپر بود دائم بوق و چراغ میزنه تا راه رو براش باز کنم. خامی و غرور بیجای جوانی منم متاسفانه تحریک شد و عوض راه دادن، محکم زدم روی ترمز و دو خودرو بهم کوبیده شدند شاید یک متری خودروی من در اثر برخورد عقب به جلو هل داده شد اما در ظاهر آسیب خاصی به هیچکدوم وارد نشد و بعد از یک بگو مگوی چند جمله ای و کوتاه هر کدوم رفتیم پی کارمون گرچه بعدها متوجه شدم ضربه گیر لانه زنبوری داخل سپر عقب شکسته بود چرخها عیب کرده بودند و ترمزها هم دیگه درست عمل نمی کردند، حالا که فکر می کنم خیلی شانس آوردم خودروی عقبی نرفته بود زیر و من رو بلند و احیانا چپه نکرده بود.
    همکاری داشتم حین مسافرت خانوادگی و رانندگی با سرعت مطمئنه در جاده ی نیشابور وانت نیسان تعمدا از عقب بهش کوبیده بود و عقب خودرو رو کلا مچاله کرده بود اقبال بلندی داشت که تلفات نداد اما تا ماهها درگیر امور دادگاه بود و می گفت طرف آشنابازی توی کلانتری و دادگاه درآورده و جای مجرم و من داره عوض میشه
    یکنفر دیگه که به خودروی عقبی راه نداده بود و پس از اینکه خودروی عجول از سمت راستش گذر کرده بود راه ندادن اون رو با زدن تخم مرغ به شیشه ی جلو جواب داده بود که با زدن برف پاک کن کلا دید جلو و کنترل رو از دست داده و داخل درختکاری وسط بزرگراه شده بود
    گذر من عموما از بزرگراه هست نه داخل شهر لذا الان اگر در آینه وسط ببینم راننده ی عقبی حتی داره نزدیک میشه و در بدترین فرض احیانا سپر به سپر شده باشه سعی می کنم بدون فوت وقت بشکل مقتضی به لاین کناری رفته و مثل یک راننده ی بی خیال که دنبال دردسر نیست راه رو براش باز کنم اونم گاهی با زدن بوقی کوتاه ادای احترام میکنه لابد فکر میکنه با آدمی خودخواه که راه رو ملک خودش میدونه مواجه نیست منم شاید چون فکر خش نیفتادن رنگ سپر بودم شاید فکر جان خودم شایدم فکر جان اون یا شایدم گذر زمان و تجربه ی بیشتر در رانندگی انگیزه ی بروز غرور بیجا در رانندگی رو ازم گرفته. در هر حال اگرم سرعت اون غیرمجازه وظیفه ی من تأدیب دیگران با بروز لجبازی نیست تا ناچارش کنم از راست سبقت بگیره که ریسک مالوندن چند تا ماشین بهمش خیلی بیشتر از سریع رفتن در لاین چپ هست. اونم در مملکتی که همین لجبازیها و خودخواهی ها عامل نمره ی یک کشتار دهها هزار نفر و معلولیت مادام العمر خیلیهای دیگست. مردمی هستیم که سر سفره یا موقع وارد و خارج شدن به ساختمون همه جور تعارفات بی معنی و تهوع آور بروز میدیم و آستین طرف رو میگیریم می کشیم که شما بفرما ! و اینکارهای عجیب رو نشانه ی احترام و تشخص میدونیم ولی پشت فرمون که میشینیم این ماسکها رو از چهره برمیداریم ...
    Last edited by 3274; 12-05-2016 at 16:17.

12. 4 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    جهت اطلاعتون , اون کلمه اسمش لِین هست نه لاین
    این کلمه انگلیسی هست . (lane) لِین

در مورد راهها از line (لاین )استفاده نمیشه
    ==================================
    اینجا بیشتر راهها چند لِینه هست (چند بانده)
    اینجا در هر لِینی که باشید میتونید با حداکثر سرعت مجاز برونید پس در هر لینی که باشید میتونید سبقت بگیرین از کسانی که در لینهای دیگه هستند اما فقط حق دارین برای کسی که در لین سمت چپ هست بوق بزنین بره کنار
    در بقیه ی لینها حق بوق زدن ندارید بلکه باید راهنما بزنید و لین عوض کنین و سبقت بگیرین
    یک حداقلِ سرعت هم هست که باید رعایت بشه
    =================================
    نکات مهم:
    در رانندگی با کسی لجبازی نکنین . اولین کسی که نفع میبره خودتون هستین پس با تواضع رانندگی کنین نه با غرور و تکبر .
    اگر در لین سمت چپ هستین و با حداکثر سرعت هم رانندگی میکنین و یکی اومد شروع کرد به بوق و چراغ زدن , راهنما بزنین و لین رو عوض کنین تا رد بشه بره چون شاید واقعاً وضعیتش طوری هست که عجله داره مثلاً مریض داره یا دیرش شده و یا مشکل روانی داره
    اگر به دلیلی عجله دارین بهتر فلاشرها رو روشن کنین (راهنمای دوطرفه) تا دیگران بدونند که وضعیتتون عادی نیست
    اما پلیس عجله داشتنِ شما رو نادیده میگیره و اگر سرعتتون بیشتر از حد مجاز باشه حق داره جریمتون کنه و اگر اعتراض کنید میرید دادگاه راهنمائی و رانندگی و در 99% از موارد محکوم میشید
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 16-05-2016 at 20:02. دليل: تصحیح

14. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

اولویت رو بزارید روی راننگی خودتون و سرعت رو تغییر ندید و نزارید حواستون پرت بشه و عکس العمل خطر ناک انجام بدین .... ..... بهتره که سرعتتون رو 60 تا کنید که حد مجاز هست و قانونی عمل کنید .... ..... اگر ایشون پر رو تشریفی دارن و انقدر توانا و خلاف از سمت راست سبقت بگیره و شما مسئول رفتار ایشون نیستید .... من همیشه این کارو میکنم و موفق بوده این روش و قانونی هم هست
    رانندگی بازی نیست ... مسئولیت داره ... فکر کنید شما سرعتتون رو زیاد کنید توی شهر مثلا 100 تا و کسی و یا خودرویی بیاد جلوتون ..... اگه تونستید کنترل کنید و یا ترمز کنید خیلی ماشین خوبی دارین ... ما که یه همچین ماشینی نداریم .....
    Last edited by EDWARD WHITE; 26-07-2016 at 23:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •