تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 159 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1583

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 20 تا 60 میلیون تومان

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

خب یعنی خود این سراتو 1600 که این دوستمون می گند 40000 هست ، از لحاظ بازدهی ( رانندگی با کیفیت ( هن نباشه ، گیربکس خوب کارکنه ، موتور خوب جوابگوی نیاز و .. باشه)) چطوره (بدون مقایسه با 2000)

در مقایسه با مگان 2000 کدوم برتر هستند؟

یک دنیا ممنون
    مگان 2000 از نرمی بهتری برخورداره استهلاکشم کمتره.
    اما سراتو خودرویی با طراحی جدید - امکانات بهتر - به روز بودن سیستم ها و آپشن ها
    مگانی که الان داریم میبینیم مدل 2003 فرانسه هست و به مراتب در حالت کلی خودرویی قدیمی محسوب میشه.

2. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب یعنی خود این سراتو 1600 که این دوستمون می گند 40000 هست ، از لحاظ بازدهی ( رانندگی با کیفیت ( هن نباشه ، گیربکس خوب کارکنه ، موتور خوب جوابگوی نیاز و .. باشه)) چطوره (بدون مقایسه با 2000)

در مقایسه با مگان 2000 کدوم برتر هستند؟

یک دنیا ممنون
    خوب موتور 2000 مگان قویتر از 1600 سراتو هست. البته تفاوت آنچنانی هم ندارن، مگان 10 اسب بیشتره که توی رانندگی سراتو زیاد خودشو نشون نمیده.
    اما توجه کنید که مگان توی ایران خودرو تولید و کیفیت قطعاتش هم هر سال داره میاد پایین تر.
    از نظر امکانات سراتو کروز کنترل و سانروف و سنسور دنده عقب و ... داره که مگان نداره.
    نظر من روی سراتو هست.

4. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

خوب موتور 2000 مگان قویتر از 1600 سراتو هست. البته تفاوت آنچنانی هم ندارن، مگان 10 اسب بیشتره که توی رانندگی سراتو زیاد خودشو نشون نمیده.
    اما توجه کنید که مگان توی ایران خودرو تولید و کیفیت قطعاتش هم هر سال داره میاد پایین تر.
    از نظر امکانات سراتو کروز کنترل و سانروف و سنسور دنده عقب و ... داره که مگان نداره.
    نظر من روی سراتو هست.
    دوست عزیز مگان رو پارسخودرو مونتاژمیکنه که بهترین وباکیفیت ترین خودروسازداخلیه وتاحالا هم قطعات مگان افت کیفیت محسوسی نداشته چون بیشتر قطعاتش یاازخود فرانسه وشرکتای تابعه رنو تواروپامیاد ویا درداخل تحت نظارت دقیق رنوپارس تولیدمیشه...

6. این کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز مگان رو پارسخودرو مونتاژمیکنه که بهترین وباکیفیت ترین خودروسازداخلیه وتاحالا هم قطعات مگان افت کیفیت محسوسی نداشته چون بیشتر قطعاتش یاازخود فرانسه وشرکتای تابعه رنو تواروپامیاد ویا درداخل تحت نظارت دقیق رنوپارس تولیدمیشه...
    ممنون، منظورم همون پارس بود.
    بهترین و باکیفیت ترین رو نمیدونم از کجا اوردید. به فهرست خودروها بر اساس کیفیت نگاه کنید و نمره های منفی مگان رو چک کنید.
    منبع حرف من هم مجله ماشین، اولین شماره سال 91 هست، مفصل توضیح داده که قطعاتش یواش یواش دارن چینی میشن و به جمع خودروهای مشابه دیگه مثل 206 میپونده. همچنین توضیح داده که مگان های 90 به بعد درصد خرابی‌هاش خیلی بیشتره و پارس خودرو هم اصلاً جوابگو نیست.
    با احترام، ولی من حرف مجله ماشین رو خیلی بیشتر از این فوروم قبول دارم.

8. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

نظر من روی سراتو هست.
    این امکانات کروز کنترل و سانروف و ... روی اون مدل low option ای که دوستمون گفتند هم هست؟
    از کجا میشه اون مدل رو بررسی و یا خرید کرد؟ توی سایت اطلس خودرو نبود

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

این امکانات کروز کنترل و سانروف و ... روی اون مدل low option ای که دوستمون گفتند هم هست؟
    از کجا میشه اون مدل رو بررسی و یا خرید کرد؟ توی سایت اطلس خودرو نبود
    فکر نکنم باشه
    باید از نمایندی بپرسید چون احتمالا تو سایتش درج نکردن هنوز

11. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

ممنون، منظورم همون پارس بود.
    بهترین و باکیفیت ترین رو نمیدونم از کجا اوردید. به فهرست خودروها بر اساس کیفیت نگاه کنید و نمره های منفی مگان رو چک کنید.
    منبع حرف من هم مجله ماشین، اولین شماره سال 91 هست، مفصل توضیح داده که قطعاتش یواش یواش دارن چینی میشن و به جمع خودروهای مشابه دیگه مثل 206 میپونده. همچنین توضیح داده که مگان های 90 به بعد درصد خرابی‌هاش خیلی بیشتره و پارس خودرو هم اصلاً جوابگو نیست.
    با احترام، ولی من حرف مجله ماشین رو خیلی بیشتر از این فوروم قبول دارم.
    منظورم خودکارخونه بود نه مگان که شما میگی نمره منفیاشو چک کنیم
    اگه پارسخودرو باکیفیت ترین نیست پس به نظرتون سایپا باپرایداش باکیفیت ترینه؟!!
    راجع به قطعات مگانم فکرنمیکنم رنو اجازه چینی شدنشو بده چون تازه داره جای پاشو تو بازار ایران محکم می کنه
    درمورد ال90شاید ولی مگان.....

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

راجع به قطعات مگانم فکرنمیکنم رنو اجازه چینی شدنشو بده چون تازه داره جای پاشو تو بازار ایران محکم می کنه
    نمیخوام بحث ادامه بدم اما خوب پارس خودرو و در کنارش گروه بهمن رو میشه گفت بهترین مونتاژ کاران خودرو در کشور هستن.
    البته فراموش نکنیم که مگان های الانم نسبت به سری های قبلی از افت کیفیت برخوردار بودن.

14. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

GEN 2 بعد از سری وارداتی در داخل کشور مونتاز شد و مدلهاش رو به سال شمسی خودمون میشناسن.
    در مورد MVM X33 باید بگم اگر فقط دوستا دارین ماشین شاسی بلند سوار بشین خوبه اما عملکردش و سایر خصوصیاتش با
    یک شاسی بلند امروزی خیلی فرق داره و نمیتونه با شاسی بلندهای دیگه رقابت کنه.
    ماه رمضان افت قیمت داریم اما نه در حد چشمگیر چون تابستون همیشه بازار خودرو داغه
    پس چرا مدلهای دیگه غیر 2007 و 2008 جنتو تو بازار نیست؟ چند وقته دارم همشهری رو میبینم

کیفیت قطعات، مخارج ، قیمت قطعات مصرفی چطور هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فکر میکنم بحث به بیراهه داره میره. دقیقاً خواستم جوابی که محمد داد رو بگم!
    اینکه مگان بالای پراید و ال90 و صدتا ماشین بی کیفیت هست چه ربطی به بحثمون داره؟
    شما نگاه کن توی هم رده های مگان کدوم بالا و کدوم پایینه؟
    مسلماً مزدا3 و سراتو و i30 و MG550 و ... هر کدوم انتخاب شه از لحاظ کیفیتی بالاتر از مگانی هست که الان پارس خودرو یواش یواش داره تبدیلش میکنه به ال90. اگه مجله ماشین رو قبول ندارید، میتونید یه سرچ کنید در مورد "مشکلات مگان" و نتایج رو ببینید!
    اگه اجازه بدید این بحث رو ادامه ندیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •