از کجا شروع کنم؟ میخوام برا خودم یه آمپ بسازم .. شایدم سفارش بدم به اقا عارف
از کجا شروع کنم؟ میخوام برا خودم یه آمپ بسازم .. شایدم سفارش بدم به اقا عارف
Last edited by vahid3plove; 10-10-2013 at 01:47.
اول ازش سوال کن ببین وقت ساخت امپ هدفون رو داره بعد بعنوان یه گزینه توی انتخاب هات در نظر بگیر. تا اونجاییکه من میدونم خیلی سرش شلوغه و درگیر پروژه های دیگه هست. حالا باز سوال کن ضرر نداره. عارف بیشتر دستگاه های گرونقیمت میسازه برای اسپیکر، فکر کنم برای هدفون اگه بخواد یه چیزی بسازه برای شما بصرفه نشه چون احتمالا هزینه ساخت از حداقل 1.5 میلیون شروع میشه. البته باید از خودش سوال کنی تا دقیق بهت بگه ولی من چون خودم در جریان خرج ساخت دستگاه هستم، فقط یه ترانس برق و دوتا ترانس خروجی اگر دست پیچ باشن که نتیجه های اند داشته باشن، حداقل 1 میلیون فقط همینا هزینه دارن. ساخت جعبه و مابقی قطعات هم اضافه کنید.
یکی از دلایل اینکه من امپلیفایر لامپی OTL رو ساختم این بودکه در خروجی ترانس تطبیق امپدانس نداره. فقط یه ترانس برق بود که اون رو هم حذف کردم که هزینه ها تعدیل بشه وگرنه خیلی راحت میتونم 10 مدل امپ با لامپ های مختلف بسازم که همشون بالای 2-3 میلیون هزینه ببرن که خب معلومه فقط باید خودم داشته باشمش. من میخواستم یه چیزی باشه زیر 500 هزار تومن ولی در عین حال نتیجه hi-end داشته باشه که همه علاقمندان بتونن با حداقل هزینه یه دستگاه خوب داشته باشن، این دقیقا میشه OTL. الان هم ترانس رو حذف کردم که عملا مدار خیلی پایدارتر کار میکنه و هزینه ساختش به مراتب کمتر میشه چون فقط 200 هزار تومن هزینه دست پیچ کردن ترانس میشد که اون تبدیل شد به یه مدار رگولاتور مستقیم. عمر لامپ هم با این مداری که بستم تقریبا کمی بیشتر از 2 برابر معمول شد.
من میخوام وارد این بحث DIYبشم ..فعلا دارم مقالات سایتتون در مورد آمپ های لامپی رو میخونم .. امیدوارم بتونم نتیجه بگیرم ..رشته خودم مکانیک هستش ...علاقه زیادی هم به فیزیک دارم .. مخصوصا مدار ها و ...ولی خب بصورت تئوری خوندیم دیگه! ببینیم میتونیم اخرش چیزی بسازیم!
دیروز همینطور که مشغول اهنگ گوش دادن با z1000 و e11 و ipod بودم(در این فکر بودم که با استفاده از امپ هدفون رو به صدای مد نظرم نزدیکتر کنم)
که دیدم صدا قطعی داره
از اونجایی که مطمئن بودم کابلم مشکل داره قبل از بررسی نشستم پشت میز و یه کابل درست کردم
اما دیدم قطعی ادامه دراه در مدت کوتاهی فهمیدم که از هدفون و ایپاد نسیت
و دیدم که متاسفانه اممپ نازنین قطعی داره
غیر از اینکه ناراحت بودم که 50دلار پرید نکته ی مهمتر این بود که فعلا امپی در ایران نداریم و حداقل تا چند وقت بدون امپ خواهم موند.
با اینکه امیدی نداشتم تصمیم گرفتم در امپ رو باز کنم و ببینم میتونم مشکل رو حل کنم(اعتماد به نفس کاذب)
به نظر میومد که شرکت فیو خیلی علاقه ای به این نداشته که در این امپ باز بشه چون اول برد در بدنه جا گذاری شده بود و بعد خیلی از قطعات لحیم شده بودند پس برای باز کردن کامل مجبور بودید یا لحیمها رو اب کنید یا اینکه جعبه رو در قسمتهای خاصی برش بدید
چون جرئت اب کردن لحیمها رو نداشتم جعیه ی دستگاه رو بردم زیر تیغ
بعد از در اومدن برد و یک بررسی با ذره بین متوجه شدم که مشکل قطعی از سوکت ورودی صدا هستش با یه لحیم کاری 20 ثانیه ای درست شد و دوباره داخل جعبه گذاشتمش(هر چند که دیگه جعبه حال و روز خوبی نداشت)
نکته ای که بهش رسیدم این بود که اگر بخوای به صورت جدی وارد معقوله ی هدفای بشی حتما باید حتی در حد خیلی کم diy بلد باشی
چون در مواردی خیلی به درد خواهد خورد مخصوصا اینکه ممکنه مشکل (مثل مشکل من) خیلی کوچیک باشه
موفق باشید.
دوستان بین Fiio E11 و E12 خیلی تفاوت هست!؟ نظرتون در مورد E18 چیهَ؟ میارزه حدود 200 تا پاش بدم؟َ
من برای استفاده با گوشی Galaxy S4 و هدفون HD25 زنهایزر میخوام
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Last edited by shervin_aleta; 07-01-2014 at 18:28.
در ضمن ممنون میشم امپ مناسب برای هدفون سنهایزر HD25 بهم معرفی کنید
همچنین برای پخش از طریق گوشی اندروید میخوام و میخوام پرتابل باشه
سقف قیمت هم 200یورو
بنده در خارج از کشور هستم
Last edited by shervin_aleta; 07-01-2014 at 18:28.
سلام دوست عزیز
خوب بستگی داره که شما برای چی اصلا بخواین آمپ تهیه کنید
اولا توصیه می کنم چند صفحه ی اول این تاپیک رو بخونید تا اشنایی کلی پیدا کنید.
اگر امپهایی مثل e11 یا e12 رو به s4 وصل کنید افزایش کیفیت نخواهید داشت
و بیشتر به مانند یک اکولایزر برای شما عمل خواهند کرد
چون در حقیقت دارید از دوتا امپ استفاده می کنید یکی امپ درونی s4 و یکی امپ درونی e12
برای همین دستگاهی مثل e18 که هم دک و هم امپ هست بر طبق منطق برای کاربردی که شما میخواین استفاده کنید بهتره.
ولی به نظر من خرید امپ برای شما توجیه منطقی نداره
چون اولا بر طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s4 کیفیت صدای خیلی خوبی داره
دوما که hd25 یک هدفون پرتابل هست که به طور کامل برای استفاده با وسایل پرتابل بهینه سازی شده
نه اینکه بگم استفاده از آمپ با hd25 بی فایده خواهد بود
بلکه میگم تاثیرات ممکنه به قیمت ارزش نداشته باشند.
در هر حال اینکه به قیمت ارزش داشته باشند یا خیر رو خودتون مشخص خواهید کرد.
خوشبختانه در خارج از کشور هستید و یه احتمال زیاد در شهرتون بتونید فروشگاهای head-fi رو به راحتی پیدا کنید.
که اکثرا مدلهایی رو برای تست گذاشتند. برید و با اونها تست کنید اگر تاثیرات به وجود امده در صدا رو مطابق میلتون دیدید
اونوقت میشه در مورد اینکه چه امپی توی این رده برای شما بهتره تحقیق کرد.
موفق باشید.
اینکه میارزه به خود فرد بستگی داره، برای بعضی ها هدفون بالای 30 هزار تومن پول حروم کردنه و بعضی ها برای شنیدن حداقل جزئیات که صرفاً توی آهنگ هایی شنیده می شه که به بهترین وجه ضبط شدن، حاضرن هزاران دلار خرج کنن.
منطقی ترین انتخاب با توجه به قیمتی که من اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدم. فیو e18 هستش. هم دک داره و هم آمپ. دک رو هم می تونین با کامپیوتر استفاده کنین و هم با گوشیتون.
ممنونم از شما دوستانم
من واقعیتش چند روزی هست تو این بخش و با توجه به مطالب خوبی که توسط شما و دوستان نوشته شده با پدیده ی امپ پرتابل اشنا شدم اصلا به فکرش هم نبو دم ولی با توجه به مطالب که خوندم به این نتیجه رسیدم که یه امپ شاید بتونه کیفیت صدا رو برام بهتر کنه.
من با هدفونم از کیفیت صدایی که میشنوم راضی نیستم در صورتی که یه بیتس استدیو رو وقتی وصل میکنم به گوشی صدایی بهتر و دلنشین تر بهم میده و بیشتر موزیک های دیپ و ترنس گوش میکنم .
میخواستم بدونم مشکل از نوع هدفونم هست یا اینکه از قدرت خروجی گوشی نسبت به هدفونم ممنون میشم راهنماییم کنید
در مورد امپ هم یعنی اگه یه E18 بگیرم بازم تفاوتی زیادی نداره برام؟یه پلیر خوب بگیرم با امپ بهتره یا همین داک امپ e 18 با گوشی
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Last edited by shervin_aleta; 07-01-2014 at 22:17.
یک چنین تفاوت هایی رو آمپ معمولاً نمی تونه جبران کنه. hd25 هدفونی نیست که برای درایو شدن، مشکل زیادی با پلیرهای پرتابل (مثلاً همین گوشی شما) داشته باشه.
همین الأن ببینین با اکولایزر گوشی، تغییر خاصی یا در حد مطلوبی می تونین توی صداش بدین؟ اگر تونستین، اونوقت مطمئن باشین e18 براتون مفیدتر هستش. پس اول ببینین از چیز خاصی توی hd25 بدتون میاد؟ مثلاً مقدار بیس کمه؟ یا مقدار تریبل زیاده؟ یا کلاً مشکل کیفیت هست به نظرتون؟
یک سوال، شما که hd25sp استفاده نمی کنین انشاالله؟
Last edited by rave-87; 08-01-2014 at 00:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)