بااینکه پلی استیشن ندارم اما برای انتشارش هیجان زدم.گیم پلی منحصربه فردی داره.امید دارم بقیه سازنده ها این راه رو ادامه بدن![]()
بااینکه پلی استیشن ندارم اما برای انتشارش هیجان زدم.گیم پلی منحصربه فردی داره.امید دارم بقیه سازنده ها این راه رو ادامه بدن![]()
ویدیوی مصاحبه با دو نفر از سازندگان بازی مربوط به رابطه صمیمی بین Joel و Ellie و اینکه چطور این رابطه در گیم پلی بازی اعمال شده .
The Last of Us ‘Meet the Infected’
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بالاخره بعد از مدت ها انتظار بازی منتشر شد!
البته موسیقی های متن اون
اون هم نه به صورت کامل بلکه قطعاتی از کل آلبوم موسیقی های بازی که روی اینترنت قرار گرفته است ...
از همین قطعات محدود هم میتوان به شاهکار آهنگساز قهار و چیره دست بازی یعنی ، گوستاوو سانتائولایا (Gustavo Santaolalla) پی برد ...
یعنی با روح آدم بازی میکنه![]()
جناب شما خیلی باحالی
این عکس و توضیحش واقعا به معنای دقیق کلمه انتظار شما رو برای این بازی نشون میده
حیف که ما ps3 نداریم تا حتی یه خرده هم که شده به این احساس شما نزدیک شیم
یه همچین احساسی رو من برای فصل سوم got داشتم
ضمنا این عکس پروفایلت هم باید کلویی گریس مورتز باشه
بازیگر مورد علاقه و دوست داشتنی من به همراه ال فانینگ البته تو رده تینیج ها
هر چند قیافشون خیلی جذاب تر بازیشونه اما بازیشون هم دل نشینه
تو فوتبالم که طرفدار رئالی
نام کاربریت هم که سلطان کریسه
آقا ما چقدر علایقمون شبیه به همه
چقدر تفاهم داریم
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
Last edited by puya2010; 08-05-2013 at 21:34.
موسیقی نبود زندگی بود ، ادم وقتی دقیق در کارنامه گوستاوو دقت میکنه میبینه که کلا سرشت این بشر با موسیقی اجین شده. فقط 37 روز تا اخر و زمان باقی مونده : دی
کاش یه جوان مرد پیدا میشد یه GIF یا تاریخ سنج طراحی می کرد بزاریم تو امضامون ، یادمه برا ME 3 همچین چیزی دیده بودم
فقط اومدم بگم فکر این که توی همچین محیطی موسیقی مثل قطعه ی The last of us never again یا Outbreak رو گوش بدیم ، آرومم نمیزاره ...
وقتی اون گیتار رو میگیره دستش معجزه میکنه
شمارتو بده شاید همزادی چیزی باشیم![]()
ویدئویی جدید و کوتاه از بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا یه وضعیه :|![]()
هیچ بازی ای تو سناریو به موفقی TLU نبوده
این لوکیشن از کرایسیس 3 که یادتون هست درست همون مراحل ابتدایی وقتی از کارخونه میزنیم بیرون و با این محیط روبرو میشیم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
حالا همون رو یک بار دیگه مجسم کنید ، در کرایسیس که همین تصویر بالایی یک تانک هم ترکیده بود که وقتی بریم بالا سقفش کلا دیگه محیط شبیه میشهتازه من یادمه اون اتومبیل های روبرو رو چند متری جلوتر شوت کردم
تا کلا بشه شبیه تصویر پایینی![]()
من وقتی در کرایسیس به این نقطه رسیدم پیش خودم گفتم ای عجب TLOU شده همه جا![]()
+
اینم که جا داره بگیم (یا امام هشتم :| )
این دو ارت هم دیدم خیلی خوشگل هستن سایز بزرگی هم دارن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)