کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین نسخه 1.1
جدیدترین Bios برای GIGA-MA69G-S3H رو میشه بزارید
Last edited by gamekhor2007; 21-08-2008 at 12:02.
سلام
مادر بورد من matrix a3 هستش اسم بايوس هم اينه phoenix- award BIOS v 6.00PG an energy star ally
البته اونايي كه نوشته بود منم نوشتم . حالا اگه كمك كنيد ممنون ميشم
در ضمن اگه بگيد مين بورد چيه و كجاي مادر بورد هست و كارش چيه ممنون ميشم. منتظرم
معذرت ميخوام از كجا بايد بفهمم مادر بوردم تا چه مقدار سي پي يو ساپورت ميكنه....ممنونم
يا علي
Last edited by mojtaba_sa; 26-08-2008 at 16:16.
اینا هردوشون یکی هستن![]()
من تمام ابدیتهای بوردم رو از سایت اصلی دانلود کردم
میدونم که برای شروع ابدیت بایوس باید رو فلاپی بریزم ولی سیستم من فلاپی خوان نداره .و میخوام رو فلش مموری بریزم لطفا توضیح بدین چه جوری مموری رو بوت کنم
تو دفترچه بورد نوشته برای بوت کردن مموری باید یه پلاگین نصب بشه و بعد تو بایوس ستای گزینش فعال شه من از کجا باید اون پلایگن رو نصب کنم
بوردم:p4s8x-mx
يعني چي پس چرا ميگن مينت چيه مادر بردت چيه ؟؟ منم يه بار به يكي گفتم مين همون مادر برد هستش بهم خنديد ...!!!
در مورد سوال اول من رفتم سايت ماتريكس كامپيوتر كو ولي خبري از بايوس نبود ولي هر جا نگاه ميكردي نوشته بود اينتل . ببينم ماتريكس از محصولات اينتل هستش ؟؟ اگه كسي آخرين ورژن بايوس اين مدل رو داره واسه ما هم بذاره ممنون ميشيم يا آدرس دانلودشو بذاره در ضمن يه برنامه داخل سي دي مادر برد به نام وين فلش هست كه وقتي بازش ميكني برنامه آپديت بايوسه......كسي نگفت تا چه مقدار سي پ يو ساپورت ميكنه ؟؟ نوشته هاي كامل مدل:
SOCKET 478 FOR INTEL P4
INTEL 865PE & ICH5
1 * AGP 8X, /5 * PCI
2 * SERIAL ATA
ALC655 6-CHANNEL AUDIO
LAN 10/100 MBPS
FSB 800/ DUALDDR400
ATX
شرمنده ما بي سواديم ديگه
يه جوانمرد پيدا بشه جواب ما رو بده
يا علي
سلام من اپگرید
GA-945PL-S3
رو میخام
اینم اطلاعاتش
اگه میشه حتما بگین چه طوری این کارو کنم
این اپگرید چه کاری میکنه
BIOS Date: 02/12/07
BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PG
BIOS ID: 02/12/2007-I945-6A79TG0GC
OEM Sign-On: Intel 945 BIOS for 945PL-S3 FB
Chipset: Intel 2770 rev 2
مادر بورد من روشن می شه (یعنی cpu روشن می شه ) اما هیچ تصویر و نوشته ای نمی اد . فلاپی درایو رو هم نمی شناسه . آیا بایوس پریده ؟ اگه بایوس پریده با توجه با اینکه فلاپی درایو هم نمی شناسه چطوری میتو نم آپدیتش کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)