سلام دوستان . وضعیت سرویس نامحدود این شرکت چطوره ؟ من از مخابرات دارم ولی خب اکثر موقعها سرعت پینگ خرابه ! . الان مثلا من 512 بگیرم از این شرکت سرعت دانلود 60 70 میشه ؟
سلام دوستان . وضعیت سرویس نامحدود این شرکت چطوره ؟ من از مخابرات دارم ولی خب اکثر موقعها سرعت پینگ خرابه ! . الان مثلا من 512 بگیرم از این شرکت سرعت دانلود 60 70 میشه ؟
خوب بالاخره توی مرکز ما هم سرویس دهی رو شروع کردنالان صفحه سرویس ها برای من اومد ولی بدبختی دوره شاتل رو که دارم همین چند روز پیش پرداخت کردم باید تا 20 ماه دیگه صبر کنم . من سرویس 2mb up 4mb میخوام بگیرم . اخییش تا ماه دیگه از شر شاتل خلاص میشم
![]()
من هم میخواستم بدونم سرویس 512 نامحدود این شرکت چطوره ، سرعت دانلود و اینکه واقعا نامحدود یا نه؟
5 ، 6 روزی هست دارم چند تا پست درباره همین موضوع میزنم کسی جواب نمیده ، بی زحمت یه نفر راهنمایی کنه ، ممنون
سلام بچه ها چند سوال دارم
این سرویس 128 که میده سرعتش چنده بالاتر مثل شرکتهای دیگه...128 حجمی
2:کنترل پنلش چه جوریه..مثل پارس انلاین می تونی انتخاب کنی سرویس عوض کنی...یعنی 128 خودت اتوماتیک تیکشو بزنی مثلا 1 مگ حجمی بگیری
ممنون میشم یکی جواب بده چون بی خیال پارس انلاین می خوام بشم
میشه یه نفر لطف کنه از 8.8.8.8 و 4.2.2.3 و 4.2.2.6 4.2.2.1 پینگ بگیره بزاره اینجا ببینیم
سرعت دانلود همین سرویس در ساعات رایگان ( شبانه ) کاملا ثابت بین 50 تا 60KB/s هستش .
خیلی مردی داداش ,دمت گرم پینگش عالیه بهتر از اینم میشه
دوستان میشه سرعت دانلود شبانه سرویس 2m up to 4m رو بگین؟
با کارت دانشجویی هم میدن؟
بستگی به مرکز مخابراتتون داره که اوضای پهنای باندش چطور باشه.
ولی اکثرا شبا سرعتا رو روی حداقل میبیندن و کمتر.
کارت نمیخواد
128 تا 512 هست. یعنی نهایتا 60 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود....
بله...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)