اون متخصص ایشون بودن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که طی این پست این مططلب رو گفتن
![]()
اون متخصص ایشون بودن
که طی این پست این مططلب رو گفتن
![]()
منم ایشون رو به اسم میشناسم. نمیدونم چی بگم. از ایشون بعیده! یا ما که میگیم در پوشش بیرونی یا خارج از پوشش استفاده کردیم توهم زدیم، یا ایشون سوادش نم کشیده!
ازکجا بدونم سرعت رو روی چند بستن واسم؟کجای سایت هستش؟
من سرعت دانلودم میانگین50.رو بهترین حالت80-100!!!!!
راستی با#140*فقط حجم باقیمانده اینترنت رو میزنه.نشون نمیده چقدرشارژ مونده واسه پیامک زدن و تماس
چجوری باید بفهمم؟مرسی
برای من شارژ باقیمونده رو با همین کد نشون میده، فقط من سیم کارتمو از الکامپ گرفتم، هر چقد شارژ کنم، همونقدر شارژ جایزه بهم میده (البته محدودیت زمانی داره)، این مبلغ جایزه رو نه این کد نشون میده، نه تو کنترل حساب دیده میشه. البته از پیامک باقی مونده هم چیزی نشون نمیده.
منظورت از سرعت چیه دقیقاً؟
اگر طرح فعلیت منظورته، اونم تو کنترل حساب قابل مشاهده س:
محصولات من--- طرح ها و سرویس ها--- فهرست بسته های خریداری شده.
در مورد سرعت دانلود هم من تا حالا جایی که آنتن دهی قوی داشته باشه تست نکردم، اما خارج از پوشش آنتن دهی وضعیتم اینه:البته زده داتک، ولی شوخی میکنه. تو این تست حدود 14 کیلومتر با نزدیک ترین دکل فاصله دارم، طبقه ی دومم هستم.
Last edited by امیر انصاری; 16-01-2013 at 22:01.
شوخی نمیکنهرایتل 80 درصد پهنای باندشو فعلا از داتک میگیره.
بله، به مسائل فنیش کاری ندارم، منظورم این بود که کسی اشتباه فکر نکنه. مبین نتم اون اولا تو تست سرعت یه وقتایی آی اس پی رو افرانت میزد![]()
ببخشید شما از کجا می دونید با نزدیکترین دکل 14 کیلومتر فاصله دارید؟
چند سوال داشتم از کسانی که رایتل دارند:
1- اگه بسته نخریم میشه به صورت ازاد از اینترنت استفاده کرد و اگر میشه سرعتش چقدر هست؟
2-برای اینترنت میشه از هر گوشی استفاده کرد یا حتما باید 3g باشه؟
از روی نقشه ی رایتل و به کمک جی پی اس!
1- بدون بسته به صرفه نیست! سرعت پایه 256 کیلوبیته، اما اگر طرح 512 فعال کنی و بسته ت تموم بشه، دیگه مصرف آزادت هم 512 کیلوبیت خواهد بود.
2- حتماً باید 3G رو ساپورت کنه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)