سلام اقایون این serial number لعنتی رو هر کی داره به مان بده![]()
سلام اقایون این serial number لعنتی رو هر کی داره به مان بده![]()
ببینم این کرک دومی روی اون نسخه ای که درایو مجازی میخواد هم کار می کنه؟
سلام،من Dlc های بازی Batman رو با خود بازی خریدم ولی زمانی که می خوام اکستارتش کنم ارور CV_DLC1_Batman_Earth_1.upk می ده که فکر کنم خراب باشه و قابل تعمیر هم نیست،اگه کسی این فایل رو داره ممنون می شم برام آپلودش کنه حجمش 9 مگابایته.
دوستان ، کسی نفهمید این چی میگـه ؟ مشکل از کرکـه ؟ کدوم رو باید بریزم ؟
این کرک 50 مگی رو دانلود دارم میکنم neo-BAC_NoDVD.NeT همین خـوبـه ؟؟؟
بچه ها من تقریبا 10% بازی رو که میرم توی صحنه ای که RAS sal ghul دخترش رو گروگان میگیره و بتمن هم یک شمشیر تو دستشه، درست زمانی که نوبت بازی کردن میشه هیچ کدوم از دکمه ها به غیر از Z کار نمیکنه و بتمن هم هیچ حرکتی از خودش نشون نمیده... میخواستم ببینم این مشکل فقط مال بازی و کامپیوتر منه یا اینکه مشکل از کرکه؟؟؟!!!...
این یه باگه که خیلی ها با اون رو به رو شدن
باید تنظیمات گرافیکی رو پایین ترین کیفیت و پایین ترین رزولشن بیارید تا این مشکل حل بشه
سلام.من نسخه بلک باکس رو دارم.همون اولای بازی وقتی به مقر جوکر حمله میکنیم و جوکر ما رو دستگیر میکنه.بعدش میره مرحله زن گربه ای.بعد اینکه مرحله زن گربه ای تموم میشه دموی بتمن میاد که به دست جوکر دستگیر شده و جوکر از ساختمون پرتش میکنه پایین.وقتی میفته صفحه سیاه میشه و مینویسه برای اسکیپ کردن کات سنس ها و ... میتونید کلیک راست موس رو بزنید.بعد دیگه سیاه میشه و نمیره.هر دکمه ای میزنم نمیره چکار کنم.
محتوای مخفی: مخفی
Last edited by jtalk; 30-12-2011 at 22:13.
بله.
اصلا کرک دوم مال همون نسخه است.
آقا دمت گرم جواب داد مرسی...
چجوری میشه save کرد؟من 9% بازی کردم ، از بازی که خارج شدم دوباره که اجراش کردم هرچی بازی کرده بودم پریده بود!!چکار باید بکنم که اتومات سیو بشه یا خودم تو هر مرحله سیو کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)