تشکر که هیچ اشاره ای به سوال ما نکردین
هر 30 ثانیه افت فریم میگیره ول میکنه! آخه من 2 روز اینو تمیز بازی کردم یهو همچین شد!از سیستمم نیست، آپدیت و پچ و درایور کارت گرافیکم تست کردم، هیشکی همچین مشکلی داره؟
![]()
تشکر که هیچ اشاره ای به سوال ما نکردین
هر 30 ثانیه افت فریم میگیره ول میکنه! آخه من 2 روز اینو تمیز بازی کردم یهو همچین شد!از سیستمم نیست، آپدیت و پچ و درایور کارت گرافیکم تست کردم، هیشکی همچین مشکلی داره؟
![]()
دوستان قضیه این High Resolution Texture Pack که اومده چیه ؟
حجمش هم ظاهرا زیاده و حدود 3 و خورده ای گیگه.
خب دوستان من هم پک تکسچر رو نصب کردم.
3 تا اسکرین میذارم از تفاوت بازی قبل از نصب پک و پس از اون. (عکس های اول از سمت راست بدون نصب پک هستند و عکس های دوم پس از نصب)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلـی باحال شده بود! من که دیگه پاکش کردم این بازی رووگرنه حتما میگرفتمش!
میگم نسخه بلک باکس هیچ فرقی با نسخه اصلی نداره؟
دقیقا چیاش حذف شدن؟
بچه ها میخواستم بدونم پج آخری که برای بازی اومد مشکلات بازی مثل افت فریم حل کرده یا نه یا اصلا تاثیری داشته یا نه ؟
سلام به همگی
آقا من به یه جایی از بازی رسدم که باید یه یه گردنبندو بندازی گردنت و بعد درو بشکنی وقتی درو میشکنم بازی قفل میکنه و در همون حالت میمونه هیچ اروری هم نمیده
مشکل از چیه؟
راستی این بازی برای pc کد تقلب هم داره؟
Last edited by M A S T 3 R; 15-02-2012 at 18:20.
سلام برای مشکل صدا در نسخه ی بلک باکس که نرم افزاری جهت نصب تو پست اول گذاشتید من دانلود کردم حالا چیکار کنم ؟چیزی نصب نمیشه و یه منویی اجرا میشه که توش امکاناتی داره که من سردرنمیارم
محتویات پوشه Skyrim-BB-Fix رو در محل نصب بازی کپی کنید تا فایل ها جایگزین بشن
بعد فایل Setup.bat رو از محل نصب بازی اجرا کنید
این پچ همونی که 3گیگ حجمشه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)