چگونه مي توان نوار منو اكسس را برداريم و منوهاي پروژه خودم را بگذارم
![]()
چگونه مي توان نوار منو اكسس را برداريم و منوهاي پروژه خودم را بگذارم
![]()
با سلام
khoda2006 جان Quick Report رو از کجا گرفتی؟! خودش رو دلفی است و نیازی به کرک نداره !!!
آموزش رو هم جستجو کن و hamidehsadat جان تاپیک جدیدی با این نام ایجاد شده.
آقا دستت درد نکنه منظورم fastreport بود که اشتباه کرئم کرک هم بود.
یه مشکلی دارم (مثل همیشه) چه جوری وقتی یه فایل اکسل رو با دلفی باز میکنی اطلاعاتش رو با DBedit ویرایش کنی؟ یعنی لود که شد هر فیلدی که انتخاب کردم مثلا نام و نام خانوادگی و .. رو توی dbedit ها نشون بده و بشه ویرایش کردش؟ اصلا این کار با فایل اکسل نجام میشه یا باید اکسس باشه؟اگه با اکسس میشه چه جوری؟
در ضمن دست تک تکتون درد نکنه واقعا گل کاشتین
ممنون
خدانگهدار
با هر دوتا میتونی این کارو بکنی.
ولی مسئله اصلی اینجاست که اکسل بانک اطلاعاتی نیست و کار کردن با اون خیلی سختتر از اکسس هست.
برای اکیی بعد از طراحی دیتابیس باید به کمک ADOConnection و درایور Jet فایلتو به دلفی متصل کنی.
بعد هم به کمک ADOTable,ADODataset یا ADOQuery میتونی کاراتو بکنی و اگه از تب DataAccess یک DataSource به اونا لینک کنی ، خیلی راحت میتونی DBEdit , DBLabel و ... رو بهش لینک کنی.
موفق باشی.
سلام
اول یه AdoConnection ساختم بعد یه AdoQuery بهش متصل کرذم و و از آخر یه datasourc رو به AdoQuery وصل کردم
وقتی من dbedit رو انتخاب میکنم و datasourc اونو ست میکنم قسمت datafield پیغاممیده؟ADOQuery1 : Missing Sql Peraperty
البته فایل من اکسل هست؟
یه سوال دیگه : فایلهایی با پسوند Dbf رو چه جوری باید تو دلفی لود کرد؟
ممنون از اینکه وقت میذارین
Last edited by khoda2006; 10-11-2007 at 01:23.
ممنون از اینکه کمک کردین !!!!
مشکل بالا حل شد. ولی مشکل با فایل Dbf شروع شد
آقا ببخشید می دونم این بحث مربوط به این قسمت نمی باشد اما چون کلمه fastreport برایم غیر قابل تحمل است این سوال را می پرسم :
سوال :
آقا می شه این کامپوننت fastreport را یک جائی آپلود کنی و ما هم دانلودش کنیم ؟
من یک fastreport دانلود کردم با حجم 7.6 مگابایت اما آنقدر فایل توش وجود داره که من کم آوردم که کدام را نصب کنم .
اگر یکی از دوستان زحمت بگشه و کامپوننت fastreport را که کرک هم باشه را برای من دربه در ارسال کنه خیلی ازش ممنون می شم.
فايلهاي DBF فايلهاي بانك اطلاعاتي FoxPro هستند.
به كمك BDE توي دلفي ميتوني به اونا كاننكت بشي و ديگه نيازي هم به ADO نيست.
توي 5 پست اول اين تاپيك توضيحات درباره BDE داده شده.
سلام
مشكلي كه به چشم مياد اينه كه شما مشكل اساس با نحوه نصب كامپوننتها داريد. پيشنهاد مي كنيد اين مشكل را حل كنيد بعد سراغ گرفتن كامپوننت برويد.
اين لينك مستقيم FastReport 4.33 Enterprise :
(حجم هر فايل : 1.44 مگابايت)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by NoneForce; 17-11-2007 at 12:32.
من مشکلی با نصب کامپوننت ندارم ( این ها را از مقاله های گذاشته شده در این سایت یاد گرفتم ) .مشكلي كه به چشم مياد اينه كه شما مشكل اساس با نحوه نصب كامپوننتها داريد. پيشنهاد مي كنيد اين مشكل را حل كنيد بعد سراغ گرفتن كامپوننت برويد.
اندازه هات کمی مشکل داره .(حجم هر فايل : 1.44 مگابايت)
اندازه : 1.38 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اندازه : 559 کیلو بایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اندازه کل ( حاصل جمع اندازه هر سه فایل ): 3.32 مگابایت می باشد.
در هر حال امیدوارم که موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)