n55 به دلیل نداشتن m-sata نمیتونه هارد ssd داشته باشه.
n55 به دلیل نداشتن m-sata نمیتونه هارد ssd داشته باشه.
سلام
حرفتون اشتباهه ( و یا میشه گفت ناقصه )
تا اونجایی که میدونم هارد های SSD ی 2.5 اینچی و 1.8 اینچی داریم که به 1.8 اینچی ها mSATA میگن . ( mSATA خودش نوعی SSD هست )
2.5" :
1.8" :
ما میتونیم یه SSD 2.5 اینچی رو بخریم و به جای هاردمون رو لپ تاپ بندازیم ولی معایبی از قبیل حجم بسیار پایین تر نسبت به هارد های معمولی داره . ( این کارو با خرید هارد اکسترنال تا حدودی میشه برطرف کرد )
ولی اگر بخواییم هر جفتشو رو لپ تاپمون داشته باشیم ، باید لپ تاپمون قابلیت mSATA داشته باشه ، اون موقع یه SSD 1.8 اینچی به حجم 40 گیگ میخریم ، و OS و برنامه هامون رو روش نصب میکنیم ، برای اینکه سرعتش بالاتره ، و برای آرشیو ( فیلم و موسیقی و . . . ) از هارد معمولیمون (مثلا 750 گیگ ) استفاده میکنیم .
پس ما میتونیم رو لپ تاپ N55 SF هارد SSD نصب کنیم ، اما چون mSATA نداره و یک جا برای هارد داره ، هارد معمولیمون رو از دست میدیم .
فیلم های زیادی در این باره تو یوتیوب هست .
موفق باشید.
سلام دوست عزیز , من هم مشکل شما را دار م چطور آپدیت کردید سایت انویدا که بروی ما بسته است اگر ممکن است ممنون میشوم جواب دهید
سلام
این چیزی که واسه گرافیک نوشته یعنی چی
Nvidia GeForce GT 555M DDR3 VRAM 1024 MB UpTo 4096 MB
گرافیکش 1 یا 2 گیگه؟
کانفیگ 1تا 4گیگ داره
اهمیتی هم نداره.فوقش فرق 3-4فرمی ایجاد کنه
میشه یکم بیشتر توضیح بدید
من که نفهمیدم memory این چیه؟
یک یا دو هست؟
دوست عزیز این لپ تاپ دو نوع گرافیک داره یک سری دارای گرافیک 1 و یک نوع دیگه گرافیک 2گیگ هستش
اون چیزی که شما نوشتی یعنی 1 گیگ اصلی تا 4 هم شیر میکنه از رم.اطلاعاتی ک من دارم اگر اشتباهه دوستان توضیح بدن
چطوری تو سایت خود ایسوس فقط یک گرافیک داره اونم اینه NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مربوط به سری اولی هستش ولی بعدا با همین مدل 1 Gb هم وارد ایران شد
دوستان کسی آپدیت کارت گرافیک این مدل رو داره ؟ من داشتم گم کردم میخوام دوباره دانلود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)