تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 76 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 760

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - FIFA 12

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

نميدونم والا

ويندوزش چيه ؟

پست تكميلي مشكلات FIFA12

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پست تكميلي مشكلات FIFA12

کد:
    فكر نكنم فرقي داشته باشه
    بابا ازین ساین یوز نکن !
    ویندوزش xpsp2

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستانی که با config مشکل دارند از این کرک استفاده کنند:
    کد:
    اين كرك و بريزي ديگه Config باز ميشه ؟

بابا ازین ساین یوز نکن !
    ویندوزش xpsp2
    چي؟
    Last edited by shahin_mp3; 08-10-2011 at 23:57.

داره خودمونی میشه goodzila50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یکی به من بگه مشکل فیفای من از کجاست
    وقتی میخواد وارد بازی بشه فقط همون fifa 12 رو مینویسه و بعد چند ثانیه بدون هیچ اروری از بازی میاد بیرون

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

یه جوونمرد پیدا بشه این کرک FIFA 12-RELOADED Link Fixed رو که توی این لیـــــــنک
    کد:
    بوده رو دوباره آپلود کنه
    کرک رو توی همون پست بالایی گذاشتم که:
    کد:
    اين كرك و بريزي ديگه Config باز ميشه ؟
    باید که باز شه ولی اگر هم جواب نداد طبق همون پستی که دادم اصلا مسئله مهمی نیست وشما توی config هیچ چیزی بیشتر از اونچه من نوشتم ندارید.....

5. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

5

شما اون چند روز و كاملا بدون مشكل بازي كردين ؟

فايلاي بازيرو دستكاري نكردين ؟

چيزي نريختين ؟
    4روز بدون مشکل بازی کردم.روز 5 بدون اینکه پچی بریزم یا تنظیمات بازی رو دستکاری کنم وارد بازی شدم که

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من هم همین مشکلو دارم کارت گرافیکم Ati هست و اون آموزش ماله ati نیست با alt+ctrl+delete هم مشکلم حل نشد همه آبدیتا رو هم انجام دادم pes2012 رو آخرین گرافیکش راحت واسم باز میشه!!! لطفا یکی راهنمایی کنه
    چرا من هرچی کامنت میزارم کسی جواب نمیده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 آموزش ساخت فابل buttonData اختصاصی برای گیم پد

خوب برخی دوستان هموز هم با گیم پد آنالوگ راست و صحیح بودن جای دکمه ها در فیفا 12 مشکل دارن بنابراین این آموزش رو خدمت دوستانی که بهشون قول داده بودن قرار می دم اگر کمبود داره به بزرگواریتون ببخشید سعی کردم به زبانی ساده روند کار رو توضیح بدم

به قسمت ریجستری برید و این مسیر رو پیش برید
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM
    یک سری پوشه خواهید دید که با VID شروع میشن یکی از این پوشه ها اطلاعات گیم پدی هست که در حال حاضر به کامپیوترتون وصل کردید. (برای پیدا کردن پوشه مورد نظر ابتدا به کنترل پنل برید و از قسمت Game Controllers اسم دسته رو ببینید) حالا از پایین ترین پوشه شروع کنید بیایید بالا احتمالا دو سه تا پوشه مونده به آخری پوشه مربوط به گیم پدتون هست وقتی پیدا کردید پوشه رو روی عبارت OEMName دابل کلیک کنید یه کادر باز میشه اینجا یه اسم دلخواه برای گیم پدتون مشخص کنید حتی می تونید اسم کوچک خودتون رو بنویسید بعد اوکی کردن توی کنترل پنل هم چک کنید می بینید گیم پد شما اسمش عوض شده این رو بگم این تغییر دادن الزامی نیست اما یه محکم کاری محسوب میشه مثلا گیم پد من USB Joystick بود در ظاهر اسم آسونی هست ولی سازنده قبل از حرف U دو تا فاصله و بین دو کلمه باز هم دو تا فاصله و بعد از حرف K باز هم دو تا فاصله گذاشته که اگه این موضوع رو ندونید درواقع کارتون در ادامه با مشکل مواجه خواهد شد اسمی که گیم پدتون داره دقیقا باید با همون تعداد کاراکتر توی فایل ButtonData وارد بشه پس بهتره یه اسم عادی بدون فاصله بذارید برای گیم پد. خوب حالا فایل BottunData رو باز کنید. نیازی نیست سرگیجه بگیرید فقط یک گیم پد تعریف شده اسم گیم پدتون رو بدون اینکه فاصله اینا اضافه کنید دقیقا به جای کلمه Viera وارد کنید. حالا اگه بر فرض گیم پد شما از شانس جای دکمه هاش مطابق دسته ویرا باشه که کاملا مشکل حله همین فایل رو بدون دستکاری می تونید استفاده کنید ولی اگه اینطور نباشه این کد ها باید یه تغییرات کوچولو بکنن به طور مثال دو خط اول مربوط به مپ این هستن:
    AddMap PC_CONTROL_BUTTON02 VB_AI_B
    و
    AddMap PC_CONTROL_BUTTON02 FE_AI_CANCEL
    همونطور که می بینید به شما داره میگه دکمه 2 دسته شما در بازی کار کدوم دکمه رو انجام بده برای ویرا دکمه شماره 2 دکمه قرمز رنگ ایکس باکس که اسمش B هست رو انجام میده. اگه دکمه شماره 2 دسته شما کار پاس فرار انجام میده پس باید شما جای B تایپ کنید Y این Y همون دکمه زرد رنگ ایکس باکس هست و به جای کلمه کنسل باز هم تایپ کنید Y
    بین حرفام به این نکته هم اشاره کنم که چرا دکمه ها توی دو خط هستند خط اول کار دکمه ها در حین بازی هست خط دوم کارشون در منو ها هست مثل توی منو ها دکمه B یا همون دایره در PS کار کنسل کردن و بازگشت رو انجام میده و دکمه A یا همون ضربدر در PS کار اوکی کردن و انتخاب رو واسه همینه که اگه به دکمه های B و A رسیدید حتما باید خط اول رو اسم بنویسید و خط دوم مشخص کنید که کنسل هست یا سلکت.
    خوب تا خط شانزدم دکمه های هشتگانه تنظیم میشن با توجه به شماره دکمه ها فهمیدن شماره دکمه ها سخت نیست چون الان روی گیم پد ها شماره دکمه می نویسن حالا اگر بر فرض شما گیم پدتون جای عدد حرف یا نشانه درج کردن روی دکمه هاش می تونید به کنترل پنل برید و از قسمت Game Controllers دونه دونه دکمه ها رو فشار بدبد ببینید کدوم دکمه روشن میشه اونجا دیگه شماره درج می کنه مثلا اگه R1 رو بزنید ببینید دکمه 7 روشن میشه دیگه می فهمید شماره R1 دسته شما 7 هست.
    به خط 17 می رسیم هشت تا خط هست که با POV شروع میشن این قسمت بدون شک نیازی به دستکاری نخواهد داشت چون برای همه دسته ها یکسانه این POV ها همون جهت ها هستن یا همون دایرکت پد شما شما نیازی به تغییر اینا ندارید چون درست هستند
    بعد از این هشت خط چهار خط هست که مربوط به دکمه های 11 و 12 هستند اینها هم اصولا باید درست باشن اینا همون ثومب ها هستند یعنی دکمه ها آنالوگ یکی چپ یکی راست البته این دو تا دکمه خیلی تاثیر و کاربرد ندارن لینا اگه درست نباشن جاشون رو عوض کنید ولی بعید می دونم اشتباه باشن چون این ها هم تو دسته ها یکسان هستند تنها دکمه هایی که توی گیم پد های مختلف امکان جابجایی و تفاوت دارن کلید های هشتگامه و جهت های آنالوگ راست هستند
    بعد از اینا 8 خط مربوط به LS هست که به نظرم باز هم نیازی به تغییر ندارن بنابراین هشت خط دیگه برید پایین تا به قسمت RS برسید این 8 خط خیلی مهم هستن احتمالا نیاز به ویرایش باشه که تنها راهش چک کردن از داخل بازی هست یعنی شما میرید به داخل بازی توی ارنا در حال دویدن در یک جهت مستقیم همون جهت رو با این آنالوگ راست میگیرید اگه توپ رو درست جلوی خودش بندازه یعنی اون جهت درست تنظیم شده ولی اگه بالا رو بزنید ببینید بازیکن توپ رو به سمت راست انداخت بدونید راست باید با بالا جابجا بشه توی BottunData اینا رو روی کاغذ بنویسید و از بازی خارج بشید بعد ویرایش کنید مثلا برای من
    AddMap PC_AXIS_2_UP VB_AI_RS_LEFT
    می بینید که من دستور دادم توی خط بالا که من وقتی بالا رو میزنم جهت چپ فشار داده بشه این نشون میده انالوگ گیم پد من غلطه حالا ممکنه گیم پد شما کاملا طراحیش دقیق و درست باشه اونوقت شما اون کلمه LEFT رو باید بنویسد UP با کیم دقت و حوصله می تونید دقیقا این نگاشت های ساده رو درست برنامه ریزی کنید فقط کافیه معنی جمله های هر خط رو برای خودتون تحلیل کنید مثلا خط بالا میشه این: آگزیس 2 (منظور آنالوگ سمت راست هست) وقتی بالا رو میزنم به سمت چپ باشه
    به سادگی می تونید فایل مناسب با دسته رو ایجاد کنید با توضیحاتی که عرض کردم حالا اگه یک دسته جدید با مارک متفاوت گیر آوردید و خواستید اون رو هم بشناسونید دقیقا یک کپی پیست از کد های حال حاضر بزنید زیر همین کد ها فقط بنویسید
    AddController "Controller_026"
    دیگه بقیه کار مثل همین روال اسم اون دسته جدید رو بنویسید مپ رو هم درست مثل منوالی که عرض کردم برنامه ریزی و نگاشت کنید. اگر دسته سومی هم بخواهید بشناسونید زیر کد ها عبارت
    AddController "Controller_027"
    رو می نویسد و بقیه کار رو انجام میدید.

9. 13 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه goodzila50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کرک رو توی همون پست بالایی گذاشتم که
    دوست عزیز با اون کرک تست کردم نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز با اون کرک تست کردم نشد
    دوستان منم مشکلم مثل ایشون هست باید چیکار کنم

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

4روز بدون مشکل بازی کردم.روز 5 بدون اینکه پچی بریزم یا تنظیمات بازی رو دستکاری کنم وارد بازی شدم که
    مي خواي بازيو پاك كن دوباره بريز شايد درست شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •