تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 56 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 558

نام تاپيک: FIFA 12 - DEMO

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه چه جوری میشه فایلهای دانلود شده رو بر روی دی وی دی رایت کرد به طوریکه برا 360 قابل اجرا باشه من از طریق لین زیر دمی فیفا رو برای 360 دانلود کردم وبر روی یک دی وی دی 5 گیگ رایت کردم ولی اجرا نشد خیلی ممنون میشم کمک برسانید
    http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/demos/9333-fifa-12-xbox-360-demo-download.html

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو دان کنید
    گیم پد کره (kare) میشه
    این چیکار میکنه؟

داره خودمونی میشه kaka-23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واسه ردیف کردن گیم پد
    دیگه از بازی نمیپره بیرون

آفا این بازیکنا چرا اینقدر کندن ؟
    راهی نداره درست شه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

اورتون شریک تجاری جدید EA برای فیفا 12
    کد:

5. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

خوب مشکل دسته حل شد.

خیلی راحت میشه اینکارو از ButtonData.ini انجام شد البته این کار یک دفعه پیدا شد با آزمایش !

اول که این فایل رو باز کنیم می بینیم که نام چندین گیم پد گذاشته شده در لیست ساپورت. خوب ما هم اسم دستمون رو داخل اونجا قرار میدیم!!!

من مال خودم رو که اسمش USB Network Joystick هست رو قرار دادم.دیگه نمی دونم دسته شما چیه.بهتره از روشی که یکی از دوستان گذاشته بود و من هم میزارم برین تا نام دسته شما در محیط ویندوز عوض بشه.

اول regedit رو در run تایپ کنید تا وارد ریجستری بشید!!!
    بعد مسیر زیر رو دنبال کنید.
    کد:

تو هر یکی از فولدر ها که دورشون مستطیل قرمز کشیدم یک گزینه هست به نام OEMName که در عکس هم دیده میشه.
    هر کدوم از این فولدر ها که OEMName شون اسم دسته شما رو داشت, اسم زیر رو جایگزین میکنید.
    کد:
    حالا بازی فکر میکنه که شما دسته لاجیتک رو دارین!!!
    دوم وارد تنظیمات اصلی بشین و دسته ی لاجیتکی که دکمه هاش شماره هست رو انتخاب کنید و بعداعمال تغییرات کنید

اگه یکم توجه در فایل ButtonData.ini کنید میبینید که در پایین تر جایگزین شماره هارو با دسته های xbox زده. حالا این مهمه که شماره های دستتون به چه صورت هست.از جمله تریگر ها (R1 R2 و L1 L2 ) دکمه های استارت و سلکت.

اگه بخوایم دسته های xbox رو PS مغایر بدیم این شکلی میشه:

مربع = X دایره= B ضربدر= A مثلث=Y
    RB=R1 LB=L1 RT=R2 LT=L2

برای دسته من ==>شماره 1 =Y شماره 2 =B شماره 3= A شماره 4 = X
    RB=8 LB=7 RT=6 LT=5 هستند.
    اگه توعکس دسته لاجیتک تو تنظیمات نگاه کنید شماره های دسته فرق میکنه برای همین وقتی وارد بازی میشین B به جای A کار میکنه چون گفتم جابهجاست!

سوم: حالا این فایل ButtonData.ini منو دانلود کنید و در sسه پوشه Game و Fifasetup و FIFA 12 در My ducuments
    جایگزین کنید. الن خودتون می تونید با توجه به شماره دسته ی خودتون اونو ویرایش کنید.

این فایل برای دسته خودم هست که دکمه هاشو براتون گفتم. اگه جابه جا بود خودتون باید درست کنید.

توجه:
    برای ذخیره کردن فایل حتما یک بک آپ بگیرید. بعدش به صورت مستقیم ذخیره نمیشه و از شما آدرس میخواد.یه جا دیگه سیو کنید و بعد جایگزین کنید.

در عکس شماره یک اسم دسته خودم هست که اضافه کردم
    شماره دو همونجاییه که برای دکمه ها باید جایگزین کنید که با کمی دقت می فهمید فقط شماره ها رو باید عوض کنید.
    +
    +
    چهارم:حالا وارد بازی بشین و برای این گفتم اسم دسته رو عوض کنید تا دیگه نام دکمه های xbox رو نده! دقیقا دکمه های نشون داده شده مثل مال شما میشند!به صورت عددی!ولی اگه جای دکمه ها رو در تنظیمات داخل بازی عوض کنید شاید بگه با شماره 2 انتخاب کنید و 3 کار میکنه و فقط به خاطر تغییر داخل بازی اشتباه ظاهری میکنه بازی!
    فقط باید هر دفعه نوع جایگیری دکمه ها و وظیفه ها در دسته رو در اول بازی که میاد باید اعمال کنید.

اینم فایل ButtonData.ini من: حجم 6 کیلوبایت

کد:

کپی برداری فقط با منبع یعنی forum.p30world.com و نام کاربریم don mohsen مانعی ندارد!
    دوستان من نرم افزار گیم پد نصب کردم مشکل بیرون امدن از بازی حل شد ولی هرچی تغییرات تو button setup انجام میدم بازی کلید ها عوض نمیشه؟

7. این کاربر از mj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

از دوستان کسی تاحالا tactical defending رو قشنگ یاد گرفته ؟ جوری که بشه تو Legendary بازی کرد .

داره خودمونی میشه kaka-23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از دوستان کسی تاحالا tactical defending رو قشنگ یاد گرفته ؟ جوری که بشه تو Legendary بازی کرد .
    فک نکنم
    آقا یه ذره با این تنظیمات که تو قسمت controler هست ور برین مشکل پاس کندش حل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه don mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض

دوستان من نرم افزار گیم پد نصب کردم مشکل بیرون امدن از بازی حل شد ولی هرچی تغییرات تو button setup انجام میدم بازی کلید ها عوض نمیشه؟
    این روش نیاز به نرم افزاری ندارد! خیلی ساده و از ریجستری و ButtonData.ini درست میشه!!

برای اعمال تغییرات ButtonData.ini یک مسیر دیگه می خواد و مستقیم ادیت نمیشه. شما باید یه جا دیگه سیو کنی و

بعد تو سه محیطی که گفتم کپی و جایگزین کنید!

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

این روش نیاز به نرم افزاری ندارد! خیلی ساده و از ریجستری و ButtonData.ini درست میشه!!

برای اعمال تغییرات ButtonData.ini یک مسیر دیگه می خواد و مستقیم ادیت نمیشه. شما باید یه جا دیگه سیو کنی و

بعد تو سه محیطی که گفتم کپی و جایگزین کنید!
    مرسی دوست عزیز درست شد فقط تنظیمات مشکل دارم تو کدوم button data تغییر بدم اعمال شه آخه همشو تغییر میدم نمیشه؟ لطف میکنی از واسه خودت تغییر بدی واسم بزاری؟
    واسه خودم 1=A
    B=2
    X=3
    Y=4

12. این کاربر از mj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

فکر کنم یکی از چیزایی که باعث شده دویدن بازیکنا تو فیفا 12 یه جوری به نظر بیاد، این تنظیم Analog Sprint ه. تو فیفا 11 بازیکن بسته به میزان گرفتن جهت، با سرعتهای متفاوت می دوید، در واقع موقع حرکت کردن، سرعتش از 0 شروع می شد و به ماکزیمم می رسید. تو فیفا 12 این گزینه به طور پیش فرض خاموشه و بازیکن 2 حالت داره: ایستا یا دویدن. من این رو روشن کردم، بازی بیشتر به دلم نشست.
    روشن کردن این گزینه حالا یکم اوضاع رو بهتر میکنه اما همچنان من مشکل دارم با این بازی

سرعت کم بازی

سرعت کم پاس ها . انگار پاس ها روی منوال هست

نوع دویدن که شده مثل پی ای اس

من که خوشم نیومد از این دمو

فیفا 11 برام بهتره

تنها برتریه این بازی برا من همین تکنیک هاش هست که همونارو فقط تمرین میکنم

وگرنه 1 دست که آنلاین فیفا 11 میزنم خیلی بهم میچسبه بعد از 9 ماه بازی کردنش تا این دمو که 2 روزه اومده

پیر میشی تا میرسی دم دروازه حریف

انگار سرعت دویدن همه بازیکن ها اندازه هم هستش و هیچ کس نسبت به بقیه برتری نداره

14. 2 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •