خواهشمندم یکی جواب مارا بدهد ......!
خواهشمندم یکی جواب مارا بدهد ......!
سلام
1- قیمت با توجه به کانفیگ های مختلف متفاوت هست
اگر منظورتون cor i5 هست قیمتش حدود 1100 الی 1250 با توجه به شرکت ارائه دهنده و گارانتی و ... متغیره
2- سطح مانیتور 4530 مات که میشه در نور خورشید هم استفاده کرد ولی 5755جی دارای سطح براقه که هنگام استفاده در نور افتاب بعلت رفلکس نور دید کم میشه
برای مقایسه بهتر و دقیق تر این دو لپ تاپ (منظورم hp & acer5755g) به لینک زیر مراجعه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
نظر شخصی:
من خودم کانفیگ cor i7 ram 8gb vga 2048mb hdd 1000gb رو دارم که 1460 در اسفند 90خریدم. همان زمان لپ تاپ ایسوس و دل با این مشخصات و حتی با هارد کمتر حدود1700 الی 1800 قیمتشون بود.
نسبت به لپ تاپ های از مدل های مختلف با این کانفیگ مشابه تقریبا 300 تومان ارزانتره منظورم مدل های xps dell , asus n43sl , ...
اچ پی نسبت به گارانتی معتبر نداشتن و داغ کردن سیستم از دوستانم مواردی رو شنیدم
هرچند من اچ پی مدل 6190 رو رقیب این میدونم
نه 4530 یا حتی دل 5110
تا الان هیچ نرم افزار و بازی و ... نریختم که کم بیاره
بزرگترین مزیتش کارت گرافیک 2048 مگابایت که داره
برای قیمت روزش هم می توانی به لینک زیر مراجعه کنی:
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونه راهنمای خوبی برای انتخابت باشه
Last edited by aliasadi8; 26-06-2012 at 21:08.
سلام
چطور ميشه از داخل ويندوز 7 قابليت سندي بريج رو غير فعال و يا فعال كرد ؟ ( واسه 5755G )
ممكنه اين قابليت باعث كند شدن CPU بشه ؟
ممنون
سلام دوستان من ویندوزم رو عوض کردم و یه سون 64 بیت نصب کردم ولی دوتا از سخت افزارش نصب نمی شه نمی دونم چی هست.
تو دیوایس منیجر اسمشون اینه:
Base System Device
دوتا هستند. با کدوم درایور می شه نصبشون کرد اصلا چی هستند؟
با سپاس
سلام
یعنی چی ؟ سندی بریج معماری هست که تو CPU ها استفاده شده ، اونهارو نمیشه غیر فعال کرد !!!
این CPU ها سرعتشون بالاتر هست .
موفق باشید.
سلام رفیق
شما درایور "رم ریدر " رو نصب کن ، درست میشه .
موفق باشید .
قابلیت سندی بریج باعث افزایش استفاده از باتری و استفاده بهینه از سی پی یو هست.
در حقیقت زمانی که سی پی یو نیاز به پرداش بالا نداره نیاز به استفاده از حداکثر قدرت نیست زیرا باتری زود شارژش خالی میشه ولی با این قابلیت زمانی که به حداکثر قدرت نیازه با detect کردن به قدرت پردازش مورد نظر میرسه.
البته میشه بطور دستی قدرت استفاده از لپ تاپ رو بصورت درصدی کاهش داد
برای این منظور به ادرس زیر رفته در ویندوز سون:
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings
و روی گزینه changr advance power setting را زده و از صفحه باز شده گزینه processor power managment را زده و گزینه maximum process state رو زده و درصد دلخواه رو میزنی
کاربردها:
اگر سیستم شما خیلی بالاست و موقع استفاده در هنگام بازی داغ میکنه بعلت افزایش دمای سی پی یو میتونی با کاهش درصد ماکزیمم باعث عدم افزایش دما بشی( بین 35-45 درصد) که باعث کاهش دما حدود 15-20 درجه سانتی گراد میشه
من بتلفیلد 3 و بازی های جدید رو با سی پی یو 35 درصد هم با تنظیمات بالا بازی کردم
پس نیاز نیست حداکثر قدرت سی پی یو همیشه مورد استفاده قرار بگیره
البته زمانی که در بیرون هستید و بریا افزایش طول استفاده از باتری و زمان استفاده میتوان درصد را کم کرد و زمان زیادی با لپ تاپ کار کرد.
موفق باشید
سلام مستر جان
انگار یه مشکلی داره، نصب نمی شه.
در نهایت این پیغام رو می ده:
ممنون از راهنمايي شما دوستان عزيز
تو قسمت processor power managment دوتا گزينه ديگه هم هست ، يكي minimum processor state و ديگري System Cooling Policy ، بنظر شما
اين دو مورد رو هم بايد تنظيم كنم ؟ مرسي
از اسمشون مشخصه
اولی حداقل و مینیمم استفاده از سی پی رو نشون میده که میتونید ببرید بالا که البته نیاز نیست از سی پی یوتون کار بکشید برای هر کاری جزئی
و دومی سیستم خنک کننده رو نشون میده
در گزینه تنظیمات سیستم خنک کننده سی پی یو بطور پیش فرض در هنگام اتصال به برق، فن روشن است ولی درحالت استفاده از باتری خاموش که خودتون با توجه به نیازتون میتونید تغییر بدهید.
Last edited by aliasadi8; 26-06-2012 at 21:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)