آدم بسیار بی ادپ و بی نزاکتی هستی پسر جان.خواب دیدی حیر باشه سرویس 512 نامحدود 20 تومن اونوقت مثلا 20 گیگ ترافیک رو باید بدن زیر 4000 تومان چون با نامحدود حدودا 120 گیگ دانلود داری در ماه پس 20 گیگش باید بشه زیر 4000 تا منطقی باشه . ( خنده داره هیچ شرکتی حاضر نمیشه با این وضع کار کنه وقتی که آقایون زیر ساخت قیمتهاشون رو پائین نمیارن )
یه راهمائی هم بکن این اطلاعات دقیق رو از کجا بدست آوردی یه سری تخیلیات توی ذهنت هست داری اونها رو به زبون میاری یا واقعا بهت این اطلاعات رو دادن .
شما که داری به اونهائیکه سرویس حجمی دارن میتوپی برای منی که سرویس 2 مگ دارم تعیین تکلیف میکنی که برم ماهی 200 هزار هزینه اینترنت نامحدود کنم اصلا شما چه کاره حسنی که تعیین تکلیف میکنی عوض اینکه بری یقه ISP رو بگیری داری یقه بقیه یوزرها رو میگیری. ( یاد این مثل اقتادم " دیگی که برای من نجوشه سر سگ توش بجوشه" ) .
بابا خیلی باجالی از اون 20:30 اطلاعاتی که این بازی رو برای مقاصد سیاسیش راه انداخت تا اونهائیکه مثل ... افتادن دنبالش همچین تر بزنین به این اینترنت درب و داغون ما که بگیم صد رحمت به این سرویس در پیت .
خوش باشید از انیشتن یه جمله نقل میکنن :
دو چیز در دنیا نهایت نداره 1 - هستی 2 - جماقت بشر در اولیش شک دارم ولی درباره دومیش مطمئنم
اینجا فضای مجازی هست وگرنه در دنیای واقعی هرکی روبه روم اینجوری باهام حرف بزنه (در صورتی که من احترامشو نگه داشتم) 2 تا میخوابونم دم گوشش تا عمر داره یادش نره.
اما جواب حرفت:
میشه برای جلب نظر کسانی که سرعت بالا لازم دارن مثلا یه سرویس بذارن با سرعت 4 یا 5 مگ و محدودیت مثلا 20 یا 30 گیگ در ماه. با هر گیگ اضافه 2 یا 3هزار تومان! االبته اینو همینجوری مثال زدم.
در ضمن شما فرموندین حرف هایی که در تخیلات ذهنی بنده میگدره!!! میشه بگید کدوم یک از حرف های من تخیلی بوده تا در موردش مردونه قانعتون کنم؟ در کمال احترام مثل 2 تا مرد میخوام باهاتون حرف بزنم نه مثل بچه های دبستان کل کل و فحش بازی و...