تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 32 از 103 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خواب دیدی حیر باشه سرویس 512 نامحدود 20 تومن اونوقت مثلا 20 گیگ ترافیک رو باید بدن زیر 4000 تومان چون با نامحدود حدودا 120 گیگ دانلود داری در ماه پس 20 گیگش باید بشه زیر 4000 تا منطقی باشه . ( خنده داره هیچ شرکتی حاضر نمیشه با این وضع کار کنه وقتی که آقایون زیر ساخت قیمتهاشون رو پائین نمیارن )
    یه راهمائی هم بکن این اطلاعات دقیق رو از کجا بدست آوردی یه سری تخیلیات توی ذهنت هست داری اونها رو به زبون میاری یا واقعا بهت این اطلاعات رو دادن .
    شما که داری به اونهائیکه سرویس حجمی دارن میتوپی برای منی که سرویس 2 مگ دارم تعیین تکلیف میکنی که برم ماهی 200 هزار هزینه اینترنت نامحدود کنم اصلا شما چه کاره حسنی که تعیین تکلیف میکنی عوض اینکه بری یقه ISP رو بگیری داری یقه بقیه یوزرها رو میگیری. ( یاد این مثل اقتادم " دیگی که برای من نجوشه سر سگ توش بجوشه" ) .
    بابا خیلی باجالی از اون 20:30 اطلاعاتی که این بازی رو برای مقاصد سیاسیش راه انداخت تا اونهائیکه مثل ... افتادن دنبالش همچین تر بزنین به این اینترنت درب و داغون ما که بگیم صد رحمت به این سرویس در پیت .
    خوش باشید از انیشتن یه جمله نقل میکنن :
    دو چیز در دنیا نهایت نداره 1 - هستی 2 - جماقت بشر در اولیش شک دارم ولی درباره دومیش مطمئنم
    آدم بسیار بی ادپ و بی نزاکتی هستی پسر جان.
    اینجا فضای مجازی هست وگرنه در دنیای واقعی هرکی روبه روم اینجوری باهام حرف بزنه (در صورتی که من احترامشو نگه داشتم) 2 تا میخوابونم دم گوشش تا عمر داره یادش نره.
    اما جواب حرفت:
    میشه برای جلب نظر کسانی که سرعت بالا لازم دارن مثلا یه سرویس بذارن با سرعت 4 یا 5 مگ و محدودیت مثلا 20 یا 30 گیگ در ماه. با هر گیگ اضافه 2 یا 3هزار تومان! االبته اینو همینجوری مثال زدم.
    در ضمن شما فرموندین حرف هایی که در تخیلات ذهنی بنده میگدره!!! میشه بگید کدوم یک از حرف های من تخیلی بوده تا در موردش مردونه قانعتون کنم؟ در کمال احترام مثل 2 تا مرد میخوام باهاتون حرف بزنم نه مثل بچه های دبستان کل کل و فحش بازی و...

2. 3 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

آقااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا
    اینترنت شیلنگ آب نیست که ول کنی تو باغچه هر جا خاکش نرمتر و پست تر بود آب بیشتر بخوره که!
    شبکه لایه بندی داره! پروتکل داره! پورت داره! هزار و یک پلیسی میشه روش اجرا کرد.
    هویجوری نیست که نسبت 1 به 10 بدن اونی که زودتر دانلود رو زد خط پر بشه بقیه نتونن کار کنن!
    ای بابا! نوب بازی در نیارید جان بچتون!
    جنااااااااااااااااااااااا اااااااااب
    چیزی به نام اولویت مکانی شنیدی تا حالا!!!!
    یه نگاه به داخل مودم ADSL بنداز! میبینی که کیفیت سیگنال دریافتی از مرکز مخابراتی رو نوشته! هر چه فاصله بیشتر باشه این کیفیت میاد پایین و کسی که کیفیت سیگنال بالاتری داره اولویت بیشتری در مصرف پهنای باند خواهد داشت!

درضمن لازم نیست توضیح بدید که شبکه از چه چیز هایی تشکیل شده، خودم 3 ساله دانشجوی IT هستم و خوب به این چیزا آشنایی دارم!

4. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تا این تفرقه ها بین مردم هست و همه یک هدف مشخص نداریم نون اون بالایی ها تو روغنه ! کارشون درسته مردمو با این چرت و پرتا میندازن جون هم خودشون حالشو میبرن !!

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

درضمن لازم نیست توضیح بدید که شبکه از چه چیز هایی تشکیل شده، خودم 3 ساله دانشجوی IT هستم و خوب به این چیزا آشنایی دارم!
    ما نيز سيسكو داريم :دي

امروز زنگ زدم شاتل ، در مورد سرعتها پرسيدم در جواب اينو بهم گقتن :
    سرعت ها به صورت واقعي ارائه ميشه

نظر من : اينطوري حداقل براي كساني مثل من كه نامحدود دارن خيلي بهتره ، براي بار 1000 ام ميگم ، من ماهيانه دارم 93 تومن ميدم ، 512 نامحدود دارم ،‌512 نامحدود سرعت 60 بايد داشته باشه كه با سرعت تشويقي ، سرعتم 80 ، 90 هست
    اگه سرعت واقعي بشه ، من با 73 تومن ، سرعت 200 به بالا دارم !

در مورد ضريب اشتراك پرسيدم ، گفتن اين ضريب براي كاربراني هست كه قوانينشون ، fair نميدونم چي چي ، رو نقض ميكنن ، اينها 1 به 10 ميشن !

7. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوست عزیز reza_p همونطور که بر نظر خودتون محق هستین و از اون دفاع میکنید برای نظر دیگران هم ارزش قائل بشید و از بی احترامی به "مخالفین نظر خودتون" پرهیز کنید.
    آمار این نظرسنجی در بالای همین صفحه بهترین گواه هست.

موفق باشید
    من هم معتقدم که reza_p درست میگه و این نظرسنجی هم پشیزی ارزش نداره چون ثابت شده که ملت ایران همه کارهاشون رو بدون فکر انجام میدن در این مورد هم زیاد توضیح دادم ولی "نرود میخ آهنین در سنگ"

9. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

چرا دوستان هنوز به جر و بحث ادامه ميدين ، يكم صبر كنين تا ببينيم نتيجه اين خبر چيه چون اونطور كه اين خبر ميگه شنبه صبح بايد شاهد باشيم كه مثلا داتك 128 نامحدود 30 تومنيشو بده 10 تومن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعدش می‌تونيم در تاپيكی كه به احتمال زياد با عنوان "از نتايج قانون نامحدودی اينترنت راضی هستين يا نه؟" خواهد بود به بحث بپردازيم.

11. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جنااااااااااااااااااااااا اااااااااب
    چیزی به نام اولویت مکانی شنیدی تا حالا!!!!
    یه نگاه به داخل مودم ADSL بنداز! میبینی که کیفیت سیگنال دریافتی از مرکز مخابراتی رو نوشته! هر چه فاصله بیشتر باشه این کیفیت میاد پایین و کسی که کیفیت سیگنال بالاتری داره اولویت بیشتری در مصرف پهنای باند خواهد داشت!

این اولویت خدادادیه ؟

واقعا ؟ IT ? پس بحثی نداریم , شما درست میگی

13. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم معتقدم که reza_p درست میگه و این نظرسنجی هم پشیزی ارزش نداره چون ثابت شده که ملت ایران همه کارهاشون رو بدون فکر انجام میدن در این مورد هم زیاد توضیح دادم ولی "نرود میخ آهنین در سنگ"

شاید درست بگه! شاید هم نه! ولی این راه ابراز عقیده نیست!
    "ملت ایران" ؟؟ کارهاشون رو بدون فکر انجام میدن؟! معذرت میخوام شما جزو کدوم ملتین احیانا" ؟ یا شما جزو خواص هستین که میخوان میخ آهنی رو بزور فرو کنن تو سر سنگی "ملت ایران"!؟
    بیا پائین یکم از دید ما سطحی اندیشان بی خرد به قضیه نگاه کن...
    من بابت سرویس 256 محدود پول میدم , سرعتم حدود 1 مگابیت هست در طول روز , که اگر سرعت واقعیم هم باشه یعنی همون حدود 30 کیلوبایت در ثانیه برام کاملا خوب هست.
    کارم با اینترنت وبگردی و بازی آنلاین هست
    حجمم رو تا حالا نشده تموم کنم و برم حجم دوباره بخرم
    ولی
    شب مثلا میخوام برم رو یه سرور خارجی بازی کنم! ساعت 1 شب باید کامپیوتر رو ببوسم و بزارم کنار چون پینگم به شدت میره بالا و عملا نمیتونم بازی کنم , میدونی چرا ؟ حتما میدونی ! چون اون ساعت دانلود مجانی میشه و پهنای باند سرویس دهنده پر میشه و من که انتظار دارم به من هم به اندازه بقیه کاربرا اهمیت داده بشه سرخورده میشم.
    واسه من که احتیاجی به سرعت زیاد ندارم و در عوض پینگ و لتنسی مهمه بهترین راه حل اینه که اون بازه زمانی 1 شب تا 6-7 صبح دانلود کمتری صورت بگیره , با اینترنت نامحدود و واقعی شدن سرعتها دیگه 24 ساعت شبانه روز میشه دانلود مجانی , دیگه فشاری روی اون ساعتها نیست دیگه ساعت پیک شبکه 1 شب تا 6-7 صبح نیست , این 5-6 ساعت پخش میشه رو کل روز و شب و لتنسی میاد پائین که خواسته من و خیلیهای دیگه ست.
    همونطور که شما غصه خودت رو میخوری که میخوای همه چیز برات پرفکت باشه من هم سنگ خودم رو به سینه میزنم!
    این به نظر شما اشکالی داره ؟ آیا این دلیل میشه که کسی من و امثال من رو احمق و سنگ سرخطاب کنه ؟
    Last edited by minime; 01-09-2011 at 02:58.

15. 7 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

منم موافقم اگر نا محدود بکنن قطعا سرعت و پینگ پیادار میمونه و هرکسی سرعت واقعی داره نه اینکه من برای 512 ماهی 45 تومن میدم برای 60 کیلو ولی طرف ماهی 20 تومن میده برای 128 که 240 کیلو سرعت داشته باشه

17. 2 کاربر از B.J.U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nitro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اصلا قابل هضم نیست واسم این قضیه
    نمیفهمم این کار کجاس در راستای کمک به حقوق مشتریه؟
    یعنی واقعا سرعت ها اینقدر کاهش پیدا میکنه ؟ یا فقط یه فرضیست؟
    منطق ماجرا که اینو میگه اما در عمل چطور میشه الله اعلم

19. این کاربر از nitro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •