سلام. نشد چون فکر کنم تو تنظیمات وی پی ان گوشی باید کارایی انجام داد. بلوتوثش چی؟ نمیتونه انتقال فایل انجام بده!
سلام. نشد چون فکر کنم تو تنظیمات وی پی ان گوشی باید کارایی انجام داد. بلوتوثش چی؟ نمیتونه انتقال فایل انجام بده!
نه وای فای نه بلوتوس مشکلی نداره
کافیه از رو گالری رو دکمه share بزنی و خودش بلوتوس رو روشن می کنه و میفرسته
برای گرفتن بلوتوس حتما باید ویزیبل کنی گوشی رو علاوه بر روشن کردن بلوتوس
برای وای فای هم چون تنظیمات مودم دانشگاه شما روی وی پی اون بسته شده نمیتونید با هیچ گوشی به اون وصل بشید
چون برای استفاده از وی پی گوشی اول باید به اینترنت وصل باشی
بهتره تو جایی که وایرلس معمولی داره امتحانش کنی اگه اونجا هم نتونستی وصل بشی بعدش پیگیر باش
پ.ن: تو تنظیمات مودم اگه پسورد نداشته باشه که فقط روشن کردن وایرلس کافیه ، اگه پسورد داشته باشه خود گوشی ازتون درخواست پسورد می کنه ، بازم می گم بعضی از مودم ها رو به صورت وی پی اون تنظیم می کنند (چراشو نمیدونم) که فقط با کانکشن وی پی اون میشه ازش استفاده کرد که فقط میشه با کامپیوتر ازش استفاده کرد.
ترنسند 16 گیگ کلاس 4 گرفتم 25 تومن هنگ نمیکنه اصلا
8 گیگ کلاس 4 ترنسند هم گرفتم 12 تومن ، اونم هنگ نمیکنه
کلاس 4 کافیه ، نیازی به کلاس بالاتر نیست ، به نظرم برای موبایل حجم بالاتر باشه بهتره تا کلاس ، آدم مجبور نشه چیزیو پاک کنه ، یه بار میریزی تموم میشه میره .
يك سئوال ؟
دوستان آيا راهي پيدا كرده اند كه برنامه هاي نصب شده روي واكمن را بتوانند روي مموري كارت منتقل نمايند
نرم افزار App_2_SD_Pro هستش
اما من خودم تست نکردم
نیازی به نرم افزار نیست
کافیه بری تو تنظیمات و بعدش تو اپلیکیشن و بعدش هم تو مدیریت برنامه ها یا manage application
حالا رو هر برنامه ای لمس کنی اگه قابلیت انتقال به مموری استیک رو داشته باشه دکمه ی انتقال فعاله
اون برنامه ای رو هم که دوستمون ذکر کرد همین کار رو می کنه فقط موقع نصب هر برنامه ای اگه قابلیت انتقال داشته باشه خودش علام می کنه!
پ.ن: بعضی از برنامه ها ممکنه مشکل پیدا کنن مثلا من وقتی فایرفاکس رو منتقل کردم اداونز هاش دیگه اجرا نشدن.
قبلا اينكار رو كردم .
متاسفانه هيچكدام از ٣٠ برنامه نصب شده روي مموري قابل انتقال به مموري كارت نيستند
یه سوال جدید
دوستان شما اگه صدای زنگ گوشیتونو کم کنید یعنی بزاریدش رو ویبره
اگه اسمس بیاد گوشی ویبره داره یا نه؟
بله داره عزیز
مال من نداره
هرکاری کردم نتونستم درستش کنم
لطفا بهم میگید که چیکارکنم درست بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)