Deluxe Edition رو بگیر
Deluxe Edition رو بگیر
واقعا نمیدونم این چه جور سیستم save و load یه که گذاشتن واسه یه بازی اوپن ورد. یکی میتونه توضیح بده دقیقا چه جوریه ؟
فرض کنید من میرم تو بازی ، فقط دوست دارم چرخ بزنم ، شکار کنم و گل بردارم و ... بعدش سیو کنم بیام بیرون.
manual save که نمیذاره بکنم ، میگه ماموریت داری ...
یعنی این بازی اینقدر سیوش سخته؟
ماموریت رو تموم کن تا بتونی با F9 سیو کنی.
دوست عزیز این بازی ۲ مدل سیو داره + چک پوینت
چک پوینت :اگر مردید از آخرین جایی که چک پوینت داده لود میشه
اوتو سیو:بعد اتمام ماموریت خودش اوتو سیو انجام میده
سیو از داخل منو یا(F9):که با زدنش بازی درجا سیو میشه،اگر هم سیو نشد در حال انجام ماموریت هستید که سیو نمیشه
در مورد لود هم بگم،هر موقع میخواید دفعه بد بازی رو ادامه بدید از داخل خونه امن نزدیک به آخرین سیوی که انجام دادید لود میشه.
Last edited by nois3; 09-12-2012 at 12:13.
خب چه اجباری که وسط ماموریت چرخ بزنی و شکار کنی و گل بچینی ؟ماموریت رو تموم کن بعد اون کارایی که گفتی رو انجام بده . درسته سیستم سیو بازی ناجوره ولی میشه باهاش کنار اومد . شما هر زمان غیر از زمانی که یه ماموریت رو برای انجام انتخاب کردی میتونی سیو کنی .
نمیشه کاری کرد این قابلیت تگ شدن دشمنا غیر فعال بشه که از پشت در و دیوار دیده نشن؟
از غریزه هیتمن می نالیدیم بدترش سرمون اومد![]()
یه گزینه هست فکر کنم تو Game Play هست، که میگه وقتی موس رو نگه داشتی رو دشمن (ایم کردن) تگش میکنه خود به خود. اون رو برداری، دشمنات فقط با دوربین تگ میشن.
این بازی چیز های ریز نداره که از زیره دستم ادم در بره؟
ترفندی چیزی![]()
۲-۳تا از یارم رو سوار ماشین کردم دارم میرم به کمپ دشمن حمله کنم.
نمیدونم اسم اینو میشه گذاشت ترفند؟!!
![]()
این که اوت پست ها کپچر میشن و گشتی های شما میچرخن خیلی خیلی بهتره، تو 2 هر دقیقه یه اوت پست با آدمای جدید پر میشد :| خیلی اذیت میکرد.
عجب چيزي با حاليه
من اين قابليت رو نمي دونستم چه جوري استفاده مي كني؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)