من هم الان حدود 1 ماه می شه این گوشی رو خریدم ( کمتر از 1 ماهه ! )
ولی خدا رو شکر هیچ مشکلی ندارم ....
همه چیز ردیفه !
خیلی هم گوشی توپیه ! به همه پیشنهاد می کنم بخرین !![]()
من هم الان حدود 1 ماه می شه این گوشی رو خریدم ( کمتر از 1 ماهه ! )
ولی خدا رو شکر هیچ مشکلی ندارم ....
همه چیز ردیفه !
خیلی هم گوشی توپیه ! به همه پیشنهاد می کنم بخرین !![]()
دوستان الان مینی وضعش خرابه نه؟؟؟؟
نباید بخریم؟؟!!؟
دوستان الان مینی وضعش خرابه نه؟؟؟؟
نباید بخریم؟؟!!؟
آره دوست خوبم . فعلا وضعش خیلی خرابه . اصلا فعلا نخر . البته نه اینکه اگه بخری صد در صد مشکل دار میشه ولی احتمالش زیاده .
اول تو فروم های خاجی بحث شه بود الان تو فروم موبایلستان هم چند صفحه آخرشو بخونی میبینی خیلیها مشکل دارن ،
(حتما یه سر به اونجا بزن )
اگه برات صفحه کلید مینی پرو مهم نیست برو live with walkman بخر . اگه هست (مثله خودم) صبر کن تا سریهای جدیدتر وارد بشن و سونی اریکسون یه فکری برا مشکلات این گوشی بکنه .
بابا انقدر بد تعریف نکنین ونجوریم که شما میگی نیست!
چرا می خواین اسم گوشیرو خراب کنین تو ایران یه نفر هنوز این مشکلو نداره چه بسا همش دروغه مگه اینچیزایی هم نشان داده شد مدرکه رسمیه اصلا اینجا تاپیک رفع مشکل هست نه تاپیک هر حرفی
در عمرم هیچ گوشی خوب و خوش دست همانند این گوشی من یکی ندیدم
3 تا از آشناهای من مینی پرو دارن ، واللا این مشکلا رو ندیدن... میشه یه سری لینک (ترجیحا از XDA ) بزارین؟؟؟
ممنون![]()
چرا می خواین اسم گوشیرو خراب کنین تو ایران یه نفر هنوز این مشکلو نداره چه بسا همش دروغه مگه اینچیزایی هم نشان داده شد مدرکه رسمیه اصلا اینجا تاپیک رفع مشکل هست نه تاپیک هر حرفی
در عمرم هیچ گوشی خوب و خوش دست همانند این گوشی من یکی ندیدم
دوست محترم یه طوری حرف میزنی انگار نمایندگی سامسونگ یا htc ماله منه بعد من از بد گفتن از این گوشی نفع میبرم.
من خودم هیچ مشکلی تو خرید گوشی تا 550 ندارم ولی عاشق اینگوشی ام و چون میخوام بخرمش منتطرم ببینم سونی بالاخره میخواد چیکار کنه .
اگه هم این چیزا رو میگم برا اینه که بچه ها ضرر نکنن . اینجاکه مثه ، مثلا هند نمایندگی رسمی وجود نداره که گوشیتو تعمیر یا تعویض کنن .
بعدم من چندین بار گفتم که همه مینی پروها این مشکلو نداشتن ولی اونایی که داشتن کم نبودن .
در ضمن مشکل گرم شدن گوشی و خود به خود کار کردن دکمه های لمسی برا بعضیا با کالیبره حل شده، الان مشکل جدیتر این گوشی electrostatic noise این گوشی هست که نه با آپدیت و کالیبره حل شده نه سونی تونسته کاری براش انجام بده .
در ضمن 2 صفحه قبل دوستمون microsystem دقیقا اون مشکل گرم شدن داشتن و دوست خودم هم داره .
روندش هم این طوری هم بود که dead space رو حدود نیم ساعت بازی کردیم بعد گوشی یه کمی داغ شد بعد از بازی اومدیم بیرون و بلافاصله حدود 15 دقیقه با gprs رفتیم توی نت یه دفعه گوشی از نت پرید بیرون و دکمه back خود به خود کار میکرد و نمیداشت تو هیچ برنامه ای بریم تا کلا باتری گوشی رو خارج کردیم و بعد 5 دقیقه روشنش کردیم .
3 بار دیگه هم ای کارو کردیم که 2 بار دیگه این مشکل پیش اومد 1 بارشم هم هر کاری کردیم گوشیش کم نیاورد .
لطف برنگردین و بگین گوشی من اینطوری نیست خودم میدونم .
فروشنده همون مغازه ای که ازش این گوشی رو خریدیم خودش mini pro داشت و چون باهش دوستم تو مغازش ما با گوشیش 45 دقیقه از gprs استفاده کردیم که داغ شد ولی مشکلی به هم نزد.
3 تا از آشناهای من مینی پرو دارن ، واللا این مشکلا رو ندیدن... میشه یه سری لینک (ترجیحا از XDA ) بزارین؟؟؟
ممنون![]()
حتما دوست خوبم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون لینک xda پربیننده ترین لینک عمومی این گوشی بوده و 48000 تا بیننده تا حالا داشته .
و لطفا حتما به اون لینک دوم و چهارم هم یه سری بزنید . تو لینک چهارمی بین یکی از اعضای xda و نماینده سونی گفتگوی جالبی صورت گرفته، حتما بخونید.
الان تو این فریوم ها همه دارن ازاین صحبت میکنن که سونی باید یا یه فراخوانی کلی بده یا گوشی ها رو با یه مدل بدون مشکل عوض کنه بعد دوستان اینجا میان به کلی مشکلو انکار میکنن .
در آخر هم بگم به خدا میدونم گوشی های خیلیاتون این مشکلو ندارن و خدا رو شکر . ولی اگر از هر 5 تا گوشی 1 گوشی هم این مشکلو داشته باشه زیاد و غیر قابل قبوله .
Last edited by amin148; 10-12-2011 at 18:21.
حالا چرا 550 چرا 600 یا 500 نه ؟
من که چیزی نگفتم فقط گفتم شما اسم گوشیرو خراب کردین دروغ نگفتم
تازه هم شما گوشی رو نخر مدل های بهتری تو راهه تازشم شما خودت نمایندگی هستی دیگه اره دیگه
حالا من خودم یک فکری میکنم هر چی باشه خودم طراح گوشی هستم الکی فشار به موهای زیبات امیر جان نیار
دوستدار تو محمد باشد که زیاد دیگه سر سونی بازی نکنی
با سلام من اين گوشي رو دو هفته پيش گرفتم. مشكلي با صفحه نمايش نداشتم ولي مشكل استاتيك نويز رو داره ... صداي نويز تو فيلم برداريش شنيده ميشه...
سلام
این مشکلایی که میگین برای Xperia mini pro یه ؟
یا برای mini هم هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)