دلو زدم به دریا رفتم 1370 گرفتم همه چیشم درسته تاا الان به مشکلی بر نخوردم ریفوربیش نیست وقتی لب تاپ رو روشن کرد تازه سیستمش کانفیگ شد معلوم بود دست نخورده 2 تا دی وی دی هم بک آپ شد
فقط باید یه تبدیل برای شارژر بگیرم چون تو پریز نمیره![]()
دلو زدم به دریا رفتم 1370 گرفتم همه چیشم درسته تاا الان به مشکلی بر نخوردم ریفوربیش نیست وقتی لب تاپ رو روشن کرد تازه سیستمش کانفیگ شد معلوم بود دست نخورده 2 تا دی وی دی هم بک آپ شد
فقط باید یه تبدیل برای شارژر بگیرم چون تو پریز نمیره![]()
مبارکه دوت=ست عزیز. فقط یک سوال؟ 2تا دیوی دی معمولی شد یا دی وی دی 9 گیگ؟
چون اگر دی وی دی معمولی باشه باید 3 تا بشه!!
2 تا معمولی تقریبا میه گفت 8 گیگ
یعنی مشکلی وجود داره؟؟
ویندوزش 7 Home pre
فکر میکنم باید 8.43 باشه. چون مال من رو 3تا DVD رایت کرد.
برای من هم 2 تا دیویدی شد.
اگه درست یادم باشه خودش اولش میگه 2 تا دیویدی یا یک فلش مموری 8 گیگ لازمه.
دوستان من آخر نتونستم تلویزیون دیجیتالش رو راه بندازم! پوشش دیجیتال هم داریم. تیوی خونه دیجیتال هست.
دیجیتال رو که انتخاب میکنم کشور و کد پستی رو میپرسه، بعد میره یه چیزهایی دانلود کنه که چیزی پیدا نمیکنه و میره مرحله بعد، یه چیزهایی راجع به Set top box میگه و میزنی بره مرحله بعد پیغام میده که تیونر شما از کابل s-video و کامپوزیت پشتیبانی نمیکنه. و هیچی به هیچی! جای دیگه هم تست کردم همین شد.
این تستها رو با همون آنتن کوچک خودش انجام دادم، آیا شما همینجوری دیجیتال رو گرفتید؟ یا مثلاً دفعه اول باید به آنتن درست حسابی وصل کرد؟ این فیش تبدیل آنتنی که همراهش هست درست به آنتن های ما نمیخوره، آیا تبدیل دیگه ای لازم داره؟
آخه مال من گفت 3تا DvD یا فلش 14 گیگ
آنتن کوچک را به شیشه پنجره وصل کن. قبلا هم توضیح دادم.
اینتر نتم قطع کن که چیزی دانلود نکنه. ستاپ باکسم no بزن. antena را انتخاب کن و DVBرا.
سلام واسه منم 3 تا دی وی دی خواست
فکر کنم حدود 8.43 بود
Last edited by kambadena; 21-09-2011 at 17:13.
واسه نصب تی وی دوستان اینجا زحمت کشدند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت network اولین گزینه رو نگاه کنید
تاریخ 2011/09/19 زده.این درایو برای 1-2 روز پیش هست.
اون درایو برای بلووس با وایرلس intel 6230 است!اینطور نیست؟ این کارت رو هیچ کودوم از l502 های ایران ندیدم. مال 1030که فکر کنمما شما هم همین مدل باشد درایورش برای تاریخ 7/14 است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)