تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 40 اولاول ... 22282930313233343536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 398

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دور پنجم بازیهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا: دیدارهای گروه های E تا H

دور پنجم رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب با برگزاری 8 دیدار به پایان می رسد

سایت گل- چهارشنبه شب شاهد برگزاری هشت دیدار دیگر از دیدارهای دور پنجم رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا خواهیم بود تا تکلیف تیمهای حاضر در این رقابتها تاحدودی روشن تر شود.

چهارشنبه شب بازیها در گروه های E تا H دنبال می شود

در اینجا با هم مروری براوضاع جداول هر یک از این 4 گروه و بازیهای پیش رو خواهیم داشت

گروه E

درپایان دور چهارم این رقابتها، چلسی با دو برد و دو تساوی و کسب 8 امتیاز صدرنشین این گروه است. بایرلورکوزن با 6 امتیاز دوم است و تیمهای والنسیا و راسینگ ژانک (خنک) با5 و 2 امتیاز در رده های سوم و چهارم قرار گرفته اند.

برنامه دیدارهای چهارشنبه شب در این گروه بدین ترتیب است

والنسیا – ژانک

بایرلورکوزن- چلسی

گروه F

در گروه اف ، آرسنال با کسب 8 امتیاز از 4 دیدار برگزار شده، صدرنشین جدول است. المپیک مارسی با 7 امتیاز رده دوم جدول را به خود اختصاص داده و بوروسیا دورتموند، قهرمان فصل گذشته رقابتهای بوندس لیگا با کسب تنها 4 امتیاز از 4 بازی که شامل یک برد،یک تساوی و دو باخت بوده رده سوم جدول را مال خود کرده است. المپیاکوس یونان هم با 3 امتیاز در قعر جدول گروه قرار دارد

بازیهای چهارشنبه شب این گروه بدین ترتیب است:

آرسنال – بوروسیا دورتموند

المپیک مارسی- المپیاکوس

گروه G

در پایان دور چهارم رقابتها در گروه جی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، آپوئل نیکوزیا با 8 امتیاز صدر جدول را در اختیار دارد. زنیت سنت پترزبورگ با 7 امتیاز دوم است و پورتو، قهرمان فصل گذشته لیگ اروپا با کسب تنها 4 امتیاز از 4 دیدار برگزار شده، در رده سوم است . شاختار دونتسک هم با 2 امتیاز رده چهارم جدول را مال خود کرده

بازیهای چهارشنبه شب گروه اچ بدین ترتیب است

زنیت سنت پترزبورگ - آپوئل نیکوزیا

شاختار دونتسک - پورتو

گروه H

بارسلونا با کسب 10 امتیاز از 4 بازی خود، در صدر جدول گروه اچ قرار دارد. میلان رقیب سرسخت کاتالونیایی ها در این گروه با 8 امتیاز دوم است وتیمهای باته بوریسوف با 2 امتیاز و ویکتوریا پلژن با 1 امتیاز عملا شانسی برای رسیدن به دور بعدی این رقابتها ندارند و در رده های سوم و چهارم جدول قرار گرفته اند. بازیهای 4شنبه شب گروه اچ بدین ترتیب است

باته بوریسوف- ویکتوریا پلژن

میلان- بارسلونا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/11/22

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

UEFA Champion's League - Group H - Matchday 5
    AC Milan v Barcelona
    Live

2+2
    Al Jazeera Sport +4
    BHT 1
    bTV Action
    Digi Sport (hungary)
    Duhok TV
    Euro Futbol
    HRT 2
    Iran TV3
    Kanal 5 (macedonia)
    Kanal A (slovenia)
    Lider TV
    Nederland 3
    Nelonen Pro 1
    Nova Sports 1 (hellas)
    nSport [59]
    NTV+ Sport
    ORTM (mali)
    RAI 1
    RTS 1 (serbia)
    Rustavi 2
    Setanta Ireland
    Sky Calcio 1
    Sky Sport 1 (germany)
    Sky Sports *RED button
    Sky Sports 4 (uk/ireland)
    Sport 1 Tennis (ned)
    Sport 5 (israel)
    Sport TV2
    Sport+ (france)
    Sportsmax
    STV 1 [Jednotka]
    SuperSport 1 [DigitAlb]
    SuperSport 3 (za)
    TV Capixaba
    TV3+ Denmark
    TV6 Estonia
    TV6 Lithuania
    TVR 1
    Viasat 1 (ghana)
    Viasat 4 (norway)
    Viasat Football (sweden)
    ~ Al Jazeera Sport HD1
    ~ Euro Futbol HD
    ~ Nederland 3 HD
    ~ Nova Sports HD (hellas)
    ~ NTV+ HD Sport
    ~ Sky Calcio HD1
    ~ Sky Sports HD4 (uk/irl)
    ~ Sport 5 HD (israel)
    ~ Sport TV2 HD
    ~ SuperSport HD (za)
    ~ SuperSport HD1 [DigitAlb]
    ~ TV3+ HD (denmark)
    ~ TVR HD
    ~ Viasat Football HD (swe)
    ~ Viasat Sport HD (norway)
    ‡ Sky Sport 3D (italy)
    ‡ Smart 3D
    ‡ Viasat 3D

کد:

3. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

خوب دوستان میلان رو هم زدیم !!!!!

نتیجه 3 بر 2 ......

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ببخشید حسین جان...عجب اشتباه بدی داشتم !
    من فکر کردم ناپولی الان 9 امتیازی شده و بر حسب همین گفتم با یک امتیاز هم میتونه صعود کنه
    ولی اشتباه کردم و باید حتما ویارئال رو شکست بده که امیدوارم همینطور بشه و ناپولی صعود کنه
    مرسی بابت یادآوری
    فدات عزیز... در کل نکته کلیدی اینه که صعود ناپولی الان دست خودشه نه سیتی...

6. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سریع ترین هت تریک لیگ قهرمانان اروپا

سولدادو، مهاجم اسپانيايي با سه گلي که وارد دروازه ژانک نمود، نام خودش را به عنوان برترين گلزن تاريخ والنسيا دررقابتهاي اروپايي ثبت کرد.

روبرتو سولدادو، چهارشنبه شب ، شبی رویایی را در ورزشگاه مستایا پشت سرگذاشت . او با سه گلی که وارد دروازه ژانک نمود، نقش پررنگی در برد 0-7 تیمش مقابل این تیم بلژیکی داشت.

سه گلی که سولدادو وارددروازه میهمان بلژیکی نمود،باعث شد تا سریعترین هت تریک رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا از سال 2003 به بعد به نام او ثبت شود. در سال 2003 ، آلن شیرر با پیراهن نیوکاسل، توانسته بود در طول 36 دقیقه سه بار دروازه لورکوزن را بگشاید

ستاره سابق ختافه در دیدار4شنبه شب مستایا در طول 38 دقیقه سه گل را وارد دروازه ژانک نمود تا علاوه بر کسب این افتخار، با به ثمر رساندن 11 گل برای والنسیا دررقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، با عبور از رکورد 9 گل خوان سانچس، برترین گلزن والنسیا در رقابتهای اروپایی لقب بگیرد.
    به علاوه سولدادو اولین بازیکن اسپانیایی است که در یک نیمه از بازیهای تاریخ لیگ قهرمانان اروپا سه گل به ثمر رسانده

سریع ترین هت تریک تاریخ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در فصل 6-1995 رقم خورد . در آن سال مایک نویل، بازیکن بلکبرن، در طول تنها 9 دقیقه سه بار دروازه روزنبرگ را گشود

با گلی که دیدیه دروگبا وارد دروازه بایرلورکوزن کرد، توانست تعداد گلهایش در عرصه لیگ قهرمانان اروپا را به 34 گل برساند و بدین ترتیب در رده هشتم برترین گلزنان تاریخ لیگ قهرمانان اروپا قرار گرفت و از رکورد فرناندو مورینتس عبور رد. او اکنون در مقایسه با سایر بازیکنان آفریقایی، بیشترین گلها را در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رسانده

جالب اینجاست که دو مرد رکورد شکن در دور پنجم دیدارهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در دور ششم این تورنمنت مقابل هم قرار خواهند گرفت.

کد:

8. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گروه H: صدرنشینی بارسلونا قطعی شد

رویای ناتمام ایبرا؛ بارسا فاتح جدال تماشایی سن سیرو

نود دقیقه حمله و یک بازی زیبا از هر 2 تیم پرافتخار اروپا که در نهایت نتیجه آن 3-2 به سود بارسلونا رقم خورد

سایت گل – بارسلونا توانست با برد سه بر دو در خانه میلان اول شدن خود را در گروه قطعی کند و در دور بعد به مصاف تیم‌هایی مانند اینتر، بایرن مونیخ و آرسنال نرود.

بارسلونا و میلان صعود خود را در روز چهارم رقابت‌ها مسجل ساخته بودند ولی نبرد آنها برای اول شدن بود.

ابتدا در دقیقه 14 بود که تیم میهمان به گل رسید. سیدو کیتا روی پاس عالی لیونل مسی به پیش رفت و سانتری زمینی انجام داد که روی آن، مارک فان‌بومل به اشتباه دروازه خودی را گشود. دو دقیقه بعد بازی مساوی شد: پاس خلاقانه کلارنس سیدورف به زلاتان ایبراهیموویچ رسید، در حالی که تلاش کارلس پویول برای دفع توپ نتیجه‌ای نداشت و زلاتان با خونسردی گل تساوی را زد.

بارسلونا در دقیقه 31 صاحب یک ضربه پنالتی شد؛ آلبرتو آکوییلانی، چابی را سرنگون کرده بود. ضربه لیونل مسی هرچند گل شد اما با مکث همراه بود و باعث شد داور پنالتی را تجدید کند و به مسی اخطار بدهد. ضربه دوم مسی هم به گل تبدیل شد تا بارسا به برتری برسد.

در دقیقه 54، کوین پرینس بواتنگ توپی سرگردان را گرفت و پس از جا گذاشتن اریک آبیدال توپ را به گوشه نزدیک‌تر دروازه ویکتور والدس زد و بازی را به زیبایی به تساوی کشاند.

اما مردان گواردیولا در دقیقه 63 برای سومین بار پیش افتادند. پاس تماشایی مسی به چابی رسید و او پس از کنترل خوب، توپ را به گوشه دروازه کریستین آبیاتی فرستاد.

بارسا با این برد 13 امتیازی شد و میلان 8 امتیازی ماند. ویکتوریا پلژن جمهوری چک هم با برد یک بر صفر در خانه باته بوریسوف (با گل باکوش در دقیقه 42) 4 امتیازی شد و به رده سوم جدول صعود کرد.

کد:
    By Hamidreza Keshavarz

2011/11/24

10. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: پیروزی در سن سیرو افتخار بزرگی است؛ برای مهار میلان با 3 مدافع بازی کردیم

مربی تیم کاتالان از عملکرد تیمش در دیدار4شنبه شب کاملا راضی است

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا چهارشنبه شب شاهد برد 2-3 شاگردانش در ورزشگاه سن سیرو بود. در پایان دیدار گواردیولا از این برد راضی به نظر می رسید.

او در صحبتهایی در جمع خبرنگاران گفت:« هیچ وقت پیروزی در سن سیرو کار آسانی نیست. از این برد غرق در شادی و غرور هستم. ما به خاطر این پیروزی و صدرنشینی مان در جدول گروه واقعا راضی و خوشحالیم ولی مهمترین نکته رضایت هوادارانمان است .چون ما برای آنها بازی می کنیم.»

مربی جوان بارسا در ادامه صحبتهایش که در وب سایت روزنامه مارکا بازتاب یافت گفت:«پیروزی مقابل میلان، آن هم در سن سیرو، چه بگویم... ما در بازی رفت خیلی خوب بودیم و به اینجا آمدیم و درااینجا هم خیلی خیلی خوب بودیم، تهاجمی بازی کردیم و فرصتهای زیادی برای گلزنی خلق کردی. این مارا غرق در غرور می کند.»

این درحالی است که گواردیولا دراین دیدار دفاعی 3 نفره و پرریسک را به زمین فرستاده بود که پیکه هم دراین میان جایی نداشت.او درادامه گفت:« اگر تیمی می خواهد به سن سیرو بیاید و کنترل بازی را در دست بگیرد؛ یا باید یک مدافع را از زمین خارج کند و یا یک مهاجم را.من تصمیم گرفتم که با 3 مدافع بازی کنم. قطعا جرارد هم می توانست در این بازی به میدان برود ولی من فکر کردم که اینطوری بهتر است.ما نمی توانیم به سن سیرو بیائیم و مشکلی پیش روی ما قرار نگیرد. به همین خاطر است که میلان تیم بزرگی است و تاریخ و فرهنگی باقدمت دارد.»

گواردیولا در ادامه صحبتهایش به تمجید از زلاتان پرداخت و به این نکته اشاره کرد که فرصت صحبت کردن با ایبرا را پیدا نکرده:« زمانی که توپهای بلند ارسال می شود، ایبرا توقف ناپذیر است. او بهتر از مدافعان ما می پرد و قوی تر از آنهاست. ایبرا خطرات زیادی را خلق کرد.»

او درادامه با اشاره به پتانسیل سه نماینده فوتبال ایتالیا، گفت:« دوست ندارم تا دوباره با میلان روبرو شویم؛ چرا که الان بیشتر همدیگر را شناخته ایم. به نظر من فوتبال ایتالیا ،فوتبال خوبی است؛ البته از نظر فلسفه ای، طرز فکر و عقاید من درمقایسه با فوتبال ایتالیا متفاوت است.»

گواردیولا درمورد عملکرد شاگردانش هم صحبت کرد و گفت:« بازیکنان من برای آنکه نشان دهند که چه کسی بهتر و چه کسی بدتر است بازی نکردند . هدف آنها ارائه یک بازی خوب وبهتر از بازی رفت بود. ما به دنبال آن نبودیم که به برخی ها ثابت کنیم که عقایدشان اشتباه است.»

گواردیولا در بخش پایانی صحبتهایش به تمجید از تیاگو آلکانتارا و شوخی با او و همچنین یادآوری تیتو ویلانوا پرداخت و گفت:« تیاگو شجاع تر از سایر بازیکنان است. او خودش را دوست دارد و فکر می کند خوش تیپ است. تیتو هم به من خبر داد که بازی را از طریق رادیو دنبال کرده و خوشحال و راضی است.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/11/24

الگری: بارسا و میلان مدعیان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هستند

اگر به همین روند ادامه دهیم می توانیم تا فینال لیگ قهرمانان اروپا برسیم

سایت گل- ماسیمیلیانو الگری مربی میلان 4شنبه شب شاهد شکست 2-3 شاگردانش مقابل بارسلونا بود

درپایان این مسابقه ماسیمیلیانو الگری در تمجید از تیم حریف گفت:« رئال مادرید و بارسلونا مدعیان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هستند. این دو تیم از سایر تیمها برتر هستند.»

الگری درتحلیل دیدار4شنبه شب سن سیرو گفت:« در طول نیمه اول و همچنین در بازی رفت، بارسلونا واقعا برتر بود. فکر می کنم که می بایست بازی خوبی را ارائه می کردیم و همین کار را هم کردیم. ما فرصتهای خوبی داشتیم و البته بارسایی ها هم همین طور.»

مربی میلان ادامه داد:« فکر می کنم که درحال حاضر بارسلونا قدرتمندترین تیم حاضر است؛ شاید رئال هم همین طور. ولی از نظر من این دو تیم مدعی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هستند.چون برتر از تمام تیمهای دیگر هستند.»

الگری ادامه داد:« تیم ما بااعتماد به نفس بیشتری زمین مسابقه را ترک کرد. ما به خودمان اثبات کردیم که می توانیم در چنین بازیهایی به رقابت بپردازیم. اگر به همین ترتیب به بازی کردن ادامه دهیم، می توانیم به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسیم.»

الگری از بازی شاگردانش راضی بود: «بازیکنان من واقعا خوب بازی کردند. آنها گرچه اشتباهاتی را مرتکب شدندولی می توانستند مقابل بارسا خیلی بدتر از اینها باشند ولی این بازی با برابری دنبال شد.»

روزنامه مارکا در ادامه بازتاب صحبتهای الگری از قول او نوشت:« البته تیم ما در برخی حرکات تهاجمی می توانیت بهتر از این بازی؛ می توانستیم برای رساندن آخرین پاس صبورتر باشیم و بدون عجله به دنبال گلزنی باشیم. ما در این بازی آن کاری که می بایست را انجام دادیم. در مسیر خوبی هستیم و وجهه خوبی از خودمان ارائه دادیم. این برای حضور در مرحله یک هشتم نهایی ،موضوع مثبتی است.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/11/24

12. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

واقعا برای خودم متاسفم که بازی های فوتبال رو از شبکه 3 میبینم!
    هر کی نمیدونست فکر میکرد دیشب بازی ایران و رژیم آل خلیفه هست که اینقدر تقوی و جاودانی و خیابانی میلان رو کوبیدن
    تقوی حتی اوایل اظهار فضلیاتش نمیتونست کلمه آلگری رو دست تلفظ کنه که جاودانی بعدا بهش رسوند !!
    چقدر من و من و تته و پته کرد........ موندم این بابا چی تو فوتبال داشته که اینو اوردن کارشناس کردن؟؟ اصلا سطح سوادش چقدره که داره توی تی وی کارشناسی میکنه؟؟
    جواد خیابانی هم که مثل همیشه ....ذوب در لیونل مسی و بارسا ....البته عیبی نداره........ولی هیچوقت نباید این چیزها رو قاطی گزارشش کنه.... و همچنین تیم حریف رو تخریب کنه.......یا با تمام هیجان از ضربه مسی بگه....اما درباره گل پرینس فقط به جمله:اشتباه والدس بسنده میکنه....سن سیرو همیشه خالی از تماشاگره؟؟ خدایی بد سوتی دادی خیابانی!...راستی مگر توی مرحله گروهی تیمی قهرمان و نایب قهرمان میشه؟؟جواتی فوتبال ها!!!! مسابقات کشتی جام یاشار دوغور نیست که گروه برنده ها و بازنده ها داشته باشه!!!
    از اظهارت فوق کارشناسیش درباره داوری هیچی نمیگم...چون پست خیلی خنده دار میشه

راستی این رضا جاودانی رو هم داشته باشین : آخر بازی میتونیم بیشتر در رابطه با بارسا صحبت کنیم!

البته باید هواداران سایر تیم ها به طرفداری جانب دارانه سیما از بارسا عادت کنن!!.....شاید هم عادت کردن و رفتن یه کارت الجزیره خریدن!!!
    ================================================== ==============
    به هر حال میلان باخت و ما هم ناراحتیم ولی امیدوار شدیم به میلان.... توی این چندساله هیچ تیمی مثل میلان نتونسته بود اینجوری گلوی بارسا رو فشار بده..
    مطمئنا با چندتا خرید خوب و متوسط از لحاظ قیمت میشه به حضور در مراحل بالاتر امید داشت
    در مورد داوری هم که چیزی نگم بهتره ....
    Last edited by H A M A S; 28-11-2011 at 19:12.

14. 7 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تقوی عاشق مورینیو و جاودانی از بارسا متنفره. منتهی تیم گواردیولا اجازه نداد تخریب کنن. حالا این که با میلان حتی بیشتر مشکل داشته باشن نمی دونم. البته جاودانی در جام جهانی آرزو داشت آلمان اسپانیا رو می برد. شاید بشه نتیجه هایی گرفت.

بارسلونا دو فصل اخیر اقتصادی شده. زیاد به آب و آتیش نمیزنه. هم توانشو باید ذخیره کنه و هم انگیزه سابق رو نداره. داستان هم اگه دقت کنید برعکس شده که فکر کنم ناشی از همینه. قبلا جلو میوفتاد و مطمئن بازی می کرد. الان وقتی عقبه بهتر بازی میکنه و به محض نتیجه گرفتن بی خیال میشه. فرقش باید جدی گرفتن باشه. تو همین بازی حرکات بازیکنا (ضربه بی حال اگه اشتباه نکنم ویا زمانی که 2-1 بود و رفتار مدافعین سر گل اول میلان جایی که پویول تنها مقابل سیدورف قرار گرفت) نمونه بارزش بود.

حداقل تو نیمه نهایی میشه انتظار داشت قدرت این تیم رو با وجود خستگی ببینیم. تا اون موقع فقط حساب بازی های رئال جداست. بزرگ تر و خاطره انگیز تر از میلان که نداریم. امیدوار بودم اسمش کافی باشه که همون رفت دیدم نیست.

16. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تقوی عاشق مورینیو و جاودانی از بارسا متنفره. منتهی تیم گواردیولا اجازه نداد تخریب کنن. حالا این که با میلان حتی بیشتر مشکل داشته باشن نمی دونم. البته جاودانی در جام جهانی آرزو داشت آلمان اسپانیا رو می برد. شاید بشه نتیجه هایی گرفت.

بارسلونا دو فصل اخیر اقتصادی شده. زیاد به آب و آتیش نمیزنه. هم توانشو باید ذخیره کنه و هم انگیزه سابق رو نداره. داستان هم اگه دقت کنید برعکس شده که فکر کنم ناشی از همینه. قبلا جلو میوفتاد و مطمئن بازی می کرد. الان وقتی عقبه بهتر بازی میکنه و به محض نتیجه گرفتن بی خیال میشه. فرقش باید جدی گرفتن باشه. تو همین بازی حرکات بازیکنا (ضربه بی حال اگه اشتباه نکنم ویا زمانی که 2-1 بود و رفتار مدافعین سر گل اول میلان جایی که پویول تنها مقابل سیدورف قرار گرفت) نمونه بارزش بود.

حداقل تو نیمه نهایی میشه انتظار داشت قدرت این تیم رو با وجود خستگی ببینیم. تا اون موقع فقط حساب بازی های رئال جداست. بزرگ تر و خاطره انگیز تر از میلان که نداریم. امیدوار بودم اسمش کافی باشه که همون رفت دیدم نیست.
    اصلا تقوی رو ولش کن..... چیز خاصی نداره آدم در رابطه باهاش صحبت کنه...بیشتر بدرد بازی توی اپیزود جدید خنده بازار میخوره......اما جاودانی هنوز ناراحتی بی حد و حصرش توی بازی برگشت اینتر و بارسا رو یادمه زمانی که کارشناس برنامه -مهاجری اگر اشتباه نکنم- گفت اینتر جلوی بارسا رو گرفته و فلان بیصار که آقا رضا در کمال تعجب حرف بنده خدا رو قطع کرد و با یه عصبانیتی گفت:البته بارسا همش داره حمله مکینه و بعدش هم آگهی گذاشتن.....شاید هم داره راه گم میکنه ولی به هر حال جانب عدالت رو رعایت کنن....چیز زیادی ازشون نخواستیم!!
    بارسلونا دو فصل اخیر اقتصادی شده. زیاد به آب و آتیش نمیزنه
    نداشتن انگیزه مهلک ترین سم برای پیشرفت یک انسان یا ادامه دادن اون هست!!البته در اینجا منظورم کل تیم بارسا هست. شاید امسال رقابت نزدیکتر با رئال - کمک کنه برای احیای انگیزه بارسا...

اسمش کافی باشه که همون رفت دیدم نیست
    منظورت نداشتن انگیزه برای بردن میلان توی بازی رفت هست؟
    پس چندتا گزینه دیگه هم اضافه کن
    1-دست کم گرفتن حریفان
    2-نداستن این که فوتبال 90 دقیقه به اضافه وقتهای تلف شده هست
    البته بازی بسته میلان هم دخیل بود که اونم از زور 13 تا مصدوم اوایل فصل بود
    بالاخره بازی های میلان-بارسا ال کلاسیکو که نیست اون همه تنش و درگیری داشته باشه
    ولی کلهم از بازی 2 طرف دیشب مثل خیلیا لذت بردم

18. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •