گواردیولا: پیروزی در سن سیرو افتخار بزرگی است؛ برای مهار میلان با 3 مدافع بازی کردیم
مربی تیم کاتالان از عملکرد تیمش در دیدار4شنبه شب کاملا راضی است
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا چهارشنبه شب شاهد برد 2-3 شاگردانش در ورزشگاه سن سیرو بود. در پایان دیدار گواردیولا از این برد راضی به نظر می رسید.
او در صحبتهایی در جمع خبرنگاران گفت:« هیچ وقت پیروزی در سن سیرو کار آسانی نیست. از این برد غرق در شادی و غرور هستم. ما به خاطر این پیروزی و صدرنشینی مان در جدول گروه واقعا راضی و خوشحالیم ولی مهمترین نکته رضایت هوادارانمان است .چون ما برای آنها بازی می کنیم.»
مربی جوان بارسا در ادامه صحبتهایش که در وب سایت روزنامه مارکا بازتاب یافت گفت:«پیروزی مقابل میلان، آن هم در سن سیرو، چه بگویم... ما در بازی رفت خیلی خوب بودیم و به اینجا آمدیم و درااینجا هم خیلی خیلی خوب بودیم، تهاجمی بازی کردیم و فرصتهای زیادی برای گلزنی خلق کردی. این مارا غرق در غرور می کند.»
این درحالی است که گواردیولا دراین دیدار دفاعی 3 نفره و پرریسک را به زمین فرستاده بود که پیکه هم دراین میان جایی نداشت.او درادامه گفت:« اگر تیمی می خواهد به سن سیرو بیاید و کنترل بازی را در دست بگیرد؛ یا باید یک مدافع را از زمین خارج کند و یا یک مهاجم را.من تصمیم گرفتم که با 3 مدافع بازی کنم. قطعا جرارد هم می توانست در این بازی به میدان برود ولی من فکر کردم که اینطوری بهتر است.ما نمی توانیم به سن سیرو بیائیم و مشکلی پیش روی ما قرار نگیرد. به همین خاطر است که میلان تیم بزرگی است و تاریخ و فرهنگی باقدمت دارد.»
گواردیولا در ادامه صحبتهایش به تمجید از زلاتان پرداخت و به این نکته اشاره کرد که فرصت صحبت کردن با ایبرا را پیدا نکرده:« زمانی که توپهای بلند ارسال می شود، ایبرا توقف ناپذیر است. او بهتر از مدافعان ما می پرد و قوی تر از آنهاست. ایبرا خطرات زیادی را خلق کرد.»
او درادامه با اشاره به پتانسیل سه نماینده فوتبال ایتالیا، گفت:« دوست ندارم تا دوباره با میلان روبرو شویم؛ چرا که الان بیشتر همدیگر را شناخته ایم. به نظر من فوتبال ایتالیا ،فوتبال خوبی است؛ البته از نظر فلسفه ای، طرز فکر و عقاید من درمقایسه با فوتبال ایتالیا متفاوت است.»
گواردیولا درمورد عملکرد شاگردانش هم صحبت کرد و گفت:« بازیکنان من برای آنکه نشان دهند که چه کسی بهتر و چه کسی بدتر است بازی نکردند . هدف آنها ارائه یک بازی خوب وبهتر از بازی رفت بود. ما به دنبال آن نبودیم که به برخی ها ثابت کنیم که عقایدشان اشتباه است.»
گواردیولا در بخش پایانی صحبتهایش به تمجید از تیاگو آلکانتارا و شوخی با او و همچنین یادآوری تیتو ویلانوا پرداخت و گفت:« تیاگو شجاع تر از سایر بازیکنان است. او خودش را دوست دارد و فکر می کند خوش تیپ است. تیتو هم به من خبر داد که بازی را از طریق رادیو دنبال کرده و خوشحال و راضی است.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Ghazal Ziari
2011/11/24
الگری: بارسا و میلان مدعیان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هستند
اگر به همین روند ادامه دهیم می توانیم تا فینال لیگ قهرمانان اروپا برسیم
سایت گل- ماسیمیلیانو الگری مربی میلان 4شنبه شب شاهد شکست 2-3 شاگردانش مقابل بارسلونا بود
درپایان این مسابقه ماسیمیلیانو الگری در تمجید از تیم حریف گفت:« رئال مادرید و بارسلونا مدعیان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هستند. این دو تیم از سایر تیمها برتر هستند.»
الگری درتحلیل دیدار4شنبه شب سن سیرو گفت:« در طول نیمه اول و همچنین در بازی رفت، بارسلونا واقعا برتر بود. فکر می کنم که می بایست بازی خوبی را ارائه می کردیم و همین کار را هم کردیم. ما فرصتهای خوبی داشتیم و البته بارسایی ها هم همین طور.»
مربی میلان ادامه داد:« فکر می کنم که درحال حاضر بارسلونا قدرتمندترین تیم حاضر است؛ شاید رئال هم همین طور. ولی از نظر من این دو تیم مدعی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هستند.چون برتر از تمام تیمهای دیگر هستند.»
الگری ادامه داد:« تیم ما بااعتماد به نفس بیشتری زمین مسابقه را ترک کرد. ما به خودمان اثبات کردیم که می توانیم در چنین بازیهایی به رقابت بپردازیم. اگر به همین ترتیب به بازی کردن ادامه دهیم، می توانیم به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسیم.»
الگری از بازی شاگردانش راضی بود: «بازیکنان من واقعا خوب بازی کردند. آنها گرچه اشتباهاتی را مرتکب شدندولی می توانستند مقابل بارسا خیلی بدتر از اینها باشند ولی این بازی با برابری دنبال شد.»
روزنامه مارکا در ادامه بازتاب صحبتهای الگری از قول او نوشت:« البته تیم ما در برخی حرکات تهاجمی می توانیت بهتر از این بازی؛ می توانستیم برای رساندن آخرین پاس صبورتر باشیم و بدون عجله به دنبال گلزنی باشیم. ما در این بازی آن کاری که می بایست را انجام دادیم. در مسیر خوبی هستیم و وجهه خوبی از خودمان ارائه دادیم. این برای حضور در مرحله یک هشتم نهایی ،موضوع مثبتی است.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Ghazal Ziari
2011/11/24