همه چیز شکایت آنلاینه ؟ اخه من اهواز نیستم که بتونم پیگیرش باشم
همه چیز شکایت آنلاینه ؟ اخه من اهواز نیستم که بتونم پیگیرش باشم
وسرکار گذاشتن مردم و دست انداختن اونها حرام تر...
timed out رو که امروز کلاً واسه همه اینجوری بود.قطع و وصلی داشت.از توام همین بود یا کلاً هیچ وصل نشدی؟
192.168.1.1 رو پینگ بگیر ببین مودمت رو به راهه؟
نه من کلا وصل نشدم مودمم هم رو به راهه همین الان پینگ گرفتم
ساعت ۱:۳۰ بامداد هم زنگ زدم در کمال تعجب برداشت برام چک کرد گفت باید DNS وارد کنی اونم وارد کردم باز درست نشد
حالا اگه از دوستان کسی بلد باید جه جوری مودم رو کانفیگ کرد بی زحمت یه راهنمایی بکنه
به جز VPI و VCI و DNS کار دیگه ای هم لازمه انجام بدم
ممنون
سلام داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این مشکلو داشتم مثل تو . اینا هیچی حالیشون نیست (پشتیبانی مخابرات رو میگم) . من خودم دادم یه نفر برام درستش کرد و منم یاد گرفتم که چه جوریه منم مشکل DNS داشتم.
حالا فردا صبح میام برات توضیح میدم اخه شبه و چشام درست کیبورد رو نمیبینه دی:
انشاالله که مشکلتون حل بشه
سلام داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این مشکلو داشتم مثل تو . اینا هیچی حالیشون نیست (پشتیبانی مخابرات رو میگم) . من خودم دادم یه نفر برام درستش کرد و منم یاد گرفتم که چه جوریه منم مشکل DNS داشتم.
حالا فردا صبح میام برات توضیح میدم اخه شبه و چشام درست کیبورد رو نمیبینه دی:
انشاالله که مشکلتون حل بشه
خوب مال من هم وصل شد
رانژه درست یه هفته طول کشید (همونطوری که گفته بودن!!!)
سرعت دانلودم هم با اینکه 2 مگ گرفتم از 130 بالاتر نمیره حالا باید دوباره زنگ بزنم ببینم چشه باز !!!!!!!!!!
کلا این 2 روزه نزدیک به 2 ساعت پشت حط منتظر بودم و در کل 20 دقیقه هم باهاشون حرف نزدم!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by keyvan94; 29-07-2012 at 14:47.
سلام
خط همه به صورت پیش فرض روی 1024 بسته میشه شما چه 128 بگیری چه 2 مگ سرعتت همینه.باید توی مودم نگاه کنی ببینی data rate چقدر هست.حتما ما رو در جریان کارات بزار.
بله عزیزم.همه ی مراحلش آنلاینه.
داشی خوش اومدی به جمع مخابراتیها.
با توجه به عکسی که گذاشتی(تست سرعت) به وضوح مشخصه سرویست رو 1مگ بستن و Dowbstreamو Upstream جفتش رو روی 1024 گذاشتن.تماس بگیر و بگو فقط Downstream رو ببرن روی 2048.تأکید میکنم بگو فقط Downstream رو ببرن بالا که دچار مشکل نشه خطت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)