پول 4 اس + آیپد 4 رو بذار رو هم آیپد 5 که اومد بگیر.
وقتی آیپد داری دیگه نیازی به آیفون نیست. یه گوشی ساده بگیر کنارش
5 فکر میکنم اواسط آبان بیاد البته گرونه اوائلش.
پول 4 اس + آیپد 4 رو بذار رو هم آیپد 5 که اومد بگیر.
وقتی آیپد داری دیگه نیازی به آیفون نیست. یه گوشی ساده بگیر کنارش
5 فکر میکنم اواسط آبان بیاد البته گرونه اوائلش.
ایفون و ایپد خیلی شبیه هم هستند..خرید جفتشون با هم کار بهبنه ای نیست و در ضمن ایفون دیگه در مقابل رقبا کار خاصی انجام نمیده بنظر بنده یک گوشی شاخ اندروید مثل گلکسی اس 4 در کنار ایپد فوق العاده میشه تنوع تو هر دوشون میتئنی ببینیمن بیشتر به خاطر قیمت میخوام بگیرم نمیخوام بالاتر از این بره
آیفون ۴ اس که خیلی با دوام تره (الومینیوم ) تا ۵ سی ...
قیمت آیپد میاد پایین تر بازم به نظرتون؟
اگه ایپد 5 معرفی بشه احتمالا نسل 4 دیگه تولید نمیشه و ب سرعت از بازر جمع میشه و در نتیجه گرون یا ارزون نمیشه
نسخه وای فای خالی رو بگیرم برای وایبر اینها مشکلی نداره
یا باید حتما ایپدی رو بگیرم که سیم کارت داشته باشه توش
مشکلی نداره. از همه نظر دو نسخه مثل هم هستند در زمینه اجرای برنامه ها.
در این حالت فقط زمانی که به وایفای دسترسی دارین میشه ار وایبر استفاده کرد در حالی که مدل 4g میشه در همه جا از وایبر استفاده کردنسخه وای فای خالی رو بگیرم برای وایبر اینها مشکلی نداره
کلا میخوام بدونم تفاوتهای مهم و کاربردی این دو نسخه یعنی ۴جی و وای فای خالی در جیه
دو دلم ببین این دو که کدوم بور بگیرم
ممنون میشم کمک کنید
در واقع میخوام بدونم چه کارهایی رو نمیتونم بکنم و محدودیت هام چیه؟
این که با سیم کارت میتونم از وایبر استفاده کنم از اینترنت سیم کارت استفاده میکنه دیگه ؟
Last edited by ila; 19-10-2013 at 12:22.
تفاوت فقط در قابلیت کانکت شدن به اینترنت از طریق سیم کارت ( cellular network ) و GPS هست ( مدل WIFI جی پی اس نداره ) .
به غیر از دو مورد بالا هیچ تفاوتی با هم ندارن ! به نظر من اگر گوشی دارید که قابلیت Hotspot داره مدل wifi رو بگیرید به صرفه تره !![]()
سلام
دوستان میخوام بدونم نظرتون درباره اینکه ایپد جدید بیاد ایا ایپد 4 و ایپد 3 قیمتشون میشکنه چیه ؟ از نظر تجزیه و تحلیل داده ها و ... که نمیشه نظری داد چون اینجا ایران است.
از نظر تجربی ( خاطرات تلخ و شیرین در بالا پایین شدن قیمت ایپد های قبلی هنگام امدن نو به بازار!) میخواستم نظرتونو بدونم. البته میدونم که ایپد 3 ها همه دست دومن و من مشکلی ندارم.( چون پول نو رو ندارم!)
الان ایپد 3 یکم قیمتش شکسته نسبت به قبلنا ولی جالبه که ایپد 2 دقیقن هم قیمت همین ایپد 3 هست! ینی اینجوری قیمت میدن مردم .
میترسم این اتفاق دوباره بیفته و این بار ایپد 3 تعییری نکنه قیمتش و من الکی صبر کرده باشم . از اون طرفم ایپد 4 نمیدونم کی قیمتش بیاد پایین مخصوصن دست دوم ها
( الان قیمت دست دوم های ایپد 4 فرقی با نوش نداره تقریبا!!!)
سلام . این بستگی به این داره که اپل میخواد کدام مدل از آیپد های قدیمی رو به عنوان آیپد 9.7 اینچی ارزان تر معرفی کنه ! ( الان آیپد 2 هست ) احتمالا آیپد 4 با قیمت پایین تر فروخته میشه ! الان قیمت آیپد 4 به کف رسیده ! iPad 4 16GB wifi یک میلیون و نیم ...
ولی به نظر من سعی کنید برای آیپد های جدید صبر کنید ! الان من آیپد 3 دارم که دو مشکل عمده داره ( همین طور آیپد 4 ) گرمای بیش ار حد ! و مدت شارژ شدن طولانی !
(آیپد 3 5ساعت و آیپد 4 4.5 ساعت )
سلام دوستان خوبم
من میخوام تبلت بخرم همه میگن باید آیپد بگیری تا بفهمی تبلت چیه
میشه نکات طلایی این تبلت رو که متمایز از تبلتهای دیگه میکنه بگید
سپاس بیکران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)