تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 111 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

من معنی این ها رو نفهمیدم.

health on crit و critical damage و critical chance و arcane

کسی بلده توضیح بده؟
    critical damage رو من هنوز توی دارکسایدرز بهش نرسیدم ولی این جمله وقتی میاد که آسیبی که بهتون رسیده زیاد باشه ( خونتون کم باشه )
    یعنی آسیب وخیم
    health on crit هم تقریبا همین معنی رو میده

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

fast travel چی هست و چطور میشه ازش استفاده کرد؟
    باهاش میتونی سریع از جای به جای دیگه بری
    باید بری تو قسمت quest هات بعد toggle world map رو بزنی بعد میتونی به هر gateیی که خواستی fast travel کنی
    در ادامه راهنمایی های بای عزیز راجع به Fast Travel بگم که توی نقشه های world که تموم اون سرزمین رو نشون میده روی اکثر جاها حتی غیر از گیت ها که برین (واسه دسته ایکس باکس میگم) دکمه X رو یا همون attack رو که بزنین میتونین سریع و انی به اونجا برین که لازم نباشه این همه راه رو روی اسب برین . توی جاهای بسته مثل قلعه ها یا زیرزمین و ... که نقشه خود اون ساختمون رو به جای world map نشون میده واسه اوردن نقشه World وقتی توی نقشه ساختمون هستین از دکمه LS استفاده کنین . همون دکمه ای که باهاش کلاغتون رو احضار میکنین .

داداش, من از بازی اینجوری فهمیدم.شاید من اشتباه میکنم. من چیزیو که از این دو سری فهمیدم مهمشو نوشتم شایدم اشتباه باشه شما به بزرگی خودت ببخش
    احتمالش هست که همزمان باشه . اما توی نسخه قبل اگه دقت کنین وقتی اول بازی موقعی که قیامت میشه و جنگ اخر اون مرحله بیهوش میشه 100 سال بعد که نسل انسان منقرض شده از خواب بیدار میشه و میره دنبال اثبات بی گناهی خودش و احتمالا مرگ هم همزمان با اون داره این تلاش رو میکنه . این احتمال هم هست که کمی قبل تر از به هوش امدن جنگ باشه .

من یه جاش گیر کردم اونجایی که سومین روح رو ازاد میکنه وقتی می خوام برگردم یه سری نیزه سر راهمو گرفته نمی زاره برگردم
    کمکم کنید
    صفحه قبل هم گفتم این رو . خیلی ها اینجا رو مشکل دارن . کاش یه جور باشه همه ببینن .

کلا توی بازی یه سری جاها هست که هیچ راه خروجی نداره . تنها راهش همینه که Fast Travel کنین . روشش رو هم بالا تو همین پست گفتم .

کسی بلده توضیح بده؟
    کلا تو اکثر بازی های RPG تمام ضربات معمولی یه شانس خیلی کمی (همون critical chance) دارن که ضربه critical بشن که در این صورت Critical Damage برابر Damage اصلی از طرف خون کم میشه . یعنی اگه شما damage تون 200 باشه و critical damage تون 150 درصد باشه و اون وقت اگه ضربه تون critical بشه 500 دمیج وارد میکنه (200 تا خود دمیجتون و 300 تا میشه 200x150%)
    Health on Crit هم یعنی اگه یه ضربه critical وارد کنین اونوقت اونقدر خون بهتون میرسه .

Arcane هم در واقع یه نوع دمیج توی بازیه . مثل ice و fire و lighting و ... . منتهی این نوع دمیج ، دمیج فرم Reaper شما هست که اون داس بزرگه رو دستش میگیره . بعضی مواقع هم بعضی کمبوهای شما به دمیج arcane ختم میشه چون ضربه اخر رو با اون داس بزرگه میزنه .

امیدوارم خوب توضیح داده باشم .

3. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا تو اکثر بازی های RPG تمام ضربات معمولی یه شانس خیلی کمی (همون critical chance) دارن که ضربه critical بشن که در این صورت Critical Damage برابر Damage اصلی از طرف خون کم میشه . یعنی اگه شما damage تون 200 باشه و critical damage تون 150 درصد باشه و اون وقت اگه ضربه تون critical بشه 500 دمیج وارد میکنه (200 تا خود دمیجتون و 300 تا میشه 200x150%)
    Health on Crit هم یعنی اگه یه ضربه critical وارد کنین اونوقت اونقدر خون بهتون میرسه .

Arcane هم در واقع یه نوع دمیج توی بازیه . مثل ice و fire و lighting و ... . منتهی این نوع دمیج ، دمیج فرم Reaper شما هست که اون داس بزرگه رو دستش میگیره . بعضی مواقع هم بعضی کمبوهای شما به دمیج arcane ختم میشه چون ضربه اخر رو با اون داس بزرگه میزنه .

امیدوارم خوب توضیح داده باشم .
    ممنون

یک چیزی هست فقط. توی execution (اونی که طرف رو یک جور باحالی میکشه) میفهمی که execute شده. برای critical damage هم (از نظر ظاهری) میشه بفهمی که الان این ضربت critical شده؟
    Last edited by javadlf; 25-08-2012 at 16:54.

داره خودمونی میشه hi byee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من درباره داستان بازی گشتم تو ویکی پدیا زده این اتفاقات در زمانی هستش که war توسط straga کشته میشه
    در darksiders 1 اگه دقت کرده باشین وقتی war بر میگرده زمین میفهمه 100 سال از اون میگذره
    در این زمان بوده که death به war کمک میکنه بدونه این که خود war متوجه شه
    البته نمیشه به ویکی پدیا 100% اطمینان کرد لینک رو میزارم خودتون قضاوت کنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از hi byee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه <^SIleNT^>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کسی بلده توضیح بده؟
    arcane کمک میکنه که جادو های بهتری ازتون در بیاد. به حالت ریپر و مهارت های نکرومنسری کمک میکنه.
    critical chance یعنی شانس اجرای حملات critical، گاهی بعضی از حملات بیشتر از حالت معمولی به حریف صدمه وارد میکنن. به این گونه حملات میگن critical که توی تمام بازی های RPG هست.
    critical damage یعنی وقتی که حملات critical اجرا میشن، صدمه ای که به حریف میزنه بیشتر بشه، یعنی بیشتر از حالات critical معمولی به دشمن صدمه میزنه.
    health on critical هم وقتیه که شما یه حرکت critical اجرا میکنید و به ازای هر crit به شما HP (سلامتی) میده. یعنی جونتون رو زیاد میکنه.

یک چیزی هست فقط. توی execution (اونی که طرف رو یک جور باحالی میکشه) میفهمی که execute شده. برای critical damage هم (از نظر ظاهری) میشه بفهمی که الان این ضربت critical شده؟
    هر ضربه ای که وارد میشه یه عدد روی صفحه میاد که میزان damage (صدمه) ی وارده به دشمن رو نشون میده، اگه اون عدد با فونت بزرگتر نوشته بشه و به رنگ زرد در بیاد این یعنی که شما critical اجرا کردی.
    Last edited by <^SIleNT^>; 25-08-2012 at 19:25.

8. 3 کاربر از <^SIleNT^> بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

بازی بسیار زیبایی بود...

کلا وقتی بازی رو تموم کردم بدم نمیاد یه بار دیگه هم که شده برم بازی رو اونم فقط برای شخصیت اصلی (مرگ) و همینطور باس ها و محیط هاش!

از نظر داستان از شماره اول بهتر ولی یه شاهکار یا یه روایت عالی رو ندیدم! نقاط مبهم زیادی تو بازیه و همینطور یه سری اشاره ها و گفته هایی که شخصیت ها میگفتن اصلا نشون داده نشدن یا اینکه اگر هم گفته شد خیلی کم درموردش حرف زدن یعنی یه چیزایی اصلا گفته نشد که اونم برمیگرده به کامیک بازی که باید خوندش... بنظرم کار جالبی نیست سازنده بیاد خود بازی رو ول کنه بره کامیک رو بچسبه اینطوری بازی صدمه میبینه مثل چیزی که این شماره کیفیت داستانش میشد خیلی بالا باشه و حتی بره تو لیست بهترین داستان ها تو بازی های 2012...

گیم پلی از عناصر بسیار خوبه اگر کپی برداری هر چند کم به نوع درستی استفاده شده به نظرم اصلا مشکل نیست همچین چیزی چون فقط کپی کاری نبود! باس ها و موجودات تنوع خوبی داشتن چالش برانگیز و همینطور استفاده از قدرت هایی که به شما داده میشه تا هر قسمت به عنوان چالش رو رد کنین. سیستم ارتقا لول و دسترسی به ایتم ها هم خوب کار شده به نظرم برا این بازی در حد بسیار خوبیه.

گرافیک از نظر هنری شاهکار از نظر کلی و تکنیکی نچندان جالب! برای این بازی بخش هنری واقعا یه شاهکار هست از نظر طراحی و اینطور موارد, ولی اون یکی بخش مشکلات و حتی باگ باعث میشه کمی از کیفیت بازی کم کنه ولی در کنار اینا زیاد هم این مشکل باعث نمیشه از بازی زده بشین اونم فقط برای یه چند تا باگ و تکسچر ضعیف که بخاطر کم کاری سازنده هست.

موسیقی کاری از جسپر کید بود ولی کارش در حد عالی نیست اصلا! من خوشم نیومد به عنوان یه بازی با این سبک و تم موزیک بازی تو خیلی از محیط ها یه جوری بود یعنی نمیشد باهاش ارتباط برقرار کرد! یه جایی که کلا اهنگ میرفت سمت AC و کلا برداشت کلی از موسیقی فقط یه چیز خوب هست نه عالی!

نظر کلی درباره این بازی... یه بازی خوب در شماره دوم از هر نظر بهتر و زیبا. جزئیات زیادی تو بازی هست که باعث میشه سمت این بازی برین از نوع سلاح ها و ایتم های مختلفی که در محیط بازی وجود داره تا بالا بردن لول و ماموریت های فرعی بازی...

نمره کلی به بازی : 8.5 از 10

موفق باشید.

10. 7 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه devilboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها ماموریت اولی که نوشته Find a way save war چه جوری باید رفت؟

12. 2 کاربر از devilboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hi byee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بچه ها ماموریت اولی که نوشته Find a way save war چه جوری باید رفت؟
    کلا darksiders 2 درباره همینه بازیو تموم کن اونم complete میشه

14. این کاربر از hi byee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه habel1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

dostan in bazi bara pc omade........ba tashakor

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

یکی کمک کنه من وقتی میرم لولهای بالاتر فقط اون Skill dodge attack کار میکنه بقیه اسکیل هارو باز کردم ولی فایده ای نداره و نمیشه ازشون استفاده کرد یعنی نمیتونم اونجا بزارمش که مثلا LT+A میزنی حرکت Dodge Attack میزنه برا بقیشون نمیشه این کار رو کرد کسی راهی بلده بشه از بقیه اسکیل ها هم استفاده کرد؟ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •