تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 32 از 461 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در حال حاضر تو درسی ضعیف نیستم به جز شیمی 2 و آرایه های بیان
    خدارو شکر بهترین معلم شیمی 2 رو داشتیم. شما برو مبتکران آموزش رو بگیر بدجور یاد میده + 2 جلد هم تست داره.

+

دوستان منم این کتابارو میخونم واقعا راضیم:

ادبیات :
    فعلا کلی واسش کتاب نگرفتم اما ادبیات 2 خیلی سبزرو گرفتم خیلی کتاب خوبیه ، من واقعا راضیم ( مثل بقیه کتاباش در حد المپیاد نیست . دی: )
    زبان فارسی:
    واسش گاج سبز رو گرفتم . توضیحی نمیدم چون نیاز نداره.
    دین و زندگی:
    دین و زندگی مخصوص کنکور خیلی سبز رو گرفتم از دوم دبیرستان تا پیش هست.دیگه لازم به توضیح نیست اومده هر چی سوال ترکیبی از درس مثلا 1 دوم دبیرستان را با درس 8 پیش دانشگاهی ترکیب کرده سوال داده.
    عربی:
    واسه عربی 3 گاج سبز رو گرفتم.واسه کنکور هم فوت و فن عربی خیلی سبز رو. از هر دوشون راضیم.
    ریاضی:
    واسه ریاضی 2 خیلی سبز رو گرفتم + واسه حسابان هم خیلی سبز رو ! دی: ( اصلا واسه آموزش ریاضی 2 خیلی سبز رو پیشنهاد نمی کنم ، حساباناش خیلی راحته اما ریاضی 2 نه) البته اگه سطحه خوبی دارید شدید توضیه میشه. چون تو پستای قبلی دوستان گفتن مثلا گاج سوالاش عینه هم میشه (تکراری میشه ) ولی تو خیلی سبز اصلا از این خبرا نیست.هر سوالش واسه خودشه.
    فیزیک:
    واسه فیزیک 2 فیزیک اتمی رو گرفتم واسه فیزیک 3 خیلی سبز رو. هر دوشون فوق العاده هستن.مخصوصا فیزیک اتمی که درسنامش خیلی خوبه + خیلی سبز که تستاش خیلی خوبه!
    شیمی:
    معلومه! مبتکران! فقط آموزشش رو.
    آمار:
    فعلا هیچی
    هندسه:
    فعلا هیچی
    جبر:
    ژرف اندیشان + واسه تست هم : جبر و احتمال رسول حاجی زاده

+

دوستان شدیدا یه توصیه دارم: بیخودی وقتتونو با حفظ کردنه لغات و اعلام و ( کلا تعریفا ) هدر ندید.!باور کنید راست میگمومن خودم واسه گوشی یه صدا ضبط کن گرفتم.هر تعریفی میبینم زود ضبط میکنم شبا که میخوابم یا میرم بیرون میذارم گوش میدم.شدیدا مفیده!!!!
    من یه برنامه واسه آندروید میذارم ( ببخشید واسه بقیه سیستم عاملا نمیذارم ) آخه خودم اینو استفاده میکنم حرف نداره! هر قابلیتی بگید داره : قابلیت pause که خیلی مفیده! میتونید هر جارو که خواستید ببرید و ....
    لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روی Fast Download کلیک کنید.
    +
    ببخشید زیاد حرف زدم.

2. 5 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

براي ادبياتم ريدينگ داده بودن ؟؟
    نه اما سوالای زبان فارسی که جدید بود خیلی سخت بود....

4. 3 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    به نظر من تابستون تا میتونی رو پایه کار کن بعد عربی
    همین بسه

6. این کاربر از راه20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه اما سوالای زبان فارسی که جدید بود خیلی سخت بود....
    داداش سوالای هندسه چه سطحی بود؟

8. این کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

خب شما مورد خاص هستین. اگه اشتباه نکنم از دوم دبیرستان فکر کنکور و المپیاد بودین، نه؟ در ضمن اگه همه سوالا رو در زمان مناسب حل می کنین باید بگم که خیلی وضعتون خوبه. اگه وسط راه یاتاقان نزنین زیر 100 میشه رتبتون.

کلا برای کسی که تست رو از امسال به صورت جدی شروع می کنه حتی اگه میخواد تک رقمی شه به نظرم برای شروع گاج سفید بسیار مناسب هست.
    سوالای گاج سبزو اگه میگید که بعضیا رو حتی 20 دقیقه پاشونم !
    ولی گاج سفید رو مشکلی ندارم . حداقل نه تو خودش ! ولی معلم امتحان میگیره به هر سوال فقط 1 دقیقه میده میگه باید سریع بشید . در نتیجه همون سوالای کنکور معمولی رو ممکنه نرسم حل کنم . برای همین مجبورم خودمو بکشم تا سرعتم زیاد شه ! :(
    نه من از سال دو خیلیم تو نخ کنکور نبودم ! فقط تست میزدم صرفا به خاطر علاقم بود
    //حال با توجه به کتاب هایی که دارم و کتاب هایی هم که میخوام بگیرم آیا با همین ها می توانم به فیزیک بالای 91% فکر کنم؟
    //یعنی از نظر روش عملکرد هم با خواندن کتاب می توانم خودم را به سطح بالا در فیزیک برسانم؟
    به نظر من کتاب شاید حدود 5 درصد تاثیر داشته ! بقیش به تلاش خودت بستگی داره
    من میشناسم کسیو تو مدرسمون که با آبی قلمچی شد رتبه تک رقمی ! (7 ریاضی پارسال)
    برعکسش اینهمه آدم که با مبتکران و خوشخوان به جایی نرسیدن .
    نمونش اینکه برای شیمی همه مبتکران میخونن اما یه عده اشون زیر 30 درصد میزنن یه عده بالای 80 ! مطمئنا مشکل از کتاب نیست

10. 6 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض فیزیک: کودک خلف بابا

به نظر من کتاب شاید حدود 5 درصد تاثیر داشته ! بقیش به تلاش خودت بستگی داره
    من میشناسم کسیو تو مدرسمون که با آبی قلمچی شد رتبه تک رقمی ! (7 ریاضی پارسال)
    برعکسش اینهمه آدم که با مبتکران و خوشخوان به جایی نرسیدن .
    نمونش اینکه برای شیمی همه مبتکران میخونن اما یه عده اشون زیر 30 درصد میزنن یه عده بالای 80 ! مطمئنا مشکل از کتاب نیست
    ممنون عزیز
    این را که شما میگید را قبول دارم و خودم به خوبی حس کردم یعنی در واقع در مورد سایر دروس مطمئن هستم چرا که من خودم با این که ریاضی خوندم زیست تجربی ها را خودم خوندم و راحت هم درصد بالا می زنم و کتاب چندانی هم جز همین کتاب های درسی نخوندم و همش سه کتاب بعد از نوروز 90 بود که برای زیست گرفتم و خوندم و در واقع من تمامی کتاب هایی که دارم را بعد از نوروز 90 بود که گرفتم و بیشتر هم کتاب های درسی را خوندم. ولی حالا در مورد تمامی دروس باهاشون راحت هستم هم فقط همین فیزیک هستش که نمیدونم باهاش چه کنم که مطمئن بشم می تونم آن را راحت بفهمم و درصد بالا بزنم.
    یعنی در واقع شما میگید «تلاش» ولی مساله این هستش که نمیدانم که چه باید انجام بدم و گرنه من همه خود تلاشم و فقط هیچ فکری برای فیزیک ندارم که بخوام به تلاش تبدیلش کنم.
    من تا همین چند ماه پیش همین مساله را با عربی داشتم یعنی از بین تمامی دروس فقط با فیزیک و عربی راحت نبودم که بعدش با خرید این کتاب عربی به زبان ساده ایاد فیلی به راحتی تونستم با عربی کنار بیام و الان هم با عربی راحت هستم و حال فکر کردم که شاید برای فیزیک هم بشود با خواندن کتاب مسیر برایم روشن شود و رفتم سری کتاب های فیزیک نشر الگو (به جز فیزیک 2) با فیزیک 2 غلامعلی محمود زاده مبتکران را گرفتم ولی این ها هیچ یک نتوانستند راهکار درگیر شدن با فیزیک را به من نشان بدهند و خیلی در این مورد فکر کردم و مساله هم بسیار برایم جدی هستش.
    شاید گفتن این هم قابل توجه باشد: که من از برای تمامی دروس به شکل خودآموز عمل کردم و تماما هم قصد این را دارم که به شکل خودآموز هم دنبال کنم. برای نمونه باید گفته باشم که من تمامی دروس زیر را هم فقط از روی کتاب درسی و بدون معلم و استاد خوندم و نتایج خوبی هم گرفتم:
    دیفرانسیل - هندیسه تحلیلی و جبر خطی - شیمی پیش - ریاضیات گسسته - فیزیک پیش - تمامی مباحث زیست تجربی
    چرا که روش یادگیری خودآموز را در این مباحث یاد گرفتم و در این بین هم فقط فیزیک را نمیدانم که چه کنم و عمومی ها را هم خیالی نیست.
    یعنی مثلا ممکن است که در شیمی صفر شوم ولی مساله ای نیست چرا که میدانم که مشکل در کم کاری خودم بوده است و خوب میدانم که چه کار میتونستم انجام بدم تا بتونم 100 بزنم. ولی همین را برای فیزیک هیچی نمیدونم.
    Last edited by esilovexp; 26-07-2011 at 13:30.

12. 3 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sorosh MAX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طـــهران

پيش فرض

وستان من کتاب های زیر را برای فیزیک دارم:
    ::::: کتاب های فیزیک 1 و فیزیک 3 و فیزیک پیش 1 (دو جلد) و فیزیک پیش 2 نشر الگو (احمد خالو و سید مجتبی سادات)
    ::::فیزیک 2 غلامعلی محمود زاده مبتکران
    دوست عزیز ایشان رضا خالو هستند ...

14. 2 کاربر از Sorosh MAX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

دوست عزیز ایشان رضا خالو هستند ...
    از این دقت خوشمان آمد

16. 2 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

براي ادبياتم ريدينگ داده بودن ؟؟
    شاید سال دیگه بدن

18. این کاربر از Sadeq_ME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sorosh MAX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طـــهران

پيش فرض

موفقیت در کنکور چیزی جز دقت نیست ... !

20. 4 کاربر از Sorosh MAX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •