تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 88 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 876

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنونم

یک مبدل هم می خواستم واسه تبدیل هر فیلمی به کلیپ 3gp یا Mp4

می خوام تا حداکثر کلیپ رو فشرده بکنه و با حداکثر کیفیت صدا و تصویر یکی رو تست کردم Xilisoft Video Converter Ultimate ولی وقتی کلیپ رو باهش تا حداکثر قشرده می کنی کیفیت تصویر خیلی میاد پایین و صدا رو هم خیلی خراب میکنه ممنون میشم کمک کنید در ضمن اگر امکان الصاق زیر نویس رو هم داشته باشه عالی میشه
    ------------------------------------
    یک مبدل هم می خواستم واسه فشرده سازی آهنگ برای ارسال با ام ام اس در موبایل میدونید که تا 300 کیلوبایت محدود هست ام ام اس و من می خوام یک آهنگ 3 یا 4 دقیقه ای رو تا حداکثر فشرده کنه با بیشترین کیفیت خروجی هم mp3 یا amr باشه خوبه

برای مورد اول ازهمون کانورتری که بالا گذاشتم استفاده کنید برای مورد دم هم ازبرنامه SoundNormalizer استفاده کنید.

لینک دانلود SoundNormalizer

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سریال برنامه

lord_Phoenix
    A4WXAG-BA5SL-VL9AK-F4SAA-AAAAA-AAAAA

2. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

وقتی با دستگاه پخش دیجیتال صدا و سیما چیزی ضبط می کنم و به کامپیوتر انتقال میدم تو کامپیوتر پخش میکنه ولی موقع پخش فیلم صدا نداره!

فیلم ها با پسوند ts صبط میشن با چند تا پلیر تست کردم KMPLAYER و VLC و JETAUDIO و POWER DVD ولی متاسفانه فیلم ها صدا ندارن!

برای اطمینان داخل خود دستگاه فیلم رو پخش کردم صدا داشت نمیدونم چرا تو کامپیوتر اینطوری لطفا کمک کنید؟!!!

فیلم ها رو تبدیل هم کردم بازم تغییری ایجاد نشد کماکان مشکل صدا برقراره! لطفا یک مبدل خوب هم واسه این پسوند معرفی کنید؟

ممنون
    دوست من شما می تونی از این نرم افزار رایگان استفاده کنی و اون فایل ها رو تبدیل کنی به نظرم لازم می شه چون راحت می تونی بعداً اگه یه وقت لازم شد از روش دی وی دی رایت کنی یا به فرمت های 3GP یا MP4 تبدیلش کنی.دوستان خیلی درخواست این نرم افزار رو داده بودن ؛
    خدمت شما :

TSConverter 2.5

کد:

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنونم

یک مبدل هم می خواستم واسه تبدیل هر فیلمی به کلیپ 3gp یا Mp4

می خوام تا حداکثر کلیپ رو فشرده بکنه و با حداکثر کیفیت صدا و تصویر یکی رو تست کردم Xilisoft Video Converter Ultimate ولی وقتی کلیپ رو باهش تا حداکثر قشرده می کنی کیفیت تصویر خیلی میاد پایین و صدا رو هم خیلی خراب میکنه ممنون میشم کمک کنید در ضمن اگر امکان الصاق زیر نویس رو هم داشته باشه عالی میشه
    ------------------------------------
    یک مبدل هم می خواستم واسه فشرده سازی آهنگ برای ارسال با ام ام اس در موبایل میدونید که تا 300 کیلوبایت محدود هست ام ام اس و من می خوام یک آهنگ 3 یا 4 دقیقه ای رو تا حداکثر فشرده کنه با بیشترین کیفیت خروجی هم mp3 یا amr باشه خوبه

دوست من این برنامه شدیداً کار راه اندازه و خوراک تبدیل انواع فرمت ها به موبایله ،
    خدمت شما :

3GP Converter 1.1

کد:
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست من با کانورت mp3 در کل بلا استثنا کیفیت رو از دست می دی و به نظر من فقط به دلیل از دست دادن کیفیت حجم میاد پایین واسه این کار از خیلی از نرم افزارها می تونی استفاده کنی ولی اینم خالی از لطف نیست :

MP3Fitness 2.0.4

کد:
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به نظر من xiliisoft video convertor رو بگیرید تا آخر عمر راحت باشین. تمام فرمت های صوتی و تصویری رو پشتیبانی می کنه. موقع تبدیل فیلم حتی بعضی افکتها رو می تونید اعمال کنید مثل عوض کردن سمت توصیر یعنی سمت راست و چپ با هم عوش شن یا زیرنویس رو روی فیلم بجسبونید و تغییر رنگ فیلم. برای نتیجه بهتر می تونید رزولوشن و fps و تنظیمات بیشتری رو تغییر بدین و بهترین خروجی رو بگیرین. total video هم امتحان کردم. خیلی کانورتر استفاده کردم ولی این واقعا بی نظیره. در ضمن سرعت تبدیلش هم بالاس و از cpu های چند هسته ای به خوبی پشتیبانی می کنه.
    اربرنامه های لینک پایینم میتونید استفاده کنید

کد:
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه برنامه برای چرخوندن فایل های ویدیویی می خواستم. فایل هایی که با موبایل گرفته شده و چون موبایل رو موقع فیلم برداری به حالت Landscape نگرفته موقع دیدن در کامپیوتر یا تلویزیون به صورت rotate شده نشون میده. خودم از corel برای این کار استفاده کردم ولی تبدیل کردنی اطرافش سیاه میشه و نمیشه تصویر رو کش داد.
    امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم
    پیشاپیش ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه برنامه برای چرخوندن فایل های ویدیویی می خواستم. فایل هایی که با موبایل گرفته شده و چون موبایل رو موقع فیلم برداری به حالت Landscape نگرفته موقع دیدن در کامپیوتر یا تلویزیون به صورت rotate شده نشون میده. خودم از corel برای این کار استفاده کردم ولی تبدیل کردنی اطرافش سیاه میشه و نمیشه تصویر رو کش داد.
    پیشاپیش ممنون
    دوست من می تونی از این برنامه کمک بگیری ؛ فقط برای همین منظور هست ،
    خدمت شما :

Video Processing Directshow Filter 1.18

کد:
    موفق باشي

9. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    پیشاپیش ممنون
    سایت پایین ببینید یکی همین مشکل شما رو داشته

کد:

11. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    mashhad moghaddas

پيش فرض بر رسی نرم افزار Total video converter

سلام
    شما گفتین که هر سوالی بلد باشین جواب می دین
    در نرم افزار Total video converter با گزینه ی video editor چه کار می تونیم بکنیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    mashhad moghaddas

پيش فرض

سلام دوستان به سوال من جواب بدین دیگه
    Last edited by savoz; 24-11-2011 at 09:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •